Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltımdaki yiyeceklerin boyutları da bu şekilde fazla mı ki :26:

kac haftadir wc sorunumla ugrasiyorum arkadaslar..

suan karnim o kadar siski, 9 aylik hamile gibi görünüyorum..

Galiba doğal ürünler bulmadıkça bizim bu wc sorunu mekanik yolların dışında çözülemeyecek :44:

O yüzden bu gunden itibaren ekstra ekstra dikkat edicem.

Merhaba kızlar.bir kaç gündür bu çok zayıflatan diyetleri takip ediyorum.yaşım 21 boyum 168 kilom 90 Aynı zamanda ünversite öğrencisiyim ve 5 ay sonra sataj yapmam gerekecek.Klasik pantolon,ceket,topuklu ayakkabı vs. anlayacağınız hiç bana göre değil.Karatay diyeti kitabımı bugün elime alıyorum.bir haftadır çiğ sebze detoksu yapıyorum ama üç gün sonra bende bu diyete başlayacağım.benim bu tür diyetlerde en büyük problemim sarkıklar ve çatlaklar.geçen sene yaptığım bi deiyetle 1.5 ayda 10 kg vermiştim sonra geri aldım ama sarkıklarım geçmedi . bu yüzden aynı zamanda fitness salonuna da yazıldım.şimdilik herşey yolunda gibi ama başlayınca irademe hakim olamayıp yemekten ve geri almaktan çok korkuyorum.Burada olumlu sonuçlar gördükçe kendime 'sende yapablirsin' diyorum.Bu yüzden tavsiyelerinize ve desteklerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum...

Arkadaslar bende bugunku kahvaltimi yazayim

Saat 11de yaptim herzAmanki gibi
1 haslanmis yumurta 2 kk peynir
8 siyah zeytin
1 kase marul limon z.yagi ve keten tohumu katkili
8 badem 8 findik
1 turk kahvesi

Ben gunde 2-3 turk kahvesi iciyorum sekersiz sizce diyete zarar verirmi?
Cay sevmiyorum ara sira yesil veya form cay iciyorum.

Bugün, 12:54mavikedi
Çok mutsuzum

Merhaba kızlar.bir kaç gündür bu çok zayıflatan diyetleri takip ediyorum.yaşım 21 boyum 168 kilom 90 Aynı zamanda ünversite öğrencisiyim ve 5 ay sonra sataj yapmam gerekecek.Klasik pantolon,ceket,topuklu ayakkabı vs. anlayacağınız hiç bana göre değil.Karatay diyeti kitabımı bugün elime alıyorum.bir haftadır çiğ sebze detoksu yapıyorum ama üç gün sonra bende bu diyete başlayacağım.benim bu tür diyetlerde en büyük problemim sarkıklar ve çatlaklar.geçen sene yaptığım bi deiyetle 1.5 ayda 10 kg vermiştim sonra geri aldım ama sarkıklarım geçmedi . bu yüzden aynı zamanda fitness salonuna da yazıldım.şimdilik herşey yolunda gibi ama başlayınca irademe hakim olamayıp yemekten ve geri almaktan çok korkuyorum.Burada olumlu sonuçlar gördükçe kendime 'sende yapablirsin' diyorum.Bu yüzden tavsiyelerinize ve desteklerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum...

Merhaba canim,
Bende bu guruba yeni katildim. ama bir suredir takip ediyordum. Cok seyler ogrendim. Yaklasik 4 haftadir karatay yapiyorum 5kilo verdim. Emin ol o kilolari verirsin. Yeterki iste. Bende bu gune kadar bir cok diyet denedim. Diyetisyene de gittim. Hep ac kalarak kilo veriyordum. O yuzdende bir sure sonra gozum donuyor ve birakiyordum. Karatayda bu hic olmuyor cunku doyana kadar yiyiyorum ve acikmiyorum. Cok mutluyum. Ustelik senin yasin cok kucuk daha cok cabuk verirsin.arkadaslarin listelerini incele kendine gore bir duzen oturt bak kilolarin nasil gidecek zorlamadan...

Bu arada bende yeni oldugum icin alintilari dogru yapamiyorum. Hepimize kolay gelsin...

