Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kuru yemis ve kuru meyve sadece sabah kahvaltisinda tuketilecek

Afiyet leptin olsun canim

Sersum epey oldu giremedim ama arada bi okudum sizleri n var n yok diyim, inşallah adetin bitince detoksun faydasını fazlasıyla görürsün canım.
hoşşgeldin beyaaa öslettin kendini..inşallah canım...
Topiğin muhtarı Sersum arkadaşımıza söylersen gerekenleri izah eder canım (tabi müsaitse)

o zaman sesleneyim sersum bende burdayım artık

duydum canım... ekledim seni de.ama başlangıç tarihin topiğe başlangıç ve menü bildirimi alınıyor yani dün 19 mart başlangıcın canım..kolay gelsin.

Son düzenleme:
evet kızlar menümü beyenmişiniz galiba çantalar ayaklanmış ama çanta az bana oklava falan anca paklar bu hafta sapıttım nedeni belli oldu regle oldum baş agrılarım ve karbonhidrat canavarı olmamım tek suçlusu hormonlar arkadaşın biri dalgamı geçiyosun diye sormuş ben sizle degil hormonlarım benle bayagı bi dalga geçti bu hafta ....

bugün tam protein yaptım

sabah

omlet
peynir
yoğurt

öğlen

fırında tavuk
cacık
1 köfte

akşam

7-8 köfte
2 tavuk kanat
yoğurt

şimdi de çayım..

sersumcum protein atagına geçmissin hayırlı olsun kolay gelsin yoksa sen de benim gibi regle olup cıssssslara mı saldırdın arkadaşım

Birdy Melexin le tanışmışınız darısı başımıza inşallah, arada okumaya çalışıyorum burayı ama şak diye çıkmak zorunda kalıyorum o uyüzden girmeden okuyorum sizi yazdıkların çok eğlendiriyor beni inan okuyamadığımda çok birikip kaçırdıklarıma üzülüyorum

merhaba ben yeni başladımda ne kadar zamanda 9kilo verdin tebrikler

Herkesin kilo verme hızı farklıdır yaş ve rahatsızlıklar alerji vs sebeplerden biyosun dimi?

sende baya iyi vermişsin ne kadar zamanda verdiniz kiloları
Ben şu an 63 kilo yum ve 14 kiloyu 3.5 ayda vermiştim temmuzdan beri 1-3 kilo alıp vererek devam etmeye çalışıyorum,ama menopoza girmiş bulunmaktayım o yüzden benim daha yavaş gidecek biliyorum

Canim nerelerdesin sen,bak haftasonu da gelmedin,gozumden kacmadi

Canım uzun hikaye o yüzden anlatmiim, ama başından beri söylüyorum; ben anca cuma geç saatlerde yada cumartesi boş vakit olursa gelebiliyorum ama inanın hep özlüyorum bazen okurken keşke bende o anda girebilseymişim diyorum üzülüyorum ama şartlar böyle malesef :44:

Öğünlerin arası 5 saatse süper menü

canım kuruyemişin ölçüsü ne? ara öğün yapmamalısın 3 ana öğün aralarında 5 saat olmalı kuruyemiş kahvaltıda 1 çay bardağı olmalı akşam daha çok sebze ve protein ağırlıklı yap kuru meyvaları sadece sabah kahvaltısında tüketmeye çalış ve 3-4 tane gün kurusunu geçmemeli

sersumcum protein atagına geçmissin hayırlı olsun kolay gelsin yoksa sen de benim gibi regle olup cıssssslara mı saldırdın arkadaşım

evet canım yaa dün apartman günümüz vardı koptum gitti..bugün ve yarın cezalıyım

Ne bilelim anacım reglini , sen bide menopozluya sor bakalım regl dönemlerinde noliyi?

Heh bende tam Sersuma atcaktım topu imdada yetiştin ve sevaba girdin canım

canim arada bir hepimiz yoldan cikiyoruz,ama tekrar donup bastan basliyoruz,sen de toparlarsin merak etme

1.kitapdaki 1 haftalık menüde ara yazıyordu onu uyguluyorum :44:

Canim o ornek menu,baslarda dayanamiyorsan ye tabii ama kitabin mantigina aykiri ara ogun,surekli bu sekilde yaparsan kilo vermeni de yavaslatabilir,zaten kahvaltida kuruyemis yiyince acikmiyorsun

anladım sağol 1 haftadan sonra yapmam o zaman :119:

Sersum epey oldu giremedim ama arada bi okudum sizleri n var n yok diyim, inşallah adetin bitince detoksun faydasını fazlasıyla görürsün canım.

Ne bilelim anacım reglini , sen bide menopozluya sor bakalım regl dönemlerinde noliyi?

Heh bende tam Sersuma atcaktım topu imdada yetiştin ve sevaba girdin canım

Yavrucum çok özledim seni , denk mi gelmedik yoksa bu haftaki bilgisayar sıranda sana kelek mi attı ev halkı
Ben boş gezenin boş kalfasıyım , ne zaman istersen o zaman buluşuruz hayatım
Evet , anlatsana , menapozlu kadının regl dönemi nasıl geçiyo ? Benim de fazla zamanım kalmadı zannımca.Biraz bilgi versen fena olmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…