- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
kızlar dışarı çıktım ve mahvettim bu akşam yediklerimle bütün verdiğimi geri almışımdır herhalde:18::18:
bugünkü menüm
sabah
2 yumurtalı omlet,peynir,domates,biber,1 çay bardağı antep fıstığı
öğlen
3 köfte,1 tabak yeşil fasulye,salata,ayran
ara
1 çay
akşam
1 elma,2 çay bardağı tuzsuz fıstık
30 dk yürüyüş:122:
su çok az içtim bugün limonlu suyuma başlıyım
akşam pek olmadı yarın telefi edicem artık
benide listeye eklediğiniz için teşekurler artık daha düzenli paylaşımlarda bulunucam
bugunku menümü bildireyim
AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Peynirli Gözleme (535 kcal)268 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Balık Izgara (200 kcal)200 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
2.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)18 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)38 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)94 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
Alınan Kalori Toplamı940 kcal
Su:2 litre
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yüzmek (450 kcal)450 kcal
Yakılan Kalori Toplamı450 kcal
hım bilmıyordum bu durumu
saatleriyle birlikte sabah öğle akşam arada yaptıysam belirtirim
selam canım antep fıstığına tuzsuz fıstıka izin varmı :44:
bide meyveyi hangi öğünde tüketiyorsunuz?
sersumum gecmıs olsun canımbırdym onlem alkı ılerlemesın bıdenem
canım vücudun direnç gösteriyor hocamıza kulak ver..motivasyonunu kaybetme..bulguru azalt..
Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyetle birdenbire kilo verilmez..
çünkü maalesef vücutta yıllarca biriken yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez.
seneler boyunca bozulmuş olan metabolizmanın terse dönerek normal olarak çalışması için zamana ihtiyaç vardır..
bu nedenle sabırlı ve sebatlı olmamız gerekmektedir..
karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önlenir.
Daha sonra bir durağanlık devresi olur.Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yakılarak kalıcı olarak kilo verilir..
Alıntı karatay mutfağı kitabı sayfa 43
Sersumum cok saol canim ben seni burda bu konuda otorite goruyorum iyimser ve destekleyen yorumlarin icin minnettarim
Ellerine sağlık canım. Az da olsa verenler kısmında ismimi görmek beni mutlu etti
ellerine saglik canım cok guzel olmus lısten
uzel liste icin eline saglik canim .. Kilo verebilen , veremeyen herkezi tebrik ediyor herkeze azim , sabir , gayretlerinin bol olmasi icin dua ediyorum.[/SIZE]
canım ellerine sğlık kilo veren herkesleri tebrik ediyorum veremeyenler üzülmesinler alanlar da
ellerine sağlık özlemiimmm..
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim arkadaşlar..burada olup çaba sarfetmek bile büyük bir başarıdır..kutlarım hepimizi :119::119::119:
kaneelcım tbrıkler canım.ozlemcım ellerıne saglık kızlar hepınızı tebrık edıyorum
Özlem cim ellerine sağlık canım, çaba gösteren herkesi kutluyorum, benim gibi kilo alan arkadaşlar kaldığımız yerden devam diyorum.
Özlemcim ellerine sağlık canım.Başta Kaneel ve Makbule olmak üzere herkesi tebrik ediyorum
ben link bilmiyorum ama youtube dan seyredebilirsin..
canım youtube da 3 mile kadar olan var 4 ve 5 yok
kilomu bildireyim diye girdim misafirlerim geldi yazamadım....
geçen haftaki kilom:65,6kg
bu haftaki kilom:65,1kg
boy:1,65cm
az vermişim ama adetli olmamın etkisi varmıdır bilmiyorum...
harikasın canım.tebrik ederimm
Tesekkurler kizlarrrr ...Özlemcim ellerine sağlık canım.Başta Kaneel ve Makbule olmak üzere herkesi tebrik ediyorum
Cicim sen gene mi hasta oldun , çok geçmiş olsun.Ficansla sen ne çok hasta oldunuz be yawww
Canim sabirli olmalisin ben yaklasik 6 aydir surekli ayni kilodayim 2 geri 1 ileri ,, spor ve karatay , bol bol su ve omega 3 alirsan kacamak da yapmazsan eger harika kilo verebilirsinyaa bende vermek istiyorumspor yapmıyorum uzun zamandır çünkü spora karşı inancım kırıldı 3 hafta düzenli yaptım hiçbişey olmadı sonrasında karataya tekrar başladım spor yapmadığım için mi veremiyorum çok?
