Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tam tahmin ettiğim gibi hocanın kitabında ya da röportajında yanlış hatırlamıyorsam böyle bir söylemi vardı. Selülit insülin direncinin bir belirtisiymiş. Ben de de var. Dediğin gibi buruş buruş değil ama elinle bastırınca belli oluyor. Hepsi gitsin

Özlemcim ellerine sağlık canım.Başta Kaneel ve Makbule olmak üzere herkesi tebrik ediyorum

Cicim sen gene mi hasta oldun , çok geçmiş olsun.Ficansla sen ne çok hasta oldunuz be yawww

ölsün gitsin selilütler yansın bitsin vücuttaki margarinler yaşasın sağlıklı yaşam yaşasın çıtır kelebekler

-1.800 kg. 1 hafta icinde verdim canim cumadan cumaya , bol bol yurudum , bol bol su ictim, hic kacamak yapmadim,wc ye cikabilmek icin ucuz form caylarindan kullandim. ve sonuc guzel oldu

yaa bende vermek istiyorum spor yapmıyorum uzun zamandır çünkü spora karşı inancım kırıldı 3 hafta düzenli yaptım hiçbişey olmadı sonrasında karataya tekrar başladım spor yapmadığım için mi veremiyorum çok?

öncelikle kilo veren vermeyen bütün karataycı hanımları kutluyorum.bugün canan hoca'nın videosunu izlerken bazı peynirlerin süt tozundan yapıldığını ve doğal olmadığını söyledi.siz hangi peynirleri tercih ediyorsunuz?yani doğala en yakın peynir hangisi sizce?hangi markayı önerirsiniz?ne yazık ki peynirimi marketlerin şarküterilerinden almak zorunda kalıyorum.mümkün mertebe yine paket ürün tercih etmiyorum ama yine de hangisi doğal hangisi sağlıklı pek anlayamıyorum.aranızda bu işin uzmanı olmuş birileri vardır mutlaka.

Sabah
Baslangic 83
Gecen hafta kg 72.600
tartildim 72.100 kg
kahvaltim 1 muz, 3 kuru kaysi, 4 tane ceviz 3 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, cay.
2 km yürüyüs.

Ögle. 1 tane bugulanmis balik, yogurtlu semizotlu salata. 1/2 salatalik. 1 tane tavuk burger. su.

birazdan spora gidecegim.

sabah klasik karatay kahvaltı
öğle:tavuk but 4 kasık bulgur pilavı salata.
ya lütfen bana bişi söyleyin yorumlayın durumumu
10gündür tavizsiz yapıyorum diyetimi sadece dün yedim gezmede biliosunuz.10gündür tartılmıyodum.73le basladım bu sabah 72.8 cıktım.ne yani 200 grammı 10 günde.hergün en az yarım saat yürüdüm.çok su içen biriyim zaten 3-4 lt su içerim.
çok moralim bozuldu dünki kaçamaktanmı oldu bu yaaa((

bu arada aksam yemeğimi henüz yemedim kaynanama gitcem diyette olduğumu bilio ona göre hazırlamıştır.yiyince yazarım
yorumlarınız ve yardımlarınız beni buhrandan kurtaracak ...

Cicim sen gene mi hasta oldun , çok geçmiş olsun.Ficansla sen ne çok hasta oldunuz be yawww

sorma şekerim yaaa.dün 13 saat kesintisiz uyumuşum düşün halimi... ikimiz de hastalıktan kurtulamadık bu yıl..ben her regl olduğumda hastayım..
geçen yıllarda da oluyordu..3 ay arka arkaya deposilin vurulmuştum 2 yıl rahat etmiştim..önümüzdeki sonbaharda da popoma kıyıp olmayı düşünüyorum

canım vücudun direnç gösteriyor hocamıza kulak ver..motivasyonunu kaybetme..bulguru azalt..

Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyetle birdenbire kilo verilmez..
çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez.
seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır..
bu nedenle sabırlı ve sebatlı olmamız gerekmektedir..
karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlenir.
Daha sonra bir durağanlık devresi olur.Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir..

Alıntı karatay mutfağı kitabı sayfa 43

Tüh yawww , inşallah yarına toparlarsın Sersumcum.Havalar nasıl , ısındı mı hafiften bari ? Benim de burnum ve boğazımda hareketlenme var.C vitamini ve theraflu aldım demin.Sabaha bişey kalmaz inşallah.Sen de dinlen , gözlerini yorma ...

sana da geçmiş olsun datlum..ben de aferin aldım..havalar güneşli ama eşşek donduran derler biz de biliin mii..okaa soğuk yanii..
eşim toplantıya gidicekmiş diziyi sonra izleyelim dedi geldim yine

leslie ile yürüyen hanımlar lütfen yardım edin
4mili indirmek istiyorum1 saat uğraştım yapamadım lütfen yeni link varsa yazarmisınız

kızlar dışarı çıktım ve mahvettim bu akşam yediklerimle bütün verdiğimi geri almışımdır herhalde :18::18:

benide listeye eklediğiniz için teşekurler artık daha düzenli paylaşımlarda bulunucam

bugunku menümü bildireyim

AldığınızKalori Miktarı

0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Peynirli Gözleme (535 kcal)268 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Balık Izgara (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
2.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)18 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)38 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)94 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
Alınan Kalori Toplamı940 kcal

Su:2 litre

YaktığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Saat Yüzmek (450 kcal)450 kcal
Yakılan Kalori Toplamı450 kcal

kahvaltı
2 yumurtadan peynirli omlet
domates 7-8 zeytin ceviz ve çay

akşam

1 lahmacun ayran

3 çiğköfte

2 gündür bagırsaklarım çalışmıyor

sabah tartıldım 86.9

çok yoruldum bugünde rabbim tüm hastalara acil şifalar versin

bugünkü menüm

sabah
2 yumurtalı omlet,peynir,domates,biber,1 çay bardağı antep fıstığı

öğlen
3 köfte,1 tabak yeşil fasulye,salata,ayran

ara
1 çay

akşam
1 elma,2 çay bardağı tuzsuz fıstık

30 dk yürüyüş :122:

su çok az içtim bugün limonlu suyuma başlıyım
akşam pek olmadı yarın telefi edicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…