Güle güle kullan canım ...
Zipor da züpper olmuşşş
Kacamak yapmadigin icin bravos canim,aldiklarini da gule gule kullan
sagol canim,evet sorma cicim ya,cocuklardan beterim,neyse onlar iyi olsunda
Insallah orda da bisey cikmaz canim,ben de tekrar 3 ay sonra gidicem jinekologa su erken menopoz icin
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
olur tamam arkadasım
çok güzel paylaşım canım..
canım her öğün kuruyemiş yemek ve akşamları özellikle 4 hurma yemek kilo vermeni yavaşlatır ve duraklatır..ve üstelik sen 4 öğün yapmışsın bu leptine de engel olur bilgin olsun..sabah 7 de
2 yumurta
10-15 yeşil zeytin
cerkez peyniri 1 bardak süt
ceviz
öğlen
2 bardak ayran
2 salatalık
ceviz
yeşil zeytin çerkez peyniri
arada karışık kuruyemiş kuru meyve
akşam
3 köfte
2 bardak ayran
4 hurma
karışık kuruyemiş
yediklerim karataya uygun mu acaba çok yiyorum gibi geliyor bana kilo veremediğim için olsa gerek. karışık kuruyemiş de kuru üzüm kayısı, incir , dut, yaban mersini ,çiğ ceviz,badem, fındık var. aralarda yediğim zaman hiç acıkmıyorum iyi geliyor. bir de 30 dk yürüyüş. eskiye göre hiçbir şey yemiyorum aslında yemeyi kesince vermeye başlarım diye umutlanıyor insan ama hemen de gitmeyince can sıkıyor açıkcası.:44:
ne çığlığı kıss..kafayı yedi bilg.rın herhalHee yaaa işte ogün benim pc deli gibi çığlık atmaya başladı , korktum , kapattım iki gün elimi süremedim.Sonra dün akşam kocam alakadar oldu biraz , bugün çığlık yok henüz şükür...Gaz muhabbeti mi yaptınız arkamdanKızım turp diil ama , ben bazan bu menü işini denk getiremiyorum.Mesela bugün....Bugün bizim mutfakta resmen dünya kurubaklagil günü ...Dolaptaki yemekleri sayıyorum : Kırmızı mercimek çorbası , nohut , z.yağlı bakla , maş fasulyesi Yuh bana ya , bööle bi menü olamaz lakin oldu ve biz tüm gün bunlarda yedik.Turpa ne hacet bacım .....Ha , bi de süt içtim şimdi , eyvah diyorum
ikimiz bu kış hastalıktan bi kurtulamadık canımSagol birdym,iyiyim ,biraz usutmusum gene,oksuruyorum,onun disinda iyiyim,sen nasilsin
İyi geceler canım
Eneeem geçmiş olsun Ficansım , ne çok hasta oldun sen bu kış ...
Ben iyiyim canımcım , toparladım iyice...Bi kadın doğumcuya gidicem gelecek hafta.Alt takımlar da toplanmışsa tamamdır benim olayım
canan hocanın sürekli belirttiği bir kural var canım bu bir diyet değil ve yan etkisi kilo vermek eğer kilo vermenizi hızlandırmak istiyorsanız da kuruyemişleri sabah yemek, kuru meyveleri ve meyveleri az tüketmek eğer dayanılabiliyorsa bu sürede en aza indirmek..burada baklagiller ve bulgurdan az tüketelim diyen arkadaşlar genelde denemiş ve bunun kilo vermeyi yavaşlattığını düşünüp bizlerle paylaşmışlar..şahsım bulgurun ve kuru meyvelerin kilo verme hızını düşürdüğünü biliyorum ama baklagillerden sadece bezelye ve nohutu nişastalı olduğu için yemiyorum..süt ve ayrana buradaki arkadaşlarım araöğün yapmayalım ayran ve süt serbest şeklinde öneride bulunuyor..bunlar gi si 0 olan besinler ve serbest istediğimiz zaman tüketebiliriz..kimse sınırlı demedi şimdiye kadar bildiğim kadarıyla:44arkadaşlar siz kuruyemişin sadece sabah kahvaltısında 1 çay bardağı kadar tüketilebileceğini söylüyorsunuz ama 2.kitapta canan karatayın bi piramidi var okuyanlar bilir.o piramitte günde 3 kez tüketilebilir yazıyo.ara öğün olarak değil de ana öğünlerde.ayrıca baklagiller konusunda yalnızca nohutu dikkatli tüketin demiş ama görüyorum ki baklagillerden de biraz korkuyo gibisiniz.ayrıca aralarda
bol bol süt ayran ve yoğurt tüketebilirsiniz demiş ama siz bunları sanki ara öğünmüş gibi algılıyosunuz galiba.mesela ben bugün 2 bardak tarçınlı süt içtim ara öğün mü yapmış oldum şimdi.bazen buraları okurken kafam acaip karışıyo.tekrar kitaba başvuruyorum kitap sizden biraz daha serbest galiba:) tabii cıss yapmadığınız sürece:))
Iyi aksamlar kizlar .. nasilsiniz ??
Bugun de tuuummm gun calistim.. yoruldum bittim ama kacamak yapmadim ..
sabah;
1 muz , 1 kase yogurt , kakao ve 2 kuru kayisi ve cay
Ogle;
2 dilim peynir sut
aksam;
kiymali yumurta
cevizli yogurtlu kabak
cay
su
spor;
sabah tren e yurume gittim 20 dakika
aksam yemekten sonra 30 dakika tempolu yurudum eve geldikten sonra dinlenmeneden 30 dakika leslie sansone 2 mile yaptim.
