ben de çok korkuyorum brucella ve salmonella gibi hastalıklardan onun için burada süt ürünleri ve yeşillik(hazır yemeklerde)tüketmemeye çalışıyorum..canım benım esımde aıle hekımı koylerde hep brucellalıları gorunce o da ızın vermıyo acık sutlere
bende gunluk sutle mayalıyorum cok guzel oluyo tas gıbı.gunluk sutum iç.. süt .yogurtta uzerınde geleneksel usulle
hazırlanmıs yazan bı yogurt markası kullanıyorum yerel bi marka yani.ama iç.. koy yogurdu da cıkarmıs onunla dA
guzel olabılır
sağol canım.Canım geçmiş olsun
Bu hafta geceleri pekmez içtim az ekmekle,o yüzden de artılardayım, bi düzelemedim:26:
Canım o nasıl oluyor seneye ben de yaptırayım
şans işte canım..yenisi gelir inşallahCanım bende öyle bişey olmadı , senin dediğine göre baştan beri öyleymiş,belki fabrika hatasıdır,çok sürmeden yenisi gelir inşallah:44:
geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız hepinize bol kokulu öpücükler
Bugün sabahtan beri hiçbirşey yiyemedim çünkü midem çok kötüydü karnımda aç değildi dün akşamki köftelerden midem bulandı.Akşam birazcık bişeyler yemeye çalıştım ama yine kötü midem
Yiyebildiklerim yarım kase çorba ve yarım porsiyon alfredo soslu fettucini makarnası evet kremalıydı ama o vardı birtek onu yiyebildim bende
iyi geceler kızlar
sersum hamaratlığın üstündeymiş gene buğün maşallah darısı yarın bana
ficansım papişim naber canlar keyifler nasıl...
bugünkü raporu vereyim ben de
kahvaltı 11.00:2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet,1 bardak çiftlik sütü,biber,salatalık
akşam 17.00;ramiz köfte,ramiz salata,özsüt yoğurt(bolca) tahmin edeceğiniz gibi dışardaydım
22.00 gibi sütlü kahve içtim
spor yapamadım bugün,yarın da evi kırklamayı düşünüyorum zira çok ihtiyacı varmuhtemelen gelemem,bikaç tencere de yemek yapıp koycam..
şimdi bi gerilim filmi iyi giderkociş sızdı kızların gözleri bereldi uykudan yatarlar az sonra,bisürü çay kahve içtim uyumam ben daha
sana da geçmiş olsun canımayy bu ne biçim bir hastlıktr koca akşam gözlermi açamadım resmen. işten gelince ymk yiyip vurdm kafayı şimdi kalktm. hala daha da uykm var ama sze bir görünmeden uyumak istemedm. maşalllah topicte ıssızzz alttaki 15 takipçimiz haricinde kmse yok
bende akşam menümü paylaşıp çıkayım.
1 kase çorba
balık
1 kase yoğurt
iyi gecelerr kzılar
Sabah 09:00
1 tatkı kaşığı siyah çekirdekli üzüm
2 fincan yeşil çay
Öğle 13:00
2 kk peynir
10 zeytin
1 yumurta sersumun salçalı tarifi
1 çb ceviz içi
2 fincan yeşil çay
Selam kızlar nasılsınız
Kahvaltı
2 yumurtadan dereotlu peynirli omlet
2 çeri domates salatalık badem çay ve omega 3
akşama kadar gelsin ayran detoksu
nasıl oldu yımırta beğendin migerçi daha yemedin yiyeceksin heralde saat 13.00 yazıyor
bende de 700 gr geri geldi..yani 600 gr vermiş oldum..o eziyete deymeyebilirCanım benim bir tespitim var bilemiyorum ne düşünürsünüz ama ayran detoksundan sonra verilen o 1-1.5 kiloyu hızla geri alıyoruz.O yüzden bence ayda bir ya da düğün nişan vs vs gibi özel günlerden önce falan yapsak daha mı iyi olur sanki ??
Pek içime sinmedi gibi benim.
Beğendimmmmmm Hem öyle fazla fazla yumurta tadı da gelmiyor. Yumurtadan bıkanlar için tavsiye ederim.
Akşam öğününde ye canım süt ceviz ve inciri bir tabak da çorba iç. Gelince yersen 5 saat geçmemiş oluyor leptin çalışmazArkandayım izliyorum seni cıs yok
yokgünaydın arkadaşlar; ben karatay diyetine 21 martta başladım yani bu gün 4. günüm. başlarken gittiğim diyetisyenin verdiği diyet daha bitmemişti onu yarım bırakıp başladım hatta. bu 3 günde uzun zamandır yemediğim kadar çok yeyip, karnımı doyurup, ve sosyalliğimi de kaybetmeden diyet yapabildim. ve bu sabah tartıldım.
78. 8 dim başlarken. ne yapsamda yaklaşık 3 haftadır bu kilonun civarından inemiyordum.
bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamıyorum. 76.8...
polikistik over hastasıyım ve yıllardan beri diyet yapan diyetisyenlere para harcayan biriyim. hiç bu kiloyu görmemiştim. şoklardayım.
acaba normal mi bu kadar hızlı olması?
al benden de o kadar sevemedim gitti şu detoks işiniCanım benim bir tespitim var bilemiyorum ne düşünürsünüz ama ayran detoksundan sonra verilen o 1-1.5 kiloyu hızla geri alıyoruz.O yüzden bence ayda bir ya da düğün nişan vs vs gibi özel günlerden önce falan yapsak daha mı iyi olur sanki ??
Pek içime sinmedi gibi benim.
afiyetler olsunSabah 09:00
1 tatkı kaşığı siyah çekirdekli üzüm
2 fincan yeşil çay
Öğle 13:00
2 kk peynir
10 zeytin
1 yumurta sersumun salçalı tarifi
1 çb ceviz içi
2 fincan yeşil çay
bende de 700 gr geri geldi..yani 600 gr vermiş oldum..o eziyete deymeyebilir..ama ben sonrasında çok kaçamak yapmıştım..günüm vardı..
bence de yumurtanın kokusunu alıyor..afiyet olsun
bebişim nasıl oldun daha iyisindir umarım...
Canikom yırttım bebişimTedavi işe yaradı.Gece de saati kurup yattım ki tekrar Theraflu alabileyim diye.Onunla iyice açılmışım.Şimdi yine tavuk-tavuk suyu yedim , ilaç alıcam.Yarına tamamdır evelallah...Sen nasıl oldun canımcım ? Daha iyi misin ? Temizlik yaptım , banyo yaptım , yemek yedim , burdayım
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
Ohhh iyi iyi , çok sevindim toparlandığına..Fakat felaket uyku yapıyo bu ilaç yawww , bak gözüm kapanıyo gene ...oohhh kesin yırtmışın okaa işi yaptığına göre..
ben de iyiyim çok şükür ama aferine devam 2 gün daha alayım ki tekrarlamasın..:2::2:
İyi seyirler canım , ben de kaçıyorum şimdilik.Biraz kestiricem...kızlar film izlemece saati 1-2 saate gelirim yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?