- 31 Temmuz 2007
- 904
- 839
- 648
Doğru valla. Her ürün aynı çıkmıyo
Yumurtanın salçalısını hiç yemediiiimmmNasıl yapılıyor tarifi anlatsana
Şimd, müzakere yaparsak arkadaşlar, hocamız mayasız olmasından mütevelli lahmacun ya da Ramazan pidesi tereyağıyla az buçuk yiyebilirsiniz diyor. Bu durumda mayasız lavaş ya da saç böreği tarzı şeyler abartmadan, yanındaki bişeyle gi dengelenerek yenilemez mi?
negüzel o zaman..valla bulgur da lavaşda yavaşlatıyor kilo verişi..ben bi ara her hafta sonu 1 lahmacun kadar tandır ekmeği yiyordum zaten yavaş veriyorum iyice durmuştu kilo verişim..iş yerinde bulgur pilavı yerdim onu da kestim..bakalım noolucak..
Şimd, müzakere yaparsak arkadaşlar, hocamız mayasız olmasından mütevelli lahmacun ya da Ramazan pidesi tereyağıyla az buçuk yiyebilirsiniz diyor. Bu durumda mayasız lavaş ya da saç böreği tarzı şeyler abartmadan, yanındaki bişeyle gi dengelenerek yenilemez mi?
negüzel o zaman..valla bulgur da lavaşda yavaşlatıyor kilo verişi..ben bi ara her hafta sonu 1 lahmacun kadar tandır ekmeği yiyordum zaten yavaş veriyorum iyice durmuştu kilo verişim..iş yerinde bulgur pilavı yerdim onu da kestim..bakalım noolucak..
bişeyi yok kıss çok kolay..zeytin yağında salçayı az kavuruyorum sonra yumurtayı çırpıp üstüne kırıyorum.bir iki karıştırıyorum.oldu bitti..eşim de ben de çok severiz.. bazen içine peynir de ekliyorum..
bunyeden bunyeye değişiyor aslında bazı yakabılıyor bazısı kg almıyor bazısı da yağ olarak bunyeye ek getiriyor
bakalım bende senin gibi olursam kg almış olrak yarın uyanırsam uzunca bi süre yemem olur biter onlarsız da yaparız ne olcak
şuan ozamn bulgur pılavı hiçmi yemıyorsun yada sebze yemeklerın içnde bulguuru kullnmıyormusun?
Kesinlikle iki defa denedim ikisinde de baya bi su tuttu vucudum. Hatta ertesi gün gözlerim şişti. Halbuki 3 kaşığı da geçmemiştim ikincisinde. İlkinde daha fazla su tuttu. İkincide miktarı azaltınca daha az tuttu. Yemeyin arkadaşlar en azından ideal kilonuza ulaşana kadar. Sersum kesinlikle katılıyorum.
Heee güzelmiş. Hatta bunun içine yeşillik falan eklenip akşam bile yiyebilirsin. Ceviz de yakışır
Kesinlikle iki defa denedim ikisinde de baya bi su tuttu vucudum. Hatta ertesi gün gözlerim şişti. Halbuki 3 kaşığı da geçmemiştim ikincisinde. İlkinde daha fazla su tuttu. İkincide miktarı azaltınca daha az tuttu. Yemeyin arkadaşlar en azından ideal kilonuza ulaşana kadar. Sersum kesinlikle katılıyorum.
Heee güzelmiş. Hatta bunun içine yeşillik falan eklenip akşam bile yiyebilirsin. Ceviz de yakışır
evet bence de kişiye göre değişir..benim zaten metabolizmam çok yavaş..bulgur pilavını iyice azalttım..yememeye çalışıyorum..ama yemeklerin içinde az olduğu için yerim onları..dolma ıspanak yemeği gibi..yemesem de çok şey kaybetmiş olmuyorum zaten..baklagiller ve diğer çeşitler bol çok şükür..
hee çeşit arttırılabilir..leziz oluyor..ceviz herşeye yakışır..
yarınki duruma göre kararımı vericem ,yoorumlar içinde teşekurler
ıspanaklı bulgur yemeği yada pırasada bulgur ataarak tükettiğimde beni de etkilemıyor
benim çıkmam lazım yüzmeye gidicem hazırlanayım iyi akşamlar dilerim herkese
Yarın deneyip sana söylüyorum nasıl olduğunu
3 mil eritmiştir onları canım..Merhaba kizlar ..
