Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltim:

pastirmali yumurta, peynir, salatalik, domates, 3 kayisi, 1 incir, cay bir bardagi kadar ceviz

simdide yesil cayimi iciyorum, birazdan leslie sansone 3 miles

aksama som baligi var

geç kahvaltım

ıspanaklı kıymalı omlet
tulum ve ezine peynir
zeytin maydanoz
yoğurt
ceviz ve çekirdekli kuru üzüm
omega3
çay çayy

Selam kızlar nasılsınız
Kahvaltı
2 yumurtadan dereotlu peynirli omlet
2 çeri domates salatalık badem çay ve omega 3

akşama kadar gelsin ayran detoksu

Son düzenleme:
ben de çok korkuyorum brucella ve salmonella gibi hastalıklardan onun için burada süt ürünleri ve yeşillik(hazır yemeklerde)tüketmemeye çalışıyorum..
Canım geçmiş olsun

Bu hafta geceleri pekmez içtim az ekmekle,o yüzden de artılardayım, bi düzelemedim:26:

Canım o nasıl oluyor seneye ben de yaptırayım
sağol canım..senle ben kurtulamadık bu kış hastalıktan..
ben izmirde kbb uzmanına sormuştum çok sık boğaz enfeksiyonu geçiriyorum acaba aylık deposilin vurulsam işe yarar mı diye dene bence yarayabilir demişti ve 3 ay üst üste oldum..ben de işe yaradı 2 yıl hastalıktan kurtulmuştum..ama penisilin alerjin olmaması lazım..sen de kbb ye sor istersen..ben eylül-ekim ve kasım da vurulmayı düşünüyorum..bakalım..

Canım bende öyle bişey olmadı , senin dediğine göre baştan beri öyleymiş,belki fabrika hatasıdır,çok sürmeden yenisi gelir inşallah:44:
şans işte canım..yenisi gelir inşallah
geçmiş olsun canım
kolay gelsin bebişim
sana da geçmiş olsun canım
Sabah 09:00

1 tatkı kaşığı siyah çekirdekli üzüm
2 fincan yeşil çay

Öğle 13:00

2 kk peynir
10 zeytin
1 yumurta sersumun salçalı tarifi
1 çb ceviz içi
2 fincan yeşil çay

nasıl oldu yımırta beğendin mi gerçi daha yemedin yiyeceksin heralde saat 13.00 yazıyor

Selam kızlar nasılsınız
Kahvaltı
2 yumurtadan dereotlu peynirli omlet
2 çeri domates salatalık badem çay ve omega 3

akşama kadar gelsin ayran detoksu

Canım benim bir tespitim var bilemiyorum ne düşünürsünüz ama ayran detoksundan sonra verilen o 1-1.5 kiloyu hızla geri alıyoruz. O yüzden bence ayda bir ya da düğün nişan vs vs gibi özel günlerden önce falan yapsak daha mı iyi olur sanki ??

Pek içime sinmedi gibi benim.

bende de 700 gr geri geldi..yani 600 gr vermiş oldum..o eziyete deymeyebilir..ama ben sonrasında çok kaçamak yapmıştım..günüm vardı..
Beğendimmmmmm Hem öyle fazla fazla yumurta tadı da gelmiyor. Yumurtadan bıkanlar için tavsiye ederim.

bence de yumurtanın kokusunu alıyor..afiyet olsun

Akşam öğününde ye canım süt ceviz ve inciri bir tabak da çorba iç. Gelince yersen 5 saat geçmemiş oluyor leptin çalışmaz Arkandayım izliyorum seni cıs yok

merak etme canım bugün cısa niyetim yok yeni geldim spordan tam 2,5 saat aktif spor yaptım ama canımda çıktı ama yılmayacağım sabahki öğünü 9 gibi yedim canım 2 gibi de işte kuruyemiş ve sütlü kahve yaparım acıktım bu fata asla taviz yok

yok
ilk zamanlarda çok normal canım kilo vermen hızlıyken kıymetini bil kaçamak yapma zamanla yavaşlayacak ama pes etmek yok kolay gelsin

al benden de o kadar sevemedim gitti şu detoks işini

bende de 700 gr geri geldi..yani 600 gr vermiş oldum..o eziyete deymeyebilir..ama ben sonrasında çok kaçamak yapmıştım..günüm vardı..

bence de yumurtanın kokusunu alıyor..afiyet olsun

Ben çok kaçamak yapmasamda geri geldi şahsen Artık yapmam heralde uzun bi süre

herkese merhaba kitabı aldım okuyorum bugün 2.günüm benim.dün çok güzel geçti zorlanmadan,ve en düşkün olduğum tatlı yiyeceklerden çekmedi canım ve hiç acıkmadım ilk hedefim 12 kg vermek.sauna esofmanıyala 35 dk tempolu eliptik bisiklete biniyorum bakalım hafta cumartesiye kadar kaç kg vermeiş olacağım

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

daha fazla bekleyemedim
öğlen sütlü kahve yarım çay bardağı kuru yemiş iki incir

bebişim nasıl oldun daha iyisindir umarım...

Canikom yırttım bebişim Tedavi işe yaradı.Gece de saati kurup yattım ki tekrar Theraflu alabileyim diye.Onunla iyice açılmışım.Şimdi yine tavuk-tavuk suyu yedim , ilaç alıcam.Yarına tamamdır evelallah...Sen nasıl oldun canımcım ? Daha iyi misin ? Temizlik yaptım , banyo yaptım , yemek yedim , burdayım

oohhh kesin yırtmışın okaa işi yaptığına göre..
ben de iyiyim çok şükür ama aferine devam 2 gün daha alayım ki tekrarlamasın..:2::2:

bilgiler için teşekkür ederim,kabul ediyorum.ben de 2 kitabı karatay diyetiyle yaşam boyu sağlık var.

oohhh kesin yırtmışın okaa işi yaptığına göre..
ben de iyiyim çok şükür ama aferine devam 2 gün daha alayım ki tekrarlamasın..:2::2:
Ohhh iyi iyi , çok sevindim toparlandığına..Fakat felaket uyku yapıyo bu ilaç yawww , bak gözüm kapanıyo gene ...
kızlar film izlemece saati 1-2 saate gelirim yine..
İyi seyirler canım , ben de kaçıyorum şimdilik.Biraz kestiricem...

dümkü menüm şu şekildeydi
2 öğün yiyorum ben
saat 12 gibi
2 yumurtadan domatesli omlet biraz kaşar rendeledim
beyaz peynir,1 çay bardağı ceviz
1 tane salatalık

akşam saat 6 gibi yedim
fırında pişirdiğim patlıcan oturtma
2 kaşık yoğurt
bol salata

35 dk tempolu bisiklet
3 lt su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…