Menulerin guzel canim ama ara ogun yapmiyoruz,dayanamazsan gi 0 olan ayran ve sut iceblilirsin,ya da bitki caylari olabilir
Sporun ici de
sabah 7 de
2 yumurta
10-15 yeşil zeytin
cerkez peyniri 1 bardak süt
ceviz
öğlen
2 bardak ayran
2 salatalık
ceviz
yeşil zeytin çerkez peyniri
arada karışık kuruyemiş kuru meyve
akşam
3 köfte
2 bardak ayran
4 hurma
karışık kuruyemiş
yediklerim karataya uygun mu acaba çok yiyorum gibi geliyor bana kilo veremediğim için olsa gerek. karışık kuruyemiş de kuru üzüm kayısı, incir , dut, yaban mersini ,çiğ ceviz,badem, fındık var. aralarda yediğim zaman hiç acıkmıyorum iyi geliyor. bir de 30 dk yürüyüş. eskiye göre hiçbir şey yemiyorum aslında yemeyi kesince vermeye başlarım diye umutlanıyor insan ama hemen de gitmeyince can sıkıyor açıkcası.:44:
2 öğün bile yeterli oluyor ara ögüne gerek kalmıyorki
kuru yemis ve kuru meyve sadece sabah kahvaltisinda tuketilecek
Afiyet leptin olsun canim
hoşşgeldin beyaaa öslettin kendini.Sersum epey oldu giremedim ama arada bi okudum sizleri n var n yok diyim, inşallah adetin bitince detoksun faydasını fazlasıyla görürsün canım.
Topiğin muhtarı Sersum arkadaşımıza söylersen gerekenleri izah eder canım (tabi müsaitse)
o zaman sesleneyim sersum bende burdayım artık
Menulerin guzel canim ama ara ogun yapmiyoruz,dayanamazsan gi 0 olan ayran ve sut iceblilirsin,ya da bitki caylari olabilir
Sporun ici de
çizelgeyi nasıl yapıyoruz şu anki kilodan ineceğimiz kiloya olan çizelgeyi
bugün tam protein yaptım
sabah
omlet
peynir
yoğurt
öğlen
fırında tavuk
cacık
1 köfte
akşam
7-8 köfte
2 tavuk kanat
yoğurt
şimdi de çayım..
çizelgeyi nasıl yapıyoruz şu anki kilodan ineceğimiz kiloya olan çizelgeyi
Herkese merhaba kızlarrrrr ,
Nasılsınız güzeller ? İki gündür bilgisayarım içine cin kaçmış gibi çığlık attığı için giremedim nete.Özledim hepinizi...Nasıl gidiyo diyet işleri? Çiğdemcim gözün aydın 1 kg gitmişşşşş
Bundan 10 yıl önce falandı bir saat yoga dersine girmiştim ama hiperaktif olmamdan mütevellit sıkıntıdan patlamış , depresyona girmiştim.Bi şans daha veriim , artık yaşlandım belki hoşuma gider dedim ve şimdi tekrar yazıldım yogaya.Dün ilk dersim vardı , valla hoşuma gitti.Hayatta herkes ve herşey 2. bir şansı hakediyor diye düşündüm.Aynı şekilde pilatesi de yapamıyodum çok yavaş diye.Cuma da pilates dersi var , onu da bi denicemmm...Eğer o da iyi giderse bir hafta yoga+pilates bir hafta da yoga+step (bunu yıllarca yapmışlığım var) yapıcam.Bunun dışında kendi ziporlarım da var , baya doldurdum haftamı...
Dün pazara gittik, çok güzel sebzeler vardı , bolca aldım , hem tazecik hem ucuz...Baklayı pişirdim gelir gelmez.O kadar tazeydi ki dolaba koymaya kıyamadım.Ben çok sevmem ama yerim , esas eşim çok sever.Girit usulü pişirdim , taze soğanla....
Neyse efem , bi de ilk kez denk geldi maş fasulseyi aldım.Sizler yapıyo musunuz? Akşamdan suya koydum , soğanlı yemeğini yapıcam şimdi , bakalım nasıl olacak? Bi de salatası yapılıyomuş , kalandan da haftaya salata yaparım artıkkkk...
