- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
kolay gelsin canım..misafir iyi hoş da yatılısı pek yoruyo insanı yavv:26:gece öksürüğü berbat bişey canım geçmiş olsun,çabuk kurtulursun umarım...evet ben ayakkabıdan çok memnunum,haftaiçi işyerime götürüp öğlen arası yürüyüşümü yapıyorum...
kıss ağzım sulandı vallaefiyet olsun cicim ben de geliyim mi
kıss gene mi baklagiliki kişiyle ne çok yemek yiyosunuz beyaa..şişman da değilsiniz nereye gidiyo bu yemekler aanamadım aktif yaşıyosunuz da ondan yakıyosunuz demi
iyi geceler kızlar
sersum hamaratlığın üstündeymiş gene buğün maşallah darısı yarın bana
ficansım papişim naber canlar keyifler nasıl...
bugünkü raporu vereyim ben de
kahvaltı 11.00:2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet,1 bardak çiftlik sütü,biber,salatalık
akşam 17.00;ramiz köfte,ramiz salata,özsüt yoğurt(bolca) tahmin edeceğiniz gibi dışardaydım
22.00 gibi sütlü kahve içtim
spor yapamadım bugün,yarın da evi kırklamayı düşünüyorum zira çok ihtiyacı varmuhtemelen gelemem,bikaç tencere de yemek yapıp koycam..
şimdi bi gerilim filmi iyi giderkociş sızdı kızların gözleri bereldi uykudan yatarlar az sonra,bisürü çay kahve içtim uyumam ben daha
Sağol canım
Çok fena , ben unutmadan alerji hapımı da içeyim, faydası olur inşallah bu sefer:2:
CanımYürüyüşlere devam, ben de başlayamadım gitti:26:
Menüler süper canım, yarın için de kolay gelsin
Çok oturup leptini kaçırma canım
Sağol canım
Çok fena , ben unutmadan alerji hapımı da içeyim, faydası olur inşallah bu sefer:2:
CanımYürüyüşlere devam, ben de başlayamadım gitti:26:
Menüler süper canım, yarın için de kolay gelsin
Çok oturup leptini kaçırma canım
Selam kızlar ,
Gündüzü okiim dedim ama çok birikmiş , göz atabildim sadece...
Biraz kırgınlık var üzerimde.Kendimi tavuk-tavuk suyu-theraflu-C vitamini kürünün şefkatli kollarına bıraktım.Sabaha iyileşmem lazım , temizlik yapmam lazım
Kızlar dün platese gittim , hareketler sıkıcı tabe ama kalabalıkla nisbeten daha keyifli oldu.Üzerine de yürüyüş yaptım dışarıda , deli gibi yağmur yağıyodu , çok hoşuma gitti....
Bugün de bi çıkıp alışveriş yaptım , sonrası hep yatış ve yemek yapış oldu.
Sizler nasılsınız , gününüz nasıl geçti bakalım?
kitabın hepsini daha okumadım bu leptin hormonu nedir :26:
sağol canım,iç canım daha kötü olmadan...evet leptini düşünmek gereko zaman kaçtım ben de...1 gibi yatarım film bitince...iyi geceler tatlım
Kızlar nasılsınız hepinize bol kokulu öpücükler
Bugün sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim çünkü midem çok kötüydü karnımda aç değildi dün akşamki köftelerden midem bulandı.Akşam birazcık bişeyler yemeye çalıştım ama yine kötü midem
Yiyebildiklerim yarım kase çorba ve yarım porsiyon alfredo soslu fettucini makarnası evet kremalıydı ama o vardı birtek onu yiyebildim bende
ayy bu ne biçim bir hastlıktr koca akşam gözlermi açamadım resmen. işten gelince ymk yiyip vurdm kafayı şimdi kalktm. hala daha da uykm var ama sze bir görünmeden uyumak istemedm. maşalllah topicte ıssızzz alttaki 15 takipçimiz haricinde kmse yok
bende akşam menümü paylaşıp çıkayım.
1 kase çorba
balık
1 kase yoğurt
iyi gecelerr kzılar
kızlar günydın kendimce bugün iki gündür yediklerimin ödeminin gitmesi için bişiler yapıcam
kahvaltı yerie
2 kuru kayısı 1 kase yogurt bir demet semizotunu doğradım ikine 2 çy kaşığı keten tohumu 1 çy kaşığı çörek otu attım onu yiyeceğim
kahvaltıdan sonra fitness a giderimgelince 1 bardak süt içeceğim 5-6 badem ve 2 incirle
akşam çok acıkırsam hafif bir sebze yemegiyle geçiştirebilirim y da yumurta falan ama baktım iyiyim yine yoğurt süt ya da ayran
planım bu şimdilik kızlar iki günlük kaçamak baskülde eşittir: 1700 gr (tualet sorunu da geldi incirlerle kaysılar onun için zaten) siz kaçamak ypmayınben ettim siz etmeyin işte böyle bugün cezalıyım
günaydın arkadaşlar; ben karatay diyetine 21 martta başladım yani bu gün 4. günüm. başlarken gittiğim diyetisyenin verdiği diyet daha bitmemişti onu yarım bırakıp başladım hatta. bu 3 günde uzun zamandır yemediğim kadar çok yeyip, karnımı doyurup, ve sosyalliğimi de kaybetmeden diyet yapabildim. ve bu sabah tartıldım.
78. 8 dim başlarken. ne yapsamda yaklaşık 3 haftadır bu kilonun civarından inemiyordum.
bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamıyorum. 76.8...
polikistik over hastasıyım ve yıllardan beri diyet yapan diyetisyenlere para harcayan biriyim. hiç bu kiloyu görmemiştim. şoklardayım.
acaba normal mi bu kadar hızlı olması?
hosgeldın canım tebrık ederım.3 gunde 2 kg vermen cok normal cunkı dıyetısyen lıstelerınde ogun sayısı cok fakat zayıflamayı saglayan etkenler az yanı yumurta,zeytın,cevız,et,baklıyat vs vs bu yuzden o duzenden karataya gecınce vucudundakı odem bu 3 gunde gıtmıs oldu,4-5 saat kuralına uyarakta leptın hormonunun calısmasını sagladın... belkıde bundan sonrakı 10 gun boyunca hıc kg veremeyedebılırsın fakat ınancını kaybetme karataya tam uyumla devam et sonuc guzel olacak buna ınan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?