Tebrık ederım ya,yogurt mayalama tarıfınızı de aldım,bravo ya,ben de pazar gunlerı bu tur ıslere yuklenıyorum,ıyı fıkır ben de bakayım zeytınlere pzardan.kızlar sabahtan beri zeytin kırıyorum,yeşil zeytin yapıyorum,pazarda bulursanız mutlaka yapın,marketten aldığınız yeşil zeytine hiç benzemez harika bir tadı var,özellikle zeytin yemeyen arkadaşlara önerim,tarifini cahide-jibek bloğundan bulabilirsiniz
fasülye turşusu da kurdum,becerebilirsem lahana-havuç karışık da kurucam,bi de kornişon düşünüyorum(aslında solo albüm de düşünüyorum da du bakalım)
Moralim gittikçe bozuluyor.
Menülerimi gördünüz bu hafta.
Kaçamağım yoktu.
Sporum güzeldi.
Ama pazar 58.2 dün 58.8 bugün 59 çıktım.
Fikri olan var mı?
düet istersen gelirim
Kızlar omleti hangi tavada yapıyorsunuz? Ben artık sadece çelik kullanıyorum ama çelikte yapışıyor.
tebrik edecek bi durum yok canım,böyle yazınca hamarat gibi görünüyorum ama daha beginner seviyesindeyim bu kurma işlerinde,cahide sağolsun herbişeyi bi güzel anlatıyorTebrık ederım ya,yogurt mayalama tarıfınızı de aldım,bravo ya,ben de pazar gunlerı bu tur ıslere yuklenıyorum,ıyı fıkır ben de bakayım zeytınlere pzardan.
Ben teflonda yapıyorum ama teflon kullanmak istemiyorum artık... Seramik olanları bir denemeyi düşünüyorum...
Yumurtayı kılo verınceye kadar ıkı tane tuketıyoruz,mutluluk hormonunu tetıklıyor"Doyuncaya kadar yenecek! Günde sekiz yumurta yiyebilirsiniz. Yumurtanın glisemik indeksi sıfırdır. Vücudun sağlıklı proteine ihtiyacı var. Her gün sağlıklı yağ, omega 3 yenmeli. Yumurtanın sarısında ortalama 250-300 miligram doğal omega 3 vard"dıyor hoca yumurtayı dogru pısırmelı bır de:Ben Sabahları 2 yumurta tuketıyorum kılo verınceye kadAr(zaten dıyette boyle olmasını ıstıyor),yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.(Cunku doru sekılde pısırmezsek,trans yaglar olusuyormus)Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekle,suyu kaynamaya baslayınca 6-7 dakıka kadar kaynat(bu sure yumurtanın buyuklugune gore de degısebılıyor bazen 1-2 dakıka erken de olabılır(yumurtalar kucukse) tamamdır.) Ya da hızlı omlet olarak pısırıyorum(yumurtalar kavrulmayacak dıkkat et)altı pısınce omletı ters cevırıp kapagı kapatıyorum ocagı kapatıyorum bırakıyorum tavanın ısısıyla pısıyor...
Kahvaltıda yumurta tek olmuş onun haricinde bir problem yok bence.
tsk ederım masalcım kendımı yapayanlız hıssetmıstım burda(((( yumurtayı ozellıkle tek yedım cunkı gectıgımız gunlerdede tek yedıgımde acıkmadıgımı gorunce bosa kalorı almayım dıye dusundum bılmıyorum ne kadar dogru
Ben Sabahları 2 yumurta tuketıyorum kılo verınceye kadAr(zaten dıyette boyle olmasını ıstıyor),yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.(Cunku doru sekılde pısırmezsek,trans yaglar olusuyormus)Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekle,suyu kaynamaya baslayınca 6-7 dakıka kadar kaynat(bu sure yumurtanın buyuklugune gore de degısebılıyor bazen 1-2 dakıka erken de olabılır(yumurtalar kucukse) tamamdır.) Ya da hızlı omlet olarak pısırıyorum(yumurtalar kavrulmayacak dıkkat et)altı pısınce omletı ters cevırıp kapagı kapatıyorum ocagı kapatıyorum bırakıyorum tavanın ısısıyla pısıyor...Ekmegı yemıyoruz(cunku ekmekte depresyonu engellıyen B vıtamınlerı olsa da vucuda zarar veren kalıtesız tuzlar da var ve ekmegın glısemık ıdexı cok yuksek Acıktırıyor)Ekmegın yerıne, fındık,fıstık ya da cevız vb yı enaz bır ınce bellı cay bardagı kadar tukEtıyoruz,bunlar B vıtamını dolu dıyor hoca.eeğer acıkmıosan sorun yok cnmmya karatayda ekmek yok ama ben ekmeksiz diyeti çok sağlıklı görmüorum amaaa yaaa sonuçta tahıla da vucudumuzun ihtiaycı varr öle değil mi kızlar
kızlar sabahtan beri zeytin kırıyorum,yeşil zeytin yapıyorum,pazarda bulursanız mutlaka yapın,marketten aldığınız yeşil zeytine hiç benzemez harika bir tadı var,özellikle zeytin yemeyen arkadaşlara önerim,tarifini cahide-jibek bloğundan bulabilirsiniz
fasülye turşusu da kurdum,becerebilirsem lahana-havuç karışık da kurucam,bi de kornişon düşünüyorum(aslında solo albüm de düşünüyorum da du bakalım)
Tebrıkler,ya bende ayda dort kılo kadar verıyorum,yalnız artık su kıloya geleyım de sunları sunları yıyeyım,dıye bırsey hayalımde yok artık,bu bır mucıze benım ıcın,herhalde ınsulın dırencı kırılması budur sanırım.Gül çoook tebrik ederim. Yolun sonuna geldiğinde kendine inanamayacaksın...
