Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlar hatunlar
sabaheynir,marul,kaşar,1 avuç fındık,zeytin,3 kayısı
öğle:yoğurtlu buğday çorbası,fırında tavuk,yoğurt,1 kuru incir
ara:1 kuru incir
akşam:kıymalı yumurta,peynir,havuç salata

spor:2 ders step çalıştık.ama aktif olarak toplasak 40 dk diyelim biz ona.
haftasonu memlekete gideceğiz.inşallah irademe hakim olabilirim.bu arada detoksu bıraktıktan sonra kiloyu geri alan var mı öğrenmek istiyorum

iyi akşamlar kısslar2 gündür yazamadım ama 0 kaçamak ve bol yürüyüşle devam ediyorummesela 2 gündür 2 saat yürüdüm + lar gitti allaha şükür,hem de regl yakın olmasına rağmen
kaçamak yapmayınca tıkır tıkır gidiyolar dimi ..leylak yürüyüşleri kesintisiz 2 saat mi yaptın yoksa böldün mü
aboovvv anaç birdy... kızın tansiyonu korkudan tavan yaptı kısseşiminki de aynen öyle yüksek..bugün hap da az geliyo dedi,benimki de hep 9-5
Buralardayım ben , birazdan salata yapıcam sonra yemek muhabbeti ama açık pc...
afiyet olsun yavrum,nassın bakalım

off menapozun erkeni de geçi de ayrı sorun,bende belirtiler yok ama çok daralırım ben,sıcağı sevmem,bunaltı gelir..anlattıkların sinir bozucu bi durum yaagözüm korktu kendi adıma:18:

Resmen sanal regl yawww...Benim de iştah tavan yapar kesin ...Sıcak basmalarından n'aber , var mı sende?
Ben de 1 saatliğine buradayım, sana kolay gelsin sonrada size afiyet olsun görüşemezsek yarın geç saatte pc bende bilginize
Geç saat kaç? Akşam 10'dan sonra falan mı ?
Ohhh hem yediklerin hem de pazar alışverişin için afiyet olsun canımcım.Ben de pazara gidince kendimi kaybediyorum.Aldıklarımı görsen 5 kişilik aileyiz sanır ....

Mecburen iyice gözünü korkuttum Ama söylediklerim doğru.Doktora gitmemek ne demek...Eşine de belki yeni doz ayarlaması lazımdır.Doğru dozu bulana kadar biraz vakit alıyo galiba.Annem de baya uğraşmıştı ilk zamanlar.Benim de senin gibi düşük hep ama hem annem hem babamda yüksek tansiyon var , ileride ne olur bilmiyorum
Bunun dışında iyiyim yavrucum.Yogaya gittim gene bugün , 2. ders...Oyyyy pek iyi geliyo valla , hem sakinleşiyorum hem de vücudum rahatlıyo.Halbuki çok da dalga geçerdim ben bu işle ama gülme komşuna gelir başına olayı
Ya Özlemcim aynen , ben de sıcağı hiç sevmem , mümkünse hep soğuk olsun , daha doğrusu serin olsun hiç gıkım çıkmazzzz

gördüm kıss..baklagil şov yapmışsınbayılırım kahvaltıda bile fasulye yerim yani..ince biberler çıkmış çıtır çıtırçok pahalıydı ama yarım kilo aldım,kaaavaltıda harika c vitamini kaynağıbi de kırmızı biber...mantarla soteledim nefis olduomlete falan da katıcam..hatta bu sene közleyip kavanoza doldurucam

bırdyım leylakım ozlemım nabersınız kıslarrrr son sahifeye bır goz attım sersumu goremedım nerde mıhtar gelmıyomu yoksam

bende böyle değil çok şükür.belki de ilerleyen zamanlarda

aynen canım,kaçamak yapmayınca gidiyo hemen kilocuklar
evet canım kesintisiz yaptım
dizlerinde laktik asit birikmesi hissettin mi..uzun süreli sporda olurmuş ve vücut asidik olunca kilo vermek zorlaşırmış diye duymuştum..bu yüzden 45 dk ya da 1 saatten fazla yürümüyorum ben

yüksek tansiyon damarları,bisürü organı etkiliyo yaa..çok tehlikeliiyi yogalar bacım...bizim bi arkadaş da düzenli yapıyo bana da telkinde bulunuyo ama bende ne vakit ne derman ne de sabır varinceltiyomuşta ayrıca...kışın ideal kiloma inersem pilates yapcam ben de...

