Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün bulgur yememe kararımı bozdum maalesef..
2. öğünüm

6-7 kaşık kısır
kıymalı omlet
çay çayy

ölüdeniz plajı mıı çok kıskandım senii
ben de sümbül manazaralı yürüyom napalım yanee

Kıskanma canım, gel başımın üstünde yerin var

hadi ya ben de ne güzel hızlı gidiyor diye sevinmiştim. durmasa keşke verme süreci.

Evet bende tam olarak böyle oldu mesela.

Sabır sabır sabır gerekiyor

ben zaten pko luyum ve kilo vermem her zaman zordur. inşallah çok yavaşlamaz.

Sabah 09:00

1 tatkı kaşığı siyah çekirdekli üzüm
2 fincan yeşil çay

Öğle 13:00

2 kk peynir
10 zeytin
1 yumurta sersumun salçalı tarifi
1 çb ceviz içi
2 fincan yeşil çay

Akşam 18.30

1 Kase Mercimek çorbası

Salata ( Marul+ domates+ limon+ yağ )

1 tavuk kanat+ 2 tavuk but (tane)

1 çay bardağı çiğ badem + 3 tane yer fıstığı

O sorundan bende de oldu 2 gün önce Ama ucuz atlattım. Alt katın tavanı deştiler

Eveettt valla mutlu oldum. Hemen gelip yoğurt yaptım ve gerçek süt kokusunu içime çektim gerçek süt gbi kokuyordu
Menün gayet güzel canım

Yine kaçamaksız bir güüüüün ve yine spooorrr tebrikler Kaneelcim.

Tabrikler canım bence gayet başarılsın arada kaçamak yapmayıp strese girmeyince diyetin tadı çıkmaz

hadi ya ben de ne güzel hızlı gidiyor diye sevinmiştim. durmasa keşke verme süreci.

ben zaten pko luyum ve kilo vermem her zaman zordur. inşallah çok yavaşlamaz.

Hmmm bu diyetle belki PKO dan bile kurtulabilirsin canım.

Yok canım nasıl kavrulacak ki kabuklu aldım Bu arada ölü denizi duymazlıktan geliyorum aaalarım sonra Menülerini beğendim. Dürümün lavaşını görmedim sanma Hakkımız var diye herşeyi yemicez

teşekkürler inşallah geçecek uzun süreli bi tedavi olacak allahın izniyle yeneceğiz bu hastalığı

Allah sabır versin inşallah iyileşir canım. Senin gibi bir eşi olduğu için çok şanslı ne kadar sahiplendiğin çok belli oluyor canım. Allah ayırmasın sizleri hep mutlu olun

kurtulamadik ikimizde canim yaa,seneye belki dusunebilirim ama benim penisiline alerjim var,bu seneye kadar olmamistim cocukluktan beri,test yaptilar bu kis,yok dediler ama her igneden sonra da orada beklettiler ,deposilin daha fenasi galiba

Insallah yenisi gelir canim

Kesinlikle katiliyorum,detoksla kaybedilen su tekrar bi şekilde yerine geri geliyor

Aramiza hosgeldin başarilar

Onla gecmiş olsun tatlim

sporu yeterince yapıyorum hatta yakın çevrem bu kaadar hareketle nasıl kilolusun diyolar evin hem erkeği hem annesiyim eşimin rahatsızlıgı nedeni ile işler bana kaldı o iyi olsunda hep yorgunluga razıyım

Çok gecmis olsun canim

Son düzenleme:

Sağol Birdyyy valla ilk yoğurt yapışım olcak çok heycanlıyım. Acaba tutacak mı

Tereyağı da ilk kez deneyecem Kaymak biriktiriyorum Eşin işini biliyo valla

Bu arada evet herşeyi birde sağlık yönünden süzüyorum

Yemişlerimi alırken kadını deli ettim. Taze mi kavrulmamış dimi?? Ciddi bi yüz ifadesi

bugün bulgur yememe kararımı bozdum maalesef..
2. öğünüm

6-7 kaşık kısır
kıymalı omlet
çay çayy

Olsun az yemişssin ama bu hafta başka yeme bari

üzerine 4 km yürüdüm

Waaaaaaaaaaaaaayyyyyy Tebrik ederimm.

kurtulamadik ikimizde canim yaa,seneye belki dusunebilirim ama benim penisiline alerjim var,bu seneye kadar olmamistim cocukluktan beri,test yaptilar bu kis,yok dediler ama her igneden sonra da orada beklettiler ,deposilin daha fenasi galiba

Canım Penisilin grubu ilaçlara allerji ilginç bişi ya her seferinde yaptırmak gerekiyor allerji var mı yok mu diye. Sakıııınn test yapmadan iğne yaptırıp bir de evine gitmeyin.. ne kadar yoğun olursa olsun hastanede bekleyin. Evden gelene kadar saniyeler bile çok önemli ilaç allerjilerinde bırakın dakikayı.

Bu arada Bırdy başınız hiç sıkışmaz umarım sağlığınız da bozulmaz canım Ama tabiki yardımcı olabileceğim bişey varsa burdayım

Son düzenleme:
üzerine 4 km yürüdüm

Canim kolay gelsin,sen de iyisindir inşallah

valla canım riskli o zaman:26:..her yaptırdığımda acilde bi yarım saat beklettiler beni de..bi de deposu bu penisilinin..sen doktoruna danış canım..

hepinize teşekkürler

tutar kıss niye tutmasın..ohh miss gibinnn

üstüne de tereyağıı

bu haftalık istikhakım bitti

ama iyi yürüdümm..erisin diye

cips için tebrikler bende sıccacık pide yemedim
adımsayarın hangi marka çok işe yarıyormu

Canim bu yasa kadar olmamistim penisilin,35 yasindayim,bunu da doktora soyledim,2 ay once cok usutmustum,sadece ilk igneden once test yaptilar,o sekilde 10 igne oldum

tutar kıss niye tutmasın..ohh miss gibinnn

üstüne de tereyağıı

bu haftalık istikhakım bitti

ama iyi yürüdümm..erisin diye

Ne bilim vallla yoğurdu az koyduysam diye tırstım

Kesinlikle çok iyi yürümüşsün canım. Tebrikler valla tekrar

Canim bu yasa kadar olmamistim penisilin,35 yasindayim,bunu da doktora soyledim,2 ay once cok usutmustum,sadece ilk igneden once test yaptilar,o sekilde 10 igne oldum

Her seferinde yapılması gerekiyor canım o doktor kafayı yemiş Allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…