Canım desteğin için çok teşekkür ederim.haklısın yaşım küçük ama kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım.hep 75 üzeri idim.ama son yıllarda üniverste hayatının da kattığı düzensiz beslenme ile bu hale geldim.bende diyetisyene gittim ama hep normal yediğimden daha fazlasını verdi pek yararını göremedim.kendi kendime bişiler yapıcam artık.bu arada sauna eşofman diye bir şey gördüm internette çok terletip hızlı zayıflatıyormuş sipariş versem mi diye düşünüyorum.kullanan yada bilgisi olan varsa önerisini bekliyorum..

ben kullanıyorum canım.30-35 tempolu bisiklet sürüyorum acayip derece ter attırıyor.çok memnunum.yalnız günlük 3-3.5 lt su içmen gerekiyor.

Kızlar nasıl gidiyor.
Dün Sabah:
Dün yediklerim klasik karatay kahvaltısı

Öğlen:
3 tane küçük boy elma kurabiyesi yemek zorunda kaldım çünkü dersteydim ve ders arası 10 dk. dı acıkınca en yakın yemek yiyebileceğim biryere koşmak zorunda kaldım :26:

Akşam :

patlıcan salatası ve 5 kalem küçük kuzu pirzola

Bu sabah henüz birşey yiyemedim çünkü kendimi fazlasıyla tok hissediyorum . Sabah tartıya çıktım 59 olmuşum uzun zamandır 50 li rakamları görmek beni ziyadesiyle motive ediyor çok mutlu oluyorum bu sayede karatay a olan inancım daha çok artıyor

herkese merhaba ;
ben de bugün itibariyle karatay diyetine başladım..
hedefim 5 kilo vermek , boy 1.60 kilo 56..
sorun doğum sonrası malum kilolar..
kilo bildirimi yapıyor muyuz ?
günlük menü bildirimi v.s yardımcı olur , beni de aranıza alırsanız sevinirim

ben kullanıyorum canım.30-35 tempolu bisiklet sürüyorum acayip derece ter attırıyor.çok memnunum.yalnız günlük 3-3.5 lt su içmen gerekiyor.

bende sipariş vermek üzereyim bi sitede eşofman tek başına 49 şortuyla alırsan 79 yazıyor.sen sadece eşofmanı mı kullanıyorsun canım yada benzer fiyata mı aldın?bu kadar ucuz olunca inanmak zor geliyor :26:

Hosgeldin canim,
Bende yeniyim ama burayi takip ederek 4 hafta 5kilo verdim. Tabii benim cok fazlam var.
Sanirim arkadaslar hergun menu bildirimi yapiyorlar. Cuma gunleride kilo bildirimi yapiliyor. Sagolsun arkadaslarin hepsi cok yardimci oluyorlar. Ama bu konuyu daha iyi bilin biri sana yardimci olacaktir. Kolay gelsin.

Canım kesinlikle verirsin. Kendini zorlamadan spor yaparak sıkılaşarak kilo verebilirsin. Sarkmaların da oluşmamış olur. Moralini bozma desemde bozacaksın ama kilo verdikçe yüzün gülecek. Sabırlı olman lazım sadece kilolar gidene kadar zaman geçebilir. Ama sağlığından kaybetmeden kilo vereceğine eminim sen yeterki iste. Bu diyette emin ol doyacaksın ve yanlışları kilo alma nedenlerini öğreneceksin bu yüzden de kilo almayacaksın alsanda bir iki kiloyu hemen geri vereceksin. Çünkü niye aldığını biliyor olacaksın İçini rahat tut ve sağlam bir şekilde başla. Bizim yayınladığımız menüleri ve yorumları oku zaten başlamış olacaksın doğru bir diyete.

Su kaybından başka bi işe yarayacağını düşünmüyorum. Vucudun nefes alması gerekiyor sağlığı için.

Hızlı değil kararlı verilen kilo geri alınmıyor. Bende başlarda çok aceleciydim. Ama şuan sabrımın karşılığını almaya başladım.

Sauna Eşofman'ın Artıları:

-vücudu terletir ve böylece %10'da olmuş olsa vücuttan toksinlerin atılmasında rol alır.

