iyi akşamlar kısslar2 gündür yazamadım ama 0 kaçamak ve bol yürüyüşle devam ediyorum mesela 2 gündür 2 saat yürüdüm + lar gitti allaha şükür,hem de regl yakın olmasına rağmen
kaçamak yapmayınca tıkır tıkır gidiyolar dimi ..leylak yürüyüşleri kesintisiz 2 saat mi yaptın yoksa böldün müiyi akşamlar kısslar2 gündür yazamadım ama 0 kaçamak ve bol yürüyüşle devam ediyorum mesela 2 gündür 2 saat yürüdüm + lar gitti allaha şükür,hem de regl yakın olmasına rağmen
aboovvv anaç birdy... kızın tansiyonu korkudan tavan yaptı kıssCanım kusura bakma ama bu yüksek tansiyona rağmen ısrarla doktora gitmeme sebebin felç geçirme arzusu mu ? Amacın nedir ?
Kendine ve çocuğuna yaptığın kötülüğün farkında mısın? Tansiyon senin kontrol edebileceğin bişey değil.Allah korusun uykunda bile hop diye yükselir , öldürmez de , felç eder bırakır...Şuan sana o kadar kızgınım ki anlatamam.Yakınımda olsan saçından sürüyüp götürürdüm doktora ....
afiyet olsun yavrum,nassın bakalımBuralardayım ben , birazdan salata yapıcam sonra yemek muhabbeti ama açık pc...
Şimdiiiiii menopozlu kadının regli dönemi yalancı regl oluyor yaniiiii tıpki gerçek regl gibi göğüslerde hasasiyet bel ağrısı el ayak şişmeleri
,tatlı isteğitavan yapii,ama malesef eşlik eden kanama yoooooooooook dolayısıyla her seferinde içine kurt düşüyor belirtiler normalmi yoksa tahlil ultroson falanmı yaptırsam diyerek bir haftayı geçirip normale dönüyosun,bildiğim herkeste aynı değil geçiş süreside her kadın da farklı tarz ve sürede imiş.
Resmen sanal regl yawww...Benim de iştah tavan yapar kesin ...Sıcak basmalarından n'aber , var mı sende?Şimdiiiiii menopozlu kadının regli dönemi yalancı regl oluyor yaniiiii tıpki gerçek regl gibi göğüslerde hasasiyet bel ağrısı el ayak şişmeleri
,tatlı isteğitavan yapii,ama malesef eşlik eden kanama yoooooooooook dolayısıyla her seferinde içine kurt düşüyor belirtiler normalmi yoksa tahlil ultroson falanmı yaptırsam diyerek bir haftayı geçirip normale dönüyosun,bildiğim herkeste aynı değil geçiş süreside her kadın da farklı tarz ve sürede imiş.
Geç saat kaç? Akşam 10'dan sonra falan mı ?Ben de 1 saatliğine buradayım, sana kolay gelsin sonrada size afiyet olsun görüşemezsek yarın geç saatte pc bende bilginize
Ohhh hem yediklerin hem de pazar alışverişin için afiyet olsun canımcım.Ben de pazara gidince kendimi kaybediyorum.Aldıklarımı görsen 5 kişilik aileyiz sanır ....selam kızlar..
sabah 08.30;2 yumurta,2 kk peynir,10 yeşil zeytin,6 ceviz
öğle 13.30;1 kase mantar yemeği,1 kase yoğurt
akşam 18.00;4 köfte,salata
öğlen arası 45 dakika hızlı yürüdümpazarda 1 saat dolaştım
nane,taze soğan,beyaz kıvırcık,roka filan aldım çıtır çıtıreşim harika bi salata yaptı...taze yeşillik gibisi yok...pazar canlanmaya başlamış yaz geliyo
kızlar yarın liste sırası bende,12 ye kadar işim olacak,12-1 arası bildirimlere bakıp listeyi yaparım,12 ye kadar bildirimlerinizi yaparsanız iyi olur,sersum canım rica etsem listeyi girermisin bi müsaitsen..bu hafta dahil olacaklara bakiyim..
Tebriklervalla bayılıyorum seninle iyiniyetlinin yürüyüşlerinize yağmur soğuk demeden maşallah diyim.
kaçamak yapmayınca tıkır tıkır gidiyolar dimi ..leylak yürüyüşleri kesintisiz 2 saat mi yaptın yoksa böldün mü
aboovvv anaç birdy... kızın tansiyonu korkudan tavan yaptı kısseşiminki de aynen öyle yüksek..bugün hap da az geliyo dedi,benimki de hep 9-5
afiyet olsun yavrum,nassın bakalım
off menapozun erkeni de geçi de ayrı sorun,bende belirtiler yok ama çok daralırım ben,sıcağı sevmem,bunaltı gelir..anlattıkların sinir bozucu bi durum yaagözüm korktu kendi adıma:18:
kaçamak yapmayınca tıkır tıkır gidiyolar dimi ..leylak yürüyüşleri kesintisiz 2 saat mi yaptın yoksa böldün mü
Resmen sanal regl yawww...Benim de iştah tavan yapar kesin ...Sıcak basmalarından n'aber , var mı sende?
