- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
haftaya almanyada paskalyadan dolayi tatil var.
benim bir ablam uzakta, onu ziyarete gidecegiz.
bana simdiden neler pisirecegini ne tatlilar yapacagini söylüyor..
malesef bunlar benim en sevdigim yemekler, pastalar, börekler. eminim orada dayanamiyacagim :2:
ben ööyle zamanlarda kıymalı yumurta yapıp yiyorumgünaydinlarrr
kahvaltim (saat 7de): peynirli omlet, beyaz peynir, salatalik, paprika, zeytin
ögle yemegi olarak yanima bir cay bardagi kadar ceviz ve 3 incir aldim
aksama yemek yapmadim dünden, eve kisa ugrayip diger randevuya yetisecegim icin suan düsünmekteyim :2:
ne hazirliyabilirim 30 dak icinde?
günaydinlarrr
kahvaltim (saat 7de): peynirli omlet, beyaz peynir, salatalik, paprika, zeytin
ögle yemegi olarak yanima bir cay bardagi kadar ceviz ve 3 incir aldim
aksama yemek yapmadim dünden, eve kisa ugrayip diger randevuya yetisecegim icin suan düsünmekteyim :2:
ne hazirliyabilirim 30 dak icinde?
tebrikler vermişsin baya vermişsin spor olarak ne yapıyorsun
bende daha önce kafama göre diyet uygulayıp kilo verdikten sonra belli bi kısmını geri almıştım inşallah bi daha geri almam karatay hocayla
Tebrik ederım canımAyran detoksu ile 1400 de benden gitti. Ancak geçen haftaki kilomun altına düşebildim.. Bügünde protein günü :)
Ayran detoksu ile 1400 de benden gitti. Ancak geçen haftaki kilomun altına düşebildim.. Bügünde protein günü :)
MERHABA KIZLAR SİZİ TAKİP EDİYORUM AMA YOĞUNLUKTAN YAZAMADIM.SABAH ÇOK HIZLI BİR KAHVALTI YAPTIM.
domates
salatalık
peynir
zeytin
2 çatal haşlanmış patates
öğle dışarda olacağım.ne yiyeceğimi düşünüyorum kara kara:18::18:
canım ben dogum yaptım ve hastaneden cıkınca dırrek karataya basladım.yavas belkı ama cok guzel bı dıyet.
bı de ben oyle kolay kılo veren bırı degılım ona ragmen cok ıyı gıttı kılolar.5 kılo ne kı canım ya benım nıyetım 30 kılo daha vermek bence dıyete devam et
akısına bırak hıııc sabrını dagıtmains verırsın hemen kılocukları
ben ööyle zamanlarda kıymalı yumurta yapıp yiyorum
selam arkadaşlar dün gece yaptığım uzun araştırmalardan ve canan karatay'ın katıldığı programları izledikten sonra ben de bu şekilde beslenmeye karar verdim ve diyetisyenin verdiği listeyi bıraktım.
sabah yediklerim: az beyaz az da kaşar peynir- zeytin- domates- 2 ceviz- yarım dilim esmer ekmek-yeşilçay.( yumurta kalmamış ben de üşendim çıkmaya)
nasıl? uygun mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?