Nasilsiniz ??
Bugun tum gunlaptop ile ugrastigim icin nete girmedim .. Umarim hersey yolunda keyfler yerindedir..
Ben bugun biraz kacamak yaptim. Tum gun evdeydik neden disarida hissedilen sicaklik - 20 derece idi disari cikmasi mumkun oldugunca onerilmedigi icin cikamadik.. 1 hafta boyunca soguklar bu gibi devam edecek ..
Neyse sabah klasik karatay kahvaltimi yaptim.
Aksam esim supriz yapmis elmali dukan keki almis dunden saklamis balkonda sogukta ....iste eski peynir kuru yemis popkorn oyle gecirdik 2. ogunumuzu ..
Ben icime dert olmasin diye Leslie Sansone ile 3 mile 45 dakika yaptim. Esim diyorki pisman olma hakki bilr vermiyorsun kendineNeyse kizalr gunum boyle gecti artik bu saat itibari ile bol bol su yesil cay forma cay icecegim .. sizleri okuyacagim optum sizlerii Leslie ile 3 mile 45 dakikayi sizlere oneriyorum yaklasik 6 km ediyor ve cok yoruluyorsunuz eger Leslie ile ayni hizla yaparsaniz ne pismanlik ne uzuntu hic birsey kalmiyooorrrr .. https://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g
Menü yok karataycılar çünkü ayran var
3 mil eritmiştir onları canım..
nasıldı detoks günün canım.. zorlandın mı..ama asıl bu saatten sonrası önemli ben bu saatlerde çok acıkmıştım ..kolay gelsin
sersem gibi oldum acıkma yok ama tatlıyı görünce canım çekti yılmak yok azimle devam edeceğim su depoladım sanki
Merhaba kizlar ..
Nasilsiniz ??
Bugun tum gunlaptop ile ugrastigim icin nete girmedim .. Umarim hersey yolunda keyfler yerindedir..
Ben bugun biraz kacamak yaptim. Tum gun evdeydik neden disarida hissedilen sicaklik - 20 derece idi disari cikmasi mumkun oldugunca onerilmedigi icin cikamadik.. 1 hafta boyunca soguklar bu gibi devam edecek ..
Neyse sabah klasik karatay kahvaltimi yaptim.
Aksam esim supriz yapmis elmali dukan keki almis dunden saklamis balkonda sogukta ....iste eski peynir kuru yemis popkorn oyle gecirdik 2. ogunumuzu ..
Ben icime dert olmasin diye Leslie Sansone ile 3 mile 45 dakika yaptim. Esim diyorki pisman olma hakki bilr vermiyorsun kendineNeyse kizalr gunum boyle gecti artik bu saat itibari ile bol bol su yesil cay forma cay icecegim .. sizleri okuyacagim optum sizlerii Leslie ile 3 mile 45 dakikayi sizlere oneriyorum yaklasik 6 km ediyor ve cok yoruluyorsunuz eger Leslie ile ayni hizla yaparsaniz ne pismanlik ne uzuntu hic birsey kalmiyooorrrr .. https://www.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g
Eki Görüntüle 666233
2 yumurta..yarım bardagı un...1.5 caybardagı süt...1 tatlı kaşığı ketentohumu...4 elma dört incir ...tarçın veya türk khavesi... elmaları ve incirleri küp küp kestikten sonra geri kalan mazlemelerle karıştırıp 20 dk önceden ısıtılmış fırında pisirseniz yeter ve tabiki içine badem veya ceviz koyabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?