Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz ????????????

Bugunde uzun ve yorucu bir gundu ve bol bol hareketliydi..

Yediklerim;
sabah;
1 yum. sarisi , bir salatalik , 4 ceri domates, peynir
kahve , omega3 , multivitamin , d vitamini

ogle;
1 dilim unsuz tahilli ekmek gibi birsey , 2 cilek , kahve

aksam;
1 buyuk tabak kapuska , 1 orta boy kase yogurt

spor ; sabah ise geterken tren kullandim 20 dakika ,
aksam eve gelirken tren kullandim 20 dakika , aksam yemeginden sonra 1 saat tempolu yuruyusten geldim dinlenmeden de her gun yaptigim gibi LEslie sansone 2 mil 30 dakika yaptim.

Simdi form cay koyuverdim iciyorum

Zipor gurusu oldun sen Kaneelcim Bu ne çok efor , bu ne çok emek-zahmet ...

Çalışırken de bu kadar çeşit yapabiliyomuydun yoksa emekliliktemi merak sardın, mantarı istediğin kadar ye tabisi de hazmı zor diye biliyodum yanlışmı biliyom ?

Sana da selam canım, maşallah bugün de hem spor hem menüler süper yarın kupayı sen alcan galba şimdiden tebriks

Çalışırken de bu kadar çeşit yapabiliyomuydun yoksa emekliliktemi merak sardın, mantarı istediğin kadar ye tabisi de hazmı zor diye biliyodum yanlışmı biliyom ?
O zaman da meraklıydım canımcım.Hafta içi vakit olmadığından Pazar günleri 4-5 çeşit yemek yapar dolaba koyardım.Kek-börek vs , bunlardan da yapardım.Eskiden beri severim yani.Mantar çok lifli , o bakımdan hazmı vakit alıyo galiba ama şahane bi yiyecek , şeker hastaları için bilhassa...

evdede pilates yapabilirsin ebru şallı ile pilates çok etkili

evdede pilates yapabilirsin ebru şallı ile pilates çok etkili
Evet canım da şöyle bi sorunum var ; pilates bana çok sıkıcı geliyodu , o yüzden yapmıyodum.Yarın bi deniim , belki bu sefer hoşuma gider...Sonuca göre bir eylem planı yaparım belki ...

İyi akşamlar hanımlar,

aynen canım tansıyon yuksek ama dr gitmeyenlerdenım 14-10 15/10 oluyo tansıyonum çok uzulursem 17 ye vurabılıyo
ılgın için tşk ettimmm

Afatmas, tansiyon gerçekten çok tehlikeli, birdy nin söylediklerini dikkate almanı temenni ederim.

Bugünkü menü;

Sabah: k.k.kahvatısı, 1 portakal

Öğle: tavuk, az makarna :26:

akşam: 1 kase tarhana çorbası, bakla yemeği, yoğurt

Bugün temizlik yaptığım için yürüyüş yapamadım.

iyi akşamlar kısslar2 gündür yazamadım ama 0 kaçamak ve bol yürüyüşle devam ediyorummesela 2 gündür 2 saat yürüdüm + lar gitti allaha şükür,hem de regl yakın olmasına rağmen

Tebrik ederim canim Harikasinve bu arada unutmadan esine de gecmis olsun

Zipor gurusu oldun sen Kaneelcim Bu ne çok efor , bu ne çok emek-zahmet ...

Merhaba canim, yes son iki hafta spor super gitti bir de su havalar guzel olsa artik durmaksizin 2 saat yururyum .. efor caba zahmet hepsi bir an once hedef e ulasabilmek icin ... Insalllllllaaahhh

Sana da selam canım, maşallah bugün de hem spor hem menüler süper yarın kupayı sen alcan galba şimdiden tebriks

Merhaba canim,tesekkur ederim insalllllllllllahh bir kac kilo verebilip hedefime biraz daha yaklasabilirim

anladım canım..ben de yürümeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum..bantta sıkılrdım bahane bulur yürümezdim.. dışarda daha iyi..
nerden duyduğunu hatırlarsan yazıver bizide aydınlatıver olurmu canım ?
alkali diyet sayfasındaydı sanırım..ama fazla sporun eklemlerde laktik asit birikmesi yaptığını yıllardır bilirim...

