Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben topigi uzun zamandir takip ediyorum. Yaklasik 4 haftadir karatay diyeti uyguluyorum. 5 kilo verdim. Herseyi sizden ogrendim.ona gore besleniyorum.kitaplari alamiyorum cunku yurt disinda yasiyorum. Bende bildirim yaparak listeye girmek istiyorum izniniz olursa tabii..or

kolay gelsin iyi geceler herkese

Son düzenleme:

Evet canim aynen anneciginin dedigi gibi

Canim ben soyledim her seferinde test olayini,onlar da test yapilip alerji yok dense bile alerji durumu olabilirmis,o yuzden 1 sefer yapiliyormus

Tsk ediyorum güzel kardesim. Rabbim sizlere yasatmasin ins.

Sözün bitti yer burasi. su an tlf geldi kaybettik canim.

Basin sagolsun canim

Menü
Bıdırım dun yatigim menuyu sizinle paylasmak istiyorum yorumlarsaniz sevinirim
Kalkınca:elma sirkeli limonlu ilik. Su

1.öğün: 1,5 haslanmis yumurta 10 zeytin 2kk peynir bir kase limonlu zeytin yagli marul salatasi yarim cay bardagi findik badem

2. Öğün:yok

3. Öğün:1 bardak ayran 1 firinda tavuk but bir tabak zeytin yagli limonlu marul salatasi ve keten tohumu ilaveli yarim cay bardagi findik badem

Sıvı:1 litre su 1 bardak yesil cay 3 turk kahvesi

Spor:yok malesef

Sabah kahvaltisini 11 gibi yapiyorum aksam yemegini de 6-7 gibi yapiyorum pek acikmiyorum. Sizce menum nasil? Ama buaksam babamin dogum gunu var disari yemege cikacagiz umarim fazla kacirmam.tabi muhakak pasta da olur.

günaydın kızlar
dün akşam rakadasım geldi akşam yemeğimi yazamadım.
akşam:ekşili köfte corba
4-5kuru dolma(içi bol kıymalı cok az bulgurlu yaptım)
salata
1parca cıtır tavuk

kahvaltım:1haslanmış yumurta
bol ekşimen
yarım cb ceviz
yarım avuc peynir
5siyah zeytin
form cay
bi pinçik kek

haftasonu günüm vardı cok telaşlıydım cok ayrıntı yazamadım.gecen cuma tartı günüydü ve o gün benim karatyda 11.günümdü.10gün boyunca sporla birlikta karatay yapmıştım fakat persembe gunu gezmedeydim ve yiyip içmiştim,10günlük emegimi tamda tartı gününden bigün önce mahvetmiştim hatırladınızmı?ve cuma tartıda sadce 200gr kaybettiğimi görmüştüm ve yıkılmıştım.fakat cumartesi tekrar tartıldığımda kilom72 cıktı 73le başlamıştım yani aslında 10günde 1 kg gitmiş:)))))

cok mu karısık oldu:)
ben cok mutlu oldum 10günde 1 kilo ayda aç kalmadan 3kilo vermek demek süper.
persembe kendimi pastabörekle sisirdiğim için cuma öyle cıkmısım tartıda:)
vuhuuuu aynen devam ayneeen

günaydın kızlar nasılsınız...bu hafta protein yapıcam +lardan kurtulmam lazım sabah 2yumurta+tulum peynir+4zeytin

Menun cok guzel boyle devam,aksamda fazla kacirmamaya calis,kacamaklar bizi duraklatiyor ya da geriletiyor

Tartida arti da gorsek karataya devam,sabir sabir,kilolar gidecek elbet

Günaydın arkadaşlar,

Güzel bir hafta diliyorum hepinize, cumaya ne kaldı Ben mobil modemle bağlandığım için mesajlarınızı çok alıntılayamıyorum, internetin günü gününü tutmuyor, kusuruma bakmayın.. Topluca yazmaya çalışıyorum..

Adımsayar uygulamasını telefona yükledim, gayet güzel çalışıyor, zira leslie ile test ettim.. Uyumlu bir telefonun varsa cihaza hiç gerek yok, daha önce cihazım da vardı ama ondan pek birşey anlamamıştım, bu gayet güzel çalışıyor..

Çiğdem yerfıstığı deyince ben bu minik iç yerfıstığı olarak sandım.. Kabukluları tuzlu, kavrulmuş, kavrulmamış vs. her şekliyle satıyorlar buralarda pazarlarda ama benim onla aram yok.. Dürüm de işte arada gidiyor öyle, çok kasamıyorum kendimi ama çok da salmamam gerekiyor, bu bir kısırdöngü şeklinde gidiyor Buraya yazıyor olmamın etkisi olur diye düşünüyorum..

Bu sabah kahvaltımı minik 1 muz, yarım ekşi elma, ceviz ve süt eşliğinde yaptım, erkenden kan vermeye gitmiştim.. Siz sağlıkçılara ayıp olacak ama hastane çok büyük bir fobi benim için, çok kasılıyorum, günler öncesinden kendimi strese sokuyorum.. Bir an önce hayırlısıyla işim biter inşallah.. Allah da kimseleri düşürmesin ama onlarsız da bırakmasın.. İşte benim diyetim gibi bir kısırdöngü

mrb kızlar 2 sene önce karatay dieti kitabını aldım bir nefeste okudum ve hemen uygulamaya başladım 1buçuk ayda 17 kilo verdim kuş gibi olmuştum ama dieti bırakınca yeniden geldi gidenler şimdi yeniden başlıyacağım inşallah bu sefer başarırım yaklaşık 30 kilo fazlam var 55 yaşındayım vucudum çok direniyor yağları yakmada hepinize başarılar allah yardımcımız olsun sevgiler kolay gelsin kızçelerim.

günaydınn kızlar. sabah kahvaltımı yazıp çıkıcam hemen

sabah kahvaltım;
1 adet haşlanmış yumurta
yarm kase yoğurt
bir dilim peynir
şekersz çay

Evet canim aynen anneciginin dedigi gibi

Canim ben soyledim her seferinde test olayini,onlar da test yapilip alerji yok dense bile alerji durumu olabilirmis,o yuzden 1 sefer yapiliyormus

Hastanede bekle en az 1 saat sen yinede canım. Çok ciddi bir durum çünkü

cuma öğlen
mecburen şehrıye çorbası
akşam pırasa
c.tesi bol kaçamak
pazar 2 yumurtalı omlet
öğlen : çiğ köfte
ayran
akşam 2-3 çiğ köfte ve yoğurt
p.tesi sabah : 2 yumurtalı peynırlı omlet 2-3 zeytın ve 2-3 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…