canım öncelikle hoşgeldin..kitaplardaki menüler tamamen fikir verme amaçlı.birebir uymak zorunda değilsin,arkadaşların menülerini incele..imkanlarına göre ayarlama yapabilirsin...zorlama kendini...ben yeni başladığım için ilk kitapdaki 1 hftalık programı uyguluyorum pek uzman sayılmam
sabah kahvaltısında 1 çay bardağı antep fıstığı vardı valla
bugün ara öğündeki elmayı akşam yedim
akşam et ve enginar vardı geç geldim yapamadım 2 çay bardağı fıstık yedim
canım üzülme olan olmuş...ben de bisürü fıstık çekirdek filan yedim...2 günde savarsın o ödemleri..yarın sabahtan itibaren bol protein ve suyla hallederiz merak etmekızlar dışarı çıktım ve mahvettim bu akşam yediklerimle bütün verdiğimi geri almışımdır herhalde:18::18:
sersumum geçmiş olsun canım..mevsim geçişleri çok tehlikeli...kıss hakkaten ficans ve sen çok hasta oldunuz bu senesabah zor kalktım ve hiçbirşey hazırlayamadım
sabah
ceviz
çekirdekli kuru üzüm
öğlen
2 tas tavuk çorbası
patates yemeğinin kıymaları
2-3 dilim portakal
elma
akşam hamsi yapmayı planlıyorum..aslında dün yapacaktım ama yorgunluk ve hastalıktan sağolsun dün eşim menemen yaptı yedik..
akşam ola hayrola..
güzel kilolar verilmiş maşallah..ben de regl olduğum için iyi durumdayım aslında.haftaya hayırlısı diyorum
canım sporu sadece bir kilo verme aracı gibi düşünme...sağlık için lazım spor..yapabildiğin kadar sevdiğin sporları zevk alarak yapmaya bak...biraz sabır lazım...gözlemlerime göre kaçamaksız bu beslenme şeklini uygulayan düzenli kilo veriyor ...bence kilodan ziyade beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz...yaa bende vermek istiyorumspor yapmıyorum uzun zamandır çünkü spora karşı inancım kırıldı 3 hafta düzenli yaptım hiçbişey olmadı sonrasında karataya tekrar başladım spor yapmadığım için mi veremiyorum çok?
valla bu işten pek anlamam ama kaşarda 11 kg sütten yapılanı alıyoruz,beyaz peynirde de iyi bi mnarka olmasına dikkat ederek ne denk gelirse alıyoruz biz..öncelikle kilo veren vermeyen bütün karataycı hanımları kutluyorum.bugün canan hoca'nın videosunu izlerken bazı peynirlerin süt tozundan yapıldığını ve doğal olmadığını söyledi.siz hangi peynirleri tercih ediyorsunuz?yani doğala en yakın peynir hangisi sizce?hangi markayı önerirsiniz?ne yazık ki peynirimi marketlerin şarküterilerinden almak zorunda kalıyorum.mümkün mertebe yine paket ürün tercih etmiyorum ama yine de hangisi doğal hangisi sağlıklı pek anlayamıyorum.aranızda bu işin uzmanı olmuş birileri vardır mutlaka.
canım çok üzüldüm yaşadıklarına...çocuğun da var lütfen sağlığına daha çok özen göster...canım ben 1978 lıyım kendımı bıldım bılelı tansıyonum var benım 18 yaşında bıle 14 tansıyonumn oluyodu bunun sebebını bılıyorum tamamen geçmişte yaşanmışlıklar vebenım hayatımda bırakmış olduğu olumsuzluklardan sadece bırı ben stresten sadece sol tarafımın tamamn uyuşup yattıım zamanı bılırım (ortaokul zamnımda)
[COLOR=#ee82ee
[COLOR=#ff0000][/COLOR]-1.800 kg. 1 hafta icinde verdim canim cumadan cumaya , bol bol yurudum , bol bol su ictim, hic kacamak yapmadim,wc ye cikabilmek icin ucuz form caylarindan kullandim. ve sonuc guzel oldu
Daha fazlasını bari yapma canım
evet çigdemcim daha fazlasını yapmamaya çalışacağım yarın full protein yapmak istiyorum sonra da mümkün olduğunca protein ağırlıklı bu hafta her gün spor d yapıcam şimdilik hesapta bunlar var ama umarım uygularımcanım öncelikle hoşgeldin..kitaplardaki menüler tamamen fikir verme amaçlı.birebir uymak zorunda değilsin,arkadaşların menülerini incele..imkanlarına göre ayarlama yapabilirsin...zorlama kendini...
canım üzülme olan olmuş...ben de bisürü fıstık çekirdek filan yedim...2 günde savarsın o ödemleri..yarın sabahtan itibaren bol protein ve suyla hallederiz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?