Başınız sağolsun. Allah günahlarını affetsin. Mekanı cennet olsun. Kabir azabı olmasın inşallah.
Ben topigi uzun zamandir takip ediyorum. Yaklasik 4 haftadir karatay diyeti uyguluyorum. 5 kilo verdim. Herseyi sizden ogrendim.ona gore besleniyorum.kitaplari alamiyorum cunku yurt disinda yasiyorum. Bende bildirim yaparak listeye girmek istiyorum izniniz olursa tabii..or
Gunaydin canlar
Dikkat et canım ya havalar baya çarpıyor insanı
Evet annem de öyle dedi. 24 saat değdirme bir de tahta kaşıkla al dedi :44: Valla canım nerdee falan deme sakın sen iste öyle yapılması gerekiyor falan de yaparlar o zaman
Çok şükür
Allahtan ümit kesilmez herkesin ömrü belli arkadaşlar o yüzden yapacağınız en iyi şey dua.
Tsk ediyorum güzel kardesim. Rabbim sizlere yasatmasin ins.
Sözün bitti yer burasi. su an tlf geldi kaybettik canim.
Gunaydin karataycilar. Bende arnizdayim artik. Yazdigim menuleri yorumlarsaniz sevinirim. Sizden ogrenmem gereken cok sey var.
Menü
Bıdırım dun yatigim menuyu sizinle paylasmak istiyorum yorumlarsaniz sevinirim
Kalkınca:elma sirkeli limonlu ilik. Su
1.öğün: 1,5 haslanmis yumurta 10 zeytin 2kk peynir bir kase limonlu zeytin yagli marul salatasi yarim cay bardagi findik badem
2. Öğün:yok
3. Öğün:1 bardak ayran 1 firinda tavuk but bir tabak zeytin yagli limonlu marul salatasi ve keten tohumu ilaveli yarim cay bardagi findik badem
Sıvı:1 litre su 1 bardak yesil cay 3 turk kahvesi
Spor:yok malesef
Sabah kahvaltisini 11 gibi yapiyorum aksam yemegini de 6-7 gibi yapiyorum pek acikmiyorum. Sizce menum nasil? Ama buaksam babamin dogum gunu var disari yemege cikacagiz umarim fazla kacirmam.tabi muhakak pasta da olur.
haftasonu günüm vardı cok telaşlıydım cok ayrıntı yazamadım.gecen cuma tartı günüydü ve o gün benim karatyda 11.günümdü.10gün boyunca sporla birlikta karatay yapmıştım fakat persembe gunu gezmedeydim ve yiyip içmiştim,10günlük emegimi tamda tartı gününden bigün önce mahvetmiştim hatırladınızmı?ve cuma tartıda sadce 200gr kaybettiğimi görmüştüm ve yıkılmıştım.fakat cumartesi tekrar tartıldığımda kilom72 cıktı 73le başlamıştım yani aslında 10günde 1 kg gitmiş:)))))
cok mu karısık oldu:)
ben cok mutlu oldum 10günde 1 kilo ayda aç kalmadan 3kilo vermek demek süper.
persembe kendimi pastabörekle sisirdiğim için cuma öyle cıkmısım tartıda:)
vuhuuuu aynen devam ayneeen
Tsk ediyorum güzel kardesim. Rabbim sizlere yasatmasin ins.
Sözün bitti yer burasi. su an tlf geldi kaybettik canim.
He , yırttım canikom , gerçi burnum fena akıyo ama damla-mamla idare ediyorum.Hayret , kesat mı işler ? Hayırdır , tadilat falan mı var tesisteAçmışsın kesenin ağzını Pampişim Afiyet&sağlıkla yiyin inşallah.Bak bakalım ne kadar sürede pişecek? Ben çocukken tavuklar düdüklüde bile pişmek bilmezdi.Şimdi sıcak suya tutsan pişiyo :18::18::18:
yogun gecen kıs sezonundan sonra tadılata soktum tesısısorma bırdym pahalı baya ama merak edıyorum ozgur tavık lezzetını.buna deger duduklude 40 dk haslasam yeter dımı
leylakım kolay gelsın canım
kahvaltım
2 yumurta
zeytın
peynır
dereotu
maydanoz
fındık
omega3
papatya cayı
yoort:)))
bol ıradelı ve saglıklı bır hafta dılerım
Evet canim aynen anneciginin dedigi gibi
Canim ben soyledim her seferinde test olayini,onlar da test yapilip alerji yok dense bile alerji durumu olabilirmis,o yuzden 1 sefer yapiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?