Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrik ederim canımmmmmmmmm Başarılarının devamını haftaya da görmek isteriz Sporun ve diyetinin hakkını vermişssin o da sana teşekkür etmiş

canım geçen hafta cumadan önceki gün bulgurlu bişi yemiştim biraz da onun şişkinliği vrdı tabi o da yansıdı fark olarak umarım haftaya 64 ü görmek istiyorum artık üç haftadır 64 görecem teşekkür ederim canım

vaavvvvvv

Yüzde hesaplamayı paylaşabilirseniz sevinirim arkadaşlar.

Ahhh ahhh yüzüm gözüm şiş şuanda dün yedim dolmaları tuzlu tuzlu hemde Zaten wc ye de kaç gün oldu çıkamadım. Gör bak kaç kilolardayım. Bu hafta hiç bişey yok bana cıs mıs yok

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6
geçen hafta kilo:68
bu hafta kilo:66.9
fark:-1100
yüzde:%1.617
toplam fark:14.5
beden:38-40
spor:1 gün dışarda bisiklet sürdüm :) yarım saatte spor yaptım:)

Ahhh ahhh yüzüm gözüm şiş şuanda dün yedim dolmaları tuzlu tuzlu hemde Zaten wc ye de kaç gün oldu çıkamadım. Gör bak kaç kilolardayım. Bu hafta hiç bişey yok bana cıs mıs yok

gerçekten 1 gün önce yediğin en az yarım kilo farkediyor canım vc de en az yarım kilo etti mi sana 1 kilo o yüzden üzülme bir gün suyu arttırıp spor yapınca gidiyor onlar bu hafta dikkat edersin haftaya gitsin 2 kilo

tebrikler

Günaydın, güzel bir gün olması dileğiyle

rumuz:fzgun
baş.tarihi:01.03.2013
baş.kilo:103 kg
geçen hafta kilo:101,3 kg
bu hafta kilo: 102 kg
fark: + 0,7 :26:
yüzde: % 0,691
Toplam fark:1 kg

rumuz:cigdemklcsn
başlangıç tarihi:05.03.2013
başlangıç kilo:72500 gr
geçen haftaki kilo:70200 gr
bu hafta kilo: 70000 gr
haftalık yüzde: 0.28
fark:200 gr
toplam fark:2500
beden:40
spor: Aklıma geldikçe Leslie

Senle biz bu hafta cezalıyız Bi bildirimimi yapıyım da gör rezillik nasıl oluyormuş

cok haklisin..
bugün aslinda üzgün olmam gerek 200gramcik verebilmisim, ama biraz wc ye birazda özel günlerime bagliyorum acikcasi..

sabah cünkü inanilmaz birsey oldu...
yaklasik 1 senedir bana olmiyan elbisemi denedim ve inanilir gibi degil o popisten gecti, hatta dar bile olmadi!!
cok sevindim.. demekki ben görmesem bile birbucuk ay icinde 5 kilo gercektende gitmis

s selam canım benim moralimde bozuldugeçen hafta 74ü gördüm bugün tartıldım 76 yım tamamen dikkat ediyorum üstelik bu hafta daha fazla yürüdüm esas kilom 78 di bu yolda devam etmeye kararlıyım canım bence moralimizi bozmayalım bende yeniyim burda zaten 2 haftadır yapıyorum kitabı alınca başladım öğlenide mi kessek acaba bilemiyorum birde her hafta aynı verilemiyormuş duraklamalar oluyormuş canım tekrar moralimizi bozmayalım birbirimize destek olalım:13:

verdiğin kilo gram cinsinden *100 bölü kilon o da gram cinsinden

Çok teşekkür ederim canım.

Allahtan bugun unutup acilen işe gitii kocam yoksa iddiayı da kaybedecektim İnşallah canım. Yok ya bulgur gerçekten yaramıyor bana yetmezmiş gibi bir de pirinçli yaptım salak kafam.

Kahvaltım; (09:00)

4 kuru kayısı + 4 fincan yeşil çay (wc için napim )

Öğle de yicem bugun

Valla çok sevindim canım. Olsun tabiki o da bir gelişme Bu hafta seni takipteyim ona göre Sen de beni takip et vur kafama gerekirse

Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 68.200 gr
Bu hafta kilo : 69,100 gr ( adet olmama 1 gün kaldı )
Fark : +900 gr
Fark yüzdesi : +1,319
Toplam Fark: -2,100gr
Spor:bu hafta hiç yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40

çok moralm çok. başlayalı ne kdr zaman oldu katettiğim yola bak. ayrıca wc problemimde hala devam ediyor. 2 gündür yine cıkamadım

Son düzenleme:

bozma moralini canim, senin kilon az oldugundan dolayi daha yavas gidiyordur..

Canını sıkma dicem de olmuyor biliyrum... Seninle aynı ölçülerdeyiz boy- beden olarak. Benim de boy 1.70 ,alt beden 40 ,üst beden 38 im şuanda. Ama yersem tuzluliarı kaçamakları olacağı bu. Valla akşam yemeğini fakir gibi yiyin diyordu Canan hoca sabah kahvaltısını güzel yapıp akşamı çok az tutucam bu hafta bir de öyle deneyeceğim bakalım. Sende dene istersen biraz da akşamları falan yürüyüş yap yapamıyorsan sevdiğin bir sporu yap bu hafta birlikte vericez. Sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…