Geç saat kaç? Akşam 10'dan sonra falan mı ?
Ohhh hem yediklerin hem de pazar alışverişin için afiyet olsun canımcım.Ben de pazara gidince kendimi kaybediyorum.Aldıklarımı görsen 5 kişilik aileyiz sanır ....
Şimdiiiiii menopozlu kadının regli dönemi yalancı regl oluyor yaniiiii tıpki gerçek regl gibi göğüslerde hasasiyet bel ağrısı el ayak şişmeleri
dizlerinde laktik asit birikmesi hissettin mi..uzun süreli sporda olurmuş ve vücut asidik olunca kilo vermek zorlaşırmış diye duymuştum..bu yüzden 45 dk ya da 1 saatten fazla yürümüyorum benaynen canım,kaçamak yapmayınca gidiyo hemen kilocuklar
evet canım kesintisiz yaptım
Mecburen iyice gözünü korkuttumAma söylediklerim doğru.Doktora gitmemek ne demek...Eşine de belki yeni doz ayarlaması lazımdır.Doğru dozu bulana kadar biraz vakit alıyo galiba.Annem de baya uğraşmıştı ilk zamanlar.Benim de senin gibi düşük hep ama hem annem hem babamda yüksek tansiyon var , ileride ne olur bilmiyorum
Bunun dışında iyiyim yavrucum.Yogaya gittim gene bugün , 2. ders...Oyyyy pek iyi geliyo valla , hem sakinleşiyorum hem de vücudum rahatlıyo.Halbuki çok da dalga geçerdim ben bu işle ama gülme komşuna gelir başına olayı
Ya Özlemcim aynen , ben de sıcağı hiç sevmem , mümkünse hep soğuk olsun , daha doğrusu serin olsun hiç gıkım çıkmazzzz
Sorma yawww , dün öyle denk geldi ...Bu akşama da etli-terbiyeli kereviz yaptım.Şimdi salatayla onu yiyorum.Seversen buyur gel canımcım...He biberler pahalı.Geçen hafta annemler gelmişti.Onlara yaptım ben de fırında karışık kızartma...Özlemişiz , herkesin hoşuna gitti....Oyyy bak mantar da çok iyi fikir.Çoktan yapmadım.Mantarlı omlet çok güsel oluyo be yawww...gördüm kıss..baklagil şov yapmışsınbayılırım kahvaltıda bile fasulye yerim yani..ince biberler çıkmış çıtır çıtır çok pahalıydı ama yarım kilo aldım,kaaavaltıda harika c vitamini kaynağı bi de kırmızı biber...mantarla soteledim nefis oldu omlete falan da katıcam..hatta bu sene közleyip kavanoza doldurucam
Pampiş mıhtar yok emme ihtiyar heyeti burdabırdyım leylakım ozlemım nabersınız kıslarrrrson sahifeye bır goz attım sersumu goremedım nerde mıhtar gelmıyomu yoksam
iyi akşamlar hatunlar
sabaheynir,marul,kaşar,1 avuç fındık,zeytin,3 kayısı
öğle:yoğurtlu buğday çorbası,fırında tavuk,yoğurt,1 kuru incir
ara:1 kuru incir
akşam:kıymalı yumurta,peynir,havuç salata
spor:2 ders step çalıştık.ama aktif olarak toplasak 40 dk diyelim biz ona.
haftasonu memlekete gideceğiz.inşallah irademe hakim olabilirim.bu arada detoksu bıraktıktan sonra kiloyu geri alan var mı öğrenmek istiyorum
yok canım doğru yuksek tansıyon var ama artık ölçmüyorum ::))
ama ilgilen benımle olmazzzz :2:
aynen canım tansıyon yuksek ama dr gitmeyenlerdenım 14-10 15/10 oluyo tansıyonum çok uzulursem 17 ye vurabılıyo
ılgın için tşk ettimmm
Canım kusura bakma ama bu yüksek tansiyona rağmen ısrarla doktora gitmeme sebebin felç geçirme arzusu mu ? Amacın nedir ?
