Bravo ya sekerı demek 4 yıldır kullanmıyorsunuz,ben de kullanmıyalı gıdıyor kılolar,hoca 1 tabak pılav,bır tabak toz seker demek dıyor,dolmaya bıle koymuyorum,ben taze meyveyı de kestım yemıyorum o da seker,muz yıyıyorum yumurtadan sıkıldıgım zaman,yesıl bıber,domates,salatalık,zeytın bunlar da masum meyveler,bır de kuru meyvelerım var,kahverengı kuru kaysı,kuru ıncır,kuru erık,cıkolata cok yerdım ayda enaz 90 cıkolata artık yok damarlarım bır omur lazım bana.45 ekmek yerdım her ay,ben de artık cıtır cıtır fındık,fıstık,cevız yıyıyorum,Hoca"Fındık fıstık cıtIr,cıtır hem kan yapar hem ısıtır."Dıyor.
Yumurtalar kaynarken ister istemez yanından ayrılıyoruz kaysı kıvamı olmuyordu, yumurta pişirme makinesi aldım 20 tl ama çok işe yarıyor, tam kaysı kıvamında çıkarıyor. tavsiye ederim.
dısarda yurudum 2 saat kadar,cok ıyı hıssettım kendımı:)
ve bugun tekrar 2 ogun beslenmeye gectım,cok daha hafıf hıssedıyorum suan,artık 3 ogun fazla gelıyor bana,anlasıldı:)
bırtek suyu cok az ıctım yıne aksam telafı etmeye calısıcam
carmencım yumurtayı teflonda yapıyorum saglıksız oldugunu da bılıyorum.seramık daha ıyıymıs ve yapısmıyormus ,saglık durumunu arastırmak lazım amA:26:
slm kızlar ben de bu diyeti uygulamaya başladım bugün 2. günüm gayet güzel gidiyor
size bir şey sorucam hap olarak veya toz olarak aldığınız omega 3 ü nerden aldınız ve adı nedir? burdan ya da özelden yazarsanız sevinirim
Kızlar bende yediklerimi yazayım yanlışım varsa uyarın lütfen;
Sabah 8.30
1 bardak şekerseiz çay (20 yıl olmuştur şekersiz çay içeli)
birazcık peynir
5 tane zeytin (çok sevdigim halde tüketemiyorum)
2 yumurta kayısı kıvamında
1 domates
Öğle 16.00
ızgara köfte 8 adet
zeytinyağlı salata
1 fincan sütlü kahve(ama nescafe çok az miktarda)
Kızlar ben ceviz , kayısı ve bademi arada atıyorum agzıma acaba bozor mı diyeti?
hala çalışıyorum eve gitmem 9.30 u bulur o yüzden artık bir şey yemem.ama spor yapmaya vaktim olmuyor malesef
şuan regl oluyorum,sabah tartılayım mı tartılmayayım mı karar veremezken tartının üzerinde buldum kendimi
ve 1 kiloyuda gitmiş gördüm ama inanmıyorum yarın sabah tekrar tartılmam lazım ki inanayım...inş dogru görmüşümdür:44::44::44:
fazlam yada eksiğim varsa tecrübeli arkadaşlar lütfen bilgilendirin beni...İyiki varsınız kızlarrrrrrr...
ya lütfen cvp yazın açım ve yarım saat sonra bışe yemeyeceğim artık
Kahvaltım sakın bır sekılde gecıyor boylece."Sabah kahvaltısı en kuvvetli öğün olmalıdır, zaten çok kuvvetli yiyince acıkmıyoruz. Eğer herhangi bir öğünde bir şey yediğiniz zaman iki-üç saat sonra acıkıyorsanız o yediklerinizin size zararlı olduğunu bilin.
