Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ilk ve son olacak gibi umarım geri almam kiloları

Selam kızlar nasılsınız
Kahvaltı
2 yumurtadan dereotlu peynirli omlet
2 çeri domates salatalık badem çay ve omega 3

akşama kadar gelsin ayran detoksu

selam canım omega 3 hangi markayı kullnıyorsun piyaasada birçok çeşidi var emin olamadığım için almadım bi türlü ?

aytran detoksunu bende denedım ama hiç kg kaybı olmadı
sonrasında pirinç lapası yapmıştım 600 gr vermiştim
pirinç lapası yaptığım zamanlarda hiç geri kg da almadım bence pirinç lapası daha iyi ödem atıcı bi detoks

Son düzenleme:

İnşallah yapmazsın canım Detoksu istemiyorum artık

Sağol canım

daha fazla bekleyemedim
öğlen sütlü kahve yarım çay bardağı kuru yemiş iki incir

Afiyet olsun

ilk ve son olacak gibi umarım geri almam kiloları

Yanına mutlaka spor falan da ekle canım. Yoksa alabilirsin bence bir de detokstan sonraki 2 gün falan maksimum dikkat et bence

bırdyım yırtmıssın gecmıs olsun canım.spa merkezıne cok guldum.bu aralar ısler kesat ılan reklam vs mı versem musterı cekmek ıcın
yok yok vazgectım ıyı boyle 1 saat yurudum geldım gelırkende organık tavık aldım 20 tl kg su yarın duduklude haslayıp suyuylada bulgur pılavı yapıp yıycez tadını cok merak edıyorum

Eki Görüntüle 666225

kaymaklı cevizli kayısı..valla canım çekti yarın sabah kaymak bulursam yiyicemm

Hmmmmmmmmmmmm ..Harika gorunuyor..

Hmmmmmmmmmmmm ..Harika gorunuyor..

kg verme dönemınde böyle tatlıları denememek lazım daha çok iştah açıyor sonrasında kendımıze eziyet neden kg veremedim diye bide duygusal olarak kendimizi yiyip durcaz
bence bisüre bunları hayatımızdan çıkartmak lazım

kg veriildkten soonra haftada 1 kez yenebilir ama şu evrede asla yenmemesi gerekıyor

sporu yeterince yapıyorum hatta yakın çevrem bu kaadar hareketle nasıl kilolusun diyolar evin hem erkeği hem annesiyim eşimin rahatsızlıgı nedeni ile işler bana kaldı o iyi olsunda hep yorgunluga razıyım

Merhaba kizlar .... Bugun buraya gelebilmem gec oldu ee pazar kahvalti , haftalik yemekler .. isler gucler derken bu saat oldu ..

Kahvaltim;
kofteli taze soganli yumurta
taze minik renkli biberlerden , 4 ceri domates ,1 salatalik
biraz eski kasar peyniri , 1 , 2 zeytin
kahve
omega 3 , multivitamin , d vitamini

O kadar kosusturdum ki Leslie Sansone ile 4 mile yapmis gibi oldum

[h=3]TULEN(ÇERKES TAVUK ÇORBASI)[/h]
[TABLE="class: tr-caption-container, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tr-caption, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MALZEMELER:
-1 küçük kuru soğan
-1 diş sarmısak
-1 kase dolusu haşlanmış didiklenmiş tavuk göğsü
-1 yk katkısız domates salçası
-1 çay kaşığı toz kırmızı biber
-1 çay kaşığı z.yağ
-az tuz

Kuru soğan ve sarmısak incecik doğranır ve z.yağ ile pembeleşene dek sotelenir.Domates salçası eklenip kokusu çıkana dek beraber çevrilir.Tavuklar ilave edilir ve tel tel olup hafif kavrulana dek karıştırılarak pişirilir.

Üzerine arzu ettiğiniz kıvamı alana dek sıcak su ve baharatlar eklenerek 10dk daha pişirilir.(ben 4 bardak su kullandım.)

