Merhaba iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz ????????????
Bugunde uzun ve yorucu bir gundu ve bol bol hareketliydi..
Yediklerim;
sabah;
1 yum. sarisi , bir salatalik , 4 ceri domates, peynir
kahve , omega3 , multivitamin , d vitamini
ogle;
1 dilim unsuz tahilli ekmek gibi birsey , 2 cilek , kahve
aksam;
1 buyuk tabak kapuska , 1 orta boy kase yogurt
spor ; sabah ise geterken tren kullandim 20 dakika ,
aksam eve gelirken tren kullandim 20 dakika , aksam yemeginden sonra 1 saat tempolu yuruyusten geldim dinlenmeden de her gun yaptigim gibi LEslie sansone 2 mil 30 dakika yaptim.
Simdi form cay koyuverdim iciyorum
Yarın da pilatese gidicem.Gözlemlerimi yazarım , amaaan benimkisi vakit geçsin diye oyalanmaca...Sigarayı da bırakınca çok boş vaktim oldu...
Bekle beniii, emekliliğimde bende plateeeees yogaaaaaaaaa efenim pasif jimlastiiiiik hepiciğini yapiciiiiiiiiim inşallah
Ama ne...İnşallah nazar-ı dikkate alır valla yazdıklarımızı...
Kendi bilir artık biz daha ne yapabilriz bilmiyorum bebelerini düşünürde gider dr. a inşallah
Yaza gelme daha , çilek gelmiş pazaraDaha almadım ama alırım yakında.Yarım kilo yiyorum ben bi oturuşta , çok severim kendisini
Eveeet bende görüyorum ama hepsini tam zamanında almak istiyorum biraz daha bekliyim diyom özellikle papaz erik kiraz çok özledim be yaaaaa
Vallah mı
Ben de seni öpem
Pampişim senin azmine hayranım valla..Elinden gelenin fazlasını yapıyosun...Cısss oluyodur çünkü misafir geliyodur di mi ?
Benim annem de bazı şeyleri yapmazdı ama ben onlardan farklı olarak herşeyi severim , herşeyi alır-denerim , herşeyi pişiririm , bizim evde yerelamsından tut bamyaya kadar , turpotundan tut çiriş otuna kadar ne var ne yok herşey pişer...O kadar meraklıyım yemeğe
He canım , kızartmaya hem sarımsaklı yoğurt hem de sarımsaklı domates sos (tabe tadı yok henüz) yaptım .Herkes keyfine göre karıştırıp yedi.
Oyyy bu mantarı fena soktun kafama.Allahtan dünyanın en masum yiyeceklerinden biri.İstediğin kadar ye...
Merhaba iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz ????????????
Bugunde uzun ve yorucu bir gundu ve bol bol hareketliydi..
Yediklerim;
sabah;
1 yum. sarisi , bir salatalik , 4 ceri domates, peynir
kahve , omega3 , multivitamin , d vitamini
ogle;
1 dilim unsuz tahilli ekmek gibi birsey , 2 cilek , kahve
aksam;
1 buyuk tabak kapuska , 1 orta boy kase yogurt
spor ; sabah ise geterken tren kullandim 20 dakika ,
aksam eve gelirken tren kullandim 20 dakika , aksam yemeginden sonra 1 saat tempolu yuruyusten geldim dinlenmeden de her gun yaptigim gibi LEslie sansone 2 mil 30 dakika yaptim.
Simdi form cay koyuverdim iciyorum
O zaman da meraklıydım canımcım.Hafta içi vakit olmadığından Pazar günleri 4-5 çeşit yemek yapar dolaba koyardım.Kek-börek vs , bunlardan da yapardım.Eskiden beri severim yani.Mantar çok lifli , o bakımdan hazmı vakit alıyo galiba ama şahane bi yiyecek , şeker hastaları için bilhassa...Çalışırken de bu kadar çeşit yapabiliyomuydun yoksa emekliliktemi merak sardın, mantarı istediğin kadar ye tabisi de hazmı zor diye biliyodum yanlışmı biliyom ?
Yarın da pilatese gidicem.Gözlemlerimi yazarım , amaaan benimkisi vakit geçsin diye oyalanmaca...Sigarayı da bırakınca çok boş vaktim oldu...
Yaza gelme daha , çilek gelmiş pazaraDaha almadım ama alırım yakında.Yarım kilo yiyorum ben bi oturuşta , çok severim kendisini
Vallah mı
Ben de seni öpem
Pampişim senin azmine hayranım valla..Elinden gelenin fazlasını yapıyosun...Cısss oluyodur çünkü misafir geliyodur di mi ?
Benim annem de bazı şeyleri yapmazdı ama ben onlardan farklı olarak herşeyi severim , herşeyi alır-denerim , herşeyi pişiririm , bizim evde yerelamsından tut bamyaya kadar , turpotundan tut çiriş otuna kadar ne var ne yok herşey pişer...O kadar meraklıyım yemeğe
He canım , kızartmaya hem sarımsaklı yoğurt hem de sarımsaklı domates sos (tabe tadı yok henüz) yaptım .Herkes keyfine göre karıştırıp yedi.
Oyyy bu mantarı fena soktun kafama.Allahtan dünyanın en masum yiyeceklerinden biri.İstediğin kadar ye...