Ve bugun indirim vardi toparlayan minik gosteren sutyenlerden aldim 6 tane .. (esim diyorki yerli bir araba parasi verdin ..) bedenim Avrupaya gore 85 f idi simdi 80 d olmus cok sevindim .. Yasasin Karatay
iyi geceler sevgili topik sakinleri. diyetisyene giden ama diyetisyenle bir türlü anlaşamayan biri olarak yazıyorum bunu. sebebi ise hazır gıdalara yönlendirmesi (mısır gevreği gibi) ve gerçekçi olmaması.
karatay diyetini okudum bütün akşam çeşitli yerlerden. bir kaç sorum olacak.
- bu kadar fazla et yemek zorunda mıyız? etli sebze yemekleri ya da kuru baklagiller de iş görmez mi?
-gün içinde yenen kuruyemiş miktarı fazla değil mi?
- sabah kahvaltısı , ara öğün ve akşam yemeği şeklinde beslenmek mümkün mü?
-karbonhidrat ve meyve tüketimi hiç mi yok yoksa sınırlı mı?
-kitapları almama gerek var mı? almadan bu işin mantığını tam olarak anlayabilir miyim?
tecrübeli arkadaşlarım olarak aydınlatırsanız sevinirim.. iyi gecelerrr..
Iyi aksamlar kizlar .. nasilsiniz ??
Bugun de tuuummm gun calistim.. yoruldum bittim ama kacamak yapmadim ..
sabah;
1 muz , 1 kase yogurt , kakao ve 2 kuru kayisi ve cay
Ogle;
2 dilim peynir sut
aksam;
kiymali yumurta
cevizli yogurtlu kabak
cay
su
spor;
sabah tren e yurume gittim 20 dakika
aksam yemekten sonra 30 dakika tempolu yurudum eve geldikten sonra dinlenmeneden 30 dakika leslie sansone 2 mile yaptim.
Ve bugun indirim vardi toparlayan minik gosteren sutyenlerden aldim 6 tane .. (esim diyorki yerli bir araba parasi verdin ..) bedenim Avrupaya gore 85 f idi simdi 80 d olmus cok sevindim .. Yasasin Karatay
burayıda okumak yeterli oluyor ama yinede kitabı aldık yemeklerde zorlanmıyoruz kitaplada
çizelgede hata yapmışım ama nerde anlamadım
çok güzel paylaşım canım..
canım her öğün kuruyemiş yemek ve akşamları özellikle 4 hurma yemek kilo vermeni yavaşlatır ve duraklatır..ve üstelik sen 4 öğün yapmışsın bu leptine de engel olur bilgin olsun..
ne çığlığı kıss..kafayı yedi bilg.rın herhal
menüye pess diyorum sadece sen değil sizin apartman tehlikede bacııımmmm
ikimiz bu kış hastalıktan bi kurtulamadık canımAllah beterinden saklasın
servise mi gidiyon datlumkolay gele
canan hocanın sürekli belirttiği bir kural var canım bu bir diyet değil ve yan etkisi kilo vermek eğer kilo vermenizi hızlandırmak istiyorsanız da kuruyemişleri sabah yemek, kuru meyveleri ve meyveleri az tüketmek eğer dayanılabiliyorsa bu sürede en aza indirmek..burada baklagiller ve bulgurdan az tüketelim diyen arkadaşlar genelde denemiş ve bunun kilo vermeyi yavaşlattığını düşünüp bizlerle paylaşmışlar..şahsım bulgurun ve kuru meyvelerin kilo verme hızını düşürdüğünü biliyorum ama baklagillerden sadece bezelye ve nohutu nişastalı olduğu için yemiyorum..süt ve ayrana buradaki arkadaşlarım araöğün yapmayalım ayran ve süt serbest şeklinde öneride bulunuyor..bunlar gi si 0 olan besinler ve serbest istediğimiz zaman tüketebiliriz..kimse sınırlı demedi şimdiye kadar bildiğim kadarıyla:44tabii tecrübelileri kastediyorum)
kısaca burada kitap ve hocamızın paralelinde edindiğimiz tecrübeleride paylaşıp birbirimize yardımcı oluyoruz canım..
güle güle kullan
kaçamaksız bir gün
hoşgeldin..
1-hayır sürekli yemek zorunda değilsin bezelye nohut hariç baklagil ve sebze yenilebilir tabiisi..
2-bazıları fazla kaçırıyor bazen..kilo vermeyi hızlandırmak için sabah ve 1 çay bardağını geçmemeli
3-3 öğünü geçmemeli ve aralarda 4-5 saat olmalı
4-karbonhidrat olarak zaten kuruyemiş ve baklagil alıyoruz meyveler sabah abartmadan
5-kitap almanızı tavsiye ederiz başucu kitabı herşeyi danışabileceğimiz rehberimiz aslında..
başarılar..
Hanımlar merhaba,
Yaklaşık 1 aydır sizi takip etmeye çalışıyorum.Çok yoğun çalışma tempom olduğu için hergün siteye giremeyebiliyorum.Ben 43 yaşındayım ve menepoza doğru gittiğim için vermek istediğim 4 kilom var.Çünkü hepimizin bildiği gibi menepoz döneminde kontrol dışı kilo alınabiliyor.25 Şubatta Karatay'a başladım.1 haftanın sonunda 1 kilo vermiştim.Bu arada 25 Şubatta 67,7 kg idim.Ancak bugün tartıldığımda 67,4 kg olduğumu gördümHani 1 kg vermiştim ne oldu o 1 kg ma, nereye gittiiiii Sizlere sormak istediğim bu normal bir durum mu istemediğim kilolarım birgün gelecek ve beni terk edecek mi Bu arada hiç kaçamak yapmadım.Bana cevap yazabilirseniz çoooooookkkkkk memnun olurum.Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.Bu arada harika bir şey yapıyorsunuz.Bollllll leptinli günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?