Değilim canım. Benzeri nasıl oluyor kızHemşireyim
Kızlar , benim tedavi işe yaradı galiba , terlemeye başladım.Gidip uzaniim biraz.
Çok öptüm hepinizi....
Kızlar bişey danışmak istiyorum size ya ben mandıra sütü falan bulamıyorum bulunduğum ilde. Bir de temizliğine pek güvenmiyorum açıkçası :44:
Günlük süt ile yoğurt yapmak istiyorum ama uygun olur mu acaba.Bir de bunun için yoğurda ihtiyacım olacak. Yoğurt için hocamız kitapta çömlek yoğurdu bir defaya mahsus alınabilir demiş. Bana günlük süt ve çömlek yoğurdu markası söyleyebilir misiniz???
Yoğurdumu evde yapmak istiyorum.
Kaneelcim ne kadar soğukmuş, Allah kolaylık versin canım.
2.Öğün: levrek, salata, 1 k.k.tahin helvası
canım benım esımde aıle hekımı koylerde hep brucellalıları gorunce o da ızın vermıyo acık sutlere
bende gunluk sutle mayalıyorum cok guzel oluyo tas gıbı.gunluk sutum iç.. süt .yogurtta uzerınde geleneksel usulle
hazırlanmıs yazan bı yogurt markası kullanıyorum yerel bi marka yani.ama iç.. koy yogurdu da cıkarmıs onunla dA
guzel olabılır
Kızlar , benim tedavi işe yaradı galiba , terlemeye başladım.Gidip uzaniim biraz.
Çok öptüm hepinizi....
sabah zor kalktım ve hiçbirşey hazırlayamadım
sabah
ceviz
çekirdekli kuru üzüm
öğlen
2 tas tavuk çorbası
patates yemeğinin kıymaları
2-3 dilim portakal
elma
akşam hamsi yapmayı planlıyorum..aslında dün yapacaktım ama yorgunluk ve hastalıktan sağolsun dün eşim menemen yaptı yedik..
akşam ola hayrola..
güzel kilolar verilmiş maşallah..ben de regl olduğum için iyi durumdayım aslında.haftaya hayırlısı diyorum
Özlemcim ellerine sağlık canım.Başta Kaneel ve Makbule olmak üzere herkesi tebrik ediyorum
Cicim sen gene mi hasta oldun , çok geçmiş olsun.Ficansla sen ne çok hasta oldunuz be yawww
sorma şekerim yaaa.dün 13 saat kesintisiz uyumuşum düşün halimi... ikimiz de hastalıktan kurtulamadık bu yıl. .ben her regl olduğumda hastayım. .
geçen yıllarda da oluyordu..3 ay arka arkaya deposilin vurulmuştum 2 yıl rahat etmiştim..önümüzdeki sonbaharda da popoma kıyıp olmayı düşünüyorum
Tüh yawww , inşallah yarına toparlarsın Sersumcum.Havalar nasıl , ısındı mı hafiften bari ? Benim de burnum ve boğazımda hareketlenme var.C vitamini ve theraflu aldım demin.Sabaha bişey kalmaz inşallah.Sen de dinlen , gözlerini yorma ...
canım öncelikle hoşgeldin..kitaplardaki menüler tamamen fikir verme amaçlı.birebir uymak zorunda değilsin,arkadaşların menülerini incele..imkanlarına göre ayarlama yapabilirsin...zorlama kendini...
canım üzülme olan olmuş...ben de bisürü fıstık çekirdek filan yedim...2 günde savarsın o ödemleri..yarın sabahtan itibaren bol protein ve suyla hallederiz merak etme
sersumum geçmiş olsun canım..mevsim geçişleri çok tehlikeli...kıss hakkaten ficans ve sen çok hasta oldunuz bu senedikkat edin yavv kendinize:26:
canım sporu sadece bir kilo verme aracı gibi düşünme...sağlık için lazım spor..yapabildiğin kadar sevdiğin sporları zevk alarak yapmaya bak...biraz sabır lazım...gözlemlerime göre kaçamaksız bu beslenme şeklini uygulayan düzenli kilo veriyor ...bence kilodan ziyade beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz...
valla bu işten pek anlamam ama kaşarda 11 kg sütten yapılanı alıyoruz,beyaz peynirde de iyi bi mnarka olmasına dikkat ederek ne denk gelirse alıyoruz biz..
canım çok üzüldüm yaşadıklarına...çocuğun da var lütfen sağlığına daha çok özen göster...