Evet canım da şöyle bi sorunum var ; pilates bana çok sıkıcı geliyodu , o yüzden yapmıyodum.Yarın bi deniim , belki bu sefer hoşuma gider...Sonuca göre bir eylem planı yaparım belki ...evdede pilates yapabilirsinebru şallı ile pilates çok etkili
aynen canım tansıyon yuksek ama dr gitmeyenlerdenım 14-10 15/10 oluyo tansıyonum çok uzulursem 17 ye vurabılıyo
ılgın için tşk ettimmm
Canım kusura bakma ama bu yüksek tansiyona rağmen ısrarla doktora gitmeme sebebin felç geçirme arzusu mu ? Amacın nedir ?
Kendine ve çocuğuna yaptığın kötülüğün farkında mısın? Tansiyon senin kontrol edebileceğin bişey değil.Allah korusun uykunda bile hop diye yükselir , öldürmez de , felç eder bırakır...Şuan sana o kadar kızgınım ki anlatamam.Yakınımda olsan saçından sürüyüp götürürdüm doktora ....
iyi akşamlar kısslar2 gündür yazamadım ama 0 kaçamak ve bol yürüyüşle devam ediyorum mesela 2 gündür 2 saat yürüdüm + lar gitti allaha şükür,hem de regl yakın olmasına rağmen
Zipor gurusu oldun sen KaneelcimBu ne çok efor , bu ne çok emek-zahmet ...
Sana da selam canım, maşallah bugün de hem spor hem menüler süper yarın kupayı sen alcan galbaşimdiden tebriks
anladım canım..ben de yürümeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum..bantta sıkılrdım bahane bulur yürümezdim.. dışarda daha iyi..iyiyim bacım sen nasılsın
ben de normalde 1 saat yürüyorum canım,ama çarşıda işim vardı o yüzden 2 saat yürüdüm bu 2 gün.yarın yine 1 saat yürüycem mesela9:
ben de tam yeni başlangıç nasıl gidiyo diyecektim papişimyeme cıssları bebeğem yeme,kilolar gitmiyo o zaman
alkali diyet sayfasındaydı sanırım..ama fazla sporun eklemlerde laktik asit birikmesi yaptığını yıllardır bilirim...nerden duyduğunu hatırlarsan yazıver bizide aydınlatıver olurmu canım ?
Vallah mı
Ben de seni öpem
akşam
mercimek çorbası
tavuk salata yogurt
iyi akşamlar herkese çok yoruldum
O zaman da meraklıydım canımcım.Hafta içi vakit olmadığından Pazar günleri 4-5 çeşit yemek yapar dolaba koyardım.Kek-börek vs , bunlardan da yapardım.Eskiden beri severim yani.Mantar çok lifli , o bakımdan hazmı vakit alıyo galiba ama şahane bi yiyecek , şeker hastaları için bilhassa...
Tebrik ederim canim Harikasinve bu arada unutmadan esine de gecmis olsun
Evet canım da şöyle bi sorunum var ; pilates bana çok sıkıcı geliyodu , o yüzden yapmıyodum.Yarın bi deniim , belki bu sefer hoşuma gider...Sonuca göre bir eylem planı yaparım belki ...
anladım canım..ben de yürümeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum..bantta sıkılrdım bahane bulur yürümezdim.. dışarda daha iyi..
sağol canııım
ama eşi rahatsız olan iyiniyetlimdi
İyi geceler canımcım , ben de tavuk yapıcam galiba ...anladım canım..ben de yürümeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum..bantta sıkılrdım bahane bulur yürümezdim.. dışarda daha iyi..
alkali diyet sayfasındaydı sanırım..ama fazla sporun eklemlerde laktik asit birikmesi yaptığını yıllardır bilirim...
takıl yavrum,emeklisin ne yapcan başka..ay emekli diyince bi şekil oldum hep yaşlılar gelir ya aklabence de papiş ikram mamalarından ötürü kaçamak yapmak durumunda kalıyo valla ben tembelim biraz galiba ya düşündüm de,meraklı da değilimdir fazla klasik yemekler yapıp duruyorum yarın konserve yaptığım taze fasulyeden pişiriciiimmm
kızlar ben kaçtım,bol leptinler olsun
Eee çocuk olunca herşey onlara göre ayarlanıyo tabii ki...Bizde çocuk yok , o yüzden kafamıza göre hareket edebiliyoruz...Canım senin boyun kaç çok merak ettim BKI gayet normal sınırlarda ama kilon yüksek demekki boyun da yüksek,bu arada menün de güzel yorgunluğun harekettense sporda tamam demektir
Ya bende çocuk olmadan önce 3-4 çeşit yapıp dolaba istiflerdim ama çocuk normal yemeğe başlayınca özellikle sebze yemeklerini günlük yapmaya çalışıyorum olmadı bakliyat et tavuk balık ve mutlaka haftanın bir günü kahvaltı yapıyorduk ama kek börek kahvaltıda ev yapımı tam buğday ekmeği derken ailece şiştik artık akşam kahvaltısı yapmıyos kek börek de anca misafir gelirse yada kızım isterse onada çikolata gofretle gözümün önünde yemeden ye diyerek alıyorum
Mantar şeker hastaları için bilhassa mı?bilmiyodum yavv ne çok bilgi var bööle hergün de bi önceki bilginin tersini savunmuyolarmı gıcık oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?