- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
biri selülit mi dedi
ben de karataycıyım aralık ayından beri diyet yapıyorum sayın karatay teyzenin çizdiği yolda genel hatlarıyla.
selülitim fln kalmadı öyle çok buruş buruş değildi ama yine de epey vardı. şükür hamdolsun göbüşü de hizaya soktuk mu bikini giyecek kıvama ulaşıcam
Özlemcim ellerine sağlık canım.Başta Kaneel ve Makbule olmak üzere herkesi tebrik ediyorumKİLO VERENLER
1.KANEEL %2.48:119::119::119::119::119:
2.MAKBULE007 %2.39:119::119::119::119:
3.FBMY8785 %1.61:119::119::119:
4.DEGUA %1.60:119::119::119:
5.BEYHAN25 %1.46:119::119::119:
6.İHYA %1.08:119::119::119:
7.ÖZLEMKARTAL %0.66
8.SELMANINKIZI %0.31
9.ÇİĞDEMKLCSN %0.28
10.BİRDY %0.22
AYNI KALANLAR
9.SERSUM
10.BRUXELLES
11.PAPADİYA
KİLO ALANLAR
12.FZGÜN % 0.69
13.FİCANS %0.89
14.ADİGEGUPSE %1.31
15.CAFO %2.09
16.NURUDİLARA %2.33
kızlar bence çok güzel bir liste,kilo verenler çoğunluktasağlık yolunda çaba sarfeden tüm güzel bayanları tebrik ediyorum
umarım yapabilmişimdir:18::18:
sabah zor kalktım ve hiçbirşey hazırlayamadım
sabah
ceviz
çekirdekli kuru üzüm
öğlen
2 tas tavuk çorbası
patates yemeğinin kıymaları
2-3 dilim portakal
elma
akşam hamsi yapmayı planlıyorum..aslında dün yapacaktım ama yorgunluk ve hastalıktan sağolsun dün eşim menemen yaptı yedik..
akşam ola hayrola..
güzel kilolar verilmiş maşallah..ben de regl olduğum için iyi durumdayım aslında.haftaya hayırlısı diyorum
Tam tahmin ettiğim gibi hocanın kitabında ya da röportajında yanlış hatırlamıyorsam böyle bir söylemi vardı. Selülit insülin direncinin bir belirtisiymiş. Ben de de var. Dediğin gibi buruş buruş değil ama elinle bastırınca belli oluyor.Hepsi gitsin
ölsün gitsin selilütler yansın bitsin vücuttaki margarinler yaşasın sağlıklı yaşam yaşasın çıtır kelebekler
-1.800 kg. 1 hafta icinde verdim canim cumadan cumaya , bol bol yurudum , bol bol su ictim, hic kacamak yapmadim,wc ye cikabilmek icin ucuz form caylarindan kullandim. ve sonuc guzel oldu
sosis cissss dostumm :26:
Cicim sen gene mi hasta oldun , çok geçmiş olsun.Ficansla sen ne çok hasta oldunuz be yawww
sabah klasik karatay kahvaltı
öğle:tavuk but 4 kasık bulgur pilavı salata.
ya lütfen bana bişi söyleyin yorumlayın durumumu
10gündür tavizsiz yapıyorum diyetimi sadece dün yedim gezmede biliosunuz.10gündür tartılmıyodum.73le basladım bu sabah 72.8 cıktım.ne yani 200 grammı 10 günde.hergün en az yarım saat yürüdüm.çok su içen biriyim zaten 3-4 lt su içerim.
çok moralim bozuldu dünki kaçamaktanmı oldu bu yaaa((
bu arada aksam yemeğimi henüz yemedim kaynanama gitcem diyette olduğumu bilio ona göre hazırlamıştır.yiyince yazarım
yorumlarınız ve yardımlarınız beni buhrandan kurtaracak ...
sorma şekerim yaaa.dün 13 saat kesintisiz uyumuşum düşün halimi... ikimiz de hastalıktan kurtulamadık bu yıl. .ben her regl olduğumda hastayım. .
geçen yıllarda da oluyordu..3 ay arka arkaya deposilin vurulmuştum 2 yıl rahat etmiştim..önümüzdeki sonbaharda da popoma kıyıp olmayı düşünüyorum
Tüh yawww , inşallah yarına toparlarsın Sersumcum.Havalar nasıl , ısındı mı hafiften bari ? Benim de burnum ve boğazımda hareketlenme var.C vitamini ve theraflu aldım demin.Sabaha bişey kalmaz inşallah.Sen de dinlen , gözlerini yorma ...
leslie ile yürüyen hanımlar lütfen yardım edin
4mili indirmek istiyorum1 saat uğraştım yapamadım lütfen yeni link varsa yazarmisınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?