Afiyet olsun.

sporu yeterince yapıyorum hatta yakın çevrem bu kaadar hareketle nasıl kilolusun diyolar evin hem erkeği hem annesiyim eşimin rahatsızlıgı nedeni ile işler bana kaldı o iyi olsunda hep yorgunluga razıyım

Çok geçmiş olsun canım . İnşallah en kısa zamanda Allah şifasını verir. Verdiyse de sağlığını korur inşallah

Waaawww çok hoş gözüküyor canım. Sana da afiyet olsun

Geçmiş olsun canım

sana da geçmiş olsun canım

teşekkür ederm kızlar saolun.

bugn kafam kalkmadı yataktan. o yuzden kahvaltımı da çok geç yaptım.

2adet haşlanmış yumurta
peynir
6 zeytn
yarm kase yoğurt
şekersz çayy

artık yeşil çayıma devam etme kararı aldm. şimdide yeşil çayımı demlemeye gidicem. hepinize iyi pazarlar diliyorummm

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

selammmmmmm

bugünkü menüm
sabah,öğle
2 yumurta(kayısı kıvamında),peynir,9 zeytin,domates,salatalık,maydonoz,1 çay bardağı fındık,çay

ara
1 çay bardağı ceviz,1 elma

akşam
kebap ,ayran,salata

daha spor yapmadım
bide bititmem gerekn 2 lt su var

bu diyete başlamadan önce çikolatasız nasıl durucam diye düşünüyordum ancak şimdi meyve yediğimde o bile tatlı geliyor

Kızlar Merhaba

Bugun dışarı çıkıp marketleri dolaştım bu arada da yürüyüşümü yapmış oldum ama yetmeeeezzz kesinlikle Leslie ile 3 mil yapıcam

Veee evet günlük süt bulabildim tabiki ineğin memesinden çıkmış gibi olmaz ama artık buna da şükür

Eşime de söyledim civar çiftliklerde temiz bir kişi varsa sipariş et, otlattığı yer çok önemli ama dedim veeeee bulmuş bir adam amaa isim yazdırılıyormuş :44: Yani sıranı beklicen dedi. Olsun ayda bir gelse yogurdumu istediğim gibi yapabilsem o bile yeter dedim. Ama hedefim büyük kesinlikle tereyağımı da kendim yapıcam:119: bu sütlerle nereye kadar devam :95:

Birde yoğurt buldum içindekilere baktım sadece inek sütü ve yoğurt kültürü yazıyordu :44: 1 veya 2 kaşıkta biter. "Tikv...li "nin yoğurdu. Onu da mayalamak için kullanırım diye düşündüm.

Yani kısacası bugun ilk yoğurdumu yapıcam evde. İlk defa yoğurt yapıcam inşallah becerebilriim. :18::18:

Heee bir dee Yer fıstığı ve çiğ badem aldım

Çok sağlıklı bir alışveriş oldu.

Cips reyonundan geçerken içim cızladı ama yapacak bişey yok "Sağlık için Karatay"

Arkadaşlar merhaba, herkese zayıflama yolunda kolaylıklar diliyorum. Ben 10 gündür bu diyeti uyguluyorum her günde 1 saat yaklaşık 3-4 km yürüyorum. Siz ilk ay kaç kilo vermiştiniz. 84 kilo ile başladım. Henüz evimde tartı yok ama tam 15 gün olunca tartılacağım. Aynada biraz inceldim gibi ama ilk ay sonunda 3 kilo vermiş olur muyum acaba? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Sanada kolay gelsin hoşgeldin karatayı düzenli uygularsan verirsin hepimizde vereceğiz

Bu tamamen senin kaçamak yapıp yapmamanla ilgili canım sporu zaten yapıyormussun süper. Hatta belki daha fazla bile verirsin Yeterki uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…