Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam canım antep fıstığına tuzsuz fıstıka izin varmı :44:

bide meyveyi hangi öğünde tüketiyorsunuz?

Sabah 09:00

4-5 tane kuru kayısı
4 çay fincanı yeşil çay

Öğle13:00

1 kk peynir
7 yeşil zeytin
1 domates

Akşam 18:30

Fırında domates( Baklava yufkasına sardım )
1 kase tarhana çorbası
4 tane yaprak sarması
1 kaşık yoğurt

2 lt su içtim. Ama 1 lt daha içmeyi planlıyorum yatana kadar.

Son düzenleme:

canım çok güzel yazmışsın ama kurallar bölümümüzde de yazdığımız gibi bizler kalori hesabı yapmıyoruz..ve bu bizim beslenmemizi olumlu yönde etkiliyor..bu şekilde paylaşım yaparsan yeni gelenlerin kafası karışabilir..
karatayın en güzel tarafı doyana kadar yememizdir..

selam canım antep fıstığına tuzsuz fıstıka izin varmı :44:

bide meyveyi hangi öğünde tüketiyorsunuz?

ben yeni başladığım için ilk kitapdaki 1 hftalık programı uyguluyorum pek uzman sayılmam
sabah kahvaltısında 1 çay bardağı antep fıstığı vardı valla
bugün ara öğündeki elmayı akşam yedim
akşam et ve enginar vardı geç geldim yapamadım 2 çay bardağı fıstık yedim

Sersumum cok saol canim ben seni burda bu konuda otorite goruyorum iyimser ve destekleyen yorumlarin icin minnettarim

Sersumum cok saol canim ben seni burda bu konuda otorite goruyorum iyimser ve destekleyen yorumlarin icin minnettarim

sağol canım..teveccühünüz...benden çok eski ve çok daha deneyimli dostlarım var burada...ben sadece elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar..yardımım dokunuyorsa da ne mutlu bana..

Ellerine sağlık canım. Az da olsa verenler kısmında ismimi görmek beni mutlu etti
ellerine saglik canım cok guzel olmus lısten
uzel liste icin eline saglik canim .. Kilo verebilen , veremeyen herkezi tebrik ediyor herkeze azim , sabir , gayretlerinin bol olmasi icin dua ediyorum.[/SIZE]
canım ellerine sğlık kilo veren herkesleri tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesinler alanlar da
ellerine sağlık özlemiimmm..

kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim arkadaşlar..burada olup çaba sarfetmek bile büyük bir başarıdır..kutlarım hepimizi:119::119::119:
kaneelcım tbrıkler canım.ozlemcım ellerıne saglık kızlar hepınızı tebrık edıyorum
Özlem cim ellerine sağlık canım, çaba gösteren herkesi kutluyorum, benim gibi kilo alan arkadaşlar kaldığımız yerden devam diyorum.
Özlemcim ellerine sağlık canım.Başta Kaneel ve Makbule olmak üzere herkesi tebrik ediyorum

çok teşekkür ederim kızlar hepinizeburada olmaktan ve sanal da olsa sizleri tanımaktan dolayı çok mutlu oldumönümüzdeki hafta daha da güzel sonuçlar alalım inşallah

kilomu bildireyim diye girdim misafirlerim geldi yazamadım....

geçen haftaki kilom:65,6kg
bu haftaki kilom:65,1kg
boy:1,65cm

az vermişim ama adetli olmamın etkisi varmıdır bilmiyorum...

harikasın canım.tebrik ederimm

Özlemcim ellerine sağlık canım.Başta Kaneel ve Makbule olmak üzere herkesi tebrik ediyorum

Cicim sen gene mi hasta oldun , çok geçmiş olsun.Ficansla sen ne çok hasta oldunuz be yawww
Tesekkurler kizlarrrr ...
Canim sabirli olmalisin ben yaklasik 6 aydir surekli ayni kilodayim 2 geri 1 ileri ,, spor ve karatay , bol bol su ve omega 3 alirsan kacamak da yapmazsan eger harika kilo verebilirsin

ozlemkartal yeniden eline saglik canim cok guzel bir listeydi.

