Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eeğer acıkmıosan sorun yok cnmm ya karatayda ekmek yok ama ben ekmeksiz diyeti çok sağlıklı görmüorum amaaa yaaa sonuçta tahıla da vucudumuzun ihtiaycı varr öle değil mi kızlar

canım ekmegın hıcbır faydası yok,(zaten turkler kadar fazla ekmek tuketen bır mıllet de yok,ne kadar saglıklı oldugumuz ortada)bos kalorı dıyor hoca.un da rafıne oldugu ıcın saglıksız.kılo verme bıttıkten sonra bugday kullanabılırsın ama menunde

Stres attın değil mi sabah sabah.
Yalnız şöyle bir durum var ben de sabah600 gram fazla çıktım.
Kas şişkinliği olabilir mi diyorum?

Attım hakkaten, endorfin patlaması yaşadım resmen.
Sendeki fazlalık kas şişkinliğidir muhtemelen oldukça fazla çalışıyor kaslar çünkü...
Sanırım alışır zamanla vücut, ben de haftada 2-3 gün tae bo yapacağım bundan sonra.

Kızlar omleti hangi tavada yapıyorsunuz? Ben artık sadece çelik kullanıyorum ama çelikte yapışıyor.

Bayram için ben de aynen senin gibi düşünüyorum, eğer gerçekten yemeye değer birşey gelirse önüme yiyeceğim değilse geçmiş olsun

Paleo beslenmeyi ik defa duydum bir araştırayım...

Moralim gittikçe bozuluyor.
Menülerimi gördünüz bu hafta.
Kaçamağım yoktu.
Sporum güzeldi.
Ama pazar 58.2 dün 58.8 bugün 59 çıktım.
Fikri olan var mı?
spor yaptıktan sonra mutlaka tartıda fazla çıkılıyorrr...
defalarca tecrübe ettim bunu..
geçen hafta cuma,c.tesi ve pazar 35er dakika yürüme bandında yürüdüm ve pazartesiden beri 61 çıkıyorum oysa cuma 60,2 çıkmıştım..
yediklerimden ne değiştiki 800 grm farketsin di mi ama...
yılmadan bu hafta da yürücem ama isterse 2 kilo farketsin
sen de sporu artırdın ondan fazla çıkıyorsun

sağolun kızlar elimde değil ister istemez bozuluyor moralim
test vermek ümit doğurtuyor her defasında...

Ama hakkımda hayırlısı tabi,zayıf hamile kalıcam daha iyi olucak benim için inş.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...
stres yapma,tez vakitte olur inş.

Ben de bir süre Dukan yaptım ve yazın Karatay Diyeti kitabını okur okumaz hemen son verdim. Korumayı bile yapmadım, kendime daha fazla zarar vermemek için...
Burada arkadaşlar çok destek oluyor, ben uzun zaman girip okumasam hemen motivasyonum düşüyor. Şimdi ben de menülerimi yazmaya başladım, daha kontrollü oluyorum.
Burayı izlemeye devam edelim

tşk.ederim famircim

bence de arttır sporunu aldırma tartıya

masalcım bozma moralini yanlış birşey yapmıyosunnn

Ben sık olmamak kaydıyla yiyorum tavada pişmiş halini. Meyve sayılmaz mı o da?

Kızlar merhaba; yetişmek ne mümkün hızınıza zaten işlerin yogunluğundan çok giremiyorum.Bırakın yazmayı okuyamıyorum bile geçmişi::)))

Kilorda sayfalar gibi hızlı gider inşallah....

Döncem ben size :))))) işlerimi bitirirsem tabii..

Sevgiler hepinize...

Gonderdım yemek resımlerınden,pıjamalı halım ,varıs resımlerımden fılan,tam bılımkadını hoca sabah erkenden mesaj geldı cevap olarak,cok sevındım ya anlatamam.:66;

Gül çoook tebrik ederim. Yolun sonuna geldiğinde kendine inanamayacaksın...