takıl yavrum,emeklisin ne yapcan başka..ay emekli diyince bi şekil oldum hep yaşlılar gelir ya aklabence de papiş ikram mamalarından ötürü kaçamak yapmak durumunda kalıyovalla ben tembelim biraz galiba ya düşündüm de,meraklı da değilimdir fazlaklasik yemekler yapıp duruyorumyarın konserve yaptığım taze fasulyeden pişiriciiimmm

kızlar ben kaçtım,bol leptinler olsun

akşam

mercimek çorbası
tavuk salata yogurt

iyi akşamlar herkese çok yoruldum

Canım senin boyun kaç çok merak ettim BKI gayet normal sınırlarda ama kilon yüksek demekki boyun da yüksek,bu arada menün de güzel yorgunluğun harekettense sporda tamam demektir

Ya bende çocuk olmadan önce 3-4 çeşit yapıp dolaba istiflerdim ama çocuk normal yemeğe başlayınca özellikle sebze yemeklerini günlük yapmaya çalışıyorum olmadı bakliyat et tavuk balık ve mutlaka haftanın bir günü kahvaltı yapıyorduk ama kek börek kahvaltıda ev yapımı tam buğday ekmeği derken ailece şiştik artık akşam kahvaltısı yapmıyos kek börek de anca misafir gelirse yada kızım isterse onada çikolata gofretle gözümün önünde yemeden ye diyerek alıyorum

Mantar şeker hastaları için bilhassa mı? bilmiyodum yavv ne çok bilgi var bööle hergün de bi önceki bilginin tersini savunmuyolarmı gıcık oluyorum

Plates de guzel (ben platesi belli bir kilo verildikten sonra toparlanmak icin yapilmasi gerektigini dusunen tarafindanim.. Ilk once fazlaliklarimizdan kurtulaliiim sonra plates yapalim ) amaaaaaa Leslie Sansone ile yuryus bambaska diye dusunuyorum.
Evet canım da şöyle bi sorunum var ; pilates bana çok sıkıcı geliyodu , o yüzden yapmıyodum.Yarın bi deniim , belki bu sefer hoşuma gider...Sonuca göre bir eylem planı yaparım belki ...

anladım canım..ben de yürümeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum..bantta sıkılrdım bahane bulur yürümezdim.. dışarda daha iyi..

bende çok sıkılıyorum bantta artıkgerçi hakkını da yemeyeyim şimdi onun sayesinde zayıfladımama dışarda yürümek gibisi yok gerçekten

Ya sporun fazlası laktik asite sebep olur coğumuzun bildiği gibi ama ben 3-4 saatlik sporda diye hatırlıyordum,hatta ağır sporla 3-4 saatlik normal spor arasında da laktik asit oluşumu bakımından fark var diye biliyodum yanılıyormuyum millet Birdy senin fikrin ne?

Kacamagin boylesi gotulmedi Aferin bana tebrik ediyorum kendimi resmen durdum durdum son noktayi vurdum yedim yedim

İyi geceler canımcım , ben de tavuk yapıcam galiba ...
Eee çocuk olunca herşey onlara göre ayarlanıyo tabii ki...Bizde çocuk yok , o yüzden kafamıza göre hareket edebiliyoruz...
Şimdi canımcım ben de herşeyi evden yapmaya çalışırım , hazır pel bişey alınmaz bizde ama geçen hafta bir karar aldık ; Diyelim ki canımız kek istedi.Tabi temiz-sağlıklı olsun diye evden yapıyodum ama bunu da yapınca iki dilim yapamıyosun malum.2 yumurtayla bile yapsan koca kek oluyo.İki kişi ye Allah ye , dünyanın kekini yiyoruz.Tabi diğer tatlı-çörek vs için de geçerli.Böylece n'oluyo , temiz oluyo ama bi dünya yiyoruz mecburen.Dedik ki pastaneden dilimle alalım , nefis körelticek kadar.Tamam evdeki gibi temiz sağlıklı diil ama hiç diilse birer dilim yeriz biter , boşuna dünyanın kalorisini almamış oluruz.Böylece misafir harici evden yapmama kararı aldık.
Yemek yerine kahvaltı , evet jidden o çok kapsamlı ve kalorili oluyo.Bazan biz de yapıyoruz , ondan ye , bundan ye bi sürü şey yiyo insan...
Mantar evet çünkü sadece lif ve sudan ibaret ve bitkisel protein.O yüzden de serbest gıdadır şeker hastaları için.Az yağlı yapılırsa çokça yenilebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…