Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aramaya avatar ya da komik avatar yaz çıkıyor linkleri..

hiç beğenmedim

bende beğenmedim canım yaaa sorma...neden böyle oldu anlamadım.amaa şu bir gerçekki unlu mamuller az bile yesen çabuk acıktırıyor...

neyse durmak yok yarın karataya devam...

bende beğenmedim canım yaaa sorma...neden böyle oldu anlamadım.amaa şu bir gerçekki unlu mamuller az bile yesen çabuk acıktırıyor...

napıyoruz önümüzdeki maçlara bakıyoruz..evet insan unlu gıda ile daha çabuk acıkıyor..hocamızın bi bildiği var yanii

yapabilirsen ne mutlu sana..benim öyle bir imkanım yok malesef..burada inekler resmen çöple besleniyorasla güvenip alamam

İşte sorun da. Koyun gördüm geçenlerde çöpte Kafayı yedim. Tavuk var hiç susmayan bi tane. Güya doğal. Hayatta gidip de yumurtasını almam. İğrenç kokuyor önünden geçerken. Markette satılan günlük sütler var ya küçük işletmelerin yaptığı.Hani belki dedim kullanan vardır :44:

Patates cısss
Börek cısss
Poğaça cıss

Daha sayıyım mı he Hemen spor yapıyosun başka çaresi yok

10 km yi görünce yapmaktan vazgeçtim.. uleyynn okaa yürüyeceksem hiç uğraşmam giderim özsütün fıstıklı pastasından yerim kaardeşim..

Hadi sana ve doğudaki diğer arkadaşlara 5 km olsun,ama batıya gelince her bir kaçamak için 10 km ona göre, özsütün fıstuğli pastasıymış peh bunun içinde çok az un ve muhallebisindeki şeker den başka zararlı bişey yok yavlucum çok kolay bi yap bak diycem ama Birdy ın dediği gibi yapıncada çok yenmiş oluyo ona bişe diyemem

aynen canım..ama burada günlük sütlerden de yok..napalım batıya dönene kadar idare edicem artık

Allah razı olsun rakım farkından dolayı 10 km= 5 km mi diyosun yanii..
kızım iyi ki burda özsüt falan yok aslında regl zamanım dışında çok da tatlı isteğim olmuyor ama o zaman da yetiyor doğrusu

Selam kızlar ,
Gündüzü okiim dedim ama çok birikmiş , göz atabildim sadece...
Biraz kırgınlık var üzerimde.Kendimi tavuk-tavuk suyu-theraflu-C vitamini kürünün şefkatli kollarına bıraktım.Sabaha iyileşmem lazım , temizlik yapmam lazım
Kızlar dün platese gittim , hareketler sıkıcı tabe ama kalabalıkla nisbeten daha keyifli oldu.Üzerine de yürüyüş yaptım dışarıda , deli gibi yağmur yağıyodu , çok hoşuma gitti....
Bugün de bi çıkıp alışveriş yaptım , sonrası hep yatış ve yemek yapış oldu.
Sizler nasılsınız , gününüz nasıl geçti bakalım?

Evet kesinlikle her türlü unlu mamül ve tatlı hem çabuk acıktırıyor hemde tekrar diyete dönmeyi zorlaştırıyor tecrübeyle sabittir hocanın dediği gibi en tatlı zehir ,sanki bağimlı gibi tadını unutmak çok çok zor

Kızlar yoğurt işini benim kocam yapıyor evde.Bizim sütçü var getiriyo sağolsun ama bazan da denk düşmüyo o zaman da günlük sütten yapıyo.Maya olarak sade Activia kullanabilirsiniz , direkt Activianız oluyo , şahane.....

Kaneelcim ne kadar soğukmuş, Allah kolaylık versin canım.

2.Öğün: levrek, salata, 1 k.k.tahin helvası

enemm sen de hasta olmuşun beyaa.ben de iyiniyetlime o hasta diil demiştimm..geçmiş olsun bebeemm..theraflu da aferin de accayip uyutuyor..ama keşke yürüyüşü erteleseydin..iyice kapma şifayıı:26::26:temizliği de boşşveerrr

Hoş geldin bacım şifayı yağmurda yürüyerek kaptın herhal temizliği yarın yapman şart mı ? adam akıllı iyilişince yap bence, yoksa daha kötü olup uzun süre kendine gelemiyo insan dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…