Ben de 7-8 yıl önce 100 kiloydum sonra diyetisyen kontrolü ile 63 kiloya kadar indim, nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. Süüpppperrrr))

Ben de şu sıralar kilo veremiyorum ama yağ oranım düşüp kas oranım yükseldiği için mutlu oluyorum...Sen de atarsın ödemleri yakında merak etme...

kızlar sabahtan beri zeytin kırıyorum,yeşil zeytin yapıyorum,pazarda bulursanız mutlaka yapın,marketten aldığınız yeşil zeytine hiç benzemez harika bir tadı var,özellikle zeytin yemeyen arkadaşlara önerim,tarifini cahide-jibek bloğundan bulabilirsiniz
fasülye turşusu da kurdum,becerebilirsem lahana-havuç karışık da kurucam,bi de kornişon düşünüyorum(aslında solo albüm de düşünüyorum da du bakalım)

Afiyet olsun, yakında ben de gireceğim truf olayına ama kendimi durduramazsam diye çekiniyorum:-(

Kadi bakalım kolay gelsin, alışınca kolay kolay 3 öğün istemiyor insanın canı zaten...

tatlım yazdım ama olsun gene yazarım arzum fitnesense benimki.yağ su kas kemik ölçüyor.nasıl ölçtüğü konusunda hiç bir fikrim yok.onu ben de anlayabilmiş değilim,hatta amaan yanlıştır diyordum ama doğru zaman da doğru sonuçlar çıkarıyor.mesela kızım tartılıyor onda yağ su oranı çıkmıyor.ben çıkıyorum yağ oranım 44 çıkıyor mesela (başlangıçta 53 tü).eşim tartılıyor aşağı yukarı kilomuz aynı ama onda yağ oranı 29 filan çıkıyor.benimle kilosu hemen hemen aynı olan bir arkadaşım tartıldı onda da sonuç farklı çıktı.yani ben anlamadım ama bu regl dönemimde de su oranımın nasıl uçtuğunu gösterdi,o zaman iyice emin oldum.
bir de tartıya yaşını,boyunu,cinsiyetini kaydettiriyorsun.ona göre yapıyordur diyordum ama 2.5 kg fazla çıktım dün,yağ oranım düşük su oraım yüksek çıktı.tam tersi de olabilirdi.İşte bunu nereden biliyor onu bilmiyorum.kullanma klavuzunu da okumadım.başka kullanan arkadaşlarım da var,onlar da çok memnun.tercih senin tabi[/QUOTE]

Ben zamanında spor salonuna giderken ölçtürüyordum, onlara sormuştum nasıl ölçtüğünü... Çıplak ayakla tartılıyorduk orada, kan dolaşımından ve vücut ısısından ölçüyor demişlerdi ama ben de bilemedim nasıl oluyor???

düet istersen gelirim

canım ben şekeri 4 yıldır kullanmıyorum..ama sanki psikolojik,kansızlığım var benim..çış gibi geliyor bana...
akşamları yemekten 2 saat sonra falan içiyorum..
Bravo ya sekerı demek 4 yıldır kullanmıyorsunuz,ben de kullanmıyalı gıdıyor kılolar,hoca 1 tabak pılav,bır tabak toz seker demek dıyor,dolmaya bıle koymuyorum,ben taze meyveyı de kestım yemıyorum o da seker,muz yıyıyorum yumurtadan sıkıldıgım zaman,yesıl bıber,domates,salatalık,zeytın bunlar da masum meyveler,bır de kuru meyvelerım var,kahverengı kuru kaysı,kuru ıncır,kuru erık,cıkolata cok yerdım ayda enaz 90 cıkolata artık yok damarlarım bır omur lazım bana.45 ekmek yerdım her ay,ben de artık cıtır cıtır fındık,fıstık,cevız yıyıyorum,Hoca"Fındık fıstık cıtIr,cıtır hem kan yapar hem ısıtır."Dıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…