Canım benim bir tespitim var bilemiyorum ne düşünürsünüz ama ayran detoksundan sonra verilen o 1-1.5 kiloyu hızla geri alıyoruz.O yüzden bence ayda bir ya da düğün nişan vs vs gibi özel günlerden önce falan yapsak daha mı iyi olur sanki ??
Pek içime sinmedi gibi benim.
Selam kızlar nasılsınız
Kahvaltı
2 yumurtadan dereotlu peynirli omlet
2 çeri domates salatalık badem çay ve omega 3
akşama kadar gelsin ayran detoksu
merak etme canım bugün cısa niyetim yokyeni geldim spordan tam 2,5 saat aktif spor yaptım ama canımda çıktı ama yılmayacağım sabahki öğünü 9 gibi yedim canım 2 gibi de işte kuruyemiş ve sütlü kahve yaparım acıktım bu fata asla taviz yok
al benden de o kadar sevemedim gitti şu detoks işini
afiyetler olsun
daha fazla bekleyemedim
öğlen sütlü kahve yarım çay bardağı kuru yemiş iki incir
ilk ve son olacak gibi umarım geri almam kiloları
Eki Görüntüle 666225
kaymaklı cevizli kayısı..valla canım çekti yarın sabah kaymak bulursam yiyicemm
Eki Görüntüle 666233
2 yumurta..yarım bardagı un...1.5 caybardagı süt...1 tatlı kaşığı ketentohumu...4 elma dört incir ...tarçın veya türk khavesi... elmaları ve incirleri küp küp kestikten sonra geri kalan mazlemelerle karıştırıp 20 dk önceden ısıtılmış fırında pisirseniz yeter ve tabiki içine badem veya ceviz koyabilirsiniz
Hmmmmmmmmmmmm ..Harika gorunuyor..
İnşallah yapmazsın canımDetoksu istemiyorum artık
Sağol canım
Afiyet olsun
Yanına mutlaka spor falan da ekle canım. Yoksa alabilirsin bence bir de detokstan sonraki 2 gün falan maksimum dikkat et bence
sporu yeterince yapıyorum hatta yakın çevrem bu kaadar hareketle nasıl kilolusun diyolar evin hem erkeği hem annesiyim eşimin rahatsızlıgı nedeni ile işler bana kaldı o iyi olsunda hep yorgunluga razıyım
[h=3]TULEN(ÇERKES TAVUK ÇORBASI)[/h]
[TABLE="class: tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
MALZEMELER:
-1 küçük kuru soğan
-1 diş sarmısak
-1 kase dolusu haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsü
-1 yk katkısız domates salçası
-1 çay kaşığı toz kırmızı biber
-1 çay kaşığı z.yağ
-az tuz
Kuru soğan ve sarmısak incecik doğranır ve z.yağ ile pembeleşene dek sotelenir.Domates salçası eklenip kokusu çıkana dek beraber çevrilir.Tavuklar ilave edilir ve tel tel olup hafif kavrulana dek karıştırılarak pişirilir.
Üzerine arzu ettiğiniz kıvamı alana dek sıcak su ve baharatlar eklenerek 10dk daha pişirilir.(ben 4 bardak su kullandım.)
Afiyet olsun.
Geçmiş olsun canım
sana da geçmiş olsun canım
teşekkür ederm kızlar saolun.
bugn kafam kalkmadı yataktan. o yuzden kahvaltımı da çok geç yaptım.
2adet haşlanmış yumurta
peynir
6 zeytn
yarm kase yoğurt
şekersz çayy
artık yeşil çayıma devam etme kararı aldm. şimdide yeşil çayımı demlemeye gidicem. hepinize iyi pazarlar diliyorummm
Arkadaşlar merhaba, herkese zayıflama yolunda kolaylıklar diliyorum. Ben 10 gündür bu diyeti uyguluyorum her günde 1 saat yaklaşık 3-4 km yürüyorum. Siz ilk ay kaç kilo vermiştiniz. 84 kilo ile başladım. Henüz evimde tartı yok ama tam 15 gün olunca tartılacağım. Aynada biraz inceldim gibi ama ilk ay sonunda 3 kilo vermiş olur muyum acaba? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba, herkese zayıflama yolunda kolaylıklar diliyorum. Ben 10 gündür bu diyeti uyguluyorum her günde 1 saat yaklaşık 3-4 km yürüyorum. Siz ilk ay kaç kilo vermiştiniz. 84 kilo ile başladım. Henüz evimde tartı yok ama tam 15 gün olunca tartılacağım. Aynada biraz inceldim gibi ama ilk ay sonunda 3 kilo vermiş olur muyum acaba? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Bu tamamen senin kaçamak yapıp yapmamanla ilgili canım sporu zaten yapıyormussun süper. Hatta belki daha fazla bile verirsinYeterki uygula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?