Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mümkün olduğunca kontrollü olmaya çalış canım 1 tane 2 tane ile idare et daha fazlasını yememeye çalış artı olmadan atlatabilirsen iyi olur bence yoksa emeklerimiz boşa gider

ben ööyle zamanlarda kıymalı yumurta yapıp yiyorum

Ispanak yemeği( Hatta tavsiyem yıkayıp ,temizleyip, doğrayıp, poşetleyip buzluğa daha önceden atarsanız. 15 dakikada bile oluveriyor. Tadında da değişiklik olmuyor.

Köfte , Şimdiden çıkarırsın yuvarlarsın. Dolaba koy alt tarafa gelince çıkarıp kızartıver

Ayran detoksu ile 1400 de benden gitti. Ancak geçen haftaki kilomun altına düşebildim.. Bügünde protein günü :)

dün yoğunluktan girmeye fırsat bulamadım..sayfalar da çok hızlı ilerliyo valla kaçırırsan yandın:44: dün öğlen arası yine yürüyüş yaptım akşama kadar iyi gitti de akşam puding yedimtabi bugün hemen toparlandımgüzzel bi kahvaltıdan sonra kahvemi de içtim menümü akşam toptan yaziciiim

Herkese merhabalar....

Bir kaç gündür menü bildirimi yapmadım lütfen affedin bu seferlik beni

İşten ayrıldım o yüzden çok sık giremedim birde üstüne boynum tutuldu Bugün daha iyiyim. Düzenli menü bildirimimi yaparım artık

Sabah klasik kahvaltı yaptım

MERHABA KIZLAR SİZİ TAKİP EDİYORUM AMA YOĞUNLUKTAN YAZAMADIM.SABAH ÇOK HIZLI BİR KAHVALTI YAPTIM.

domates
salatalık
peynir
zeytin
2 çatal haşlanmış patates

öğle dışarda olacağım.ne yiyeceğimi düşünüyorum kara kara:18::18:

Süt ,ceviz, bir tanede meyve olabilir yada kuru meyve olabilir.

canım bende hamilelik düşünüyorum ve bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum ilk hedefim 68 i görmek inş olacak benim basen ve kalça bölgem sorunlu yani üstüm 38-40 ama kalça 42-44 giyiyorum yürüyüş yapıyorum ve bol bol su içiyorum hamileleyimde de bu şekilde beslenirsem çok kilo almam diye düşünüyorum oğluma hamileyken 22 kilo almıştım(çok bilinçsizce yedim)
inş 30 kiloyu çok rahat verirsin cvp için teşekkürler moralim düzeldi

bu arada kahvaltımı bildirimi yazayım
10.00 bitti
yarım armut
yarım elma
3 incir
1 muz
10 zeytin
biraz peynir
maydanoz
çay

slm kızlar
ayran detoksu ıle 1000 gr dustum sonunda su 68 ın altınada ınebıldım
bugun kartaya donus yaptım ınsallh cuma gunu bıraz daha gıder guzel haberler goruruz

sabah 1 yumurta+peynır+zeytın+domates+salatalıl+maydonoz+cay

form cayımı ıcıyorum sımdıde

oglen de daha bellı degıl karataya uyun yemek bulabılırsem yemek yoksa ızgara yerım

aksam kardesım gelıyor sehırdısndan ona sozum vardı pızza yapacam ınce hamurlu ondan 2-3 kucuk dılım yerım ayranlı tabıkı pızza yedım dıye spor yapacam bugun o pızzanın hakkını verecem

selam karataycılar nasılsınız bakalım

kahvaltı

yumurta salatası bol yeşillikli

ceviz 5 zeytin 1 çeri domates,beyaz peynir

1 dilim pastırma çay ve omega3

akşama kadar dışardayım akşam gelince yazarım artık kolay gelsin sizlere

Son düzenleme:
Diyette 16. günüm

Kahvaltım;

1,5 bardak süt
7 yeşil zeytin
2 yumurta ve 1 kk kadar peynir ile omlet
1 kk peynir ekstra
1 çay bardağı ceviz içi
2 kuru kayısı

Leslie ile 5 mil Saat 13: te yapılacak.

Akşam yemeğim

5 tane Tavuk kanat
Bol yeşil salata yarım çay bardağı cevizli

Gün boyunca 2.5 lt su

selam arkadaşlar dün gece yaptığım uzun araştırmalardan ve canan karatay'ın katıldığı programları izledikten sonra ben de bu şekilde beslenmeye karar verdim ve diyetisyenin verdiği listeyi bıraktım.

sabah yediklerim: az beyaz az da kaşar peynir- zeytin- domates- 2 ceviz- yarım dilim esmer ekmek-yeşilçay.( yumurta kalmamış ben de üşendim çıkmaya )

nasıl? uygun mudur?

Ekmek yok canım bu diyette. Salatalık domatesi de mevsiminde öneriyor ama çk canım istediğinde bende yiyoorum Üşenmek yok. Yürüyüş şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…