Sorma yawww , dün öyle denk geldi ...Bu akşama da etli-terbiyeli kereviz yaptım.Şimdi salatayla onu yiyorum.Seversen buyur gel canımcım...He biberler pahalı.Geçen hafta annemler gelmişti.Onlara yaptım ben de fırında karışık kızartma...Özlemişiz , herkesin hoşuna gitti....Oyyy bak mantar da çok iyi fikir.Çoktan yapmadım.Mantarlı omlet çok güsel oluyo be yawww...
bırdyım leylakım ozlemım nabersınız kıslarrrr son sahifeye bır goz attım sersumu goremedım nerde mıhtar gelmıyomu yoksam
Pampiş mıhtar yok emme ihtiyar heyeti burda

Kuru inciri sadece kahvaltıda yersen daha hızlı verirsin olmuyosa ara yapma bare

yok canım doğru yuksek tansıyon var ama artık ölçmüyorum ::))
ama ilgilen benımle olmazzzz :2:

aynen canım tansıyon yuksek ama dr gitmeyenlerdenım 14-10 15/10 oluyo tansıyonum çok uzulursem 17 ye vurabılıyo
ılgın için tşk ettimmm

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yüksek tansiyon, hele seninki gibi oynak-yüksek tansiyon gençleri öldürür yaşlılarıda felç yapar bu işin şakası yok bilesin yakın çevremde 30 lu yaşında sırf yüksek tansiyon kaynaklı ani kalp ve beyin kanamasıyla vefat eden arkadaşlarım oldu

Hay sen çooooooooook yaşa emi Birdycim, ağzına sağlık valla duygularıma tercüme oldun bu gençler ya yakın çevresinde görmemişler
yada olayın ciddiyetinden bihaberler yaw

Acaba neden geri aldın ki?
Bende detoksla gidenlerin hepsinin geri geldiğini düşünüyorum yarın tartıda görücez bakalım(((

Niye öyle düşünüyorsun ?

kizlar karatay klasik kahvaltinin ardindan ogleden sonra gezmedeydim yedim ictim.ardindan 1daat yurudum yarin tartida kahrolmam umarim.ve tabiki aksam yemegi yemiyorum.slmlar

Kahrolmazsın merak etme canım akşam yemeği yemezsen geç saatte zorlanabilirsin en azından bi kase yoğurt yeseydin

Ben de çok seviyorum pazarı taze taze sebzeleri hele yazın meyvaları diycem ama artık sadece çocuk için alıyorum ama 60 kiloya düşünce yaz meyvalarını hüpletcem işallah

abooow demet akalın kilo almış yahu star açık bi yarışma başlamış da ordan gördüm

he dur öpem ozaman

kızlar bu aralar pek gelemıyorum ama karataydan da cok uzaklasmadım...yanı en azından haftada 3 gun yuruyorum ıkı ogun yapıyorum 5 saat kuralına uyuyorum 18den sonra bırsey yemıyorum bol su ve bıtkı cayıda ıcıyorum buraya kadar guzelde o ıkı ogunde mutlaka cıs bırseyler oluyo

hoşgeldin canım nasılsındizi mi izliyo sersum acababeren saat in dizisi sardı beni de...mıhtar gelse de ben de liste işini danışsam..ziraa küçük kızım bilg.sırası bekliyo..

