Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Menün çok güzel canım. Ama saat 7 değilde 6.30 gibi sonlandırabilirsen yemeğini çok daha güzel kilo vereceğini düşünüyorum

+ da çıksan devam et canım. Bende ayyynen senin gibi bişey yaşamıştım Ama bulgur yemiştim. şişiriyor ya. Bol suyla attım onu tabiki Spor da eklersen daha hızlı verebilirsin

Canım hem muz hem elma olmaz Tek çeşit meyve o da yumurta yoksa ... Tabi sürekli olmamak kaydıyla. Küçükken annelerimiz yaramazlık yaptığımızda bak hemşire geliyo şimdi iğne yapacak sana diye korkutmasaydı alt tarafı minicik bir ağrı veren iğneden de korkmazdık Ne yazıkki bende çekiniyorum canım Ayıp mayıp olmaz ön yargı işte

1 buçuk ayda 17 kilo mu Bence pek de direnmiyor vucudunuz Spor yapın kesinlikle kalıcılıkta işe yarıyor.

Herkese günaydıııınn Enerjiniz bol olsun :121:

Dün gün boyunca su içmedim nedense

Ve içeceğim miktarı akşam içtim. Bu tabiki yanlış bişey .,

Etkilerini de bu sabah gördüm dün akşam az yememe rağmen bu abah + 200 çıktım düne göre. Yediğim saat de geç değildi halbuki.

Spor yapmadım+ suyu akşam 17 den sonra içmeye başladım yatana kadar 2.5 lt içtim ama neye yarar. böbreklerimi yordum boşuna

Siz siz olun suyunuzu gün boyunca yudum yudum için kızlar. Bende artık bunu aksatmamaya özen göstericem.

Kahvaltım 11:00 ;

10 zeytin
2 yumurta haşlanmış
1 kk peynir
1 çay bardağı badem içi
1 domates

Meyva çok istinai bir durum oldu biliyorum, sürekliliği yok zaten.. Hatta ben bu kış 1 tane bile mandalina yemedim İğne korkum yok canım benim, komple hastane korkum var :26: Özellikle doktor ama, öyle iğne, ameliyat vs. şeylerden korkmam.. Hata ziyaretleri bile çok geriyor benin, işte farklı bir vakayım bu anlamda

Hee anladım En iyisi kimseye söyleme hastaneye gideceğini git gel bitsin.

Menün çok güzel canım. Ama saat 7 değilde 6.30 gibi sonlandırabilirsen yemeğini çok daha güzel kilo vereceğini düşünüyorum

Haklisin canim. Gece acikirim diye gec saatte yiyiyorum. Ama daha erkene alicam artik. Hepiniz cok tatlisiniz cok tesekurler.

Bir de ben smile kullanamiyorum yardimci olursaniz sevinirim. Cok sey mi istiyorum?

Profili düzenle diyip ordan mesaj ayarlarndan gelişmişi seçersen sorun çözülür diyorum canım

selam kızlar gününüz dünden daha aydınlık ve bereketli olsun

kahvaltım

2 yumurta fındık 1 hurma 2 gün kurusu kayısı
nane maydanoz marul bolca 2 çeri domates
peynir çay ve omega 3

suyu bende biraz fazla kaçırdım üstelik geç vakte kadarda içtim
ayran detoksu pek işe yaramadı yada benim vucud direnç gösteriyor 400 gr cık gitmiş sadece

Son düzenleme:

Canımsın çok sağol Evet inşallah hiçbirimizin başı sıkışmaz ama varlığınızı bilmek güzel

kahvaltin süpermis canim
ben yine geciktim, kahvaltimi ise giderken arabada yaptim.
bir cay bardagi ceviz, 3 incir ve 1 kayisi..

yesil cayimi ictim.. suan meyve cayimi iciyorum, sekersiz tabiki

bende senin gibi aksam leslie yaparken 1,5 ltden fazla su ictim, sabah kalktimki heryerim sismis

Valla pek içime sinmedi benim ne yalan söylim

Evet canım yediklerin de etkiliyor ama suyu gün boyu içmek gerekiyor. Yudum yudum. Deneyimlemiş olduğumza göre aktaralım ki aynı hataya düşmesin arkadaşlar. Bırdy sen belki araştırmışssındır canım. Bu spordan sonra vucut ağırlığının artması kasların şişmesiyle mi alakalı canım ?

Evet canikom , kas yorulunca vücut kası tamir etmek için o bölgelere kan-su-protein vs yolluyo ( ayağımızı ayakkabı vurunca su toplar ya , o su da aynı şekilde tamir amaçlı oluşturulmuş serum gibi) , o yüzden ağır ya da yeni bir antreman yapınca vücut 2 gün gibi şiş olur.Ben geçen hafta 2 gün yogaya gittim ya , yeni başladığım için hemen şiştim ...Moral bozacak bişi yok , geçici...

Cuma ogleden sonra bi hastalandim kizlar anlatamam her yerim kiriliyordu sanki grip olmusum oglus ve babamiz hastaydi bana da gecti insallah kucuk bebisimize gecmez yarin aylik kontrolumuz var bakalim o da hasta mi kac gundur hayattan kopmustum kizlar 2 cocukla hastalik zormus valla. dun komsum sagolsun bana aci tarhana corbasi yapti getirdi ve onu ictim birde agri kesici ictim bi terlemisim anlatamam ondan sonra ayaga kalktim simdi biraz daha iyiyim
Sabah kahvaltim
tarhana corbasi acili
2yumurta omlet kivaminda
bi kac bisküvi yedim yemem gerekirdi cisssss

Son düzenleme:

ben de listeye katılmak istiyorum. menü bildirimimi bu günden itibaren yazayım.

kahvaltı: bir dilim peynirle ve 2 yumurtayla yapılmış omlet
10 siyah 5 de yeşil zeytin
peynir
4 ceviz
4 minik domates 1 salatalık
çayın yanında 2 kuru kayısı

bir kaç gündür hızla iniyordu kilom ama bu gün aynı çıktım.dün 3 öğün yedim,öğlen balık yedik arkasından irmik helvası getirdiler dayanamadım yedim. akşam yemeğinde kendi yaptığım turşudan yedim ama biraz fazla tuzluydu. ve az su içtim. bütün bunlardan dolayı tartıda düşük çıkmadım sanırım

karatay diyetine başladığımdan beri ilk kaçamağımdı o helva

herkese merhabalar; ve iyi haftalar.

3 günlük menü yazıcam şimdi:)

Cuma:

09:15 2 yumurta-peynir
13:00 Köfte-salata-yoğurt
19:30 Az taze fasulye-yoğurt-az kuruyemiş

Cumartesi

09:00 2 yumurta-peynir
15:00 Karalahana çorbası, 1.5 tane hamsili köfte, laz böreğinin de tadına baktım ama beğenmedim

gece 01:00 de bir tane muz yedim. 2 saat sonra falan yattım ama.

Pazar

11:00 omlet-peynir-kayısılı tam buğday ekmeği-1 ince dilim kek

17:00 köfte-piyaz-yoğurtlu patlıcan üstüne de meyve ikram ettiler dayanamadım

22:00 muz

Çok geçmiş olsun can sıkıcı gerçekten de...

Turşu ve helvanın etkisidir canım. Bol su iç bi kaçgüne gider

Tahmin etmiştim yaaa Aslında kademeli artırmak daha iyi olur heralde bu sporu Bu tür sorunları da azltmış oluruz

Hee senin spor maceraların Yoganın da baya hareketli aşamaları varmış diyorlar hiç yapmadım ama duydum. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…