Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2 gündür karatay hocanın katıldığı programları izliyorum ezberledim artık hocanın anlatmak istediklerini :81:

Son düzenleme:
Tesekkurler kizlarr ... Opuldunuz .. iyi geceler
Güle güle kullan canım ...
Zipor da züpper olmuşşş

Kacamak yapmadigin icin bravos canim,aldiklarini da gule gule kullan

sagol canim,evet sorma cicim ya,cocuklardan beterim,neyse onlar iyi olsunda

Insallah orda da bisey cikmaz canim,ben de tekrar 3 ay sonra gidicem jinekologa su erken menopoz icin

kızlar giremedim çok yorgunum menu bildirip hemen yatcam
öğle:karnabahar 1bucuk tabak
akşam:
1kase yoğurt
3-4kasık bulgur pilavı
barbunya
kucuk bi tavuk

iyi geceler sevgili topik sakinleri. diyetisyene giden ama diyetisyenle bir türlü anlaşamayan biri olarak yazıyorum bunu. sebebi ise hazır gıdalara yönlendirmesi (mısır gevreği gibi) ve gerçekçi olmaması.

karatay diyetini okudum bütün akşam çeşitli yerlerden. bir kaç sorum olacak.

- bu kadar fazla et yemek zorunda mıyız? etli sebze yemekleri ya da kuru baklagiller de iş görmez mi?
-gün içinde yenen kuruyemiş miktarı fazla değil mi?
- sabah kahvaltısı , ara öğün ve akşam yemeği şeklinde beslenmek mümkün mü?
-karbonhidrat ve meyve tüketimi hiç mi yok yoksa sınırlı mı?
-kitapları almama gerek var mı? almadan bu işin mantığını tam olarak anlayabilir miyim?

tecrübeli arkadaşlarım olarak aydınlatırsanız sevinirim.. iyi gecelerrr..

Son düzenleme:
Kac gundur hayatim yorgun ve hareketli geciyor annemler gitti hic bir seye yetisemez oldu bir de bebis icin hayirli olsuna gelenler hic sormayin iki cocukla persanim dun kosusturmaktan 1 kilo gitmis cok mutlu oldum karatayim sag olsun elimden geldilce kacamak yapmiyorum ve tarti yuzumu gulduruyor hergun de 30dk yuruyorum ne olursa olsun.pc yi cok acamiyor telefondan yaziyorum burdan yazmak biraz zor olsada sizleri okuyor gaza geliyorum ve mutlu oluyorum yalniz olmadigim icin optum iyi geceler

olur tamam arkadasım

Ögle. 2 tqne cöp sis & salata, yarim portakal. Su

Aksam. 1 Kase mercimekli bulgur corbasi, salata meyve cayi, su.
5o dk spor.

Son düzenleme:
çok güzel paylaşım canım..
canım her öğün kuruyemiş yemek ve akşamları özellikle 4 hurma yemek kilo vermeni yavaşlatır ve duraklatır..ve üstelik sen 4 öğün yapmışsın bu leptine de engel olur bilgin olsun..
ne çığlığı kıss..kafayı yedi bilg.rın herhal

menüye pess diyorum sadece sen değil sizin apartman tehlikede bacııımmmm

Sagol birdym,iyiyim ,biraz usutmusum gene,oksuruyorum,onun disinda iyiyim,sen nasilsin
ikimiz bu kış hastalıktan bi kurtulamadık canımAllah beterinden saklasın

servise mi gidiyon datlum kolay gele

canan hocanın sürekli belirttiği bir kural var canım bu bir diyet değil ve yan etkisi kilo vermek eğer kilo vermenizi hızlandırmak istiyorsanız da kuruyemişleri sabah yemek, kuru meyveleri ve meyveleri az tüketmek eğer dayanılabiliyorsa bu sürede en aza indirmek..burada baklagiller ve bulgurdan az tüketelim diyen arkadaşlar genelde denemiş ve bunun kilo vermeyi yavaşlattığını düşünüp bizlerle paylaşmışlar..şahsım bulgurun ve kuru meyvelerin kilo verme hızını düşürdüğünü biliyorum ama baklagillerden sadece bezelye ve nohutu nişastalı olduğu için yemiyorum..süt ve ayrana buradaki arkadaşlarım araöğün yapmayalım ayran ve süt serbest şeklinde öneride bulunuyor..bunlar gi si 0 olan besinler ve serbest istediğimiz zaman tüketebiliriz..kimse sınırlı demedi şimdiye kadar bildiğim kadarıyla:44tabii tecrübelileri kastediyorum)
kısaca burada kitap ve hocamızın paralelinde edindiğimiz tecrübeleride paylaşıp birbirimize yardımcı oluyoruz canım..