kereviz kültürüm yok yavv...bozok vilayetindenim kereviz neyim yapmazdı annem.otobur tabiatlıyım ben eti tek pişiririm,yemeğin içinde sevmemoff kızartma,sarımsaklı yoğurtla neffiiss...mantarı ben soğanlı biberli yaptım bi de yazdan kavanoza attığım menemen içi koydum,ııımmmss ımmss diyerek yidim

yaa iki öğünle ben de çok rahat ettim aslında ama sanki bi eksiklik hissettim:26:ben de az az 3 öğüne döndüm..zaten arada değiştiricem ki bi düzene alışmasın vücut..son yemeği kaçta yiyosun sonra acıkmıyomusun canım

iyiyim bacım sen nasılsın

dizlerinde laktik asit birikmesi hissettin mi..uzun süreli sporda olurmuş ve vücut asidik olunca kilo vermek zorlaşırmış diye duymuştum..bu yüzden 45 dk ya da 1 saatten fazla yürümüyorum ben

ben de normalde 1 saat yürüyorum canım,ama çarşıda işim vardı o yüzden 2 saat yürüdüm bu 2 gün.yarın yine 1 saat yürüycem mesela

Pampiş mıhtar yok emme ihtiyar heyeti burda

ben de tam yeni başlangıç nasıl gidiyo diyecektim papişimyeme cıssları bebeğem yeme,kilolar gitmiyo o zaman

Mıhtar gelir elbet saati belli olmiyi ama bi şekilde gelii Papadiya yarın tartı gününde listedemisin

bende böyle değil çok şükür.belki de ilerleyen zamanlarda

Sendemi menopozdasın? kaç yaşındasın? işallah çok çok ilerde gelir geçer yoksa çok ama çok can sıkıcı bi durum düşüsene ortam normal ısıda ama senin özellikle yüzün şıpır şıpır bare görünmeyen yer olsa diyosan özellikle göğüs ve sırtın üst kısmı yani büst alev alev kışın atletsiz fanilasız o/o pamuklu tişörtlerden başka bişey giyemiyosun o derece yanii

nerden duyduğunu hatırlarsan yazıver bizide aydınlatıver olurmu canım ?

Kilo almamışındır en azından dimi ?

Yaşlılar genellikle birden fazla ilaç kullanıyorlar diğer ilaçların yan etkilerinden biri de tansiyon düşürme olabiliyor o yüzden başka ilaç kullanıldığında doktora söylenirse tansiyon ilacının dozunu ona göre verir bide beslenme konusunu zaten biliyolardır tans. hapı kullanalar

Yarın da pilatese gidicem.Gözlemlerimi yazarım , amaaan benimkisi vakit geçsin diye oyalanmaca...Sigarayı da bırakınca çok boş vaktim oldu...
Ama ne...İnşallah nazar-ı dikkate alır valla yazdıklarımızı...
Yaza gelme daha , çilek gelmiş pazara Daha almadım ama alırım yakında.Yarım kilo yiyorum ben bi oturuşta , çok severim kendisini
abooow demet akalın kilo almış yahu star açık bi yarışma başlamış da ordan gördüm
Vallah mı
Ben de seni öpem
Pampişim senin azmine hayranım valla..Elinden gelenin fazlasını yapıyosun...Cısss oluyodur çünkü misafir geliyodur di mi ?
Benim annem de bazı şeyleri yapmazdı ama ben onlardan farklı olarak herşeyi severim , herşeyi alır-denerim , herşeyi pişiririm , bizim evde yerelamsından tut bamyaya kadar , turpotundan tut çiriş otuna kadar ne var ne yok herşey pişer...O kadar meraklıyım yemeğe
He canım , kızartmaya hem sarımsaklı yoğurt hem de sarımsaklı domates sos (tabe tadı yok henüz) yaptım .Herkes keyfine göre karıştırıp yedi.
Oyyy bu mantarı fena soktun kafama.Allahtan dünyanın en masum yiyeceklerinden biri.İstediğin kadar ye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…