Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

çok sağol canım ya çok aradım bu arada ne zamandır leslie yapıyorsun ben yeni başladım 3veya 4 mil yapıyorum + hergün 1 saat yürüyüşle beraber sende değişiklik var mı

bugün yediklerim
sabah kahvaltı 12.30 bitti
k.k kahvaltısı

akşam 18.30 -19.30 arası yedim
1 kepçe tarhana
4 kaşık kurufasulye
kabuska
salata

hoşgeldin canımcım..iyi bu akşam çok geçe kalmadın kıss..benim eşim de bilg. da oyun oynuyor..daha nekaa dayanırım bilmem..her an bırakabilir

Evet ertesi gün bir yerlerim acıyınca çok mutlu oluyorum Arka b.acak kısımlarında selülitlerimde azalma oldu diyebilirim. Çok düzenli yapmıyorum ben. Ama düüzenli olarak yapılırsa kesinlikle faydalı olduğunu düşünüyorum.

Bende karatayın yemek kitabı yok ama incirli cevizli tarçınlı (yağsız) üstü bol hindistan cevizli muhallebisi olan bi tarif var isterseniz yazarım ama resim falan çekip yükleyemem

valla ben 2 mili anca yapıyom.3 mil bazen.helal size..ee yaşlılık naaparsın

20 dk yürüydüm ama daha fazla yapmam gerkiyor :26: ya pilatese başlıcam yada yüzmeye
hep pilatesle yüzmeye başlıcam diyorum umarım bi gün gerçekten başlarım

Son düzenleme:
Bende karatayın yemek kitabı yok ama incirli cevizli tarçınlı (yağsız) üstü bol hindistan cevizli muhallebisi olan bi tarif var isterseniz yazarım ama resim falan çekip yükleyemem
yaz cicim resimsiz de olur..
3-4 aferin çok değilmi ? Dikkat edin şu ilaçlara bi tarafı düzeltirken başka taraf bozulmasın sonra, gerçi biliyorum zevkten içilmiyo ama...

kıss delimiyim ben alırmıyım hepsini birden..3-4 dediğim 3 gündür içtiklerim toplamı yanii

Son düzenleme:
Kızlar bişey danışmak istiyorum size ya ben mandıra sütü falan bulamıyorum bulunduğum ilde. Bir de temizliğine pek güvenmiyorum açıkçası :44:

Günlük süt ile yoğurt yapmak istiyorum ama uygun olur mu acaba.Bir de bunun için yoğurda ihtiyacım olacak. Yoğurt için hocamız kitapta çömlek yoğurdu bir defaya mahsus alınabilir demiş. Bana günlük süt ve çömlek yoğurdu markası söyleyebilir misiniz???

Yoğurdumu evde yapmak istiyorum.

hoşgeldin canımcım..iyi bu akşam çok geçe kalmadın kıss..benim eşim de bilg. da oyun oynuyor..daha nekaa dayanırım bilmem..her an bırakabilir

Mesajı yeni gördüm canısı benimkilerde şimdilik meşgul ben de aniden çıksamda 1 saat sonra gene gelicem bilesin sen gelmesende ben geçmişi okuyup çıkarım

kızlar şu profildeki avatarları nerden buluyorsunuz linki varsa verebilirmisiniz
bu arada limonlu suyum ve ben :13:

Son düzenleme:
yapabilirsen ne mutlu sana..benim öyle bir imkanım yok malesef..burada inekler resmen çöple besleniyorasla güvenip alamam
dimi ya yarın gidip havuza kayıt olucam
yaneee
Mesajı yeni gördüm canısı benimkilerde şimdilik meşgul ben de aniden çıksamda 1 saat sonra gene gelicem bilesin sen gelmesende ben geçmişi okuyup çıkarım

tamamdır canım..

Son düzenleme:
sabah: mantarlı omlet
zeytin
peynir
domates salatalık
ceviz çay

öğlen:1 kaşık patates salatası
1 çatal börek
1 fincan kahve

akşam:1 tabak yeşilliği bol kısır
2 lokma poğaça
1bardak ayran
1 soda

bugün neden böyle oldu anlamadım....porsiyon olarak çok az yedim ama hep cısslı oldu yaaa((

kızlar şu profildeki avatarları nerden buluyorsunuz linki varsa verebilirmisiniz
bu arada limonlu suyum ve ben :13:
aramaya avatar ya da komik avatar yaz çıkıyor linkleri..

hiç beğenmedim

Ha şööle söle anacım yüreğime iniydi az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…