Ha şööle söle anacım yüreğime iniydi az daha
aramaya avatar ya da komik avatar yaz çıkıyor linkleri..
hiç beğenmedim
bende beğenmedim canım yaaa sorma...neden böyle oldu anlamadım.amaa şu bir gerçekki unlu mamuller az bile yesen çabuk acıktırıyor...
neyse durmak yok yarın karataya devam...
yapabilirsen ne mutlu sana..benim öyle bir imkanım yok malesef..burada inekler resmen çöple besleniyorasla güvenip alamam
sabah: mantarlı omlet
zeytin
peynir
domates salatalık
ceviz çay
öğlen:1 kaşık patates salatası
1 çatal börek
1 fincan kahve
akşam:1 tabak yeşilliği bol kısır
2 lokma poğaça
1bardak ayran
1 soda
bugün neden böyle oldu anlamadım....porsiyon olarak çok az yedim ama hep cısslı oldu yaaa((
10 km yi görünce yapmaktan vazgeçtim.. uleyynn okaa yürüyeceksem hiç uğraşmam giderim özsütün fıstıklı pastasından yerim kaardeşim..
İşte sorun da. Koyun gördüm geçenlerde çöpteKafayı yedim. Tavuk var hiç susmayan bi tane. Güya doğal. Hayatta gidip de yumurtasını almam. İğrenç kokuyor önünden geçerken. Markette satılan günlük sütler var ya küçük işletmelerin yaptığı.Hani belki dedim kullanan vardır :44:
Hadi sana ve doğudaki diğer arkadaşlara 5 km olsun,ama batıya gelince her bir kaçamak için 10 km ona göre, özsütün fıstuğli pastasıymış pehbunun içinde çok az un ve muhallebisindeki şeker den başka zararlı bişey yok yavlucum çok kolay bi yap bak diycem ama Birdy ın dediği gibi yapıncada çok yenmiş oluyo ona bişe diyemem
Patatescısss
Börekcısss
Poğaçacıss
Daha sayıyım mı heHemen spor yapıyosun başka çaresi yok
bende beğenmedim canım yaaa sorma...neden böyle oldu anlamadım.amaa şu bir gerçekki unlu mamuller az bile yesen çabuk acıktırıyor...
neyse durmak yok yarın karataya devam...
Merhaba kizlar ..
Nasilsiniz ??
Bugun tum gunlaptop ile ugrastigim icin nete girmedim .. Umarim hersey yolunda keyfler yerindedir..
Ben bugun biraz kacamak yaptim. Tum gun evdeydik neden disarida hissedilen sicaklik - 20 derece idi disari cikmasi mumkun oldugunca onerilmedigi icin cikamadik.. 1 hafta boyunca soguklar bu gibi devam edecek ..
Selam kızlar ,
Gündüzü okiim dedim ama çok birikmiş , göz atabildim sadece...
Biraz kırgınlık var üzerimde.Kendimi tavuk-tavuk suyu-theraflu-C vitamini kürünün şefkatli kollarına bıraktım.Sabaha iyileşmem lazım , temizlik yapmam lazım
Kızlar dün platese gittim , hareketler sıkıcı tabe ama kalabalıkla nisbeten daha keyifli oldu.Üzerine de yürüyüş yaptım dışarıda , deli gibi yağmur yağıyodu , çok hoşuma gitti....
Bugün de bi çıkıp alışveriş yaptım , sonrası hep yatış ve yemek yapış oldu.
Sizler nasılsınız , gününüz nasıl geçti bakalım?
pampişş,birdyy fzgun hoşgeldiniz beyaa
aynen canım..ama burada günlük sütlerden de yok..napalım batıya dönene kadar idare edicem artık
Selam kızlar ,
Gündüzü okiim dedim ama çok birikmiş , göz atabildim sadece...
Biraz kırgınlık var üzerimde.Kendimi tavuk-tavuk suyu-theraflu-C vitamini kürünün şefkatli kollarına bıraktım.Sabaha iyileşmem lazım , temizlik yapmam lazım
Kızlar dün platese gittim , hareketler sıkıcı tabe ama kalabalıkla nisbeten daha keyifli oldu.Üzerine de yürüyüş yaptım dışarıda , deli gibi yağmur yağıyodu , çok hoşuma gitti....
Bugün de bi çıkıp alışveriş yaptım , sonrası hep yatış ve yemek yapış oldu.
Sizler nasılsınız , gününüz nasıl geçti bakalım?
Sersumum hoş bulduk canım.
Sen nasıl oldun?
Burda var mı bende bilmiyorum yarın bütün marketlere bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?