Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar nasıl gidiyor Bu sabah tartıldığımda şok oldum 59,5 olmuşum sadece 4 günde 500 gr verdim çok mutlu hissediyorum

Sabah yediklerim

Son düzenleme:
Tesekkur ederim canim .. Onumudeki haftalarda da insallah tarti gunu yuzum , yuzumuz hep guler
Tesekkur ederim canimm

Bu guzel liste icin eline saglik canim .. Kilo verebilen , veremeyen herkezi tebrik ediyor herkeze azim , sabir , gayretlerinin bol olmasi icin dua ediyorum.

Kaneel tebrik ediyorum seni .1700 grmı 2 haftada mı verdin yoksam 1 haftada mı ???

-1.800 kg. 1 hafta icinde verdim canim cumadan cumaya , bol bol yurudum , bol bol su ictim, hic kacamak yapmadim,wc ye cikabilmek icin ucuz form caylarindan kullandim. ve sonuc guzel oldu

canım ellerine sğlık kilo veren herkesleri tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesinler alanlar da

teşekkürler inşllahh

Benide aranıza alın olurmu. bende 18/03/2013 tarihinde başladım 4 gün oldu bu sabah dartıldım. 1700 gram vermişim 75.300 kg ma düşmüşüm böyle giderse kilolar iyi gider.

BU HAFTA HİÇ SPOR YAPAMAMISTIM sonuc bu oldu. birde wc sorunu var tbi. kaneel wc sorunu için ucuz olaneo form çaylarından içiyormuş. evde vardı ama ne zamandr içmiyordum ona da başıcam sporada. umarm hftaya bzmde yüzümüz güler

bncede bu senin için çok iyi olmuş canım motive olman için

bütün kilo veren arkdsları tebrik ediyorumm. özelliklede kaneelcim seni birinciliğinden dolayı kutlarım

Benide aranıza alın olurmu. bende 18/03/2013 tarihinde başladım 4 gün oldu bu sabah dartıldım. 1700 gram vermişim 75.300 kg ma düşmüşüm böyle giderse kilolar iyi gider.

aramıza hoşgeldin canım

kilomu bildireyim diye girdim misafirlerim geldi yazamadım....

geçen haftaki kilom:65,6kg
bu haftaki kilom:65,1kg
boy:1,65cm

az vermişim ama adetli olmamın etkisi varmıdır bilmiyorum...

canım ben 1978 lıyım kendımı bıldım bılelı tansıyonum var benım 18 yaşında bıle 14 tansıyonumn oluyodu bunun sebebını bılıyorum tamamen geçmişte yaşanmışlıklar vebenım hayatımda bırakmış olduğu olumsuzluklardan sadece bırı ben stresten sadece sol tarafımın tamamn uyuşup yattıım zamanı bılırım (ortaokul zamnımda)

arkadaslar aklıma geldi de, bizim bu beslenme şeklimizin selülitlere karşı nasıl bi etkisi olur acaba ?
bu diyette eski olan arkadaşlar bu konuda deneyimlerini paylaşabilirlermi ?

harikasın canım.tebrik ederimm

ellerine sağlık özlemiimmm..

kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim arkadaşlar..burada olup çaba sarfetmek bile büyük bir başarıdır..kutlarım hepimizi:119::119::119:

Sağol canım evet baya motive oldum ben yaaa hiç cıs yemedim bugun. Darısı diğer günlerin başına

arkadaslar aklıma geldi de, bizim bu beslenme şeklimizin selülitlere karşı nasıl bi etkisi olur acaba ?

Bravo güzel bi yerden girdin bugun soracaktım. Sonra neyi soracaktım diye unutmuştum Çooook sağol Bende merakla bekliyorum cevapları. Sanki olumlu gelişmeler var bende

kaneelcım tbrıkler canım.ozlemcım ellerıne saglık kızlar hepınızı tebrık edıyorum

ıkıncı ogun

lahana yemegı
salata
yogurt
fındık
gunkurusu
omega3

1 saat yuruyus

Özlem cim ellerine sağlık canım, çaba gösteren herkesi kutluyorum, benim gibi kilo alan arkadaşlar kaldığımız yerden devam diyorum.

Sabah: k.k.kahvaltısı, 1 portakal

öğle: köfte, salata, yoğurt

sabah zor kalktım ve hiçbirşey hazırlayamadım
sabah

ceviz
çekirdekli kuru üzüm

öğlen

2 tas tavuk çorbası
patates yemeğinin kıymaları
2-3 dilim portakal
elma

akşam hamsi yapmayı planlıyorum..aslında dün yapacaktım ama yorgunluk ve hastalıktan sağolsun dün eşim menemen yaptı yedik..
akşam ola hayrola..

güzel kilolar verilmiş maşallah..ben de regl olduğum için iyi durumdayım aslında.haftaya hayırlısı diyorum

biri selülit mi dedi
ben de karataycıyım aralık ayından beri diyet yapıyorum sayın karatay teyzenin çizdiği yolda genel hatlarıyla.
selülitim fln kalmadı öyle çok buruş buruş değildi ama yine de epey vardı. şükür hamdolsun göbüşü de hizaya soktuk mu bikini giyecek kıvama ulaşıcam

haftaya bende listelerdeyim umarıım. Bir arkadaşım bana cevap yazmıştı ama bulamadım :/

Menümü vereyim;

Çarşamba;

07:00 1 muz - 2 yumurta
09:00 Yoğurt-az müsli-portakal-franbuaz-organik kuruyemiş
13:00 Balık- Salata
17:00 Badem-sür

Perşembe;

09:00 2yumurta-dil peyniri-Domatees-salatalık-beyaz peynir-badem
13:30 tavuklu mantarlı kaşarlı bir yemek ve sebze graten-yoğurt

Cuma;

09:00 Annemin kaynattığğı meyve suyu sıfır şeker
09:30 2 yumurte-dil peyniri-beyaz peynir
13:00 köfte-salata-yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…