evet çigdemcim daha fazlasını yapmamaya çalışacağım yarın full protein yapmak istiyorum sonra da mümkün olduğunca protein ağırlıklı bu hafta her gün spor d yapıcam şimdilik hesapta bunlar var ama umarım uygularım
kilo verince hemen nasılsa verdim ya moduna giriveriyorum hiç seviyorum bu huyumu kendimi ödüllendirdim güya ama zehirlesonra da çok pişman oluyorum hep bir kısır döngü şu irade denen şey bana da uğra
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
Kızlar liste heyecanı bittiğine göre, hepinizi çok tebrik ederim.. Arada cee diyip gidiyorum ama sürekli okuyorum biliyorsunuzdur artık, ancak benim şu ara otokontrolüm yetersiz gelmekte ve bir koça ihtiyacım var.. Sersum zaten bu işin piri ama Çiğdem de hiç fena değil, hepiniz bana bir birlik olup el atıverelim olur mu? Ben günümü yazayım, siz de desteklerinizi esirgemeyin, liste önemli değil... Bu arada deneyimli ancak şu ara kendime hakim olamayan kitapları okumuş bir karataycıyım..
Sabah da Birdy çok güldürdün beni, çok yaşa, az veren candan demiş ya, çok veren yağdan diye geldi aklıma
ben yeni başladığım için ilk kitapdaki 1 hftalık programı uyguluyorum pek uzman sayılmam
sabah kahvaltısında 1 çay bardağı antep fıstığı vardı valla
bugün ara öğündeki elmayı akşam yedim
akşam et ve enginar vardı geç geldim yapamadım 2 çay bardağı fıstık yedim
Günaydın kızlar şu an kahvaltımı yapıyorum
2 yumurta 2 kayısı 2 incir peynir 10 zeytin 1 er demet maydanoz ve semizotu 1 çay bardağı kuruyemiş domates salatalık
ne çok şey yemişim yav
Guzel dileklerin icin cok cok tesekkur ederim canim .. Insallah hedef kiloma en yakin zamanda ulasabilirim. 25 kiloyu verirken anlamadim (son 15 kiloda kadinlar klubunu kesfettim ) ama son 5 kilonun gitmesi gercekten cok zor ve cok zaman gerektiriyorcanım öncelikle hoşgeldin..kitaplardaki menüler tamamen fikir verme amaçlı.birebir uymak zorunda değilsin,arkadaşların menülerini incele..imkanlarına göre ayarlama yapabilirsin...zorlama kendini...
canım üzülme olan olmuş...ben de bisürü fıstık çekirdek filan yedim...2 günde savarsın o ödemleri..yarın sabahtan itibaren bol protein ve suyla hallederiz merak etme
sersumum geçmiş olsun canım..mevsim geçişleri çok tehlikeli...kıss hakkaten ficans ve sen çok hasta oldunuz bu senedikkat edin yavv kendinize:26:
canım sporu sadece bir kilo verme aracı gibi düşünme...sağlık için lazım spor..yapabildiğin kadar sevdiğin sporları zevk alarak yapmaya bak...biraz sabır lazım...gözlemlerime göre kaçamaksız bu beslenme şeklini uygulayan düzenli kilo veriyor ...bence kilodan ziyade beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz...
valla bu işten pek anlamam ama kaşarda 11 kg sütten yapılanı alıyoruz,beyaz peynirde de iyi bi mnarka olmasına dikkat ederek ne denk gelirse alıyoruz biz..
canım çok üzüldüm yaşadıklarına...çocuğun da var lütfen sağlığına daha çok özen göster...
kaneel tebrik ederim canım,azmettin başardın,fazlasıyla yorulsan da pes etmedin,birinciliği hakettin..eminim ipi de göğüsleyerek hedefine erişeceksin fıstığım
Guzel dileklerin icin cok cok tesekkur ederim canim .. Insallah hedef kiloma en yakin zamanda ulasabilirim. 25 kiloyu verirken anlamadim (son 15 kiloda kadinlar klubunu kesfettim ) ama son 5 kilonun gitmesi gercekten cok zor ve cok zaman gerektiriyor
günaydın kızlar. bugn hiç iyi değilim. hasta oldum hiç halim yok. bu havalar gerçekten çok kötü çarpıyor insanı.elim ayagım tutmuyor resmen. birde regl de olucam. ikisinin aynı zamana gelmesi hötü oldu. ama mecbur yinede işimn başındayım. akşam girip menümü paylaşamadım.
