Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yiyiyomuş yiyiyomuş doymuyomuş hesabı...
hakkariden sevgüler

Bilmukabele Sersumum Yaw sen değil de bugün ben tam öyleyim.Şimdi sofradan kalktık ama hala yiyesim var , üstelik tatlı yiyesim var , süt yaptım ben de alternatif olarak (ne alakaysa) ...Üstelik de demin 3-4 tane kuru üzüm yemiş idim ama kesmedi Biraz daha bekliim bakim n'olucak , istek kesilmezse çare bulmam lazım

Bügünde detoksumu kaçamaksız bitirdim.
Bi tek kahvaltımı 11 de yapmıştım ve tüm gün dışardaydım. İlk kâsemi 4 te içtim. Ve 3 kase ile günü kapattım. Açlık yok..bugün baş ağrısıda yok. Gayet iyiyim.
Üstelik 3 saat dışarıdaydım yürüyüş spor ve bisiklet sürdüm.

Sen de mi Brütüs ? Valla nassı dayanıyosunuz aklım almıyo , bravo...

abowww eccük eccük ye sıvılardan barii.turp neyin yeme sakın senin ardından yaptığımız gaviskon muhabbetini kaçırdın lakin sen

İyi akşamlar, misafirlerim olduğu için hala giremiyorum kızlar. Bugünkü menüyü yazıp çıkıcağım, hepinize sevgiler.

Sabah: k.k.kahvatısı, 1 kivi

Öğle: 1 kase dom. çorbası, salata, zey. pırasa

akşam: döner, ayran

1 saat yürüyüş

abowww eccük eccük ye sıvılardan barii.turp neyin yeme sakın senin ardından yaptığımız gaviskon muhabbetini kaçırdın lakin sen

Hee yaaa işte ogün benim pc deli gibi çığlık atmaya başladı , korktum , kapattım iki gün elimi süremedim.Sonra dün akşam kocam alakadar oldu biraz , bugün çığlık yok henüz şükür...Gaz muhabbeti mi yaptınız arkamdan Kızım turp diil ama , ben bazan bu menü işini denk getiremiyorum.Mesela bugün....Bugün bizim mutfakta resmen dünya kurubaklagil günü ...Dolaptaki yemekleri sayıyorum : Kırmızı mercimek çorbası , nohut , z.yağlı bakla , maş fasulyesi Yuh bana ya , bööle bi menü olamaz lakin oldu ve biz tüm gün bunlarda yedik.Turpa ne hacet bacım .....Ha , bi de süt içtim şimdi , eyvah diyorum

Ne bilelim anacım reglini , sen bide menopozluya sor bakalım regl dönemlerinde noliyi?

Heh bende tam Sersuma atcaktım topu imdada yetiştin ve sevaba girdin canım

anladım sağol 1 haftadan sonra yapmam o zaman :119:

Nasılsın Ficansım , sağlığın düzeldi mi , hastalık-mastalık yoktur inşallah ...

Sagol birdym,iyiyim ,biraz usutmusum gene,oksuruyorum,onun disinda iyiyim,sen nasilsin

bugun ben de oyleydim ya,kendime kiziyorum su anda

kızlar ben kaçar... hepinizi öpüyorumm..
İyi geceler canım
Sagol birdym,iyiyim ,biraz usutmusum gene,oksuruyorum,onun disinda iyiyim,sen nasilsin

bugun ben de oyleydim ya,kendime kiziyorum su anda

Eneeem geçmiş olsun Ficansım , ne çok hasta oldun sen bu kış ...
Ben iyiyim canımcım , toparladım iyice...Bi kadın doğumcuya gidicem gelecek hafta.Alt takımlar da toplanmışsa tamamdır benim olayım

arkadaşlar siz kuruyemişin sadece sabah kahvaltısında 1 çay bardağı kadar tüketilebileceğini söylüyorsunuz ama 2.kitapta canan karatayın bi piramidi var okuyanlar bilir.o piramitte günde 3 kez tüketilebilir yazıyo.ara öğün olarak değil de ana öğünlerde.ayrıca baklagiller konusunda yalnızca nohutu dikkatli tüketin demiş ama görüyorum ki baklagillerden de biraz korkuyo gibisiniz.ayrıca aralarda
bol bol süt ayran ve yoğurt tüketebilirsiniz demiş ama siz bunları sanki ara öğünmüş gibi algılıyosunuz galiba.mesela ben bugün 2 bardak tarçınlı süt içtim ara öğün mü yapmış oldum şimdi.bazen buraları okurken kafam acaip karışıyo.tekrar kitaba başvuruyorum kitap sizden biraz daha serbest galiba:) tabii cıss yapmadığınız sürece:))

Iyi aksamlar kizlar .. nasilsiniz ??
Bugun de tuuummm gun calistim.. yoruldum bittim ama kacamak yapmadim ..

sabah;
1 muz , 1 kase yogurt , kakao ve 2 kuru kayisi ve cay

Ogle;
2 dilim peynir sut

aksam;
kiymali yumurta
cevizli yogurtlu kabak
cay
su

spor;
sabah tren e yurume gittim 20 dakika
aksam yemekten sonra 30 dakika tempolu yurudum eve geldikten sonra dinlenmeneden 30 dakika leslie sansone 2 mile yaptim.

Ve bugun indirim vardi toparlayan minik gosteren sutyenlerden aldim 6 tane .. (esim diyorki yerli bir araba parasi verdin ..
) bedenim Avrupaya gore 85 f idi simdi 80 d olmus cok sevindim .. Yasasin Karatay

Güle güle kullan canım ...
Zipor da züpper olmuşşş

Kacamak yapmadigin icin bravos canim,aldiklarini da gule gule kullan

sagol canim,evet sorma cicim ya,cocuklardan beterim,neyse onlar iyi olsunda

Insallah orda da bisey cikmaz canim,ben de tekrar 3 ay sonra gidicem jinekologa su erken menopoz icin

Son düzenleme:
valla en iyisi bütün kitapları almak az önce sipariş verdim 1 tanesi vardı diğer üçünü de aldım.ne yenir nasıl yenir daha iyi kavramış olurum ve daha iyi yaparım artık. herkese iyi geceler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…