güle güle kullan
kaçamaksız bir gün

hoşgeldin..
1-hayır sürekli yemek zorunda değilsin bezelye nohut hariç baklagil ve sebze yenilebilir tabiisi..
2-bazıları fazla kaçırıyor bazen..kilo vermeyi hızlandırmak için sabah ve 1 çay bardağını geçmemeli
3-3 öğünü geçmemeli ve aralarda 4-5 saat olmalı
4-karbonhidrat olarak zaten kuruyemiş ve baklagil alıyoruz meyveler sabah abartmadan
5-kitap almanızı tavsiye ederiz başucu kitabı herşeyi danışabileceğimiz rehberimiz aslında..
başarılar..

nedendir bilinmez uykum kaçtı leptinim de kaçtı tabii

kimsecikler yokk bi gezineyim dedim..yavaş yavaş geliyor uykuu..kaçırmayayım..öpüyorum sizleri akşama görüşürüz..

tebrik ederim arkadaşım.bu arada yılmadan sporunu yapmana hayranım.ben okulda step yaptırıyorum çocuklara eve gelince ekstra bir şey yapmak istiyorum ama halim olmuyo.

Hanımlar merhaba,
Yaklaşık 1 aydır sizi takip etmeye çalışıyorum.Çok yoğun çalışma tempom olduğu için hergün siteye giremeyebiliyorum.Ben 43 yaşındayım ve menepoza doğru gittiğim için vermek istediğim 4 kilom var.Çünkü hepimizin bildiği gibi menepoz döneminde kontrol dışı kilo alınabiliyor.25 Şubatta Karatay'a başladım.1 haftanın sonunda 1 kilo vermiştim.Bu arada 25 Şubatta 67,7 kg idim.Ancak bugün tartıldığımda 67,4 kg olduğumu gördümHani 1 kg vermiştim ne oldu o 1 kg ma, nereye gittiiiiiSizlere sormak istediğim bu normal bir durum mu istemediğim kilolarım birgün gelecek ve beni terk edecek miBu arada hiç kaçamak yapmadım.Bana cevap yazabilirseniz çoooooookkkkkk memnun olurum.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.Bu arada harika bir şey yapıyorsunuz.Bollllll leptinli günler dilerim

dün kaçırdım çok cısslııı bir gündür ama bugün sıfır kaçamakla tamamen karataya uygun beslenmeliyim...birazdan kahvaltımı yapacağım....
kendime hayret ediyorum bir haftadır tartılmadımyarın bakalım sonuç ne çıkacak?

burayıda okumak yeterli oluyor ama yinede kitabı aldık yemeklerde zorlanmıyoruz kitaplada

çizelgede hata yapmışım ama nerde anlamadım

Canım senin boyun 1.95 mi

Amin canım, Allah beterinden korusun

Canım vermek istediğin kilo az galiba o yüzden vücut direniyor olabilir, bir de başta verilen kilo zaten ödem oluyor,vücut daha sonra o suyu tekrar yerine koymuştur, sabredip devam etmeni ve hareketini artırmanı tavsiye edebilirim, tabiiki fazla kilolar elbet gidecek zamanla, başarılar

günaydinlarrr

kahvaltim (saat 7de): peynirli omlet, beyaz peynir, salatalik, paprika, zeytin

ögle yemegi olarak yanima bir cay bardagi kadar ceviz ve 3 incir aldim

aksama yemek yapmadim dünden, eve kisa ugrayip diger randevuya yetisecegim icin suan düsünmekteyim :2:
ne hazirliyabilirim 30 dak icinde?

haftaya almanyada paskalyadan dolayi tatil var.
benim bir ablam uzakta, onu ziyarete gidecegiz.

bana simdiden neler pisirecegini ne tatlilar yapacagini söylüyor..
malesef bunlar benim en sevdigim yemekler, pastalar, börekler. eminim orada dayanamiyacagim :2:

kızlar günaydın dün elektrik kesikti giremedim hiç onarım mı varmış ne sonra elektriği birden nasıl verdilerse benim şarj adaptörüm(neyseki bununla atlattım ) kiminin televiyonu kiminin buzdolabı patlamış neyseki yangın falan çıkmadı diye dua ettik

dün akşam spora gittim tam 2 saat spor yaptım

şimdi kahvaltımı yapıyorum 2 yumura 2 incir 2 kayısı 10 zeytin maydonoz az bişi peynir ya nedense hiç iştahım yok kahvaltı tabağım bana bakıyor ben ona ama ilerki saatlerde acıkmamak ve kaçamak yapmamak için yemeliyim öğleden sonra da dersim avr bugün akşam da kurs yorucu bir gün beni bekliyor
sizler nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…