Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım hamıle değilim 10 aylık kızım var

Allah Allah ben niye seni hamilesin ve buna bağlı olarak tansiyonun yükseliyor diye hatırlıyorum ki Kusura bakma canım , sen de böyle "adet oldum" diye flaş haber yapınca ben hem hamilesin hem adet oldun diye düşünüp alaka gösterdim.Demek normal adet olmuşsun , bu durumda alaka göstermiyorum
Bu arada tansiyonun ne alemde? Yoksa onu da mı yanlış hatırlıyorum

yok canım doğru yuksek tansıyon var ama artık ölçmüyorum ::))
ama ilgilen benımle olmazzzz :2:

yok canım doğru yuksek tansıyon var ama artık ölçmüyorum ::))
ama ilgilen benımle olmazzzz :2:

Sen tansiyon ilacı alıyo musun yani Dr gözetiminde misin ? Bunu daha önce de ilgi göstermiş ve sormuş idim
Yoksa tansiyon yüksek ama doktora gitmiyo musun?

sen tansiyon ilacı alıyo musun yani dr gözetiminde misin ? Bunu daha önce de ilgi göstermiş ve sormuş idim
Yoksa tansiyon yüksek ama doktora gitmiyo musun?

aynen canım tansıyon yuksek ama dr gitmeyenlerdenım 14-10 15/10 oluyo tansıyonum çok uzulursem 17 ye vurabılıyo
ılgın için tşk ettimmm

eşine geçmiş olsun iyiniyetlimbenim de vücudumda yine kabarcıklar çıkmaya başladı ama ilaç kullanmıycam işte
afiyet olsun bu arada

canım dün pazar vardı,sonra annemlerde yemekteydik geç geldik o yüzden gelemedim

iyi akşamlar kısslar2 gündür yazamadım ama 0 kaçamak ve bol yürüyüşle devam ediyorummesela 2 gündür 2 saat yürüdüm + lar gitti allaha şükür,hem de regl yakın olmasına rağmen

aynen canım tansıyon yuksek ama dr gitmeyenlerdenım 14-10 15/10 oluyo tansıyonum çok uzulursem 17 ye vurabılıyo
ılgın için tşk ettimmm

Canım kusura bakma ama bu yüksek tansiyona rağmen ısrarla doktora gitmeme sebebin felç geçirme arzusu mu ? Amacın nedir ?
Kendine ve çocuğuna yaptığın kötülüğün farkında mısın? Tansiyon senin kontrol edebileceğin bişey değil.Allah korusun uykunda bile hop diye yükselir , öldürmez de , felç eder bırakır...Şuan sana o kadar kızgınım ki anlatamam.Yakınımda olsan saçından sürüyüp götürürdüm doktora ....

Son düzenleme:
iyi akşamlar kısslar2 gündür yazamadım ama 0 kaçamak ve bol yürüyüşle devam ediyorummesela 2 gündür 2 saat yürüdüm + lar gitti allaha şükür,hem de regl yakın olmasına rağmen

Kıssss kaçak çok sevindim herşeyin bu kadar iyi gitmesine.Bir geldin , pir geldin valla

Canımm sağolasın sana da geçmiş olsun.. İlaç kullanmazsa eşim tıkanıyor ve nefes alamıyor geceleri
Canım tutmam lazım kendimi yoksa gidişat kötü:86::86:
Valllaaa ennnn kocamanından bir alkış
teşekkürlerr
Canım şimdi pepe var mesela saldırmıyo akşam mümkün değil yazdırmadı

Biz topikten uzak kalınca genelde kaçamak yaptığımız için yüzümüz olmuyor gelmeye utanıyoruz. Ama sen yok olunca kaçamak yapmayacağını iyi biliyorum Leylakım Kilo vermene de çok sevindim..
Papişim yok gene ondan ses çıkmadı..

Kıssss kaçak çok sevindim herşeyin bu kadar iyi gitmesine.Bir geldin , pir geldin valla

eşinin ne yaşadığını tahmin edebiliyorum canımcıminşallah kısa sürede geçer

kızlarmoralım cok bozuldu detoksla gıdenlerın 1300ü bu sabah gerı
geldi yanı sadece 700 gr gıtmıs oldu
bılmıyorum ya cok uzuldum
sabah
2 kk yumurtayla karatay
ıkındı
bı kase kısır
aksam yememeyı dusunuyorum malum yarın tartı gunu

Bende detoksla gidenlerin hepsinin geri geldiğini düşünüyorum yarın tartıda görücez bakalım(((

kizlar karatay klasik kahvaltinin ardindan ogleden sonra gezmedeydim yedim ictim.ardindan 1daat yurudum yarin tartida kahrolmam umarim.ve tabiki aksam yemegi yemiyorum.slmlar

Buralardayım ben , birazdan salata yapıcam sonra yemek muhabbeti ama açık pc...

Şimdiiiiii menopozlu kadının regli dönemi yalancı regl oluyor yaniiiii tıpki gerçek regl gibi göğüslerde hasasiyet bel ağrısı el ayak şişmeleri
,tatlı isteğitavan yapii, ama malesef eşlik eden kanama yoooooooooook dolayısıyla her seferinde içine kurt düşüyor belirtiler normalmi yoksa tahlil ultroson falanmı yaptırsam diyerek bir haftayı geçirip normale dönüyosun,bildiğim herkeste aynı değil geçiş süreside her kadın da farklı tarz ve sürede imiş.

selam kızlar..

sabah 08.30;2 yumurta,2 kk peynir,10 yeşil zeytin,6 ceviz
öğle 13.30;1 kase mantar yemeği,1 kase yoğurt
akşam 18.00;4 köfte,salata

öğlen arası 45 dakika hızlı yürüdümpazarda 1 saat dolaştım
nane,taze soğan,beyaz kıvırcık,roka filan aldım çıtır çıtıreşim harika bi salata yaptı...taze yeşillik gibisi yok...pazar canlanmaya başlamış yaz geliyo

kızlar yarın liste sırası bende,12 ye kadar işim olacak,12-1 arası bildirimlere bakıp listeyi yaparım,12 ye kadar bildirimlerinizi yaparsanız iyi olur,sersum canım rica etsem listeyi girermisin bi müsaitsen..bu hafta dahil olacaklara bakiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…