Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar bende yediklerimi yazayım yanlışım varsa uyarın lütfen;
Sabah 8.30
1 bardak şekerseiz çay (20 yıl olmuştur şekersiz çay içeli)
birazcık peynir
5 tane zeytin (çok sevdigim halde tüketemiyorum)
2 yumurta kayısı kıvamında
1 domates

Öğle 16.00
ızgara köfte 8 adet
zeytinyağlı salata
1 fincan sütlü kahve(ama nescafe çok az miktarda)

Kızlar ben ceviz , kayısı ve bademi arada atıyorum agzıma acaba bozor mı diyeti?

hala çalışıyorum eve gitmem 9.30 u bulur o yüzden artık bir şey yemem.ama spor yapmaya vaktim olmuyor malesef
şuan regl oluyorum,sabah tartılayım mı tartılmayayım mı karar veremezken tartının üzerinde buldum kendimi

ve 1 kiloyuda gitmiş gördüm ama inanmıyorum yarın sabah tekrar tartılmam lazım ki inanayım...inş dogru görmüşümdür:44::44::44:
fazlam yada eksiğim varsa tecrübeli arkadaşlar lütfen bilgilendirin beni...İyiki varsınız kızlarrrrrrr...

TEŞEKKÜRLER...
SİZİ TEBRİk VE TAKDİR EDİYORUM....

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,2yumurta(kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,1 cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne),2 bıber,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),3 kuru erık,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corek otu.

bugünkü menüm

1.öğün: 2 yumurtadan peynirli-çörekotlu omlet,2 küçük salatalık,7 zeytin,omega 3

2.öğün:2 yumurtadan kıymalı omlet,1 küçük salatalık,yarım domates,şekersiz çay

spor:30 dk yürüyüş
sıvı:bugün su çok az oldubirazdan yeşil çay

Son düzenleme:
slm kızlar ben de bu diyeti uygulamaya başladım bugün 2. günüm gayet güzel gidiyor
size bir şey sorucam hap olarak veya toz olarak aldığınız omega 3 ü nerden aldınız ve adı nedir? burdan ya da özelden yazarsanız sevinirim

Yumurtalar kaynarken ister istemez yanından ayrılıyoruz kaysı kıvamı olmuyordu, yumurta pişirme makinesi aldım 20 tl ama çok işe yarıyor, tam kaysı kıvamında çıkarıyor. tavsiye ederim.

Bana da lazım hangi marka, nereden aldın?

Ben seramik aldım (o zaman yağsız pişiriyordum) yapıştırdı iade ettim. Şimdi tekrar alıp yağla deneyeceğim. Teflon çok zararlı.

Ben Solgar firmasının 950 mg.olanını aldım jel kapsül

Kahvaltım sakın bır sekılde gecıyor boylece."Sabah kahvaltısı en kuvvetli öğün olmalıdır, zaten çok kuvvetli yiyince acıkmıyoruz. Eğer herhangi bir öğünde bir şey yediğiniz zaman iki-üç saat sonra acıkıyorsanız o yediklerinizin size zararlı olduğunu bilin.
* Böğürtlen, ahududu, çilek en yüksek antioksidana sahip masum meyvelerdir. Kış aylarında nar bol bol yenmeli. Sabah kahvaltısında bu mevsimde peynirin yanında yarım şeftali ve armut yenebilir. Domates, salatalık da meyvedir."Dıyor hoca.

Eklentiler

• $a16%20kahvalt%C4%B1m.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 69
Menümü yazayım ..

1. Öğün :

- Sucuklu yumurta
- Beyaz peynir
- Biraz fıstık
- Kabak çekirdeği
- maydonoz- marul
- 6 zeytin

2. Öğün :

- 1 kaşık dondurma
- Fırında karnabahar
- Keten tohumlu yoğurt

Sıvı :

- 1.5 litre su

Spor :

- Yok.

Ağzına attığın her yiyecek inisülin salgılanmasına neden oluyor o yüzden aralarda yememelisin bunları.
Nescafe yerine türk kahvesi tercih etmelisin.
Tartıda sonuç gayet güzel regl dönemi olmasına rağmen

iyi akşamlar kızlarr

menümmmmmmm
1. öğün
2 yumurtadan loxi tarifli kaşarlı maydonozlu omlet
6 zeytin
domates-salatalık
ceviz-kayısı
yeşil çay

2. öğün
pırasa
yoğurt
ikisinden de bolcanak yedimmmm

Gül hanım merhaba öncelikle tebrik ediyorum sizi, başarılarınızın devamını diliyorum.
Bir sorum olacak size,daha önceki sayfalarda 1 su bardağı ayçekirdeği tükettiğinizi yazmışsınız.ayçekirdeğini akşam 8 den sonra tüketsek bir zararı olur mu?

Afiyet olsunn ..
Ben de yarın pırasa yapayım diyorum ama nasıl yaptın?

afiyet olsun canım.kahvaltın eksık bıraz,peynır 1 avuc ıcın,zeytın 10-15 tane olmalı,bırde cevzbadem fındık fıstıgı sabah 1 cay brd kadar,mutlaka yemelısın.

diğer zamanlar canın ısterse kuruyemısı ogunlerle beraber yıyebılırsın.ogun aralarında hıcbırsey yemıyoruz,yağ yakan leptın hormonu salgılansın dıye,bu hormon ağzına attıgın her yıyecekten 4 saat sonra salgılanmya baslıyor.bu cok onemlı cunku bu dıyette kalori hesabı yok,aç kalarak kılo vermedıgımız ıcın de bu leptın hormonunu devreye sokmamız gerekıyor.

akşam ne yıyeceksın?

kuruyemıs goremedım menunde,artık yemıyormusun?:26:

mrb hamsi izgara 1 porsiyon yedim ama doymadım ne yıyebılırım sizce başka

cevız,badem, vs.

ezcaneden aldım ben,solgar marka

Sabahtan beri bu başlığı okuyorum, bir an önce 10-15 kilo arası birşey vermem gerek. Başlarsam devamı gelmez diye korkuyorum, bir kere tökezleyince gerisi hep kötü olur diye korkuyorum - malum şimdiye dek hep öyle oldu. Güzel mesajlarınızı hep atmaya devam edin,başarılarınızın devamını diliyorum. Okuyup okuyup ben de cesaretimi toplayabilirim bu diyete başlayabilirim belki.

masalcım teşekkür ederim.
sabah bu kadar çok yemek beni zorluyor.
ama dikkat edecem bundan sonra.

Yarın öbür gün pazartesi diye erteleme.
Tam şimdi de ve başla.
Başlayınca ve buradaki motiveyi görünce emin ol devamı gelecek ve kiloları güzel güzel hem de hiç aç kalmadan vereceksin.
Yeter ki iste, karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…