Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar sade maden suyu serbest mi bu saatte içebilir miyim
tansiyonun yüksek değilse içebilirsin canım..
Ne bilim vallla yoğurdu az koyduysam diye tırstım

Kesinlikle çok iyi yürümüşsün canım. Tebrikler valla tekrar

yok kıss az da olsa tutar..

hava soğuktu biraz..inşallah hastalığım tekrarlamaz..ama evde yürümek çok sıkıyor artık

iyi akşamlar hanımlar
sabah uyanınca 45 dak.yürüyüş ardından kahvaltı saat 12.30 da bitti
kahvaltı k.k kahvaltısı

akşam:18.30
1tabak tarhana çorbası
1 tabak kabuska
salata
5-6 fındık 1 kayısı(eşim kurabiye yiyordu bende bunlarla geçiştirdim)

şimdi 3 mil leslie yapıcam

kızlar bulgur serbest diye haftada 1 öğün kısır yapardım ama onuda kısıtlamam lazımmış demekki ne yapalım kilo verene kadar sabredicez

Bence de riskli canim,penisiline zor dayandim,bacagim tutmadi resmen

kızlar sade maden suyu serbest mi bu saatte içebilir miyim

Yasak degil de hoca cok onermiyor,yediklerimizi cabuk sindirime ugratip erken acikmamiza sebep olabilir diye:)

Ne bilim vallla yoğurdu az koyduysam diye tırstım

Kesinlikle çok iyi yürümüşsün canım. Tebrikler valla tekrar

Her seferinde yapılması gerekiyor canım o doktor kafayı yemiş Allah korumuş

Canim yogurt yapmissin afiyetle yiyin insallah,dolaba koyduktan sonra da 1 gun hic kaşik degdirme

Yok canim ya,nerdee,1 kez yaptilar o kadar

Son düzenleme:
arkadaşlar dün itibariyle bu annemle bu diyete başladık.hayırlısı olur inşallah.benim bi sorum var şimdi saat 7 den sonra yemek yemiyoruz ya ama diyelim acıktık serbest olan gıdalardan 7den sonra yiyebiliyormuyuz yoksa hiçbirşey mi yiyemioruz..bu kısmı anlamadım da:26:

öncelikle hoşgeldiniz

hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..

En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...

asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar

http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html

kızlar 1 haftalık programı uyguluyorum o bitince nasıl yemek yiyicem tam anlayamadım kitaptan?
balık yada et yediğimde yanında ne yiyeceğim belli ama
çorba içtiğimde yanında sebze yemeğimi yoksa baklagil mi tüketicem ?:44::44::44:
karnıyarık yada dolma yediğimde yanında ne yiyicem

Yaşam tarzı olan Karatay diyeti bir haftalık örnek reçete olarak şu şekilde ayarlanabilir;
Pazartesi
Kahvaltıda tereyağında 2 adet yumurta, istediğiniz kadar tuzsuz siyah ya da yeşil zeytin, tuzsuz peynir, kuru meyvelerden bir avuç, şekersiz çay ya da form çayları, bir avuç ceviz.
Öğle yemeğinde haşlanmış kırmızı et, bol yeşillikli zeytinyağlı salata, zeytinyağlı herhangi bir sebze yemeği, tuz içermeyen ayran, yemekten sonra istenirse yeşil çay.
Akşam yemeğinde ızgara balık, mevsimine göre bulunan yeşillikler içeren bol salata.

Salı
Kahvaltıda haşlanmış 2 adet yumurta, siyah-yeşil zeytin, labne peyniri, yeşil biber, roka, maydonoz,domates,içecek olarak süt, fındık, ceviz.
Öğle yemeğinde bir dolu tabak zeytinyağlı lahana yemeği ya da barbunya veyahut karnabahar yemeği, istediğiniz kadar yoğurt.
Akşam yemeğinde haşlanmış tavuk eti, bol salata, bir elma.

Çarşamba
Kahvaltıda tereyağında ya da zeytinyağında 2 yumurtayla yapılmış menemen, labne peyniri, ceviz, fındık, Antep fıstığı, sevilen bir bitki çayı.
Öğle yemeğinde ızgara köfte, yoğurt, zeytinyağlı bir sebze yemeği, salata, ayran ya da su.
Akşam yemeğinde kuzu eti pirzolası ya da bonfile, zeytinyağlı bir sebze örneğin fasulye ya da enginar, bakla yemeği, bol salata.

Perşembe
Kahvaltıda iki yumurtayla yapılmış omlet, labne peyniri ya da tuzsuz peynir, yeşil biber, siyah-yeşil zeytin, yeşillik, ceviz,fındık, badem, şekersiz çay.
Öğle yemeğinde bonfile ızgara, zeytinyağlı pırasa ya da kereviz, domates söğüş, yoğurt ve bir kaşık keten tohumu, su.
Akşam yemeğinde ızgara tavuk eti, zeytinyağlı barbunya, bol salata, rendelenmiş havuç, turp, ayran.