Sersum can gecmis olsun.. Dikkat et kendine

canım öncelikle hoşgeldin..kitaplardaki menüler tamamen fikir verme amaçlı.birebir uymak zorunda değilsin,arkadaşların menülerini incele..imkanlarına göre ayarlama yapabilirsin...zorlama kendini...
kızlar dışarı çıktım ve mahvettim bu akşam yediklerimle bütün verdiğimi geri almışımdır herhalde :18::18:
canım üzülme olan olmuş...ben de bisürü fıstık çekirdek filan yedim...2 günde savarsın o ödemleri..yarın sabahtan itibaren bol protein ve suyla hallederiz merak etme
sersumum geçmiş olsun canım..mevsim geçişleri çok tehlikeli...kıss hakkaten ficans ve sen çok hasta oldunuz bu senedikkat edin yavv kendinize:26:
canım sporu sadece bir kilo verme aracı gibi düşünme...sağlık için lazım spor..yapabildiğin kadar sevdiğin sporları zevk alarak yapmaya bak...biraz sabır lazım...gözlemlerime göre kaçamaksız bu beslenme şeklini uygulayan düzenli kilo veriyor ...bence kilodan ziyade beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz...
valla bu işten pek anlamam ama kaşarda 11 kg sütten yapılanı alıyoruz,beyaz peynirde de iyi bi mnarka olmasına dikkat ederek ne denk gelirse alıyoruz biz..
canım çok üzüldüm yaşadıklarına...çocuğun da var lütfen sağlığına daha çok özen göster...
[COLOR=#ee82ee
[COLOR=#ff0000][/COLOR]-1.800 kg. 1 hafta icinde verdim canim cumadan cumaya , bol bol yurudum , bol bol su ictim, hic kacamak yapmadim,wc ye cikabilmek icin ucuz form caylarindan kullandim. ve sonuc guzel oldu

kaneel tebrik ederim canım,azmettin başardın,fazlasıyla yorulsan da pes etmedin,birinciliği hakettin..eminim ipi de göğüsleyerek hedefine erişeceksin fıstığım

Daha fazlasını bari yapma canım

evet çigdemcim daha fazlasını yapmamaya çalışacağım yarın full protein yapmak istiyorum sonra da mümkün olduğunca protein ağırlıklı bu hafta her gün spor d yapıcam şimdilik hesapta bunlar var ama umarım uygularım
kilo verince hemen nasılsa verdim ya moduna giriveriyorum hiç seviyorum bu huyumu kendimi ödüllendirdim güya ama zehirle sonra da çok pişman oluyorum hep bir kısır döngü şu irade denen şey bana da uğra
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için

merhaba kızlar
sabah
2 kk yumurtayla karatay kahvaltısı
aksam
2 tane lahmacun keske bı tane yeseydım ama dayanamadım:18:
mevsım salatası
bol yesıllık ve ayran

Kızlar liste heyecanı bittiğine göre, hepinizi çok tebrik ederim.. Arada cee diyip gidiyorum ama sürekli okuyorum biliyorsunuzdur artık, ancak benim şu ara otokontrolüm yetersiz gelmekte ve bir koça ihtiyacım var.. Sersum zaten bu işin piri ama Çiğdem de hiç fena değil, hepiniz bana bir birlik olup el atıverelim olur mu? Ben günümü yazayım, siz de desteklerinizi esirgemeyin, liste önemli değil... Bu arada deneyimli ancak şu ara kendime hakim olamayan kitapları okumuş bir karataycıyım..

Sabah da Birdy çok güldürdün beni, çok yaşa, az veren candan demiş ya, çok veren yağdan diye geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…