[/QUOTE
iyi akşamlar kolay gelsin sizlere
Sana da iyi aksamlar canim
Bakıyorum gene Hakkari ve dolaylarında yemedik protein bırakmamışsın
yiyiyomuş yiyiyomuş doymuyomuş hesabı...
hakkariden sevgüler
Bügünde detoksumu kaçamaksız bitirdim.
Bi tek kahvaltımı 11 de yapmıştım ve tüm gün dışardaydım. İlk kâsemi 4 te içtim. Ve 3 kase ile günü kapattım. Açlık yok..bugün baş ağrısıda yok. Gayet iyiyim.
Üstelik 3 saat dışarıdaydım yürüyüş spor ve bisiklet sürdüm.
Bilmukabele SersumumYaw sen değil de bugün ben tam öyleyim.Şimdi sofradan kalktık ama hala yiyesim var , üstelik tatlı yiyesim var , süt yaptım ben de alternatif olarak (ne alakaysa) ...Üstelik de demin 3-4 tane kuru üzüm yemiş idim ama kesmedi Biraz daha bekliim bakim n'olucak , istek kesilmezse çare bulmam lazım
abowww eccük eccük ye sıvılardan barii.turp neyin yeme sakınsenin ardından yaptığımız gaviskon muhabbetini kaçırdın lakin sen
Ne bilelim anacım reglini , sen bide menopozluya sor bakalım regl dönemlerinde noliyi?
Heh bende tam Sersuma atcaktım topu imdada yetiştin ve sevaba girdin canım
anladım sağol 1 haftadan sonra yapmam o zaman :119:
Birdy Melexin le tanışmışınız darısı başımıza inşallah, arada okumaya çalışıyorum burayı ama şak diye çıkmak zorunda kalıyorum o uyüzden girmeden okuyorum sizi yazdıkların çok eğlendiriyor beni inanokuyamadığımda çok birikip kaçırdıklarıma üzülüyorum
Herkesin kilo verme hızı farklıdır yaş ve rahatsızlıklar alerji vs sebeplerden biyosun dimi?
Ben şu an 63 kilo yum ve 14 kiloyu 3.5 ayda vermiştim temmuzdan beri 1-3 kilo alıp vererek devam etmeye çalışıyorum,ama menopoza girmiş bulunmaktayım o yüzden benim daha yavaş gidecek biliyorum
Canım uzun hikaye o yüzden anlatmiim, ama başından beri söylüyorum; ben anca cuma geç saatlerde yada cumartesi boş vakit olursa gelebiliyorum ama inanın hep özlüyorum bazen okurken keşke bende o anda girebilseymişim diyorum üzülüyorum ama şartlar böyle malesef :44:
Öğünlerin arası 5 saatse süper menü
canım kuruyemişin ölçüsü ne? ara öğün yapmamalısın 3 ana öğün aralarında 5 saat olmalı kuruyemiş kahvaltıda 1 çay bardağı olmalı akşam daha çok sebze ve protein ağırlıklı yap kuru meyvaları sadece sabah kahvaltısında tüketmeye çalış ve 3-4 tane gün kurusunu geçmemeli
Nasılsın Ficansım , sağlığın düzeldi mi , hastalık-mastalık yoktur inşallah ...
Bilmukabele SersumumYaw sen değil de bugün ben tam öyleyim.Şimdi sofradan kalktık ama hala yiyesim var , üstelik tatlı yiyesim var , süt yaptım ben de alternatif olarak (ne alakaysa) ...Üstelik de demin 3-4 tane kuru üzüm yemiş idim ama kesmedi Biraz daha bekliim bakim n'olucak , istek kesilmezse çare bulmam lazım
İyi geceler canımkızlar ben kaçar...hepinizi öpüyorumm..
Sagol birdym,iyiyim ,biraz usutmusum gene,oksuruyorum,onun disinda iyiyim,sen nasilsin
bugun ben de oyleydim ya,kendime kiziyorum su anda
Iyi aksamlar kizlar .. nasilsiniz ??
Bugun de tuuummm gun calistim.. yoruldum bittim ama kacamak yapmadim ..
sabah;
1 muz , 1 kase yogurt , kakao ve 2 kuru kayisi ve cay
Ogle;
2 dilim peynir sut
aksam;
kiymali yumurta
cevizli yogurtlu kabak
cay
su
spor;
sabah tren e yurume gittim 20 dakika
aksam yemekten sonra 30 dakika tempolu yurudum eve geldikten sonra dinlenmeneden 30 dakika leslie sansone 2 mile yaptim.
Ve bugun indirim vardi toparlayan minik gosteren sutyenlerden aldim 6 tane .. (esim diyorki yerli bir araba parasi verdin ..) bedenim Avrupaya gore 85 f idi simdi 80 d olmus cok sevindim .. Yasasin Karatay
Iyi aksamlar kizlar .. nasilsiniz ??
Bugun de tuuummm gun calistim.. yoruldum bittim ama kacamak yapmadim ..
sabah;
1 muz , 1 kase yogurt , kakao ve 2 kuru kayisi ve cay
Ogle;
2 dilim peynir sut
aksam;
kiymali yumurta
cevizli yogurtlu kabak
cay
su
spor;
sabah tren e yurume gittim 20 dakika
aksam yemekten sonra 30 dakika tempolu yurudum eve geldikten sonra dinlenmeneden 30 dakika leslie sansone 2 mile yaptim.
Ve bugun indirim vardi toparlayan minik gosteren sutyenlerden aldim 6 tane .. (esim diyorki yerli bir araba parasi verdin ..) bedenim Avrupaya gore 85 f idi simdi 80 d olmus cok sevindim .. Yasasin Karatay
İyi geceler canım
Eneeem geçmiş olsun Ficansım , ne çok hasta oldun sen bu kış ...
Ben iyiyim canımcım , toparladım iyice...Bi kadın doğumcuya gidicem gelecek hafta.Alt takımlar da toplanmışsa tamamdır benim olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?