- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Tebrik ederim canımmmmmmmmmBaşarılarının devamını haftaya da görmek isteriz Sporun ve diyetinin hakkını vermişssin o da sana teşekkür etmiş
masallah barekallah
nazarım degmesın canım senı gercekten cokkk tebrık edıyorum
Bildirim
kaneel
Başlangıç tarihi: 2-4-2012
Başlangıç kg: 84.900
Geçen hafta: 72.500
Bu hafta:70.700
Fark:-1.800
Toplam fark:-15.00
Beden:40-58
Spor:1 saat tempolu yuruyus +leslie sansone 30 dk. 2mile
Boy:1.72
Cokmutluyum +++++++++ larrr gittiği için
Yüzde hesaplamayı paylaşabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
canım geçen hafta cumadan önceki gün bulgurlu bişi yemiştim biraz da onun şişkinliği vrdı tabi o da yansıdı fark olarak umarım haftaya 64 ü görmek istiyorum artıküç haftadır 64 görecem teşekkür ederim canım
Ahhh ahhh yüzüm gözüm şiş şuanda dün yedim dolmaları tuzlu tuzlu hemdeZaten wc ye de kaç gün oldu çıkamadım. Gör bak kaç kilolardayım. Bu hafta hiç bişey yok bana cıs mıs yok
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:01 Temmuz 2012
baş.kilo:81.6
geçen hafta kilo:68
bu hafta kilo:66.9
fark:-1100
yüzde:%1.617
toplam fark:14.5
beden:38-40
spor:1 gün dışarda bisiklet sürdüm :) yarım saatte spor yaptım:)
Senle biz bu hafta cezalıyızBi bildirimimi yapıyım da gör rezillik nasıl oluyormuş
selam canım benim moralimde bozuldugeçen hafta 74ü gördüm bugün tartıldım 76 yım tamamen dikkat ediyorum üstelik bu hafta daha fazla yürüdüm esas kilom 78 di bu yolda devam etmeye kararlıyım canım bence moralimizi bozmayalım bende yeniyim burda zaten 2 haftadır yapıyorum kitabı alınca başladım öğlenide mi kessek acaba bilemiyorum birde her hafta aynı verilemiyormuş duraklamalar oluyormuş canım tekrar moralimizi bozmayalım birbirimize destek olalım:13:Herkese günaaydın acayip moralim bozuk geldim bu hafta 78.0ı dün gördüm. Çok heycanlandım bugün tartıldım 78.5 inanılmaz da dikkat ediyorum.
Regl olamadım ağrıdan kıvranıyorum ama bundandır diye kendimi mi kandııryorum ben artık kilo veremicekmiyim ver al ver al bozdum mu
verdiğin kilo gram cinsinden *100 bölü kilon o da gram cinsinden
gerçekten 1 gün önce yediğin en az yarım kilo farkediyor canım vc de en az yarım kilo etti mi sana 1 kilo o yüzden üzülme bir gün suyu arttırıp spor yapınca gidiyor onlarbu hafta dikkat edersin haftaya gitsin 2 kilo
cok haklisin..
bugün aslinda üzgün olmam gerek 200gramcik verebilmisim, ama biraz wc ye birazda özel günlerime bagliyorum acikcasi..
sabah cünkü inanilmaz birsey oldu...
yaklasik 1 senedir bana olmiyan elbisemi denedim ve inanilir gibi degil o popisten gecti, hatta dar bile olmadi!!
cok sevindim.. demekki ben görmesem bile birbucuk ay icinde 5 kilo gercektende gitmis
verdiğin kilo gram cinsinden *100 bölü kilon o da gram cinsinden
Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 68.200 gr
Bu hafta kilo : 69,100 gr ( adet olmama 1 gün kaldı )
Fark : +900 gr
Fark yüzdesi : +1,319
Toplam Fark: -2,100gr
Spor:bu hafta hiç yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40
çok moralm çok. başlayalı ne kdr zaman oldu katettiğim yola bak.
bozma moralini canim, senin kilon az oldugundan dolayi daha yavas gidiyordur..
Rumuz: adigegupse
Başlangıç tarihi : 29/01/2013
Başlangıç kilo : 71,200 gr
Geçen haftaki kilo : 68.200 gr
Bu hafta kilo : 69,100 gr ( adet olmama 1 gün kaldı )
Fark : +900 gr
Fark yüzdesi : +1,319
Toplam Fark: -2,100gr
Spor:bu hafta hiç yok
Boy:1,70 cm
Beden : 40
çok moralm çok. başlayalı ne kdr zaman oldu katettiğim yola bak. ayrıca wc problemimde hala devam ediyor. 2 gündür yine cıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?