iyi hafta sonları diliyorum hepinize...
sabah menüm
tereyağlı omlet
tulum ve ezine peyniri
zeytin
çeri biber ve bol maydanoz
ceviz çekirdekli kuru üzüm
çay çayyyy
şimdi de evi süpürmeliyimgörüşürüz canlarımmmm.........
sağolkolay gelsin sersum
kahvaltı
2 yumurta bolca yeşillik domates 3 gün kurusu kayısı
peynir zeytin badem çay
ayran detoksuna başladım başarabilecekmiyim bakalım
Bu arada sabah kahvaltım
2 yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
2 adet kuru kayısı
iş yerinde öğlen ne yiyeceğim diye kara kara düşünüyorum .akşamda iş çıkışı eve uğrayıp oğlumu alıp trene gececeğim.akşam ne yiyebilirim kızlar trende.eve vardığımda saat neredeyse 10 olacak.O saatten sonra birşey yemek istemiyorum
[sıze=3][ı]canım pratik olarak kahvaltılık ve haşlanmış yumurta alablirsin yanına(gerçi trende yımırta kokar kıss) kuruyemiş muz diyecem ama o da akşam meyve olmaz..zor yanii [/ı][/sıze]
Malesef çok zor canım.5 dk erken çıkabilirsem belki 1 kase çorba ve yoğurt yiyebilirim.en iyi ihtimal bu şimdilk
Afiyet olsun canım. Ama incir yasak değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum :44:
incir,hurma yasak değil canım tüm kurutlmş meyveler serbest,ancak çok şekerli olanlarda abartmamak gerek
teşekür ederim canım akşam yemeğinde tarhana çorbası,yoğurtlu semizotu salatası çok az makarna yedim
saol canım çok mantıklı aslında ama ben nisan ayında tüp bebeğe başlayacağım için yiyorum kajuyu falan belki yararı olur gibisinden.kilomdan çok şikayetim yok sadece sağlıklı beslenmek için hamile kalmadan önce vücuduma sağlıksız şeyler sokmamak için karataya uyuyorum.karatay huzur veriyor
Bu arada sabah kahvaltım
2 yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin
2 adet kuru kayısı
iş yerinde öğlen ne yiyeceğim diye kara kara düşünüyorum .akşamda iş çıkışı eve uğrayıp oğlumu alıp trene gececeğim.akşam ne yiyebilirim kızlar trende.eve vardığımda saat neredeyse 10 olacak.O saatten sonra birşey yemek istemiyorum
ayynen katılıyorum cicimm
actifryım bozuldubugün vana servise gönderiyorum..çok üzüldüm yaww.. dönen aparatı zor dönüyor ve tak tak tak diye ses çıkarıyordu..ben arasına bişey kaçıyor da oluyor sanıyordum..meğer genelde bu arızayı veriyormuşş.. servis öyle dedi..sizde de aynı arızayı yaşayan var mı kısslar..:44::44:
incir,hurma yasak değil canım tüm kurutlmş meyveler serbest,ancak çok şekerli olanlarda abartmamak gerek
hatta hocamızın tarif kitabında incirle yapılan süt uyutması var tatlı krizlerinizde denemelisiniz
selam kankitom yaa.Merhaba hatunlarrr
Dün tartılmayı unutmuşum sabah.. Okula gidince yazarım dediydim. Dün okulda nefes almak için bile zamanım olmadı.. Lisede de görev yapıyorum. Orada öğrencilerle görüşürken çok üzüldüğüm birşeyi ortaya çıkardım. Onun arkasından bir sürü iş ve üzüntümden ve stresten başım çatlayacak gibiydi
Sabah 9'a kadar bir güzel uyumuşum çok iyi geldisaat 10.00 gibi karatay kahvaltımı yaptım. Bir de 4 tane filan hurma yedim..
Öğleden sonra badem + 2 yumurta + roka + marul + maydanoz + zeytin + peynir + bir ısırık muz yedim
Hepinize iyi hafta sonları
Sersum ve birdy hasta mısınız kızlar geçmiş olsun
5 aydır kullanıyorum. Çok şükür hiçbir sıkıntısını görmedim.
:
çaya buyurun kısslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?