canım hamıle değilim 10 aylık kızım var
doğru mu tartıyo birdy
allah allah ben niye seni hamilesin ve buna bağlı olarak tansiyonun yükseliyor diye hatırlıyorum kiKusura bakma canım , sen de böyle "adet oldum" diye flaş haber yapınca ben hem hamilesin hem adet oldun diye düşünüp alaka gösterdim.demek normal adet olmuşsun , bu durumda alaka göstermiyorum
Bu arada tansiyonun ne alemde? Yoksa onu da mı yanlış hatırlıyorum
yok canım doğru yuksek tansıyon var ama artık ölçmüyorum ::))
ama ilgilen benımle olmazzzz :2:
sen tansiyon ilacı alıyo musun yani dr gözetiminde misin ? Bunu daha önce de ilgi göstermiş ve sormuş idim
Yoksa tansiyon yüksek ama doktora gitmiyo musun?
Eşimin alerjileri başladı yürüyüşler yatacak gibi
Sabah
2 haşlanmış yumurta
p. kızartması
domates salatalık
zeytin
çay
4 omega 3
ceviz
üzerine kavemi içtim..
Öğleyin
Etli keşkek üzeri nohutlu
roka marul taze soğan
az yoğurt
üzerine kahvem
sizlere de afiyet olsun
Propycil görünüp kaybolmuşş..
Leylakım papişim nirdesiniz yaw
Sersum sen de iştesin canım akşama gelebilirsem görüşürüz
Akşam topikteydim.yazdırmadı bir türlü yaw.. Çıktım ben de napayım
aynen canım tansıyon yuksek ama dr gitmeyenlerdenım 14-10 15/10 oluyo tansıyonum çok uzulursem 17 ye vurabılıyo
ılgın için tşk ettimmm
iyi akşamlar kısslar2 gündür yazamadım ama 0 kaçamak ve bol yürüyüşle devam ediyorum mesela 2 gündür 2 saat yürüdüm + lar gitti allaha şükür,hem de regl yakın olmasına rağmen
Canımm sağolasın sana da geçmiş olsun.. İlaç kullanmazsa eşim tıkanıyor ve nefes alamıyor gecelerieşine geçmiş olsun iyiniyetlimbenim de vücudumda yine kabarcıklar çıkmaya başladı ama ilaç kullanmıycam işte
afiyet olsun bu arada
canım dün pazar vardı,sonra annemlerde yemekteydik geç geldik o yüzden gelemedim
Canım tutmam lazım kendimi yoksa gidişat kötü:86::86:İyiniyetlim demir gibi iraden , valla hayran oldum.Ben olsam götürmüştüm hepsini valla , hele ki böreği....
Canımcım hepsinden dengeli bi şekilde yemeye çalışıyorum.Önceki gün balıktı , dün-bugün sebze-baklagil oldu , yarın tavuk yaparım ihtimal ki...Dengelemey çalışıyorum.Bi de canım tereyağlı-salçalı makarna istedi.Belki yarın serbest gün olduğu için onu da yapar yerim :18::18::18:
teşekkürlerrValllaaa ennnn kocamanından bir alkış
Canım şimdi pepe var mesela saldırmıyogeçmiş olsun. elektrik konusunu da ucuz atlatmışsın
geçmiş olsun canım..ve ayrıca daha iyi iş imkanları seni bulsun inşallah
cee ee deyip gitti kıss..aman olsun iyi olduğunu öğrendik ya önemli olan o..gelir nasılsa
evet işteydim vee uykusuzdum gülümm
harikasın bebişimm
iyi akşamlar kısslar2 gündür yazamadım ama 0 kaçamak ve bol yürüyüşle devam ediyorum mesela 2 gündür 2 saat yürüdüm + lar gitti allaha şükür,hem de regl yakın olmasına rağmen
Kıssss kaçak çok sevindim herşeyin bu kadar iyi gitmesine.Bir geldin , pir geldin valla
Dün akşam aniden çıkıp bidaha gelememiştim birazdan geçmişi okiciiim sakın gitmeyin hee
Kıssss kaçak çok sevindim herşeyin bu kadar iyi gitmesine.Bir geldin , pir geldin valla
Canımm sağolasın sana da geçmiş olsun.. İlaç kullanmazsa eşim tıkanıyor ve nefes alamıyor geceleri
Biz topikten uzak kalınca genelde kaçamak yaptığımız için yüzümüz olmuyor gelmeye utanıyoruz. Ama sen yok olunca kaçamak yapmayacağını iyi biliyorum LeylakımKilo vermene de çok sevindim..
Papişim yok gene ondan ses çıkmadı..
kızlarmoralım cok bozuldu detoksla gıdenlerın 1300ü bu sabah gerı
geldiyanı sadece 700 gr gıtmıs oldu
bılmıyorum ya cok uzuldum
sabah
2 kk yumurtayla karatay
ıkındı
bı kase kısır
aksam yememeyı dusunuyorum malum yarın tartı gunu
Yavrucum çok özledim seni , denk mi gelmedik yoksa bu haftaki bilgisayar sıranda sana kelek mi attı ev halkı
Ben boş gezenin boş kalfasıyım , ne zaman istersen o zaman buluşuruz hayatım
Evet , anlatsana , menapozlu kadının regl dönemi nasıl geçiyo ? Benim de fazla zamanım kalmadı zannımca.Biraz bilgi versen fena olmucak
Buralardayım ben , birazdan salata yapıcam sonra yemek muhabbeti ama açık pc...
Buralardayım ben , birazdan salata yapıcam sonra yemek muhabbeti ama açık pc...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?