hosgeldın canım tebrık ederım.3 gunde 2 kg vermen cok normal cunkı dıyetısyen lıstelerınde ogun sayısı cok fakat zayıflamayı saglayan etkenler az yanı yumurta,zeytın,cevız,et,baklıyat vs vs bu yuzden o duzenden karataya gecınce vucudundakı odem bu 3 gunde gıtmıs oldu,4-5 saat kuralına uyarakta leptın hormonunun calısmasını sagladın... belkıde bundan sonrakı 10 gun boyunca hıc kg veremeyedebılırsın fakat ınancını kaybetme karataya tam uyumla devam et sonuc guzel olacak buna ınan
Evet bende tam olarak böyle oldu mesela.
Sabır sabır sabır gerekiyor
Kıskanma canım, gel başımın üstünde yerin var
aman sus kıss..açma ağzını ne reklamı
ohh afiyetle yeyin gülüm tavığı
Allah yardımcın olsun ve eşine de acil şifalar dilerim canım..
Sabah 09:00
1 tatkı kaşığı siyah çekirdekli üzüm
2 fincan yeşil çay
Öğle 13:00
2 kk peynir
10 zeytin
1 yumurta sersumun salçalı tarifi
1 çb ceviz içi
2 fincan yeşil çay
Herkese selamlar..nasılsınız kısslar?kaç gündür gelemedim çünkü evde sorun çıktı.banyo-tuvalet sorun çıkardı alt kata. fayanslar kırılıp sorun gideriliyo.anlayacağınız ev yine kirleniyosizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inşallah
Leylakım alıntı yapmışım ama yorum yapmamışım
Canım var ya seni şuan en iyi Meleksin anlar valla...Yani yapılmakta olan iş gerçekten bir evde yapılabilecek en tiksinç işlerden biri.İnşallah hepsi yolunda gider de sorun çözülür.Ay'da üs kuruyolar ama şu tesisat işini çözemediler gitti arkadaşşşş...Bu kadar mı komplike , bu kadar mı sofistike , bu kadar mı supernatural bir işlem acabaAllah kolaylık versin canım ...
ne güzzel canım çok güzel şeyler almışsın sağlık içinde zayıf zayıf yemen dileğiyle
canım ya bende bugün çok acıktım bi de erkek arkadaşım geldi daha yemedim ama pişiyor mangalda tavuk istedi bende yasak değil nasılsa diye tamam dedim az yicem söz ekmek de yemicem yanında da mss gibi ayran
iyi aksamlar kizlar .. Bu aksam cok sakin beyaa buralar ..
Nasilsiniz bakalim ??
bugunde kacamaksiz geldi gecti cok sukur ..
2.ogunum;
firinda malt birali tavuk
karisik salata
selanik usulu cacik
cay
su
yemekten sonra da Leslie sansone 2 mile 30 dakika yaptim
selam kızlar evime döndüm size yazmayı özlemişim:)diyetimi bozmadım ve herkese anlatmaya çalıştım.ye diyenlere inatla yemeyerek cevap verdim.işin garibi canım da çekmedi:)
bir tek memlekete giderken oğlum ve eşim halley yedi bende yedim açtım yolda içim ezilmişti o kadar kaçamağım yani
hadi yaben de ne güzel hızlı gidiyor diye sevinmiştim. durmasa keşke verme süreci.
ben zaten pko luyum ve kilo vermem her zaman zordur. inşallah çok yavaşlamaz.
Merhaba arkadaşlar,
Hemen unutmadan bugünün raporunu aktarayım..
Sabah 1 bardak süt, 4 minik gün kurusu ve ceviz yedim.. Zira hem aç değildim, hem de öğlen dışarda olacağımdan böyle yaptım..
Öğlen dürüm et döner, bol salata ve ayran ile (bu haftaki lahmacun hakkım yerine saydım)
Akşam ise sadece cacık ve domates salatası ile günü bitirdim..
