Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugünün z raporunu ileteyim..

Sabah : Yumurta, peynir, zeytin, ceviz..

Akşam: Taze barbunya, ciğer sote, havuç salatası ve yoğurt..

Adımsayarım bugün 8676 adım saymış, 6,61 km ama sadece 287 kalori.. Bir gofret bile yesem üstüne daha da enerji harcamam gerek yakmak için..

Dükkanı böyle kapattım..

karatay hoca hergün ama hergün 20 dakika yürüyüşü öneriyor

geçmiş olsun mıhtaractifrayı kaç senedir kullanıyosun?tırstım şimdi bende...büyük yardımcımo benim.çay için de tşkler

sağol canım yıl değil kıss 6 ay oldu alalı..benim için de çok kolaylıktı..:26::26:

Çantadan yırttım herhalde değil mi Sersumum

Çantadan yırttım herhalde değil mi Sersumum

gayet güzel menün canım.afiyet olsun.yırttın hadi..gofreti görünce hazırladım çantayı ama sonunu okuyunca sakladım..

afiyet olsun canım..senin menü de gayet güzel..yapman gerekenleri de yapsan zuupperrr

Süpersin. Bende kaçamak yapmadım bugun B parça sabah olursa yenebilir bence ya.

Aynen valla elim ayağım oldu mutfakta. Ben bulaşık makinesinde yıkıyorum. İçine su falan da kaçıyor o dönen aparatın ama bişey olmadı. Yenisini göndereceklerse sorun yok demektir

çaya buyurun kısslar..

Valla fena istedi canım. Hemen gidip çay koydum bende. :126:

kokusundan doydum sanırım..akşam menüm de güzel olunca hiç canım istemedi..zaten eğer çok canım çekerse genelde sabah yapıyorum ben kaçamakları
sana da kaçamak yapmadığın için

ben de makinada yıkarım hep..ama dedim ya çok oluyormuş..sen şanslısın demek ki..ben pişirirken o sesi duyunca aparatı çıkarıp takayım dedim birkaç kere aparatın altındaki slikon parçası da çıktı..takılıyor geriye ama çıkmaması lazım..korktum bende
aslında inşallah yenisini yollarlar..

yap kıss karşılıklı içelim

Sabah 09:00

4-5 kuru kayısı
4 fincan yeşil çay

Öğle 13:00

1 domates
10 yeşil zeytin
2 kk peynir

Akşam 17:35

1 tabak dana kuşbaşı
4 kaşık yoğurt
1 küçük muz :26:

Bugun toplam 2,5 lt su içtim. Spor yapmadım ama yatmadan önce "leslie 2 mil" yapıcam.

Şimdi de çay içicem :126:

ilk 2 öğünün çok az canım.güçlü olmazsa güçten düşersin.yumurta yeseydin keşke
.ben işe giderken bazen sabah ceviz ve kuru üzüm yiyorum ama öğlen güzelce doyuruyorum karnımı..

sabahki öğünümü paylaşmıştım

öğleye 4 adaet çiğköfte etsiz,marul 5 yaprak ,yarım lavaş ,1 bardak ayran

ara 5 fındık 1 ceviz

akşam ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt

spor :2 saat yürüyüş ,akşamda yüzmeye gidicem

su:2 litre

tok kaldıkça daha fazla motive oluyorum :119::118:
kesinlikle

lavaş olmasaymış süpermiş..
canım hazır etsiz çiğköftelerin içinde patates varmış..ben de çok sever ve yerdim bunu duyduktan sonra artık kendim yapmaya karar verdim..
biliyorsun patates kesinlikle yasak..halbuki çok lezzetli oluyorlar..
spor ve yüzme harika

İçelim valla :13:

İyiki olmamış vallahi. Çok doldurursan sanırım o tür sıkıntılar olabiliyormuş. Duymuştum.

benimki zaten sizlere ömür..bunu size fikir olsun diye yayınladım..

Benimki genç daha maşallahı var. düşünebilirim

ilk 2 öğünün çok az canım.güçlü olmazsa güçten düşersin.yumurta yeseydin keşke
.ben işe giderken bazen sabah ceviz ve kuru üzüm yiyorum ama öğlen güzelce doyuruyorum karnımı..

Yumurtadan bıktım artıkk bir günlük ara veriyim dedim. Bugunluk böyle oldu. Yarın kuvvetli bir kahvaltı eh denecek gibi de akşam yemeği yicem.

çiğköfte evde yapıldı canım bulgur ondan dolayyı kg alırsam sadece bulgur pilavı 2 kaşıkla yetincem görcez yarın tartıdaki durum

evet lavaş işi bozdu ama ben özellıkle denedim acaba bana bu kadarspordan sonra artı olarak dönuyorsa kg verip sabitleyene kadar beslenmemde yer vermiycem

mesala gözlemiyide böyle deneyip kg aldırdığını görunce ağzıma koymuyorum yani vucudu da tanımak lazım dimi ama

:13::13:

çok doldurmadım kıss..hatta az bile geliyor malzemeler..olcağı varmışş

insan bıkıyor haklısın ..içine koyduğun malzemeleri çeşitlendirebilirsin..ben salçalısını çok severim mesela

Doğru valla. Her ürün aynı çıkmıyo

Yumurtanın salçalısını hiç yemediiiimmm Nasıl yapılıyor tarifi anlatsana

negüzel o zaman.. valla bulgur da lavaşda yavaşlatıyor kilo verişi..ben bi ara her hafta sonu 1 lahmacun kadar tandır ekmeği yiyordum zaten yavaş veriyorum iyice durmuştu kilo verişim..iş yerinde bulgur pilavı yerdim onu da kestim..bakalım noolucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…