Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşım bu hafta ben neler yedim neler seninkiler yanında çok masum kalıyo ama bugünden itibaren karataya devam demekki bazen böyle şeyler herkeze oluyo sıkma canını toparlanır herşey....

ay evet haklısın..çok özür dilerim...naptım bennn..

akşama salata yiyeceğim..başka birşey yok bana ..yasak...cıs.. nein. no.

hühühühüh..

Acıkır kaçamak yaparsın ama Bence yanına yoğurt vs falan ekleyebilirsin.

Acıkır kaçamak yaparsın ama Bence yanına yoğurt vs falan ekleyebilirsin.

tamam yoğurt yerim tok tutar ..kaçamak yapmak yok..!!!!!!!!!!!!
arkadaşım bu hafta ben neler yedim neler seninkiler yanında çok masum kalıyo ama bugünden itibaren karataya devam demekki bazen böyle şeyler herkeze oluyo sıkma canını toparlanır herşey....
tamam ..az mı kaçamaklarım..teşekkür ederim..içim rahatladı..sen de yapma artık kaçamak..ben de yapmayayım.

geçmiş olsun. elektrik konusunu da ucuz atlatmışsın
Ayran detoksu ile 1400 de benden gitti. Ancak geçen haftaki kilomun altına düşebildim.. Bügünde protein günü :)

geçmiş olsun canım..ve ayrıca daha iyi iş imkanları seni bulsun inşallah
cee ee deyip gitti kıss.. aman olsun iyi olduğunu öğrendik ya önemli olan o..gelir nasılsa
evet işteydim vee uykusuzdum gülümm

harikasın bebişimm

valla pelte gibiyim öğünümü yazıp uzanıcam..uykusuzluk ve regl bir arada çarptı beni..çok halsizim..

sabah

omlet
peynir
yoğurt

öğlen

yemekte börek vardı yemedim
yasak olmasına rağmen(börekten iyidir de mi ama)
ton balığı aldım yedim protein aşkına

akşam

hamsi buğulama yapıciim

eşimle kızıma da makarna yorgunum valla idare etsinler artık..gerçi ikisi de bayılır makarnaya

öpüyorum sizi..gece kendimi toparlarsam gelirim canlarımm

Son düzenleme:
sabah,öğle (geç yaptım kahvaltıı )
2 yumurtalı omlet,peynir,7 zeytin,domates,salatalık,maydanoz,çay,1 çay bardağı fındık

ara
1 elma,1 kase yoğurt

akşam
2 çipura,salata,helva

daha yürüyüş yapmadım 20 dk yürümem gerkiyor :122:

Birdy ne güzel sebze ağırlıklı besleniyosun yaa
Kaçtım ben eve

İyiniyetlim demir gibi iraden , valla hayran oldum.Ben olsam götürmüştüm hepsini valla , hele ki böreği....
Canımcım hepsinden dengeli bi şekilde yemeye çalışıyorum.Önceki gün balıktı , dün-bugün sebze-baklagil oldu , yarın tavuk yaparım ihtimal ki...Dengelemey çalışıyorum.Bi de canım tereyağlı-salçalı makarna istedi.Belki yarın serbest gün olduğu için onu da yapar yerim :18::18::18:

Kızlar baskül öneriniz yok mu bana ?:122::122::122:

benimki markasiz, yani öyle pahali birsey degil. cokta memnunum..
önemli olan her zaman ayni yerde tartilmak, sabit yer olmasi lazim
ayrica hep ayni vakit tartilmak gerek, mesela ben her sabah tartilirim uyandiktan sonra ikinci isim olur
ve öyle cok agir elbise olmiyacak üzerinde.

yarin inshallah hepimizin yüzünü güldürür su tartilar

ben fakir hercules aldım, memnun değilim, her çıkmamda farklı gösteriyor aslında herkes de cok memnun anlamadm

Canım peşpeşe tartıldığında farklı çıkar , ilk tarttığı doğrudur.Bir de mümkünse taş zeminde ve hep aynı yerde tartıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…