Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım benım esımde aıle hekımı koylerde hep brucellalıları gorunce o da ızın vermıyo acık sutlere
bende gunluk sutle mayalıyorum cok guzel oluyo tas gıbı.gunluk sutum iç.. süt .yogurtta uzerınde geleneksel usulle
hazırlanmıs yazan bı yogurt markası kullanıyorum yerel bi marka yani.ama iç.. koy yogurdu da cıkarmıs onunla dA
guzel olabılır

Süper o zaman markaları anladım da buralarda bulabilir miyim bilmiyorum. Yarın bakıcam işte. Süt bir haftadır açık hala bozulmadı böyle süt mü olur ya Günlük süt markalarını araştırdım.

kızlar merhabalar hzırlayın çantaları bavulları elinize ne geçerse
bugün il dışından bi arkadaşım gelmişti yanıma öğlen oldu kurstan çıktım ne yiyelim diye düşünürken hamburger yiyelim dedi ben diyetteyim dedim ama ya kırk yılın başı bugün keyfimize bakcez boşver yarın devam edrsin dedi deyiş o deyiş sonra önce hamburger sonra dondurma :131::131: akşam yemeğinde ızgara kuzu yanında biraz pide yedim:125::125: ipin ucu kaçtı bir kere
yarını karatayıma verdiğim bu iki günlük aradan sonra yeni milat ilan ediyorum

yarın bün gün evdeyim bütün günü ayran su yeşil çay ve çok acıkırsam sütle geçirmeyi düşünüyorum

artık mutlaka spora da gideceğim tabi

Canım geçmiş olsun
Özlemcim ellerine sağlık canım.Başta Kaneel ve Makbule olmak üzere herkesi tebrik ediyorum

Cicim sen gene mi hasta oldun , çok geçmiş olsun.Ficansla sen ne çok hasta oldunuz be yawww

Bu hafta geceleri pekmez içtim az ekmekle,o yüzden de artılardayım, bi düzelemedim:26:

Canım o nasıl oluyor seneye ben de yaptırayım

Canım sana da geçmiş olsun, iyi yapmışsın vitamin ve ilaç almakla, bir de dinlen canım

Özlemcim ellerine sağlık canım liste için, o gün bildirimi bile zor yaptım İnan, misafirim var o günden beri, yatılı, yarın akşama kadar bendeler, bi size bakayım dedim, bu sefer ki son olurda inşallah yürüyüşlerime başlarım, gündüz bişey yok gibi ama gece hep öksürükle geçiyor, spor ayakkabıyı da 1 sefer giyip yyürüyebildim sadece canım, sen memnunmuşsun, ilk giydiğimde rahat gibiydi , bakalım artık

bu hamburger için. b dondurma bu pide Yarın glisemik indeksi 0 olan yiyecekler bul kendine 2.5 LT SU + 5 MİL leslie ya da 5 km yürüyüş

hamburger ve pide yarın bütün gün ayran su yeşilçay demişsin eğer sadece bunları tüketirsen aç kalırsın ve daha sonrada yemek patlaması yaşarsın
normal karatay listelerini uylamanı tavsiye ederim

hamburger ve pide bişey sorucam öğlen bunları yemeden önce sabah karatay kahvaltısı yapmışmıydın :44::44::44::
yarın bütün gün ayran su yeşilçay demişsin eğer sadece bunları tüketirsen aç kalırsın ve daha sonrada yemek patlaması yaşarsın
normal karatay listelerini uygulamanı tavsiye ederim

son kiloları bence 0 kaçamakla halledebiliriz ama sürekli diyet yıprattığı için sona doğru sabır da azalıyo zannımca...bravo canım harikasınmezun edicez seni inşallah

hoşgeldin canım..menün süper böyle devam et

bu hamburger için. b dondurma bu pide Yarın glisemik indeksi 0 olan yiyecekler bul kendine 2.5 LT SU + 5 MİL leslie ya da 5 km yürüyüş

bu gün yediklerim üç gün idare eder herhalde mutlaka spora gideceğim zaten

hamburger ve pide yarın bütün gün ayran su yeşilçay demişsin eğer sadece bunları tüketirsen aç kalırsın ve daha sonrada yemek patlaması yaşarsın
normal karatay listelerini uylamanı tavsiye ederim
canım evet bi de kahvltı yapmıştım bende anlamadım nsıl yedim o kadar hala midem ağzımd zaten üç gün yeter herhalde regl olucam onun da etkisi var bu kadar gözümün dönmesinde

Canım kolay gelsin , işin zor, çocukların da bin türlü sorunu oluyor, hele lise...

evi süpürüp silmece
üstüne 2 mil lesliedujjj

yoruldum beyaaa...sizler neler yapıyonuz bakemm

Canım bende öyle bişey olmadı , senin dediğine göre baştan beri öyleymiş,belki fabrika hatasıdır,çok sürmeden yenisi gelir inşallah:44:

Kızlar nasılsınız hepinize bol kokulu öpücükler

Bugün sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim çünkü midem çok kötüydü karnımda aç değildi dün akşamki köftelerden midem bulandı.Akşam birazcık bişeyler yemeye çalıştım ama yine kötü midem
Yiyebildiklerim yarım kase çorba ve yarım porsiyon alfredo soslu fettucini makarnası evet kremalıydı ama o vardı birtek onu yiyebildim bende

kolay gelsin canım..misafir iyi hoş da yatılısı pek yoruyo insanı yavv:26:gece öksürüğü berbat bişey canım geçmiş olsun,çabuk kurtulursun umarım...evet ben ayakkabıdan çok memnunum,haftaiçi işyerime götürüp öğlen arası yürüyüşümü yapıyorum...
kıss ağzım sulandı vallaefiyet olsun cicimben de geliyim mi
He kıss , barbunyayı ıslattım sabahtan , yarına ben de yapıcam

kıss gene mi baklagiliki kişiyle ne çok yemek yiyosunuz beyaa..şişman da değilsiniz nereye gidiyo bu yemekler aanamadımaktif yaşıyosunuz da ondan yakıyosunuz demi

iyi geceler kızlar
sersum hamaratlığın üstündeymiş gene buğün maşallah darısı yarın bana
ficansım papişim naber canlar keyifler nasıl...
bugünkü raporu vereyim ben de
kahvaltı 11.00:2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet,1 bardak çiftlik sütü,biber,salatalık
akşam 17.00;ramiz köfte,ramiz salata,özsüt yoğurt(bolca) tahmin edeceğiniz gibi dışardaydım
22.00 gibi sütlü kahve içtim
spor yapamadım bugün,yarın da evi kırklamayı düşünüyorum zira çok ihtiyacı varmuhtemelen gelemem,bikaç tencere de yemek yapıp koycam..
şimdi bi gerilim filmi iyi giderkociş sızdı kızların gözleri bereldi uykudan yatarlar az sonra,bisürü çay kahve içtim uyumam ben daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…