- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
kac haftadir wc sorunumla ugrasiyorum arkadaslar..
suan karnim o kadar siski, 9 aylik hamile gibi görünüyorum..
Galiba doğal ürünler bulmadıkça bizim bu wc sorunu mekanik yolların dışında çözülemeyecek :44:
O yüzden bu gunden itibaren ekstra ekstra dikkat edicem.
Canım desteğin için çok teşekkür ederim.haklısın yaşım küçük ama kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım.hep 75 üzeri idim.ama son yıllarda üniverste hayatının da kattığı düzensiz beslenme ile bu hale geldim.bende diyetisyene gittim ama hep normal yediğimden daha fazlasını verdi pek yararını göremedim.kendi kendime bişiler yapıcam artık.bu arada sauna eşofman diye bir şey gördüm internette çok terletip hızlı zayıflatıyormuş sipariş versem mi diye düşünüyorum.kullanan yada bilgisi olan varsa önerisini bekliyorum..
ben kullanıyorum canım.30-35 tempolu bisiklet sürüyorum acayip derece ter attırıyor.çok memnunum.yalnız günlük 3-3.5 lt su içmen gerekiyor.
herkese merhaba ;
ben de bugün itibariyle karatay diyetine başladım..
hedefim 5 kilo vermek , boy 1.60 kilo 56..
sorun doğum sonrası malum kilolar..
kilo bildirimi yapıyor muyuz ?
günlük menü bildirimi v.s yardımcı olur , beni de aranıza alırsanız sevinirim
Bir şey soracamda her övün ne yiğildiğini yazıyormusunuz?
dogal ürünlerle ne demek istiyorsun analamadim..
Merhaba kızlar.bir kaç gündür bu çok zayıflatan diyetleri takip ediyorum.yaşım 21 boyum 168 kilom 90Aynı zamanda ünversite öğrencisiyim ve 5 ay sonra sataj yapmam gerekecek.Klasik pantolon,ceket,topuklu ayakkabı vs. anlayacağınız hiç bana göre değil.Karatay diyeti kitabımı bugün elime alıyorum.bir haftadır çiğ sebze detoksu yapıyorum ama üç gün sonra bende bu diyete başlayacağım.benim bu tür diyetlerde en büyük problemim sarkıklar ve çatlaklar.geçen sene yaptığım bi deiyetle 1.5 ayda 10 kg vermiştim sonra geri aldım ama sarkıklarım geçmedi . bu yüzden aynı zamanda fitness salonuna da yazıldım.şimdilik herşey yolunda gibi ama başlayınca irademe hakim olamayıp yemekten ve geri almaktan çok korkuyorum.Burada olumlu sonuçlar gördükçe kendime 'sende yapablirsin' diyorum.Bu yüzden tavsiyelerinize ve desteklerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum...
Canım desteğin için çok teşekkür ederim.haklısın yaşım küçük ama kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım.hep 75 üzeri idim.ama son yıllarda üniverste hayatının da kattığı düzensiz beslenme ile bu hale geldim.bende diyetisyene gittim ama hep normal yediğimden daha fazlasını verdi pek yararını göremedim.kendi kendime bişiler yapıcam artık.bu arada sauna eşofman diye bir şey gördüm internette çok terletip hızlı zayıflatıyormuş sipariş versem mi diye düşünüyorum.kullanan yada bilgisi olan varsa önerisini bekliyorum..
Bir şey soracamda her övün ne yiğildiğini yazıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?