Ama dürümü full Ölüdeniz plajını turlayarak erittim zannımca, zira kumda yürümek daha çok kalori biliyorsunuz.. Adımsayarım 8206 adım, 6 km gösteriyor..
Kanele nispet gibi olmasın ama millet deniz sezonunu açmış, yüzenler vardı bugün..
Çiğdemcim benim de eşim dün cips almış en sevdiğimden soğan ve peynirli bir de büyük boy.. Ama dükkanı kapattığım için sözümden dönemedim, yemedim vallahi..
Yer fıstığı aldım demişsin, ben bayılıyorum yer fıstığına ama marketten aldığına göre onların kavrulmuş olma ihtimali yok mu? Ya da hangi marka alıyorsun karataya uygun?
teşekkürler inşallah geçecek uzun süreli bi tedavi olacak allahın izniyle yeneceğiz bu hastalığı
ben de çok korkuyorum brucella ve salmonella gibi hastalıklardan onun için burada süt ürünleri ve yeşillik(hazır yemeklerde)tüketmemeye çalışıyorum..
sağol canım..senle ben kurtulamadık bu kış hastalıktan..
ben izmirde kbb uzmanına sormuştum çok sık boğaz enfeksiyonu geçiriyorum acaba aylık deposilin vurulsam işe yarar mı diye dene bence yarayabilir demişti ve 3 ay üst üste oldum..ben de işe yaradı 2 yıl hastalıktan kurtulmuştum..ama penisilin alerjin olmaması lazım..sen de kbb ye sor istersen..ben eylül-ekim ve kasım da vurulmayı düşünüyorum..bakalım..
şans işte canım..yenisi gelir inşallah
geçmiş olsun canım
kolay gelsin bebişim
sana da geçmiş olsun canım
nasıl oldu yımırta beğendin migerçi daha yemedin yiyeceksin heralde saat 13.00 yazıyor
Canım benim bir tespitim var bilemiyorum ne düşünürsünüz ama ayran detoksundan sonra verilen o 1-1.5 kiloyu hızla geri alıyoruz.O yüzden bence ayda bir ya da düğün nişan vs vs gibi özel günlerden önce falan yapsak daha mı iyi olur sanki ??
Pek içime sinmedi gibi benim.
herkese merhaba kitabı aldım okuyorum bugün 2.günüm benim.dün çok güzel geçti zorlanmadan,ve en düşkün olduğum tatlı yiyeceklerden çekmedi canım ve hiç acıkmadım ilk hedefim 12 kg vermek.sauna esofmanıyala 35 dk tempolu eliptik bisiklete biniyorum bakalım hafta cumartesiye kadar kaç kg vermeiş olacağım
Canikom yırttım bebişimTedavi işe yaradı.Gece de saati kurup yattım ki tekrar Theraflu alabileyim diye.Onunla iyice açılmışım.Şimdi yine tavuk-tavuk suyu yedim , ilaç alıcam.Yarına tamamdır evelallah...Sen nasıl oldun canımcım ? Daha iyi misin ? Temizlik yaptım , banyo yaptım , yemek yedim , burdayım
sporu yeterince yapıyorum hatta yakın çevrem bu kaadar hareketle nasıl kilolusun diyolar evin hem erkeği hem annesiyim eşimin rahatsızlıgı nedeni ile işler bana kaldı o iyi olsunda hep yorgunluga razıyım
Öncelikle , heh işte benzeri , doktor benzeri , hemşireymişsin işteOhh çok sevindim , sağlıkçımız 2 oldu , başımız sıkışırsa danışırız
Oyyyy çok verimli bigün olmuş , yoğurdun çok güzel olsun inşallah...Ben de yapıyorum evde tereyağ , eşim kahvaltıda çok seviyo yemeyi
Yemişlerini de afiyetle ye Çiğdemcim
bugün bulgur yememe kararımı bozdum maalesef..