kaneel tebrik ederim canım,azmettin başardın,fazlasıyla yorulsan da pes etmedin,birinciliği hakettin..eminim ipi de göğüsleyerek hedefine erişeceksin fıstığım
kızlar merhabalar hzırlayın çantaları bavulları elinize ne geçerse
bugün il dışından bi arkadaşım gelmişti yanıma öğlen oldu kurstan çıktım ne yiyelim diye düşünürken hamburger yiyelim dedi ben diyetteyim dedim ama ya kırk yılın başı bugün keyfimize bakcez boşver yarın devam edrsin dedi deyiş o deyiş sonra önce hamburger sonra dondurma :131::131: akşam yemeğinde ızgara kuzu yanında biraz pide yedim:125::125: ipin ucu kaçtı bir kere
yarını karatayıma verdiğim bu iki günlük aradan sonra yeni milat ilan ediyorum
yarın bütün gün evdeyim bütün günü ayran su yeşil çay ve çok acıkırsam sütle geçirmeyi düşünüyorum
artık mutlaka spora da gideceğim tabi
bugün il dışından bi arkadaşım gelmişti yanıma öğlen oldu kurstan çıktım ne yiyelim diye düşünürken hamburger yiyelim dedi ben diyetteyim dedim ama ya kırk yılın başı bugün keyfimize bakcez boşver yarın devam edrsin dedi deyiş o deyiş sonra önce hamburger sonra dondurma :131::131: akşam yemeğinde ızgara kuzu yanında biraz pide yedim:125::125: ipin ucu kaçtı bir kere
yarın bütün gün evdeyim bütün günü ayran su yeşil çay ve çok acıkırsam sütle geçirmeyi düşünüyorum
Guzel dileklerin icin cok cok tesekkur ederim canim .. Insallah hedef kiloma en yakin zamanda ulasabilirim. 25 kiloyu verirken anlamadim (son 15 kiloda kadinlar klubunu kesfettim ) ama son 5 kilonun gitmesi gercekten cok zor ve cok zaman gerektiriyor
Merhaba bugün başladım
Listede yer almak istiyorum.
Sabah menüm:
2 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı antepfistigi
1avuc içi kadar beyaz urfa peyniri
8 zeytin
Domates, salatalk, kırmzı biber, maydnoz, dere otu
1 fincan yeşil çay
1 fincan limonlu açık çay
Daha ne olsun super
Kızlar hadi destek
bu hamburger için. b dondurma bu pide Yarın glisemik indeksi 0 olan yiyecekler bul kendine 2.5 LT SU + 5 MİL leslie ya da 5 km yürüyüş
canım evet bi de kahvltı yapmıştım bende anlamadım nsıl yedim o kadar hala midem ağzımd zaten üç gün yeter herhalde regl olucam onun da etkisi var bu kadar gözümün dönmesindehamburger ve pideyarın bütün gün ayran su yeşilçay demişsin eğer sadece bunları tüketirsen aç kalırsın ve daha sonrada yemek patlaması yaşarsın
normal karatay listelerini uylamanı tavsiye ederim
Merhaba hatunlarrr
Dün tartılmayı unutmuşum sabah.. Okula gidince yazarım dediydim. Dün okulda nefes almak için bile zamanım olmadı.. Lisede de görev yapıyorum. Orada öğrencilerle görüşürken çok üzüldüğüm birşeyi ortaya çıkardım. Onun arkasından bir sürü iş ve üzüntümden ve stresten başım çatlayacak gibiydi
Sabah 9'a kadar bir güzel uyumuşum çok iyi geldisaat 10.00 gibi karatay kahvaltımı yaptım. Bir de 4 tane filan hurma yedim..
Öğleden sonra badem + 2 yumurta + roka + marul + maydanoz + zeytin + peynir + bir ısırık muz yedim
Hepinize iyi hafta sonları
Sersum ve birdy hasta mısınız kızlar geçmiş olsun
Eki Görüntüle 666162
2. öğünüm
fırında kabaklı köfte
ıspanak kavurma
zeytinyağlı fasulye
brokoli
yoğurt
şalgam suyu
eşimle kızıma havuçlu cevizli kek yaptım tadına dahi bakmadım..bugün harikayım maşallah sporumda var kaçamağım yok daha ne olsun
evi süpürüp silmece
üstüne 2 mil lesliedujjj
yoruldum beyaaa...sizler neler yapıyonuz bakemm
actifryım bozuldubugün vana servise gönderiyorum..çok üzüldüm yaww.. dönen aparatı zor dönüyor ve tak tak tak diye ses çıkarıyordu..ben arasına bişey kaçıyor da oluyor sanıyordum..meğer genelde bu arızayı veriyormuşş.. servis öyle dedi..sizde de aynı arızayı yaşayan var mı kısslar..:44::44:
Özlemcim ellerine sağlık canım liste için, o gün bildirimi bile zor yaptım İnan, misafirim var o günden beri, yatılı, yarın akşama kadar bendeler, bi size bakayım dedim, bu sefer ki son olurda inşallah yürüyüşlerime başlarım, gündüz bişey yok gibi ama gece hep öksürükle geçiyor, spor ayakkabıyı da 1 sefer giyip yyürüyebildim sadece canım, sen memnunmuşsun, ilk giydiğimde rahat gibiydi , bakalım artık
kıss ağzım sulandı vallaKüsme kısss , muhtemelen Pazartesi akşamı balık var , gel mutlaka.Bi somon yemeği keşfettim.Kılçık ve derisini temizleyip kuşbaşı doğruyorum.Z.yağ ve soğanla soteliyorum , üzerine maydanoz+karabiber.Yemek gibi oluyo , çok leziz.Gel mutlaka bekliyorum
He kıss , barbunyayı ıslattım sabahtan , yarına ben de yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?