Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sağol canım

Çok fena , ben unutmadan alerji hapımı da içeyim, faydası olur inşallah bu sefer:2:

Canım Yürüyüşlere devam, ben de başlayamadım gitti:26:

Menüler süper canım, yarın için de kolay gelsin

Çok oturup leptini kaçırma canım

Son düzenleme:

kitabın hepsini daha okumadım bu leptin hormonu nedir :26:

sağol canım,iç canım daha kötü olmadan...evet leptini düşünmek gereko zaman kaçtım ben de...1 gibi yatarım film bitince...iyi geceler tatlım

Yarına düzelirsin inşallah canım, temizliği de iyi olursan yaparsın
kitabın hepsini daha okumadım bu leptin hormonu nedir :26:

İlk kitabın en başında bu hormonu anlatıyor hoca, tüm hormonları idare eden baş hormondur, yemek yedikten 4 saat sonra leptin hormonu devreye girer ve yağlar yakılmaya başlanır, öğün araları bu sebepten 4-5 saat olmalı ve ara öğün olmamalıdır,gece de uyku sırasında salgılanır ve depo yağlarımızın yakılmasını sağlar, uyku saatimizin çok geç saatlere kalmaması gerekir

Hayirli geceler

haftasonulari coook seviyorum, istedigim vakit kahvalti yapabildigim icin sorunsuz bir sekilde iki ögünle bitiriyorum günü..

Kahvaltim: kiymali yumurta, kasar peynir, beyaz peynir, domates, salatalik ve kücük kase ceviz
Aksam: tavuklu sebze yemegi, bir kase yogurt

ayy bu ne biçim bir hastlıktr koca akşam gözlermi açamadım resmen. işten gelince ymk yiyip vurdm kafayı şimdi kalktm. hala daha da uykm var ama sze bir görünmeden uyumak istemedm. maşalllah topicte ıssızzz alttaki 15 takipçimiz haricinde kmse yok
bende akşam menümü paylaşıp çıkayım.

1 kase çorba
balık
1 kase yoğurt

iyi gecelerr kzılar

Geçmiş olsun,mideni mi üşüttün acaba:44:, geçenlerde benim de midem kötüydü, tahlillerde idrar yolları enfeksiyonu çıkmıştı...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım

kızlar günydın kendimce bugün iki gündür yediklerimin ödeminin gitmesi için bişiler yapıcam
kahvaltı yerie
2 kuru kayısı 1 kase yogurt bir demet semizotunu doğradım ikine 2 çy kaşığı keten tohumu 1 çy kaşığı çörek otu attım onu yiyeceğim

kahvaltıdan sonra fitness a giderim gelince 1 bardak süt içeceğim 5-6 badem ve 2 incirle

akşam çok acıkırsam hafif bir sebze yemegiyle geçiştirebilirim y da yumurta falan ama baktım iyiyim yine yoğurt süt ya da ayran

planım bu şimdilik kızlar iki günlük kaçamak baskülde eşittir: 1700 gr (tualet sorunu da geldi incirlerle kaysılar onun için zaten) siz kaçamak ypmayınben ettim siz etmeyin işte böyle bugün cezalıyım

günaydın arkadaşlar; ben karatay diyetine 21 martta başladım yani bu gün 4. günüm. başlarken gittiğim diyetisyenin verdiği diyet daha bitmemişti onu yarım bırakıp başladım hatta. bu 3 günde uzun zamandır yemediğim kadar çok yeyip, karnımı doyurup, ve sosyalliğimi de kaybetmeden diyet yapabildim. ve bu sabah tartıldım.
78. 8 dim başlarken. ne yapsamda yaklaşık 3 haftadır bu kilonun civarından inemiyordum.
bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamıyorum. 76.8...

polikistik over hastasıyım ve yıllardan beri diyet yapan diyetisyenlere para harcayan biriyim. hiç bu kiloyu görmemiştim. şoklardayım.

acaba normal mi bu kadar hızlı olması?

Akşam öğününde ye canım süt ceviz ve inciri bir tabak da çorba iç. Gelince yersen 5 saat geçmemiş oluyor leptin çalışmaz Arkandayım izliyorum seni cıs yok

hosgeldın canım tebrık ederım.3 gunde 2 kg vermen cok normal cunkı dıyetısyen lıstelerınde ogun sayısı cok fakat zayıflamayı saglayan etkenler az yanı yumurta,zeytın,cevız,et,baklıyat vs vs bu yuzden o duzenden karataya gecınce vucudundakı odem bu 3 gunde gıtmıs oldu,4-5 saat kuralına uyarakta leptın hormonunun calısmasını sagladın... belkıde bundan sonrakı 10 gun boyunca hıc kg veremeyedebılırsın fakat ınancını kaybetme karataya tam uyumla devam et sonuc guzel olacak buna ınan

Evet bende tam olarak böyle oldu mesela.

Sabır sabır sabır gerekiyor

gunaydınlar dilerim

sabah ki öğünüm: bol yeşilikli yumurta salatası
1 çorba kaşığı lor peyniri 1 ceviz 1 kuru kayısı1 zeytin
1/2 portakal

kıymalı yumurta
bol yeşillik
tulum peyniri.
yılmak yok aynen devam.
birazdan lessi yapcam 3mil dısarı cok soğuk

Sabah 09:00

1 tatkı kaşığı siyah çekirdekli üzüm
2 fincan yeşil çay

Öğle 13:00

2 kk peynir
10 zeytin
1 yumurta sersumun salçalı tarifi
1 çb ceviz içi
2 fincan yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…