2. öğünüm
6-7 kaşık kısır
kıymalı omlet
çay çayy
üzerine 4 km yürüdüm
kurtulamadik ikimizde canim yaa,seneye belki dusunebilirim ama benim penisiline alerjim var,bu seneye kadar olmamistim cocukluktan beri,test yaptilar bu kis,yok dediler ama her igneden sonra da orada beklettiler ,deposilin daha fenasi galiba
üzerine 4 km yürüdüm
Herkese selamlar..nasılsınız kısslar?kaç gündür gelemedim çünkü evde sorun çıktı.banyo-tuvalet sorun çıkardı alt kata. fayanslar kırılıp sorun gideriliyo.anlayacağınız ev yine kirleniyosizler nasılsınız bi yaramazlık yoktur inşallah
valla canım riskli o zaman:26:..her yaptırdığımda acilde bi yarım saat beklettiler beni dekurtulamadik ikimizde canim yaa,seneye belki dusunebilirim ama benim penisiline alerjim var,bu seneye kadar olmamistim cocukluktan beri,test yaptilar bu kis,yok dediler ama her igneden sonra da orada beklettiler ,deposilin daha fenasi galiba
Insallah yenisi gelir canim
hepinize teşekkürler
Sağol Birdyyy valla ilk yoğurt yapışım olcak çok heycanlıyım. Acaba tutacak mı
Tereyağı da ilk kez deneyecemKaymak biriktiriyorum Eşin işini biliyo valla
Yemişlerimi alırken kadını deli ettim. Taze mi kavrulmamış dimi?? Ciddi bi yüz ifadesi
Olsun az yemişssin ama bu hafta başka yeme bari
WaaaaaaaaaaaaaayyyyyyTebrik ederimm.
Merhaba arkadaşlar,
Hemen unutmadan bugünün raporunu aktarayım..
Sabah 1 bardak süt, 4 minik gün kurusu ve ceviz yedim.. Zira hem aç değildim, hem de öğlen dışarda olacağımdan böyle yaptım..
Öğlen dürüm et döner, bol salata ve ayran ile (bu haftaki lahmacun hakkım yerine saydım)
Akşam ise sadece cacık ve domates salatası ile günü bitirdim..
Ama dürümü full Ölüdeniz plajını turlayarak erittim zannımca, zira kumda yürümek daha çok kalori biliyorsunuz.. Adımsayarım 8206 adım, 6 km gösteriyor..
Kanele nispet gibi olmasın ama millet deniz sezonunu açmış, yüzenler vardı bugün..
Çiğdemcim benim de eşim dün cips almış en sevdiğimden soğan ve peynirli bir de büyük boy.. Ama dükkanı kapattığım için sözümden dönemedim, yemedim vallahi..
Yer fıstığı aldım demişsin, ben bayılıyorum yer fıstığına ama marketten aldığına göre onların kavrulmuş olma ihtimali yok mu? Ya da hangi marka alıyorsun karataya uygun?
Canım Penisilin grubu ilaçlara allerji ilginç bişi ya her seferinde yaptırmak gerekiyor allerji var mı yok mu diye. Sakıııınn test yapmadan iğne yaptırıp bir de evine gitmeyin.. ne kadar yoğun olursa olsun hastanede bekleyin. Evden gelene kadar saniyeler bile çok önemli ilaç allerjilerinde bırakın dakikayı.
Bu arada Bırdy başınız hiç sıkışmaz umarım sağlığınız da bozulmaz canımAma tabiki yardımcı olabileceğim bişey varsa burdayım
tutar kıss niye tutmasın..ohh miss gibinnn
üstüne de tereyağıı
bu haftalık istikhakım bitti
ama iyi yürüdümm..erisin diye
Canim bu yasa kadar olmamistim penisilin,35 yasindayim,bunu da doktora soyledim,2 ay once cok usutmustum,sadece ilk igneden once test yaptilar,o sekilde 10 igne oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?