Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kolay gelsin sersum

kahvaltı

2 yumurta bolca yeşillik domates 3 gün kurusu kayısı
peynir zeytin badem çay

ayran detoksuna başladım başarabilecekmiyim bakalım

bu hafta +100 gr oldum ben
başlangıç:77,2
geçen hafta:74,2
bu hafta:74,3

bu hfta pilatese başladım 4 gün pilates yaptım ama niye böle oldum ühühüühüüüüüüüüüüüü::

evi süpürüp silmece
üstüne 2 mil lesliedujjj

yoruldum beyaaa...sizler neler yapıyonuz bakemm

actifryım bozuldu bugün vana servise gönderiyorum..çok üzüldüm yaww..dönen aparatı zor dönüyor ve tak tak tak diye ses çıkarıyordu..ben arasına bişey kaçıyor da oluyor sanıyordum..meğer genelde bu arızayı veriyormuşş..servis öyle dedi..sizde de aynı arızayı yaşayan var mı kısslar..:44::44:

canım pratik olarak kahvaltılık ve haşlanmış yumurta alablirsin yanına(gerçi trende yımırta kokar kıss) kuruyemiş muz diyecem ama o da akşam meyve olmaz..zor yanii

[sıze=3][ı]canım pratik olarak kahvaltılık ve haşlanmış yumurta alablirsin yanına(gerçi trende yımırta kokar kıss) kuruyemiş muz diyecem ama o da akşam meyve olmaz..zor yanii[/ı][/sıze]

Malesef çok zor canım.5 dk erken çıkabilirsem belki 1 kase çorba ve yoğurt yiyebilirim.en iyi ihtimal bu şimdilk

Malesef çok zor canım.5 dk erken çıkabilirsem belki 1 kase çorba ve yoğurt yiyebilirim.en iyi ihtimal bu şimdilk

canım sen de peynir zeytin ve kuruyemiş al taşıması kolay.(ben hergün işe giderken çocukların beslenme kaplarından aldım onunla taşıyorum yanımda).yanınada ayran..ya da dediğin gibi erken çıkarsan çorba ve yoğurt da olur..

Son düzenleme:
Sabah. tereyaginda 2 yumurta , 10 zeytin, 1 dilim beyaz peynir. Cay.
1 Portakal, 5 ceviz.
1 saat fitnes.

Ögle. mercimekli eriste corbasi. 1 tane kücük bugulanmis uskumru. salata.
2 bardak Su.

Son düzenleme:
Merhaba hatunlarrr

Dün tartılmayı unutmuşum sabah.. Okula gidince yazarım dediydim. Dün okulda nefes almak için bile zamanım olmadı.. Lisede de görev yapıyorum. Orada öğrencilerle görüşürken çok üzüldüğüm birşeyi ortaya çıkardım. Onun arkasından bir sürü iş ve üzüntümden ve stresten başım çatlayacak gibiydi

Sabah 9'a kadar bir güzel uyumuşum çok iyi geldi saat 10.00 gibi karatay kahvaltımı yaptım. Bir de 4 tane filan hurma yedim..

Öğleden sonra badem + 2 yumurta + roka + marul + maydanoz + zeytin + peynir + bir ısırık muz yedim

Hepinize iyi hafta sonları
Sersum ve birdy hasta mısınız kızlar geçmiş olsun

Anladım canım doğru karar çünkü bu beslenme biçimi yumurtalıklarına da iyi gelecek.

Kuruyemiş ve ayran tek aklıma gelenn. Biraz alakasız ama

ayynen katılıyorum cicimm

5 aydır kullanıyorum. Çok şükür hiçbir sıkıntısını görmedim.

incir,hurma yasak değil canım tüm kurutlmş meyveler serbest,ancak çok şekerli olanlarda abartmamak gerek

hatta hocamızın tarif kitabında incirle yapılan süt uyutması var tatlı krizlerinizde denemelisiniz

Teşekkürler evet Karatay Mutfağı kitabını okuyamamıştım. Bugun başladım yarısını okudum. Baya bişey öğrendim. Az miktarda olmak kaydıyla sorun teşkil etmiyormuş

2. öğünüm

fırında kabaklı köfte
ıspanak kavurma
zeytinyağlı fasulye
brokoli
yoğurt
şalgam suyu

eşimle kızıma havuçlu cevizli kek yaptım tadına dahi bakmadım..bugün harikayım maşallah sporumda var kaçamağım yok daha ne olsun

Ben de bir haftadır yapıyorum.1 kilo verdim.Arada kaçamaklarım da oldu üstelik.Sabah kahvaltımı on gibi yaptım ve yeni acıktım.Akşam taze fasülye,yoğurt,salata düşünüyorum.Et pek sevmiyorum,ama yemeye çalışıyorum.

selam kankitom yaa..özledim seni de yoğunsun canım..hiç karşılaşamaz olduk

sağol canım bu kış beni hastalık bırakmadı bitürlü yavv ama birdy değil ficans da hasta canım

5 aydır kullanıyorum. Çok şükür hiçbir sıkıntısını görmedim.

:

ilk ay başladı bu sorun bende ama ben dedim ya arasına sebzeler kaçıyo diye oluyor sanıyordum..sonra baktım hep olmaya başladı..aradım müşteri hizmetlerini gönderin servise dediler..bugün yolladım kızımı çok işime yarıyor benim yaww..çabuk olur inşallah olmazsa yenisini yollarız dediler..

selamm

bugünkü menüm
sabah,öğle(geç yaptım kahvaltıyı)
2 yumurtalı omlet(tereyağlı,biberli,domatesli,peynirli),peynir,10 tane zeytin,domaes,salatalık,1 çay bardağı ceviz

ara
1 avuç fıstık

akşam
balık,kırmızı kuru soğan ,turp roka,barbunya,salata

20 dk yürümem gerkiyor
daha 1 lt bile su içmedim su içmem gerkiyor :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…