* Böğürtlen, ahududu, çilek en yüksek antioksidana sahip masum meyvelerdir. Kış aylarında nar bol bol yenmeli. Sabah kahvaltısında bu mevsimde peynirin yanında yarım şeftali ve armut yenebilir. Domates, salatalık da meyvedir."Dıyor hoca.
iyi akşamlar kızlarr
menümmmmmmm
1. öğün
2 yumurtadan loxi tarifli kaşarlı maydonozlu omlet
6 zeytin
domates-salatalık
ceviz-kayısı
yeşil çay
2. öğün
pırasa
yoğurt
ikisinden de bolcanak yedimmmm
Kızlar bende yediklerimi yazayım yanlışım varsa uyarın lütfen;
Sabah 8.30
1 bardak şekerseiz çay (20 yıl olmuştur şekersiz çay içeli)
birazcık peynir
5 tane zeytin (çok sevdigim halde tüketemiyorum)
2 yumurta kayısı kıvamında
1 domates
Öğle 16.00
ızgara köfte 8 adet
zeytinyağlı salata
1 fincan sütlü kahve(ama nescafe çok az miktarda)
Kızlar ben ceviz , kayısı ve bademi arada atıyorum agzıma acaba bozor mı diyeti?
hala çalışıyorum eve gitmem 9.30 u bulur o yüzden artık bir şey yemem.ama spor yapmaya vaktim olmuyor malesef
şuan regl oluyorum,sabah tartılayım mı tartılmayayım mı karar veremezken tartının üzerinde buldum kendimi
ve 1 kiloyuda gitmiş gördüm ama inanmıyorum yarın sabah tekrar tartılmam lazım ki inanayım...inş dogru görmüşümdür:44::44::44:
fazlam yada eksiğim varsa tecrübeli arkadaşlar lütfen bilgilendirin beni...İyiki varsınız kızlarrrrrrr...
kuruyemıs goremedım menunde,artık yemıyormusun?:26:bugünkü menüm
1.öğün: 2 yumurtadan peynirli-çörekotlu omlet,2 küçük salatalık,7 zeytin,omega 3
2.öğün:2 yumurtadan kıymalı omlet,1 küçük salatalık,yarım domates,şekersiz çay
spor:30 dk yürüyüş
sıvı:bugün su çok az oldubirazdan yeşil çay
mrb hamsi izgara 1 porsiyon yedim ama doymadım ne yıyebılırım sizce başka
ezcaneden aldım ben,solgar markaslm kızlar ben de bu diyeti uygulamaya başladım bugün 2. günüm gayet güzel gidiyor
size bir şey sorucam hap olarak veya toz olarak aldığınız omega 3 ü nerden aldınız ve adı nedir? burdan ya da özelden yazarsanız sevinirim
Ağzına attığın her yiyecek inisülin salgılanmasına neden oluyor o yüzden aralarda yememelisin bunları.
Nescafe yerine türk kahvesi tercih etmelisin.
Tartıda sonuç gayet güzel regl dönemi olmasına rağmen
Sabahtan beri bu başlığı okuyorum, bir an önce 10-15 kilo arası birşey vermem gerek.Başlarsam devamı gelmez diye korkuyorum, bir kere tökezleyince gerisi hep kötü olur diye korkuyorum - malum şimdiye dek hep öyle oldu. Güzel mesajlarınızı hep atmaya devam edin,başarılarınızın devamını diliyorum. Okuyup okuyup ben de cesaretimi toplayabilirim bu diyete başlayabilirim belki.
afiyet olsun canım.kahvaltın eksık bıraz,peynır 1 avuc ıcın,zeytın 10-15 tane olmalı,bırde cevzbadem fındık fıstıgı sabah 1 cay brd kadar,mutlaka yemelısın.
diğer zamanlar canın ısterse kuruyemısı ogunlerle beraber yıyebılırsın.ogun aralarında hıcbırsey yemıyoruz,yağ yakan leptın hormonu salgılansın dıye,bu hormon ağzına attıgın her yıyecekten 4 saat sonra salgılanmya baslıyor.bu cok onemlı cunku bu dıyette kalori hesabı yok,aç kalarak kılo vermedıgımız ıcın de bu leptın hormonunu devreye sokmamız gerekıyor.
akşam ne yıyeceksın?
Bundan sonra daha dikkatli olacağım teşekkür ederim canım.Akşam bir şey yemeyeceğim çünkü çalışıyorum eve gitmem 9.30 bulur o satten sonrada yememeyi tercih ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?