Ben de 7-8 yıl önce 100 kiloydum sonra diyetisyen kontrolü ile 63 kiloya kadar indim, nasıl bir duygu olduğunu çok iyi biliyorum. Süüpppperrrr))
Hayırlı olsun canım,ben de bakayım o zaman uygun geldı fıyatı.Yumurtalar kaynarken ister istemez yanından ayrılıyoruz kaysı kıvamı olmuyordu, yumurta pişirme makinesi aldım 20 tl ama çok işe yarıyor, tam kaysı kıvamında çıkarıyor. tavsiye ederim.
Yumurtalar kaynarken ister istemez yanından ayrılıyoruz kaysı kıvamı olmuyordu, yumurta pişirme makinesi aldım 20 tl ama çok işe yarıyor, tam kaysı kıvamında çıkarıyor. tavsiye ederim.
Masalcım bence Tae bo ile alakalı. Kasların fazla su tutmuş olabilir, ağır bir spor çünkü. Ben 5 sene önce düzenli şekilde spor salonuna gidiyordum orada tae bo derslerine katılıyordum. Haftada en fazla 3 demişti spor hocası tae bo için. Hatta benim programımı haftada 2 olarak ayarlamıştı.
Bu arada kaslanma kilo verememeye veya artışına yol açabiliyor, kas daha ağır çünkü. Zamanında bir rahatsızlıktan ötürü 2 ay sürekli yatmak zorunda kalmıştım ve 4 kilo filan vermiştim o zaman ama bütün kaslarım güçsüzleşmişti. Şimdi bu kilomla-ki o zamandan 3 kilo fazlayım- o zaman bile giremediğim deri pantolonumu rahatlıkla giyebiliyorum. Sporla sıkılaşıyoruz bence....
çok teşekkür ederimmCeylincim bebiş doğru zamanda seni bulacaktır emin ol, sıkma canını... Hayırlısı canım
Ben teflonda yapıyorum ama teflon kullanmak istemiyorum artık... Seramik olanları bir denemeyi düşünüyorum...
canı sıkma ps etme benımde aynı
Kızlar merhaba; yetişmek ne mümkün hızınıza zaten işlerin yogunluğundan çok giremiyorum.Bırakın yazmayı okuyamıyorum bile geçmişi::)))
Kilorda sayfalar gibi hızlı gider inşallah....
Döncem ben size :))))) işlerimi bitirirsem tabii..
Sevgiler hepinize...
canım benim bir top yuvarladım san dogru ham yappp :)))
Teşekkür ederimm
Ellerine sağlıkk..
Attım hakkaten, endorfin patlaması yaşadım resmen.
Sendeki fazlalık kas şişkinliğidir muhtemelen oldukça fazla çalışıyor kaslar çünkü...
Sanırım alışır zamanla vücut, ben de haftada 2-3 gün tae bo yapacağım bundan sonra.
56 dakikalık olan mı yoksa başka videolar da varmış onu yapıyorsun gözlemecim.
Bu arada isminde bir harika ..
tşk.ederim famircim
bence de arttır sporunu aldırma tartıya
masalcım bozma moralini yanlış birşey yapmıyosunnn
Moral oldu ceylincim bu mesajlar.
Yoksa kaçamak yapmak üzereyfim.
spor yaptıktan sonra mutlaka tartıda fazla çıkılıyorrr...
defalarca tecrübe ettim bunu..
geçen hafta cuma,c.tesi ve pazar 35er dakika yürüme bandında yürüdüm ve pazartesiden beri 61 çıkıyorum oysa cuma 60,2 çıkmıştım..
yediklerimden ne değiştiki 800 grm farketsin di mi ama...
yılmadan bu hafta da yürücem ama isterse 2 kilo farketsin
sen de sporu artırdın ondan fazla çıkıyorsun
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...
stres yapma,tez vakitte olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?