akşam menüm;
1 kase çorbs
2adet mücver
1 kase yoğurt
sabah kahvaltım;
şekersz çay
1 dilim peynir
2 adet haşlanmış yumurta
öpüyorum kzlar sizi. güzel ve kaçamaksz bir hafta sonu olsun inş
bence gayet normal canım patates dısında .aksam yemegınde kuruyemıs ve meyve yemezsen sorun olmaz
patates yemek uygun değil canım. şöyle söyleyim aslında hata değil de sabah daha fazlasını yiyip öğlen daha az akşam ise en azını yemek gerekiyormuş. Karatay hocanın önerisi bu yönde... Ama sen sabah kahvaltıda geç kalıyorum diye yemediysen evden çıkarken yiyebilirsin. Hazırlanırken ye bir yandan mesela. Kaju yasak mı değil mi emin değilim :26:
çok teşekkür ederim kızlar hepinizeburada olmaktan ve sanal da olsa sizleri tanımaktan dolayı çok mutlu oldum önümüzdeki hafta daha da güzel sonuçlar alalım inşallah
sağol datlum kıymatlumozlemkartal yeniden eline saglik canim cok guzel bir listeydi.
Sersum can gecmis olsun.. Dikkat et kendine
sorma canım ficansla dağıldık bu yıl biz.sersumum geçmiş olsun canım..mevsim geçişleri çok tehlikeli...kıss hakkaten ficans ve sen çok hasta oldunuz bu senedikkat edin yavv kendinize:26:
canım sen gel biz dürteriz el atarız herbişey yaparız..Kızlar liste heyecanı bittiğine göre, hepinizi çok tebrik ederim.. Arada cee diyip gidiyorum ama sürekli okuyorum biliyorsunuzdur artık, ancak benim şu ara otokontrolüm yetersiz gelmekte ve bir koça ihtiyacım var.. Sersum zaten bu işin piri ama Çiğdem de hiç fena değil, hepiniz bana bir birlik olup el atıverelim olur mu? Ben günümü yazayım, siz de desteklerinizi esirgemeyin, liste önemli değil... Bu arada deneyimli ancak şu ara kendime hakim olamayan kitapları okumuş bir karataycıyım..
Sabah da Birdy çok güldürdün beni, çok yaşa, az veren candan demiş ya, çok veren yağdan diye geldi aklıma
sağol canım..Kilo veren, veremeyen ama yılmayıp devam eden herkesi tebrik ederim.
Birdy ve Sersum çok geçmiş olsun iyi bakın kendinize, geç geldiğim için kimse kalmamış yarın akşam yine gelirim inşallah
İyi geceler bol leptinler
kızzzz sen 25 kilo mu verdin ilkk.Guzel dileklerin icin cok cok tesekkur ederim canim .. Insallah hedef kiloma en yakin zamanda ulasabilirim. 25 kiloyu verirken anlamadim (son 15 kiloda kadinlar klubunu kesfettim ) ama son 5 kilonun gitmesi gercekten cok zor ve cok zaman gerektiriyor
ayynen katılıyorum cicimmKilolar gitiikçe verilmesi daha da zorlaşıyor çünkü metabolizma hızı yavaşlıyor. Vucudun harcadığı kalori miktarı düşüyor. Biz de alıştığımız düzende beslenirsek spor da yapmazsak veremiyoruz. Halbuki kilo verdikçe 1 er ikişer miktarlardan azaltmak gerekir.Sabah kahvaltısı değişmese bile öğle özellikle de akşam yemeğini çok çok az yer hale gelmeliyiz ki kilo verebilelim. Ben bunu uygulamaya başladım. Bu cumadan itibaren. Artık akşam öğünlerim gerçekten az. Acıkıyorum evet ama bol bol su içiyorum. Eeeen en en olmadı ayran
geçmiş olsun gülüm sana dagünaydın kızlar. bugn hiç iyi değilim. hasta oldum hiç halim yok. bu havalar gerçekten çok kötü çarpıyor insanı.elim ayagım tutmuyor resmen. birde regl de olucam. ikisinin aynı zamana gelmesi hötü oldu. ama mecbur yinede işimn başındayım. akşam girip menümü paylaşamadım.
akşam menüm;
1 kase çorbs
2adet mücver
1 kase yoğurt
sabah kahvaltım;
şekersz çay
1 dilim peynir
2 adet haşlanmış yumurta
öpüyorum kzlar sizi. güzel ve kaçamaksz bir hafta sonu olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?