Kendine ve çocuğuna yaptığın kötülüğün farkında mısın? Tansiyon senin kontrol edebileceğin bişey değil.Allah korusun uykunda bile hop diye yükselir , öldürmez de , felç eder bırakır...Şuan sana o kadar kızgınım ki anlatamam.Yakınımda olsan saçından sürüyüp götürürdüm doktora ....
kızlarmoralım cok bozuldu detoksla gıdenlerın 1300ü bu sabah gerı
geldiyanı sadece 700 gr gıtmıs oldu
bılmıyorum ya cok uzuldum
sabah
2 kk yumurtayla karatay
ıkındı
bı kase kısır
aksam yememeyı dusunuyorum malum yarın tartı gunu
Bende detoksla gidenlerin hepsinin geri geldiğini düşünüyorum yarın tartıda görücez bakalım(((
kizlar karatay klasik kahvaltinin ardindan ogleden sonra gezmedeydim yedim ictim.ardindan 1daat yurudum yarin tartida kahrolmam umarim.ve tabiki aksam yemegi yemiyorum.slmlar
Resmen sanal regl yawww...Benim de iştah tavan yapar kesin ...Sıcak basmalarından n'aber , var mı sende?
En önemlisi ve en fenası sıcak basması zaten o sürekli olan ve men. daki kadınların çoğunda olan sıkıntı ve süresi kişiden kişiye değişsede asabiyet ve çok ileri durumlarda depresyona bile sürükleyen hayat kalitesini düşüren acayip manyak bi sıkıntı anlatılmaz yaşanır yani işallah sizlerde böyle olmaz
Geç saat kaç? Akşam 10'dan sonra falan mı ?
He kıss 10 dan sonra o arada araya başka bişi kaynamazsa
Ohhh hem yediklerin hem de pazar alışverişin için afiyet olsun canımcım.Ben de pazara gidince kendimi kaybediyorum.Aldıklarımı görsen 5 kişilik aileyiz sanır ....
Sorma yawww , dün öyle denk geldi ...Bu akşama da etli-terbiyeli kereviz yaptım.Şimdi salatayla onu yiyorum.Seversen buyur gel canımcım...He biberler pahalı.Geçen hafta annemler gelmişti.Onlara yaptım ben de fırında karışık kızartma...Özlemişiz , herkesin hoşuna gitti....Oyyy bak mantar da çok iyi fikir.Çoktan yapmadım.Mantarlı omlet çok güsel oluyo be yawww...
Pampiş mıhtar yok emme ihtiyar heyeti burda
hoşgeldin canım nasılsınbırdyım leylakım ozlemım nabersınız kıslarrrrson sahifeye bır goz attım sersumu goremedım nerde mıhtar gelmıyomu yoksam
Sorma yawww , dün öyle denk geldi ...Bu akşama da etli-terbiyeli kereviz yaptım.Şimdi salatayla onu yiyorum.Seversen buyur gel canımcım...He biberler pahalı.Geçen hafta annemler gelmişti.Onlara yaptım ben de fırında karışık kızartma...Özlemişiz , herkesin hoşuna gitti....Oyyy bak mantar da çok iyi fikir.Çoktan yapmadım.Mantarlı omlet çok güsel oluyo be yawww...
he dur öpem ozaman
kızlar bu aralar pek gelemıyorum ama karataydan da cok uzaklasmadım...yanı en azından haftada 3 gun yuruyorum ıkı ogun yapıyorum 5 saat kuralına uyuyorum 18den sonra bırsey yemıyorum bol su ve bıtkı cayıda ıcıyorum buraya kadar guzelde o ıkı ogunde mutlaka cıs bırseyler oluyo
bırdyım leylakım ozlemım nabersınız kıslarrrrson sahifeye bır goz attım sersumu goremedım nerde mıhtar gelmıyomu yoksam
dizlerinde laktik asit birikmesi hissettin mi..uzun süreli sporda olurmuş ve vücut asidik olunca kilo vermek zorlaşırmış diye duymuştum..bu yüzden 45 dk ya da 1 saatten fazla yürümüyorum ben
he dur öpem ozaman
kızlar bu aralar pek gelemıyorum ama karataydan da cok uzaklasmadım...yanı en azından haftada 3 gun yuruyorum ıkı ogun yapıyorum 5 saat kuralına uyuyorum 18den sonra bırsey yemıyorum bol su ve bıtkı cayıda ıcıyorum buraya kadar guzelde o ıkı ogunde mutlaka cıs bırseyler oluyo
bırdyım leylakım ozlemım nabersınız kıslarrrrson sahifeye bır goz attım sersumu goremedım nerde mıhtar gelmıyomu yoksam
bende böyle değil çok şükür.belki de ilerleyen zamanlarda
dizlerinde laktik asit birikmesi hissettin mi..uzun süreli sporda olurmuş ve vücut asidik olunca kilo vermek zorlaşırmış diye duymuştum..bu yüzden 45 dk ya da 1 saatten fazla yürümüyorum ben
yüksek tansiyon damarları,bisürü organı etkiliyo yaa..çok tehlikeliiyi yogalar bacım...bizim bi arkadaş da düzenli yapıyo bana da telkinde bulunuyo ama bende ne vakit ne derman ne de sabır var inceltiyomuşta ayrıca...kışın ideal kiloma inersem pilates yapcam ben de...
