eeğer acıkmıosan sorun yok cnmmya karatayda ekmek yok ama ben ekmeksiz diyeti çok sağlıklı görmüorum amaaa yaaa sonuçta tahıla da vucudumuzun ihtiaycı varr öle değil mi kızlar
canım benim bir top yuvarladım san dogru ham yappp :)))
Özellikle söylüyor ama canan hoca kilo verene kadar 2 yumurta diye, bence sen yine de dinle papadiyacım hocayı.
Bir süre daha 2 yumurta ile devam et.
Off bana da gönderseydin ya
Neyse malzemeleri bugün alabilirim umarım diyorum.
Stres attın değil mi sabah sabah.
Yalnız şöyle bir durum var ben de sabah600 gram fazla çıktım.
Kas şişkinliği olabilir mi diyorum?
sızın evde yaşamak istemezdımmm
ben hiçççç tatlı yapmıyorummm,eşim de getırmıyor zaten,dısarda bulursa yıyor işte
yıne de karsıma cıkıyor bolca,komsuların ve mısafırlerın getırdıklerı.gittiğim yerlerde önüme konanlar,neyse ki öyle çook canımın ıstedıgı bısey cıkmadı karsıma.
bayram için de şöyle bır kaçamak planı yaptımm
gorutusunu çooook çok çoook begendıgım,baska yerde bulamayacagım mukemmellikte bır tatlı cıkarsa karsıma 4 gunluk bayram da 2 taneye kadar yıyecegım.onun dısında sırf tatlı dıye onume konan seylerı yemeyecegım.gecen bayramı hıc cıkolata ve tatlı yemeden kapamıstıminş. bu sefer de öyle olur
canım kılo vermenın yavaslıgından yakınıyorsan bır de karatayı dene derım,ne de olsa turk damak tadına uyarlanmıs hali paleonun
spor yaptıktan sonra mutlaka tartıda fazla çıkılıyorrr...Moralim gittikçe bozuluyor.
Menülerimi gördünüz bu hafta.
Kaçamağım yoktu.
Sporum güzeldi.
Ama pazar 58.2 dün 58.8 bugün 59 çıktım.
Fikri olan var mı?
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...sağolun kızlar elimde değil ister istemez bozuluyor moralim
test vermek ümit doğurtuyor her defasında...
Ama hakkımda hayırlısı tabi,zayıf hamile kalıcam daha iyi olucak benim için inş.
Kızlar merhaba;
Günlerdir hiç sıkılmadan sayfa sayfa paylaşımlarınızı okudum.hiç sıkılmadan.Motivasyonunuza hayran kalmamak elde degil maşallah diyeyim nazar değmesin:))hepinizi tebrik ediyorum başarılarınızdan dolayı.Gül63 e özellikle teşekkür ediyorum ve başarılarının devamı diliyorum.
Hepiniz mucizeler yaratmışsınız Canan hocaya da ayrıca teşekkürler tabii..
Ben 11 Eylül 2011 de dukan diyetine başlamıştım,7 günlük atak evremde 6 kilo verdim.1 ayı tamaladım ama 6 kiloyla kaldım gram dahi verememiştim.Sonrasında carmen arkadaşım paleo diyetten bahsetti onun sayesinde paleo diyetle tanıştım ama taş devri kitabını edinemedim hala.
sonrasında karatay diyetini duyuyordum zaten araştırmaya başladım ve canan hocanın kitabını aldım.İnsan okudukça bugüne kadar ne kadar çok yanlış yaptığının farkına varıyor.Ne kadar çok doğru bildiğimiz yanlışlar varmış,okudukça öğreniyoruz.
Ben 73 doğumluyum 12 yaşına kadar incecik bir kız çocuğuyken regl olduktan sonra kilo almaya başladım,başladım ama sonrasında durduramadım:)))kendimi bildim bileli hep kiloydum.yıllarca kulaktan duydugum tv den duydugum milyon tane diyet yapmışlığım vardır.Bitkisel ürünler,akapuntur,zayıflama ilaçları aklınıza ne geliyorsa işte.evet kilo verdim dönem dönem 20 kilo kadar vermişliğimde oldu.Ama koruyamadım malesef..
Ama artık her ne yapacaksam son olacak diye ve tabiii tatilde gördügüm rus hatunların da bunda etkisi büyük:)))) oldu.Hepsi en az iki çocuklu kadınlar ama çok merak ettim nerden çıkarmışlar o çocukları:)))) hiç mi bozulmaz vücutları hiç mi yağ tutmaz bunlar bayagı biiii bozuldum tabii:)))
Geldim ve araştırmaya başladım ne yapsam dogru olur derken Dukan amcayla tanıştım hemen kitabını aldım ve başladım diyete,ama 6 kilodan sonra gram oynamayınca ve kabızlık beni zorlamaya başlayınca ve artık et tüketmekten öğğğğğ gelince,başka arayışlara girdim vücudumun direncini bir şekilde kırmam gerekiyordu.