İşte böyle güzeller....
merhaba ben yeni başladımda ne kadar zamanda 9kilo verdin tebrikler
Ben şu an 63 kilo yum ve 14 kiloyu 3.5 ayda vermiştim temmuzdan beri 1-3 kilo alıp vererek devam etmeye çalışıyorum,ama menopoza girmiş bulunmaktayım o yüzden benim daha yavaş gidecek biliyorumsende baya iyi vermişsin ne kadar zamanda verdiniz kiloları
Canim nerelerdesin sen,bak haftasonu da gelmedin,gozumden kacmadi
bugünkü menüm
sabah-öğle(11 de yaptım kahvaltıyı)
2 yumurta,domates,salatalık,maydonoz,az peynir,8 zeytin,1 kupa çay,1 çay bardağı ceviz,2 kuru kayısı
ara
yarım bardak ceviz
akşam
zeytinyağlı fasulye,1 dana söğüş,salata,1 ayran
30 dk yürüyüş
sabah 7 de
2 yumurta
10-15 yeşil zeytin
cerkez peyniri 1 bardak süt
ceviz
öğlen
2 bardak ayran
2 salatalık
ceviz
yeşil zeytin çerkez peyniri
arada karışık kuruyemiş kuru meyve
akşam
3 köfte
2 bardak ayran
4 hurma
karışık kuruyemiş
yediklerim karataya uygun mu acaba çok yiyorum gibi geliyor bana kilo veremediğim için olsa gerek. karışık kuruyemiş de kuru üzüm kayısı, incir , dut, yaban mersini ,çiğ ceviz,badem, fındık var. aralarda yediğim zaman hiç acıkmıyorum iyi geliyor. bir de 30 dk yürüyüş. eskiye göre hiçbir şey yemiyorum aslında yemeyi kesince vermeye başlarım diye umutlanıyor insan ama hemen de gitmeyince can sıkıyor açıkcası.:44:
sersumcum protein atagına geçmissin hayırlı olsun kolay gelsin yoksa sen de benim gibi regle olup cıssssslara mı saldırdın arkadaşım
evet kızlar menümü beyenmişiniz galiba çantalar ayaklanmış ama çanta az bana oklava falan anca paklar bu hafta sapıttım nedeni belli oldu regle oldum baş agrılarım ve karbonhidrat canavarı olmamım tek suçlusu hormonlar arkadaşın biri dalgamı geçiyosun diye sormuş ben sizle degil hormonlarım benle bayagı bi dalga geçti bu hafta ....
evet kızlar menümü beyenmişiniz galiba çantalar ayaklanmış ama çanta az bana oklava falan anca paklar bu hafta sapıttım nedeni belli oldu regle oldum baş agrılarım ve karbonhidrat canavarı olmamım tek suçlusu hormonlar arkadaşın biri dalgamı geçiyosun diye sormuş ben sizle degil hormonlarım benle bayagı bi dalga geçti bu hafta ....
1.kitapdaki 1 haftalık menüde ara yazıyordu onu uyguluyorum :44:
canim arada bir hepimiz yoldan cikiyoruz,ama tekrar donup bastan basliyoruz,sen de toparlarsin merak etme
Canim o ornek menu,baslarda dayanamiyorsan ye tabii ama kitabin mantigina aykiri ara ogun,surekli bu sekilde yaparsan kilo vermeni de yavaslatabilir,zaten kahvaltida kuruyemis yiyince acikmiyorsun
Sersum epey oldu giremedim ama arada bi okudum sizleri n var n yok diyim, inşallah adetin bitince detoksun faydasını fazlasıyla görürsün canım.
Birdy Melexin le tanışmışınız darısı başımıza inşallah, arada okumaya çalışıyorum burayı ama şak diye çıkmak zorunda kalıyorum o uyüzden girmeden okuyorum sizi yazdıkların çok eğlendiriyor beni inanokuyamadığımda çok birikip kaçırdıklarıma üzülüyorum
Herkesin kilo verme hızı farklıdır yaş ve rahatsızlıklar alerji vs sebeplerden biyosun dimi?
Ben şu an 63 kilo yum ve 14 kiloyu 3.5 ayda vermiştim temmuzdan beri 1-3 kilo alıp vererek devam etmeye çalışıyorum,ama menopoza girmiş bulunmaktayım o yüzden benim daha yavaş gidecek biliyorum
Canım uzun hikaye o yüzden anlatmiim, ama başından beri söylüyorum; ben anca cuma geç saatlerde yada cumartesi boş vakit olursa gelebiliyorum ama inanın hep özlüyorum bazen okurken keşke bende o anda girebilseymişim diyorum üzülüyorum ama şartlar böyle malesef :44:
Öğünlerin arası 5 saatse süper menü
canım kuruyemişin ölçüsü ne? ara öğün yapmamalısın 3 ana öğün aralarında 5 saat olmalı kuruyemiş kahvaltıda 1 çay bardağı olmalı akşam daha çok sebze ve protein ağırlıklı yap kuru meyvaları sadece sabah kahvaltısında tüketmeye çalış ve 3-4 tane gün kurusunu geçmemeli
Ne bilelim anacım reglini , sen bide menopozluya sor bakalım regl dönemlerinde noliyi?
Heh bende tam Sersuma atcaktım topu imdada yetiştin ve sevaba girdin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?