Cuma
Kahvaltıda haşlanmış iki adet yumurta, tuzsuz peynir, zeytin, maydonoz, kırmızı biber, roka, biber, ceviz, badem, fındık, fıstık, şekersiz çay.
Öğle yemeğinde ızgara kebap, közlenmiş yeşil biber, domates söğüş, rendelenmiş turp, ayran.
Akşam yemeğinde ızgara köfte, yoğurt, bol salata, zeytinyağlı semizotu yemeği, bol su.

Cumartesi
Kahvaltıda pastırmalı 2 adet yumurta, labne peyniri, yeşillik,nane, biber, zeytin, ceviz, fındık, bir bardak süt.
Öğle yemeğinde ızgara bonfile, yoğurtlu semizotu, bir kaşık keten tohumu.
Akşam yemeğinde ızgara balık, rendelenmiş turp, kırmızı soğan, bol yeşillikli salata, domates, bir elma.

Pazar
Kahvaltıda tuzsuz peynirle ve 2 yumurtayla yapılmış omlet, domates, zeytin,biber, roka, maydonoz, ceviz, badem, şekersiz çay.
Öğle yemeğinde şiş kebap, çoban salatası, zeytinyağlı bakla yemeği ya da lahana yemeği, bol su.
Akşam yemeğinde balık ızgara, taze yeşillklerle yapılmış salata, közlenmiş kırmızı biber, bol su.
Not: Akşamları 8den sonra kesinlikle hiçbir şey yenilmeyecek, her gün en az 2 litre su tüketilecek, her gün en az 30 dakika yürüyüş yapılacak.

bunlara uygun sende kendi menünü uygulayabilirsin

Son düzenleme:
ya canım benide listenize alırmısınız pazartesi paşlamıştım ve yarın bir hafta olucak aynen uyuyorum çok şükür zorda geçmiyor

Ögle. 1 kepce mantarli bulgur pilavi. 1 tabak yogurtlu ispanak. su

Aksam. 1 dilim peynirli börek, 10 tane yaprak sarmasi. Türk kahvesi.

Cay, su.
Babamin dayisi cok agir hastaymis babamlardan geldim gec saate kadar oradaydim.
Rabbim yardimcisi olsun.

geçmiş olsun allah yardımcısı olsun

sağol canımmmaynen ya herkes işini düzgün yapsa ne olur sankibinayı yaparken boruları döşerken bunların akılları nerde acaba
enemmm melexinin laneti sana mı bulaştı yoksamm..kolay gelsin datlum..

olabilüüüüsağol canım benim
O sorundan bende de oldu 2 gün önce Ama ucuz atlattım. Alt katın tavanı deştiler

sen gerçekten ucuz atlatmışsın canım,benim her yer kirlenecek şimdi:18::18:

Canim kolay gelsin,sen de iyisindir inşallah

sağol canım benim

geçmiş olsun allah yardımcısı olsun

Cok tsk ederim canim ama durumu cok kiritik. Babamin hem dayisi hem kayinpederi.
Benim dedem degil ama cok sevdigim bir insandi. Rabbim iman kuran nasip eylesin.
Doktorlar yapacak birsey yok demis.

Bizde yarin Hollandaya gidecektik. Büyük ihtimalle iptal olacak.

Son düzenleme:

Diyecek söz bulamadım rabbim çektirmesin ele avucuda düşürmesin

Topraktan geldik Toprağa Gideceğiz, Yaşadığımız Hayatın hesabını Toprak da Vereceğiz, Acınızı Yürekten Paylaşıyoruz, Dualarımızı Kalpten Ediyoruz

Son düzenleme:

Tsk ediyorum güzel kardesim. Rabbim sizlere yasatmasin ins.

Sözün bitti yer burasi. su an tlf geldi kaybettik canim.

Son düzenleme:
tansiyonun yüksek değilse içebilirsin canım..

yok kıss az da olsa tutar..

hava soğuktu biraz..inşallah hastalığım tekrarlamaz..ama evde yürümek çok sıkıyor artık

Dikkat et canım ya havalar baya çarpıyor insanı

Evet annem de öyle dedi. 24 saat değdirme bir de tahta kaşıkla al dedi :44: Valla canım nerdee falan deme sakın sen iste öyle yapılması gerekiyor falan de yaparlar o zaman

sen gerçekten ucuz atlatmışsın canım,benim her yer kirlenecek şimdi:18::18:

Çok şükür

Allahtan ümit kesilmez herkesin ömrü belli arkadaşlar o yüzden yapacağınız en iyi şey dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…