Dukan topiginde sagolsun carmen arkadaşımız paleo dan bahsedince merak edip araştırdım.Taş devri kitabı (ama hala alamadım sadece netten araştırabildim daha dogrusu kitapçıya gittigimde fiyatı tuzlu geldi) bende karatay diyeti kitabını aldım zaten kafamda karatay diyeti vardı.
hem kitaptan hemde sizin deneyimlerinizden inanılmaz etkilendim.Şu anda tam anlamıyla karatay yapıyorum diyemiyorum çünkü dukandan kalan alışkanlıkları bırakamadım henüz,nedense yağ beni korkutuyor.dukandayken meyve meyve diye ölüyordum,canan hoca günde 1 taneye izin versede artık agzıma sürmüyorum.
Bayramda tekrar dukan amcanın atak ını yapacagım sonrasında karatayla devam etmek istiyorum.Motivasyonlarını benden esirsemezseniz çok mutlu olurum.
Hepinize sağlıklı kilo kayıpları diliyorum.Sevgiyle kalın...
Kızlar omleti hangi tavada yapıyorsunuz? Ben artık sadece çelik kullanıyorum ama çelikte yapışıyor.
canım bal falan olmamıs tabı ama olsun yarın daha duzgun bır beslenmeyle dıyete devam ha bu arada sayfalar o kadar hızlı ılerlıyokı bugun aralıklı olarak gırıp gecmısı anca okuyabıldım yazmaya zaman olmadı ama olsun bu ıyı haber sayfamızdakı çıtır adayları cogalıyor demektır bu.kızlar bısey sorucam fırında yada suda pısmıs KESTANE yıyebılıyomuyduk esım getırmıste sıze sormadan yemek ıstemedım:))
Moralim gittikçe bozuluyor.
Menülerimi gördünüz bu hafta.
Kaçamağım yoktu.
Sporum güzeldi.
Ama pazar 58.2 dün 58.8 bugün 59 çıktım.
Fikri olan var mı?
Gonderdım yemek resımlerınden,pıjamalı halım ,varıs resımlerımden fılan,tam bılımkadını hoca sabah erkenden mesaj geldı cevap olarak,cok sevındım ya anlatamam.:66;
bu sabah tartıda 2.5 kg fazla çıktım.rakamı görünce önce çok moralim bozuldu ama sonra yağ ve su oranlarıma bakınca gözlerim yuvalarından fırladı.yağ oranım 3 puan aşağıya inmiş ve buna karşılık su oranım da 2-3 puan yükselmiş.suyun fazla tutulduğu ama metabolizmanında 2 katına çıktığı bu regl dönemimde umarım sonu güzel olur.Ben de bunu sağlayabilmek için sadece perşembe değil,bu kez çarşamba da pirinç diyeti yapıcam.ilk kez 2 günlük uygulamış olacağım.Allahım yardım etsin,bayrama kadar hedeflediğim 12 kg yu tamamlayayaım ve bayrama mutlu gireyim..
günaydınnn bayanlar....
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 avuç peynir
9 yeşil zeytin
1 kupa kahveli tarçınlı süt
biraz fıstık
3 hurmalı truf(3 gündür fazla yapıp yer oldum,bir süre ara versem iyi olacakbağırsakları çok iyi çalıştırıyor ama )
biraz domates-salatalık-biber
öğlene karnıbahar salatası yicem
yanında biraz peynir,zeytin,domates,salatalık ve yoğurt....
bu gün 2 öğün yapıcam bakalım becerebilecek miyim
kızlar sabahtan beri zeytin kırıyorum,yeşil zeytin yapıyorum,pazarda bulursanız mutlaka yapın,marketten aldığınız yeşil zeytine hiç benzemez harika bir tadı var,özellikle zeytin yemeyen arkadaşlara önerim,tarifini cahide-jibek bloğundan bulabilirsiniz
fasülye turşusu da kurdum,becerebilirsem lahana-havuç karışık da kurucam,bi de kornişon düşünüyorum(aslında solo albüm de düşünüyorum da du bakalım)
Bravo ya sekerı demek 4 yıldır kullanmıyorsunuz,ben de kullanmıyalı gıdıyor kılolar,hoca 1 tabak pılav,bır tabak toz seker demek dıyor,dolmaya bıle koymuyorum,ben taze meyveyı de kestım yemıyorum o da seker,muz yıyıyorum yumurtadan sıkıldıgım zaman,yesıl bıber,domates,salatalık,zeytın bunlar da masum meyveler,bır de kuru meyvelerım var,kahverengı kuru kaysı,kuru ıncır,kuru erık,cıkolata cok yerdım ayda enaz 90 cıkolata artık yok damarlarım bır omur lazım bana.45 ekmek yerdım her ay,ben de artık cıtır cıtır fındık,fıstık,cevız yıyıyorum,Hoca"Fındık fıstık cıtIr,cıtır hem kan yapar hem ısıtır."Dıyor.canım ben şekeri 4 yıldır kullanmıyorum..ama sanki psikolojik,kansızlığım var benim..çış gibi geliyor bana...
akşamları yemekten 2 saat sonra falan içiyorum..
Kızlar umudum yok diye söylemiştim zaten sonucum negatif
ama ister istemez 0'ı görünce bozuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?