he dur öpem ozaman
Mecburen iyice gözünü korkuttumAma söylediklerim doğru.Doktora gitmemek ne demek...Eşine de belki yeni doz ayarlaması lazımdır.Doğru dozu bulana kadar biraz vakit alıyo galiba.Annem de baya uğraşmıştı ilk zamanlar.Benim de senin gibi düşük hep ama hem annem hem babamda yüksek tansiyon var , ileride ne olur bilmiyorum
Bunun dışında iyiyim yavrucum.Yogaya gittim gene bugün , 2. ders...Oyyyy pek iyi geliyo valla , hem sakinleşiyorum hem de vücudum rahatlıyo.Halbuki çok da dalga geçerdim ben bu işle ama gülme komşuna gelir başına olayı
Ya Özlemcim aynen , ben de sıcağı hiç sevmem , mümkünse hep soğuk olsun , daha doğrusu serin olsun hiç gıkım çıkmazzzz
Yarın da pilatese gidicem.Gözlemlerimi yazarım , amaaan benimkisi vakit geçsin diye oyalanmaca...Sigarayı da bırakınca çok boş vaktim oldu...dizlerinde laktik asit birikmesi hissettin mi..uzun süreli sporda olurmuş ve vücut asidik olunca kilo vermek zorlaşırmış diye duymuştum..bu yüzden 45 dk ya da 1 saatten fazla yürümüyorum ben
yüksek tansiyon damarları,bisürü organı etkiliyo yaa..çok tehlikeliiyi yogalar bacım...bizim bi arkadaş da düzenli yapıyo bana da telkinde bulunuyo ama bende ne vakit ne derman ne de sabır var inceltiyomuşta ayrıca...kışın ideal kiloma inersem pilates yapcam ben de...
Ama ne...İnşallah nazar-ı dikkate alır valla yazdıklarımızı...Kuru inciri sadece kahvaltıda yersen daha hızlı verirsin olmuyosa ara yapma bare
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yüksek tansiyon, hele seninki gibi oynak-yüksek tansiyon gençleri öldürür yaşlılarıda felç yapar bu işin şakası yok bilesinyakın çevremde 30 lu yaşında sırf yüksek tansiyon kaynaklı ani kalp ve beyin kanamasıyla vefat eden arkadaşlarım oldu
Hay sen çooooooooook yaşa emi Birdycim, ağzına sağlık valla duygularıma tercüme oldun bu gençler ya yakın çevresinde görmemişler
yada olayın ciddiyetinden bihaberler yaw
Acaba neden geri aldın ki?
Niye öyle düşünüyorsun ?
Kahrolmazsın merak etme canım akşam yemeği yemezsen geç saatte zorlanabilirsin en azından bi kase yoğurt yeseydin
Ben de çok seviyorum pazarı taze taze sebzeleri hele yazın meyvaları diycem ama artık sadece çocuk için alıyorum ama 60 kiloya düşünce yaz meyvalarını hüpletcem işallah
Vallah mıabooow demet akalın kilo almış yahu star açık bi yarışma başlamış da ordan gördüm
Ben de seni öpemhe dur öpem ozaman
Benim annem de bazı şeyleri yapmazdı ama ben onlardan farklı olarak herşeyi severim , herşeyi alır-denerim , herşeyi pişiririm , bizim evde yerelamsından tut bamyaya kadar , turpotundan tut çiriş otuna kadar ne var ne yok herşey pişer...O kadar meraklıyım yemeğehoşgeldin canım nasılsındizi mi izliyo sersum acaba beren saat in dizisi sardı beni de...mıhtar gelse de ben de liste işini danışsam..ziraa küçük kızım bilg.sırası bekliyo..
kereviz kültürüm yok yavv...bozok vilayetindenim kereviz neyim yapmazdı annem.otobur tabiatlıyım ben eti tek pişiririm,yemeğin içinde sevmem off kızartma,sarımsaklı yoğurtla neffiiss...mantarı ben soğanlı biberli yaptım bi de yazdan kavanoza attığım menemen içi koydum,ııımmmss ımmss diyerek yidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?