Valla benim bildiğim ; yorgunluk başladı mı bu demektir ki laktik asit oluşmaya başladı.Ama bunun bi saati var mı bilmiyorum.Antremanlı adam 1 saat koşart yorulmaz , antremansız adam 5 dakka koşar dili bi karış dışarı sarkar.Bence vücudun antremanlı olmasıyla alakalı ama ilmi kısmını bilmiyorum...Ya sporun fazlası laktik asite sebep olur coğumuzun bildiği gibi ama ben 3-4 saatlik sporda diye hatırlıyordum,hatta ağır sporla 3-4 saatlik normal spor arasında da laktik asit oluşumu bakımından fark var diye biliyodum yanılıyormuyum millet Birdy senin fikrin ne?
İtiraf et ve rahatlaKacamagin boylesi gotulmedi Aferin bana tebrik ediyorum kendimi resmen durdum durdum son noktayi vurdum yedim yedim
Öptüm ben de....Horoz ve civcivim tepeme tünediler pc veriyom, geç saatte gelemezsem yarın geç saatte geleceğim inşallah, öpüldünüz
İtiraf et ve rahatla
ben 2 ogune cok alıstım ozlemcım 3 gereksız gelıyo en son 17de yeıs oluyorum ve acıkmıyorumyaa iki öğünle ben de çok rahat ettim aslında ama sanki bi eksiklik hissettim:26:ben de az az 3 öğüne döndüm..zaten arada değiştiricem ki bi düzene alışmasın vücut..son yemeği kaçta yiyosun sonra acıkmıyomusun canım
sorma leylakım yaa bu dıyetı yanlızken uygulamak cok kolayda bırı gelınce yada ben gıdınce olmuyomıllletın gozu uzerımde aaa neden yemıyosun ye dıye ısrarlar yokmuiyiyim bacım sen nasılsın
ben de normalde 1 saat yürüyorum canım,ama çarşıda işim vardı o yüzden 2 saat yürüdüm bu 2 gün.yarın yine 1 saat yürüycem mesela
ben de tam yeni başlangıç nasıl gidiyo diyecektim papişimyeme cıssları bebeğem yeme,kilolar gitmiyo o zaman
evet olurum lıstede artık..sabah tartılıcam bakalım almamısımdır fazla ınsaallahMıhtar gelir elbet saati belli olmiyi ama bi şekilde gelii Papadiya yarın tartı gününde listedemisin
Sendemi menopozdasın? kaç yaşındasın? işallah çok çok ilerde gelir geçer yoksa çok ama çok can sıkıcı bi durum düşüsene ortam normal ısıda ama senin özellikle yüzün şıpır şıpır bare görünmeyen yer olsa diyosan özellikle göğüs ve sırtın üst kısmı yani büst alev alev kışın atletsiz fanilasız o/o pamuklu tişörtlerden başka bişey giyemiyosun o derece yanii
nerden duyduğunu hatırlarsan yazıver bizide aydınlatıver olurmu canım ?
Kilo almamışındır en azından dimi ?
Yaşlılar genellikle birden fazla ilaç kullanıyorlar diğer ilaçların yan etkilerinden biri de tansiyon düşürme olabiliyor o yüzden başka ilaç kullanıldığında doktora söylenirse tansiyon ilacının dozunu ona göre verir bide beslenme konusunu zaten biliyolardır tans. hapı kullanalar
24:Yarın da pilatese gidicem.Gözlemlerimi yazarım , amaaan benimkisi vakit geçsin diye oyalanmaca...Sigarayı da bırakınca çok boş vaktim oldu...:Ama ne...İnşallah nazar-ı dikkate alır valla yazdıklarımızı...
Yaza gelme daha , çilek gelmiş pazaraDaha almadım ama alırım yakında.Yarım kilo yiyorum ben bi oturuşta , çok severim kendisini
Vallah mı
Ben de seni öpem
Pampişim senin azmine hayranım valla..Elinden gelenin fazlasını yapıyosun...Cısss oluyodur çünkü misafir geliyodur di mi ?
Benim annem de bazı şeyleri yapmazdı ama ben onlardan farklı olarak herşeyi severim , herşeyi alır-denerim , herşeyi pişiririm , bizim evde yerelamsından tut bamyaya kadar , turpotundan tut çiriş otuna kadar ne var ne yok herşey pişer...O kadar meraklıyım yemeğe
He canım , kızartmaya hem sarımsaklı yoğurt hem de sarımsaklı domates sos (tabe tadı yok henüz) yaptım .Herkes keyfine göre karıştırıp yedi.
Oyyy bu mantarı fena soktun kafama.Allahtan dünyanın en masum yiyeceklerinden biri.İstediğin kadar ye...
aynen canım yaa yemeyınce goze batıyorum mecbur yıyorum:18:anladım canım..ben de yürümeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum..bantta sıkılrdım bahane bulur yürümezdim.. dışarda daha iyi..
alkali diyet sayfasındaydı sanırım..ama fazla sporun eklemlerde laktik asit birikmesi yaptığını yıllardır bilirim...
takıl yavrum,emeklisin ne yapcan başka..ay emekli diyince bi şekil oldum hep yaşlılar gelir ya aklabence de papiş ikram mamalarından ötürü kaçamak yapmak durumunda kalıyo valla ben tembelim biraz galiba ya düşündüm de,meraklı da değilimdir fazla klasik yemekler yapıp duruyorum yarın konserve yaptığım taze fasulyeden pişiriciiimmm
kızlar ben kaçtım,bol leptinler olsun
4 tane tavuk but
12 tane yaprak sarmasi
( bulgur ve pirinc karisimiyle ic yaptim.)
1 kase tarhana corbasi
Az once de
Cay ictim
Eti cin yedim. :18:
Kesin yarina kadar bugunku kilomdan arti cikicam simdi bile tikabasa doluyum. Leptin meptin hak getire :18:
eti cin miii ??
Çok moralim bozuk valla. Motivasyonum gitti ya
Hem eti cin. Hem yaprak sarması haaaaaaaaa bak şimdi hatırladım bir tane de kurabiye yedim.
Ve wc ye çıkamıyorum. Kafayı yicem karnım ağrıyo
Biraz spor yapıcam inşallah iyi gelir
inşallah canım üzülmekaçamak hepimizde oluyor dönem dönem önemli olan devam edebilmek
Ya tartı gününden bir gün önce yapılır mı ya.Neyse artk olan oldu yapacak bişey yok Önümüzdeki maçlara bakıcaz
Leslie ile 1 mil yaptım. 5 mil Fat Burning Walk e devam ediyorum. Bitiriyim bari de yaptığım eşşekliği biraz olsun affetsin vucudum
kolay gelsin canımSağol canım biraz da olsa moral bulabildim. SayendeHer milde ara verip cevap yazıyorum
kolay gelsin canım
iyi geceler bol leptinlerTeşekkür ederim. Kızlar ben kaçıyorumSporumu tamamlayıp duşumu alıp uyumayı düşünüyorum.
rumuz:sersum (regl 4. günüm)
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:77.6 kg
bu hafta kilo: 77.6 kg
haftalık yüzde:%00
fark:00
toplam fark:7.4 kg
beden:42-44
spor:yok
çok şükür ++ değilim..
dün tam 12 saat uyudum..6 da bir sızdım ilacın etkisiyle bugün umarım daha iyi olurum
özlemkartal canım sana kolay gelsin ..tartı hepinizin yüzünü güldürsün canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?