- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
hemen karın ve bacak hareketleri yapayım hem geç saatte yapılan spor daha faydalı diyor canan hoca....
az yedim ama yedim yaaa yemez olaydım..........
Kızlar yoğurt işini benim kocam yapıyor evde.Bizim sütçü var getiriyo sağolsun ama bazan da denk düşmüyo o zaman da günlük sütten yapıyo.Maya olarak sade Activia kullanabilirsiniz , direkt Activianız oluyo , şahane.....
Burda var mı bende bilmiyorum yarın bütün marketlere bakıcam
pampişş,birdyy fzgun hoşgeldiniz beyaa
enemm sen de hasta olmuşun beyaa.ben de iyiniyetlime o hasta diil demiştimm..geçmiş olsun bebeemm..theraflu da aferin de accayip uyutuyor. .ama keşke yürüyüşü erteleseydin..iyice kapma şifayıı:26::26:temizliği de boşşveerrr
Hoşbulduk hayatım
Ööööle çok hasta diilim ama keyifsizim be yaww..Senden bulaştı bana da zaarYarına iyi olucam inşallah.Sevmem hastalığı Temizlik şart yavlucum , ev hem pis hem de mikroplu (koca da nane molla günlerdir , muhtemelen ondan bana geçti) , şartlamam lazım banyoları ve yatak-yorganı bilhassa :18::18::18::18: Lakin yapasım var mı , ı ıhhhhh
Hoşbulduk canımcım..Ondan olabilir ya da kocadan kapmış olabilirim...Muhtemelen kocadan kaptım çünkü ben üşüyüp hasta olmam pekHoş geldin bacım şifayı yağmurda yürüyerek kaptın herhaltemizliği yarın yapman şart mı ? adam akıllı iyilişince yap bence, yoksa daha kötü olup uzun süre kendine gelemiyo insan dimi ama
Markette günlük süt de mi yokGünlük sütçümüz yok işte bizim Bir de onu bulsak tamamdır
çok mu sarılıp öpüştük nee
yapmadan olmuyor nediyeyim..ben bugün hallettim..üstüne de 2 mil yürüdüm..kendime bile inanamadım yawww
Hoşbulduk canımcım..Ondan olabilir ya da kocadan kapmış olabilirim...Muhtemelen kocadan kaptım çünkü ben üşüyüp hasta olmam pekKocadır koca Temizlik korkarım ki şart :18::18::18::18:
Aynen yawww , salon ve banyo anında gıcır gıcır oluyo valla
Nerede yaşıyorsun ?
Markette günlük süt de mi yok
Heee çok öpüşmüşüz
Ohhhh ne güssel , BRAVOSSS sana...Hem temizlik hem yürüyüşşşşş , darısı başıma
sersumum selam bıdenem
bırdym gecmıs olsun canımmm
ıkıncı ogunum
kesme corbası
karalahana yemegı
zyaglı bakla
fındık,çay
Pampişim sağol canımcım , nasılsın? Yemeklerin çok güzelmiş , afiyet olsunsersumum selam bıdenem
ıkıncı ogunum
kesme corbası
karalahana yemegı
zyaglı bakla
fındık,çay
hee Kocadır kocaburada çok şükür pek misafir derdimiz olmuyo öölee
sersumum selam bıdenem
ıkıncı ogunum
kesme corbası
karalahana yemegı
zyaglı bakla
fındık,çay
Pampişim sağol canımcım , nasılsın? Yemeklerin çok güzelmiş , afiyet olsun
Bize de öööle çok çat kapı gelen yokkk , gelse de yapacak bişi yokkk
maden suyu içmek serbestmiydi[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
maden suyu içmek serbestmiydi[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
karalahanayı görünce birdynin canı çekicek diycektim tam..
iyi o zamangelen de katlanır artık
Yatılı yada yatısız misafirin yok galiba sanursam :37 : menü güsel cıss yok,allah devamını erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?