Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Olsun canım en azından yarın ve sonraki günler için hedef belirlemişsin kendine o bile bişey

Terzi kendi söküğünü dikemezmiş muhabbeti işte ben bu hafta 200 gram verebildim Bir gün önce bulguru kaçırınca Tamam sana da el atarız

Kızlar akşam yediklerimi yazıyorum ve çıkıyorum çok uykum geldi herkese iyi geceler

10 köfte (biraz çok oldu galiba )
yarım porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
yarım bardak ayran
2 tane çilek

Kilo veren, veremeyen ama yılmayıp devam eden herkesi tebrik ederim.

Birdy ve Sersum çok geçmiş olsun iyi bakın kendinize , geç geldiğim için kimse kalmamış yarın akşam yine gelirim inşallah

İyi geceler bol leptinler

ilk kıtabını okumadığım için bilmıyorum son kıtapları var bende listesinde varsa doğrudur tabi canım
ama bi programda meyve 1 porsiyon ve sadece sabah öğününde tüketileceğini söylemiti karatay hoca.
ben bu meyve olayını aynen dediği gibi uygulamaya çalşıyorm eğerki farklı bi öğüne koyduysam sporda yapsam gram oynamıyor

Günaydın kızlar şu an kahvaltımı yapıyorum
2 yumurta 2 kayısı 2 incir peynir 10 zeytin 1 er demet maydanoz ve semizotu 1 çay bardağı kuruyemiş domates salatalık
ne çok şey yemişim yav

Günaydın kızlar şu an kahvaltımı yapıyorum
2 yumurta 2 kayısı 2 incir peynir 10 zeytin 1 er demet maydanoz ve semizotu 1 çay bardağı kuruyemiş domates salatalık
ne çok şey yemişim yav

Afiyet olsun canım. Ama incir yasak değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum :44:

Guzel dileklerin icin cok cok tesekkur ederim canim .. Insallah hedef kiloma en yakin zamanda ulasabilirim. 25 kiloyu verirken anlamadim (son 15 kiloda kadinlar klubunu kesfettim ) ama son 5 kilonun gitmesi gercekten cok zor ve cok zaman gerektiriyor

Kilolar gitiikçe verilmesi daha da zorlaşıyor çünkü metabolizma hızı yavaşlıyor. Vucudun harcadığı kalori miktarı düşüyor. Biz de alıştığımız düzende beslenirsek spor da yapmazsak veremiyoruz. Halbuki kilo verdikçe 1 er ikişer miktarlardan azaltmak gerekir.Sabah kahvaltısı değişmese bile öğle özellikle de akşam yemeğini çok çok az yer hale gelmeliyiz ki kilo verebilelim. Ben bunu uygulamaya başladım. Bu cumadan itibaren. Artık akşam öğünlerim gerçekten az. Acıkıyorum evet ama bol bol su içiyorum. Eeeen en en olmadı ayran

günaydın kızlar. bugn hiç iyi değilim. hasta oldum hiç halim yok. bu havalar gerçekten çok kötü çarpıyor insanı.elim ayagım tutmuyor resmen. birde regl de olucam. ikisinin aynı zamana gelmesi hötü oldu. ama mecbur yinede işimn başındayım. akşam girip menümü paylaşamadım.

akşam menüm;
1 kase çorbs
2adet mücver
1 kase yoğurt

sabah kahvaltım;
şekersz çay
1 dilim peynir
2 adet haşlanmış yumurta

öpüyorum kzlar sizi. güzel ve kaçamaksz bir hafta sonu
olsun inş

Geçmiş olsun canım bende dün gece hiç uyuyamadım fırtına vardı dışarıda Sabaha kadar 10- 15 kere uyanmşımdır. Leptin meptin uçtu gitii
Başım da çatlıyo. Migrenim tuttu yine heralde bol su içicem bugun Çamaşır ütü camlarr ayyy çok işim var

Merhaba bugün başladım

Listede yer almak istiyorum.

Sabah menüm:
2 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı antepfistigi
1avuc içi kadar beyaz urfa peyniri
8 zeytin
Domates, salatalk, kırmzı biber, maydnoz, dere otu
1 fincan yeşil çay
1 fincan limonlu açık çay

Daha ne olsun super
Kızlar hadi destek

kızlar merhabalar

sabahki öğünüüm 1 haşlanmış yumurta
2 ceviz, 1 kuru kayısı
4 yaprak marul
3 ince dilimm kaşar peyniri yarım domates
1/2 yeşil elma

ara :türk kahvesi şekersiz

bence gayet normal canım patates dısında .aksam yemegınde kuruyemıs ve meyve yemezsen sorun olmaz

teşekür ederim canım akşam yemeğinde tarhana çorbası,yoğurtlu semizotu salatası çok az makarna yedim

saol canım çok mantıklı aslında ama ben nisan ayında tüp bebeğe başlayacağım için yiyorum kajuyu falan belki yararı olur gibisinden.kilomdan çok şikayetim yok sadece sağlıklı beslenmek için hamile kalmadan önce vücuduma sağlıksız şeyler sokmamak için karataya uyuyorum.karatay huzur veriyor

Bu arada sabah kahvaltım

2 yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
2 adet kuru kayısı

iş yerinde öğlen ne yiyeceğim diye kara kara düşünüyorum .akşamda iş çıkışı eve uğrayıp oğlumu alıp trene gececeğim.akşam ne yiyebilirim kızlar trende.eve vardığımda saat neredeyse 10 olacak. O saatten sonra birşey yemek istemiyorum

çok teşekkür ederim kızlar hepinizeburada olmaktan ve sanal da olsa sizleri tanımaktan dolayı çok mutlu oldumönümüzdeki hafta daha da güzel sonuçlar alalım inşallah

ozlemkartal yeniden eline saglik canim cok guzel bir listeydi.

Sersum can gecmis olsun.. Dikkat et kendine
sağol datlum kıymatlum
sersumum geçmiş olsun canım..mevsim geçişleri çok tehlikeli...kıss hakkaten ficans ve sen çok hasta oldunuz bu senedikkat edin yavv kendinize:26:
sorma canım ficansla dağıldık bu yıl biz. seneye yaptırıcam deposilini çare yok
canım sen gel biz dürteriz el atarız herbişey yaparız..çanta bile atarız alimallah
sağol canım.. sen bilgisayar saati ayarlarını yeniden düzenle bacım..çok geçe kalıyon görüşemiyoz

kızzzz sen 25 kilo mu verdin ilkk..abowww ben bunu neden kaçırmışım bacıımm..çok tebriks ve bravosss..
ayynen katılıyorum cicimm
geçmiş olsun gülüm sana da

iyi hafta sonları diliyorum hepinize...

sabah menüm

tereyağlı omlet
tulum ve ezine peyniri
zeytin
çeri biber ve bol maydanoz
ceviz çekirdekli kuru üzüm
çay çayyyy

şimdi de evi süpürmeliyim görüşürüz canlarımmmm.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…