Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba arkadaşlar dün karatay diyetinde 1. günümde akşam korkuç bir baş ağrısıyla beraber istifra ettim hastanelik oldum tansiyonum 17 10 du sizin de başınıza geldimi acaba

aman aman dilimizi ıssıralım yoksa eğer..
He hayret nassı oldu da Pampiş wellnes &spa tesisleri boş bu mübarek Cumartesi günü
Ben bi yarım saat çıkıyom sonra gelcem
Gel canikom ...
merhaba arkadaşlar dün karatay diyetinde 1. günümde akşam korkuç bir baş ağrısıyla beraber istifra ettim hastanelik oldum tansiyonum 17 10 du sizin de başınıza geldimi acaba

Canım çok geçmiş olsun.Karatay'da öyle tansiyon yükseltecek bişi yok ki...Başka bi sebepten yükselmiş olabilir belki.Kaç yaşındasın?

hiç öyle birşey duymadım..bence sen yediğin birşeyden zehirlenmişsindir..gıda zehirlenmesi veya mide üşütmesi olabilir..
baş ağrısı öğün araları 4-5 saati geçerse oluyor başlarda sadece..geçmiş olsun

42 yaşındayım 92 kiloyum 1. günde yapılması gereken herşeyi yaptım akşam yemeğinden 1 saat sonra baş ağrısıyla kıvranmaya başladım sonrası malum hastanedeydim

biliyodumm ben sana küstüm hemm..hiç balık yapıp da çağırmıyosun benii

Küsme kısss , muhtemelen Pazartesi akşamı balık var , gel mutlaka.Bi somon yemeği keşfettim.Kılçık ve derisini temizleyip kuşbaşı doğruyorum.Z.yağ ve soğanla soteliyorum , üzerine maydanoz+karabiber.Yemek gibi oluyo , çok leziz.Gel mutlaka bekliyorum

yarın tekrar denicem eğer aynı belirtileri gösterirsem yapamıcam herhalde diyeti

İlk defa duyuyorum bende... Ne yediniz bugun. Kaç saat sonra baş ağrınız başladı ve ne kadar süre sonra kustunuz. Tansiyon olayını ben yaşanan endişeden kaynaklı gibi düşündüm nedense. Yaşınız kaçtı onu da söylerseniz belki anlamlı olailir :44:

tamamdır.barıştım o zaman .rezervasyonum tamam..valla anlatınca bile ağzım sulandı kıss..

42 yaşındayım 92 kiloyum 1. günde yapılması gereken herşeyi yaptım akşam yemeğinden 1 saat sonra baş ağrısıyla kıvranmaya başladım sonrası malum hastanedeydim

Bu durumda ne yediğinzle ilgilenmemiz gerekiyor. Daha önceden var mıydı tansiyon probleminiz ? Ya da migreniniz?

canım akşam yemeğinde 1 saat sonra başladı ağrı korkunçtu aslında sabahtan akşama kadar rahattım hiç acıkmamıştım ama ne olduysa akşam oldu tavuk ızgara yedim ama eşimde yedi onda bir sıkıntı yok bana oldu yarın tekrar denemeyi düşünüyorum sıkıntım olursa size yazarım.

tamamdır.barıştım o zaman .rezervasyonum tamam..valla anlatınca bile ağzım sulandı kıss..

Gel tatlım benimmmm , yanına da piyaz yaparız , bi de salata hmmmmm...Her balık yaptığımda kulaklarını çınlatıyorum ve pazardan her peynir aldığımda

kırmızı ete ve çikolatada migren problemim oluyor ama ikisinide yemedim

Yok bu belirtiler bana çok tanıdık geldi de. Tavuk ızgaranın yanında bişey yediyseniz ya da miktarı belki fazla tuttysanız ya da tavuk bayatsa ?? Olmuş olabilir. Zaten herkeste aynı belirtiyi göstermez besin zehirlenmesi. Diyelim ki tavuk normal. Migrende uzun süre açlık tehlikelidir. Bir anda yiyince vucut bu tepkiyi verebilir. Sadece yediklerimiz değil gürültü ve ışık her şey etkileyebilir. Siz yediklerinizi yazarak bir hafta deneyin bence. Kötü olduğunuz günleri bi değerlendirin derim. Karatay diyetinde açlık kavramı yok. Diyeti yanlış algılamış olabilirsiniz belkide ?? :44:

Çiğdemcim sen doktor musun ya da benzeri ?

Gel tatlım benimmmm , yanına da piyaz yaparız , bi de salata hmmmmm...Her balık yaptığımda kulaklarını çınlatıyorum ve pazardan her peynir aldığımda
ohh mis gibinn..çınlıyo kıss..

ben de tam diyecektim..eşinde olmayabilir ama sende olabilir diye..bünye meselesi

kısslarr sersum kaçarr...yarın görüşürüz..(belki geç vakit gelebilürümm) öpüldünüss..

Kızlar , benim tedavi işe yaradı galiba , terlemeye başladım.Gidip uzaniim biraz.
Çok öptüm hepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…