-vücut metabolizmasını azda olsa hızlandırır.

-vücudu sürekli sıcak tutarak, herhangi bir sakatlanma riskini ortadan kaldırır ve vücudun hızlılık refleks kabiliyetini artırır.

Sauna Eşofman'ın Eksileri:

-Sauna eşofman'ı direk yağ yakmaz. Vücuttan su atarak geçici bir kilo düşüşü gerçekleştirir.

-Vücutta fazla terleme olduğundan dolayı ter yoluyla bazı B ve c vitamin gibi önemli vitamin ve mineral kaybı yaşanır(arkasından hemen koca bir porsiyon karışık salata tüketmek iyidir).

-Vücutta ısıyı artırarak metabolizma ve genel egzersizlerde kalori yakımı konusunda %10 daha hızlı çalışmasına ve bu sebeplede yağ yakımında etkili olduğu görülür. Fakat bilimsel verilere göre Sauna eşofman giyen ve giymeyen iki kadın'ın yağ yakımı eşit miktarda hesaplanmıştır. Buna rağmen Sauna eşofmanı giyen bayan'ın giymeyen kişiye oranla 2kilogram daha fazla kilo verdiği görülmüş. Bunun sebebi ise vücuttan suyun atılmasıdır.

DİKKAT:

Özellikle bayanların vücutlarından suyun atılması iyi bir yöntem değildir. Çünkü vücutta suyun bulunması sağlıklı yaşam ve canlılık için önemlidir. Burada su atımı konusunda iyi hesaplar yapılmalıdır.

-Almanya ALP dağlarında 10!ar gruplu erkek ve kadınların sauna eşofmanla idman yaptığı zaman gereğinden fazla terlemeleri üzerinde vücutta halsizlik, güç kaybı ve beyine yeterli oksijen gitmemesi gibi önemli olumsuzluklar yaşandığı tespit edilmiştir.

Sauna eşofman ile zayıflanır mı?

İddia edildiğine göre sauna eşofman, terleyerek formunuzu korumanıza yarar, vücudunuzdaki toksinleri yok eder, deri gözeneklerinizi açar ve vücudunuzun daha rahat nefes almasını sağlar.
Ancak aslında sauna eşofman ile terleyerek yalnızca su kaybedersiniz. Ve yürüyüş sonrası tartıldığınızda kilo vermiş gibi gözükebilirsiniz. Su içtiğinizde bu kilo tekrar yerine gelecektir.
Sağlık Problemi

Selçuk Üniversitesinden Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunda Psiko-Sosyal Alanlar Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yalçın Kaya, spor yaparken kullanılan sauna eşofmanın, sağlık açısından uygun olmadığını bildirdi.
Yalçın Kaya, kilo sorununa sahip olan kişilerin, naylon ya da muşamba niteliğindeki kıyafetlerle terlemeyi kolaylaştırmaya çalıştığını söyledi.
Terleme normal yollarla, sporla ya da kondisyon aletleriyle gerçekleşmesi durumunda yararlı olur diyerek şunları ekledi :
“Vücut, derideki kıl köklerinden de nefes alıyor. Naylon ya da muşamba niteliğindeki sauna eşofman kullanıldığında, solunum sırasında eşofmanla vücut arasında kalan toksik maddeler tekrar içeri alınıyor. yani terlemeyle atılan zararlı maddeler, yine vücuda alınıyor. Sauna eşofmanlar, sağlık açısından oldukça riskli olması nedeniyle kullanılmamalıdır.
Bir de deri solunumu yoluyla toksik maddelerin solunmasının dikkate alınması gerekir. Sporda temel amaçlardan biri, oksijenlenebilme kapasitesinin geliştirilmesidir. Vücudun deri solunumuna imkan tanıyacak kıyafetlerin giyilmesi daha yararlı olacaktır.”

Son düzenleme:
Bir şey soracamda her övün ne yiğildiğini yazıyormusunuz?

Günlük olarak her öğün ne yenildiği ve ne kadar yenildiği yazılıyor. Liste yapmayı kabul ederseniz de cuma günleri kilo bildirimi yapıyorsunuz. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…