İyi alşamlar kıslarnassınız bakiim, Sersum nasıl oldun daha iyisin umarım ?
çok sağol canım ya çok aradım bu arada ne zamandır leslie yapıyorsun ben yeni başladım 3veya 4 mil yapıyorum + hergün 1 saat yürüyüşle berabersende değişiklik var mı
bugün yediklerim
sabah kahvaltı 12.30 bitti
k.k kahvaltısı
akşam 18.30 -19.30 arası yedim
1 kepçe tarhana
4 kaşık kurufasulye
kabuska
salata
Eki Görüntüle 666233
2 yumurta..yarım bardagı un...1.5 caybardagı süt...1 tatlı kaşığı ketentohumu...4 elma dört incir ...tarçın veya türk khavesi... elmaları ve incirleri küp küp kestikten sonra geri kalan mazlemelerle karıştırıp 20 dk önceden ısıtılmış fırında pisirseniz yeter ve tabiki içine badem veya ceviz koyabilirsiniz
çok sağol canım ya çok aradım bu arada ne zamandır leslie yapıyorsun ben yeni başladım 3veya 4 mil yapıyorum + hergün 1 saat yürüyüşle berabersende değişiklik var mı
bugün yediklerim
sabah kahvaltı 12.30 bitti
k.k kahvaltısı
akşam 18.30 -19.30 arası yedim
1 kepçe tarhana
4 kaşık kurufasulye
kabuska
salata
iyiyim canım çok şükür..3-4 aferin aldım işe yaradı. .aferin bana
valla ben 2 mili anca yapıyom.3 mil bazen .helal size. .ee yaşlılık naaparsın
yaz cicim resimsiz de olur..Bende karatayın yemek kitabı yok ama incirli cevizli tarçınlı (yağsız) üstü bol hindistan cevizli muhallebisi olan bi tarif var isterseniz yazarım ama resim falan çekip yükleyemem
3-4 aferin çok değilmi ? Dikkat edin şu ilaçlara bi tarafı düzeltirken başka taraf bozulmasın sonra, gerçi biliyorum zevkten içilmiyo ama...
Ölürdün beni yanee
20 dk yürüydüm ama daha fazla yapmam gerkiyor :26: ya pilatese başlıcam yada yüzmeye
hep pilatesle yüzmeye başlıcam diyorum umarım bi gün gerçekten başlarım
yaş 38 yolun yarısını geçti yanee
plates değil de keşke yüzme imkanım olsa hiiç kaçırmamm:86::86::86::87::87:
hoşgeldin canımcım..iyi bu akşam çok geçe kalmadın kıss ..benim eşim de bilg. da oyun oynuyor ..daha nekaa dayanırım bilmem..her an bırakabilir
yapabilirsen ne mutlu sana..benim öyle bir imkanım yok malesef..burada inekler resmen çöple besleniyorKızlar bişey danışmak istiyorum size ya ben mandıra sütü falan bulamıyorum bulunduğum ilde. Bir de temizliğine pek güvenmiyorum açıkçası :44:
Günlük süt ile yoğurt yapmak istiyorum ama uygun olur mu acaba.Bir de bunun için yoğurda ihtiyacım olacak. Yoğurt için hocamız kitapta çömlek yoğurdu bir defaya mahsus alınabilir demiş. Bana günlük süt ve çömlek yoğurdu markası söyleyebilir misiniz???
Yoğurdumu evde yapmak istiyorum.
yaneeedimi ya yarın gidip havuza kayıt olucam
Mesajı yeni gördüm canısıbenimkilerde şimdilik meşgul ben de aniden çıksamda 1 saat sonra gene gelicem bilesin sen gelmesende ben geçmişi okuyup çıkarım
aramaya avatar ya da komik avatar yaz çıkıyor linkleri..kızlar şu profildeki avatarları nerden buluyorsunuz linki varsa verebilirmisiniz
bu arada limonlu suyum ve ben :13:
sabah: mantarlı omlet
zeytin
peynir
domates salatalık
ceviz çay
öğlen:1 kaşık patates salatası
1 çatal börek
1 fincan kahve
akşam:1 tabak yeşilliği bol kısır
2 lokma poğaça
1bardak ayran
1 soda
bugün neden böyle oldu anlamadım....porsiyon olarak çok az yedim ama hep cısslı oldu yaaa((
yaz cicim resimsiz de olur..
7 incir, 1 su brd ufalanmış ceviz, 2 yumurta ,yarım su brd dan az esmer şeker,1 tatlı kaşığı tarçın, 1.5 çay brd un, yarım paket kabartma tozu
Kreması için 1 yumurta, 1 çay brd toz şeker, 3 yemek kaşığı un, yarım litre süt 1 kibrit kutusu tereyağı, 1 kase hindistan cevizi rendesi
önce keki pişirip ılınmaya bırakıyos sonracıma hindistan cevizi hariç muhallebiyi pişirip ılınınca hindisatn cevizini katıp çırpıp kekin üstüne yayıp soğuyunca üzerine tarçın ve hindstn cevizi karışımı serp dilimle afiyetle ye sonrada 10 km yürrrüüüüüüüüüü
kıss delimiyim ben alırmıyım hepsini birden..3-4 dediğim 3 gündür içtiklerim toplamı yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?