He kıss , barbunyayı ıslattım sabahtan , yarına ben de yapıcam
He hayret nassı oldu da Pampiş wellnes &spa tesisleri boş bu mübarek Cumartesi günüaman aman dilimizi ıssıralım yoksa eğer..
Gel canikom ...Ben bi yarım saat çıkıyom sonra gelcem
merhaba arkadaşlar dün karatay diyetinde 1. günümde akşam korkuç bir baş ağrısıyla beraber istifra ettim hastanelik oldum tansiyonum 17 10 du sizin de başınıza geldimi acaba
merhaba arkadaşlar dün karatay diyetinde 1. günümde akşam korkuç bir baş ağrısıyla beraber istifra ettim hastanelik oldum tansiyonum 17 10 du sizin de başınıza geldimi acaba
He hayret nassı oldu da Pampiş wellnes &spa tesisleri boş bu mübarek Cumartesi günü
Gel canikom ...
Canım çok geçmiş olsun.Karatay'da öyle tansiyon yükseltecek bişi yok ki...Başka bi sebepten yükselmiş olabilir belki.Kaç yaşındasın?
biliyodummben sana küstüm hemm..hiç balık yapıp da çağırmıyosun benii
Küsme kısss , muhtemelen Pazartesi akşamı balık var , gel mutlaka.Bi somon yemeği keşfettim.Kılçık ve derisini temizleyip kuşbaşı doğruyorum.Z.yağ ve soğanla soteliyorum , üzerine maydanoz+karabiber.Yemek gibi oluyo , çok leziz.Gel mutlaka bekliyorum
42 yaşındayım 92 kiloyum 1. günde yapılması gereken herşeyi yaptım akşam yemeğinden 1 saat sonra baş ağrısıyla kıvranmaya başladım sonrası malum hastanedeydim
İlk defa duyuyorum bende... Ne yediniz bugun. Kaç saat sonra baş ağrınız başladı ve ne kadar süre sonra kustunuz. Tansiyon olayını ben yaşanan endişeden kaynaklı gibi düşündüm nedense. Yaşınız kaçtı onu da söylerseniz belki anlamlı olailir :44:
tamamdır.barıştım o zaman .rezervasyonum tamam..valla anlatınca bile ağzım sulandı kıss..
Bu durumda ne yediğinzle ilgilenmemiz gerekiyor. Daha önceden var mıydı tansiyon probleminiz ? Ya da migreniniz?
kırmızı ete ve çikolatada migren problemim oluyor ama ikisinide yemedim
Yok bu belirtiler bana çok tanıdık geldi de. Tavuk ızgaranın yanında bişey yediyseniz ya da miktarı belki fazla tuttysanız ya da tavuk bayatsa ?? Olmuş olabilir. Zaten herkeste aynı belirtiyi göstermez besin zehirlenmesi. Diyelim ki tavuk normal. Migrende uzun süre açlık tehlikelidir. Bir anda yiyince vucut bu tepkiyi verebilir. Sadece yediklerimiz değil gürültü ve ışık her şey etkileyebilir. Siz yediklerinizi yazarak bir hafta deneyin bence. Kötü olduğunuz günleri bi değerlendirin derim. Karatay diyetinde açlık kavramı yok. Diyeti yanlış algılamış olabilirsiniz belkide ?? :44:
ohh mis gibinn..Gel tatlım benimmmm , yanına da piyaz yaparız , bi de salata hmmmmm...Her balık yaptığımda kulaklarını çınlatıyorum ve pazardan her peynir aldığımda
Yok bu belirtiler bana çok tanıdık geldi de. Tavuk ızgaranın yanında bişey yediyseniz ya da miktarı belki fazla tuttysanız ya da tavuk bayatsa ?? Olmuş olabilir. Zaten herkeste aynı belirtiyi göstermez besin zehirlenmesi. Diyelim ki tavuk normal. Migrende uzun süre açlık tehlikelidir. Bir anda yiyince vucut bu tepkiyi verebilir. Sadece yediklerimiz değil gürültü ve ışık her şey etkileyebilir. Siz yediklerinizi yazarak bir hafta deneyin bence. Kötü olduğunuz günleri bi değerlendirin derim. Karatay diyetinde açlık kavramı yok. Diyeti yanlış algılamış olabilirsiniz belkide ?? :44:
Çiğdemcim sen doktor musun ya da benzeri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?