Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrık ederım ya,yogurt mayalama tarıfınızı de aldım,bravo ya,ben de pazar gunlerı bu tur ıslere yuklenıyorum,ıyı fıkır ben de bakayım zeytınlere pzardan.

Moralim gittikçe bozuluyor.
Menülerimi gördünüz bu hafta.
Kaçamağım yoktu.
Sporum güzeldi.
Ama pazar 58.2 dün 58.8 bugün 59 çıktım.
Fikri olan var mı?

Masalcım bence Tae bo ile alakalı. Kasların fazla su tutmuş olabilir, ağır bir spor çünkü. Ben 5 sene önce düzenli şekilde spor salonuna gidiyordum orada tae bo derslerine katılıyordum. Haftada en fazla 3 demişti spor hocası tae bo için. Hatta benim programımı haftada 2 olarak ayarlamıştı.

Bu arada kaslanma kilo verememeye veya artışına yol açabiliyor, kas daha ağır çünkü. Zamanında bir rahatsızlıktan ötürü 2 ay sürekli yatmak zorunda kalmıştım ve 4 kilo filan vermiştim o zaman ama bütün kaslarım güçsüzleşmişti. Şimdi bu kilomla-ki o zamandan 3 kilo fazlayım- o zaman bile giremediğim deri pantolonumu rahatlıkla giyebiliyorum. Sporla sıkılaşıyoruz bence....

Tebrık ederım ya,yogurt mayalama tarıfınızı de aldım,bravo ya,ben de pazar gunlerı bu tur ıslere yuklenıyorum,ıyı fıkır ben de bakayım zeytınlere pzardan.
tebrik edecek bi durum yok canım,böyle yazınca hamarat gibi görünüyorum ama daha beginner seviyesindeyim bu kurma işlerinde,cahide sağolsun herbişeyi bi güzel anlatıyor

eeğer acıkmıosan sorun yok cnmm ya karatayda ekmek yok ama ben ekmeksiz diyeti çok sağlıklı görmüorum amaaa yaaa sonuçta tahıla da vucudumuzun ihtiaycı varr öle değil mi kızlar
Ben Sabahları 2 yumurta tuketıyorum kılo verınceye kadAr(zaten dıyette boyle olmasını ıstıyor),yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.(Cunku doru sekılde pısırmezsek,trans yaglar olusuyormus)Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekle,suyu kaynamaya baslayınca 6-7 dakıka kadar kaynat(bu sure yumurtanın buyuklugune gore de degısebılıyor bazen 1-2 dakıka erken de olabılır(yumurtalar kucukse) tamamdır.) Ya da hızlı omlet olarak pısırıyorum(yumurtalar kavrulmayacak dıkkat et)altı pısınce omletı ters cevırıp kapagı kapatıyorum ocagı kapatıyorum bırakıyorum tavanın ısısıyla pısıyor...Ekmegı yemıyoruz(cunku ekmekte depresyonu engellıyen B vıtamınlerı olsa da vucuda zarar veren kalıtesız tuzlar da var ve ekmegın glısemık ıdexı cok yuksek Acıktırıyor)Ekmegın yerıne, fındık,fıstık ya da cevız vb yı enaz bır ınce bellı cay bardagı kadar tukEtıyoruz,bunlar B vıtamını dolu dıyor hoca.

zeytin zamanı mı

Tebrıkler,ya bende ayda dort kılo kadar verıyorum,yalnız artık su kıloya geleyım de sunları sunları yıyeyım,dıye bırsey hayalımde yok artık,bu bır mucıze benım ıcın,herhalde ınsulın dırencı kırılması budur sanırım.

Yumurtalar kaynarken ister istemez yanından ayrılıyoruz kaysı kıvamı olmuyordu, yumurta pişirme makinesi aldım 20 tl ama çok işe yarıyor, tam kaysı kıvamında çıkarıyor. tavsiye ederim.

dısarda yurudum 2 saat kadar,cok ıyı hıssettım kendımı:)

ve bugun tekrar 2 ogun beslenmeye gectım,cok daha hafıf hıssedıyorum suan,artık 3 ogun fazla gelıyor bana,anlasıldı:)

bırtek suyu cok az ıctım yıne aksam telafı etmeye calısıcam

carmencım yumurtayı teflonda yapıyorum saglıksız oldugunu da bılıyorum.seramık daha ıyıymıs ve yapısmıyormus ,saglık durumunu arastırmak lazım amA:26:

Yumurtalar kaynarken ister istemez yanından ayrılıyoruz kaysı kıvamı olmuyordu, yumurta pişirme makinesi aldım 20 tl ama çok işe yarıyor, tam kaysı kıvamında çıkarıyor. tavsiye ederim.
Hayırlı olsun canım,ben de bakayım o zaman uygun geldı fıyatı.

Canim bende aldim ama bir turlu istedigim kivam tutmadi soft yazan kadar koyunca cok sivi oluyor mediumda katiya yakin oluyor sen hangi ayarda su koyuyorsun yardimci olursan sevinirim

Sanırım benim durumum da bu.
2 ay önce yağ oranım 24 iken bugün 19a düşmüş.
Yerine kas olmuş.
O yüzden olabilir ama yine de tae bo'yu haftada 2 gün yapayım 3 gün leslie 2 günü de boş bırakayım diyorum.
Tartı da moralimi bozuyor çünkü kaçamak yapasım geliyor.

Ben teflonda yapıyorum ama teflon kullanmak istemiyorum artık... Seramik olanları bir denemeyi düşünüyorum...

Teflon zararlı mıymış ?
Ben de teflonda yapıyorum hep.

canı sıkma ps etme benımde aynı

Off etmeyeceğim gram gram gitse de hatta kilo alsam da pes etmek yok.
Sonuçta kas oranım artınca, ileride kilo almam olmayacak.

Ayy ben de biraz bakmıyorum sayfalar doluyor.
Yetişemiyorum.

Famircim peki bir şey soracağım.
Ara verdiğinde düzeliyor mu kilon yani bu kas şişkinliği olayımı yoksa kas kütlesi arttığından öyle mi kalıyor ?
Mümkün değil o kadar alacak bir şey yemedim bu hafta ben.

Selam kızlar
Bugün 2 öğün yaptım sabahı yazmıştım.akşamda pırasa yedim...az bulgurlu,bol limonlu....
Spor:sabah 1 saat yürümüştüm..öğleden sonra 2 saat tempolu yürüdüm...
Su:2lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…