- 31 Temmuz 2007
- 904
- 839
- 648
yaa bende vermek istiyorumspor yapmıyorum uzun zamandır çünkü spora karşı inancım kırıldı 3 hafta düzenli yaptım hiçbişey olmadı sonrasında karataya tekrar başladım spor yapmadığım için mi veremiyorum çok?
geçmiş olsun mıhtaractifrayı kaç senedir kullanıyosun?tırstım şimdi bende...büyük yardımcım o benim.çay için de tşkler
Bugünün z raporunu ileteyim..
Sabah : Yumurta, peynir, zeytin, ceviz..
Akşam: Taze barbunya, ciğer sote, havuç salatası ve yoğurt..
Adımsayarım bugün 8676 adım saymış, 6,61 km ama sadece 287 kalori.. Bir gofret bile yesem üstüne daha da enerji harcamam gerek yakmak için..
Dükkanı böyle kapattım..
Çantadan yırttım herhalde değil mi Sersumum
afiyet olsun canım..senin menü de gayet güzel.selamm
bugünkü menüm
sabah,öğle(geç yaptım kahvaltıyı)
2 yumurtalı omlet(tereyağlı,biberli,domatesli,peynirli),peynir,10 tane zeytin,domaes,salatalık,1 çay bardağı ceviz
ara
1 avuç fıstık
akşam
balık,kırmızı kuru soğan ,turp roka,barbunya,salata
20 dk yürümem gerkiyor
daha 1 lt bile su içmedim su içmem gerkiyor :122:
Eki Görüntüle 666162
2. öğünüm
fırında kabaklı köfte
ıspanak kavurma
zeytinyağlı fasulye
brokoli
yoğurt
şalgam suyu
eşimle kızıma havuçlu cevizli kek yaptım tadına dahi bakmadım..bugün harikayım maşallah sporumda var kaçamağım yok daha ne olsun
sersum;29506238 [COLOR="#800080" .!.:ilk ay başladı bu sorun bende ama ben dedim ya arasına sebzeler kaçıyo diye oluyor sanıyordum..sonra baktım hep olmaya başladı..aradım müşteri hizmetlerini gönderin servise dediler..bugün yolladım kızımıçok işime yarıyor benim yaww..çabuk olur inşallah olmazsa yenisini yollarız dediler.. [/COLOR]
çaya buyurun kısslar..
kokusundan doydum sanırım..Süpersin. Bende kaçamak yapmadım bugun B parça sabah olursa yenebilir bence ya.
Aynen valla elim ayağım oldu mutfakta. Ben bulaşık makinesinde yıkıyorum. İçine su falan da kaçıyor o dönen aparatın ama bişey olmadı. Yenisini göndereceklerse sorun yok demektir
Valla fena istedi canım. Hemen gidip çay koydum bende. :126:
İnsan haber vermez mi bende yol arkadaşı ederdim yanına
ilk 2 öğünün çok az canım.güçlü olmazsa güçten düşersin.Sabah 09:00
4-5 kuru kayısı
4 fincan yeşil çay
Öğle 13:00
1 domates
10 yeşil zeytin
2 kk peynir
Akşam 17:35
1 tabak dana kuşbaşı
4 kaşık yoğurt
1 küçük muz :26:
Bugun toplam 2,5 lt su içtim. Spor yapmadım ama yatmadan önce "leslie 2 mil" yapıcam.
Şimdi de çay içicem :126:
afiyet olsun canım..senin menü de gayet güzel..yapman gerekenleri de yapsan zuupperrr
kesinlikletok kaldıkça daha fazla motive oluyorum :119::118:
sabahki öğünümü paylaşmıştım
öğleye 4 adaet çiğköfte etsiz,marul 5 yaprak ,yarım lavaş ,1 bardak ayran
ara 5 fındık 1 ceviz
akşam ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt
spor :2 saat yürüyüş ,akşamda yüzmeye gidicem
su:2 litre
kokusundan doydum sanırım..akşam menüm de güzel olunca hiç canım istemedi. .zaten eğer çok canım çekerse genelde sabah yapıyorum ben kaçamakları
sana da kaçamak yapmadığın için
ben de makinada yıkarım hep..ama dedim ya çok oluyormuş..sen şanslısın demek ki..ben pişirirken o sesi duyunca aparatı çıkarıp takayım dedim birkaç kere aparatın altındaki slikon parçası da çıktı..takılıyor geriye ama çıkmaması lazım..korktum bende
aslında inşallah yenisini yollarlar..
yap kıss karşılıklı içelim
benimki zaten sizlere ömür..bunu size fikir olsun diye yayınladım..
ilk 2 öğünün çok az canım.güçlü olmazsa güçten düşersin.yumurta yeseydin keşke
.ben işe giderken bazen sabah ceviz ve kuru üzüm yiyorum ama öğlen güzelce doyuruyorum karnımı..
kesinlikle
lavaş olmasaymış süpermiş..
canım hazır etsiz çiğköftelerin içinde patates varmış..ben de çok sever ve yerdim bunu duyduktan sonra artık kendim yapmaya karar verdim. .
biliyorsun patates kesinlikle yasak..halbuki çok lezzetli oluyorlar..
spor ve yüzme harika
İçelim valla :13:
İyiki olmamış vallahi. Çok doldurursan sanırım o tür sıkıntılar olabiliyormuş. Duymuştum.
Benimki genç daha maşallahı var. düşünebilirim
Yumurtadan bıktım artıkkbir günlük ara veriyim dedim. Bugunluk böyle oldu. Yarın kuvvetli bir kahvaltı eh denecek gibi de akşam yemeği yicem.
:13::13:
çok doldurmadım kıss..hatta az bile geliyor malzemeler..olcağı varmışş
insan bıkıyor haklısın ..içine koyduğun malzemeleri çeşitlendirebilirsin..ben salçalısını çok severim mesela
çiğköfte evde yapıldı canımbulgur ondan dolayyı kg alırsam sadece bulgur pilavı 2 kaşıkla yetincem görcez yarın tartıdaki durum
evet lavaş işi bozdu ama ben özellıkle denedim acaba bana bu kadarspordan sonra artı olarak dönuyorsa kg verip sabitleyene kadar beslenmemde yer vermiycem
mesala gözlemiyide böyle deneyip kg aldırdığını görunce ağzıma koymuyorum yani vucudu da tanımak lazım dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?