Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kızlar bugün çok yorucuydu
sabah klasik kahvaltı

öğlen 1 avuçfındık 1 bardak süt
akşam da içli köfte yiyeceğim

selammmm
bugünkü menüm
sabah
2 yumurtalı omlet,peynir,10 zeytin,maydonoz,salatalık,domates,1 çay bardağı antep fıstığı,çay

öğle
1.5 çay bardağı fındık,1 elma

akşam
balık,salata,
tahin helvası :119:

20 dk yürüyicem
2.5 lt su içicem

sabahları yumurta yerine muz yiyebilirz diye biliyorum başka alternativimiz var mı

Son düzenleme:
selam kızlar
sabah:muz,peynir,fındık,zeytin,tere,kaşar
öğle:tarhana çorbası,2 köfte,yoğurt,acı biber turşusu
akşama balık salata ve helva yiyecem.

kızlar ya ben pazar sabahı tartılıyordum normalde.ama artık sizin aranıza katılmak istiyorum.yaklaşık 1 aydır menü bildirimi yapıyorum heralde.artık bende listeye katılmak istiyorum.eskiden hiç veremiyordum bu yüzden kayılmayı düşünmedim aranıza ama yılmadım sürdürdüm,sporla birlikte sanki olacak gibi.listeye girersem daha iyi olacak artık:)şuan reglyim zaten cumaya biter inşallah.o zaman kilo bildirimi yaparım olur mu

haaa bu arada yaban mersini çok faydalıymış kahvaltıda falan yiyebiliriz heralde,glisemik indeksi 40-50 arasıymış.bilgisi olan var mı

ya canım benide listenize alırmısınız pazartesi paşlamıştım ve yarın bir hafta olucak aynen uyuyorum çok şükür zorda geçmiyor
17 mart başlangıçla kaydedildin canım..
olabilüüüüsağol canım benim
:

Tsk ediyorum güzel kardesim. Rabbim sizlere yasatmasin ins.

Sözün bitti yer burasi. su an tlf geldi kaybettik canim.
başın sağolsun canım..Allah yerinde dinlendirsin
hoşgeldin düzenli menü bildirimi ve liste yapma sırasına girmeyi kabuledersen listedesin canım

bir sağlıkçı olarak ben de hiç hastaneyi sevmiyorum..bana bir tavsiyeniz var mı
geçmiş olsun canım..iki çocukla işin zor..Allah yardımcın olsun
Eki Görüntüle 667360

Kahvaltımdaki yiyeceklerin boyutları da bu şekilde fazla mı ki :26:
gayet normal..ama bence yeşillik de eklemelisin

tabii ki gelebilirsin listeye..liste sırasına ekledim canım seni

Son düzenleme:
bir pazartesiyi daha bitirmiş olmanın huzuru var içim de..cumaya ne kaldı ki

sabah

kıymalı kaşarlı omlet
ceviz

öğlen

tarhana
etli patatesin etlerinden
barbunya

akşamada çılbır yapmayı planlıyorum..ama değişebilir..bildiririmm efenimmm..

sadece eşofman kullanıyorum cnm fiyat o civarda zaten

şalgam suyu içilebiliyor mu süt yaptığını burdan okudum da ona göre içicem arkadaşlarrrrr
yardım edersenız sevınırım

selam hanımlar

sabah kahvaltım 09.45 bitti k.k kahvaltısıydı

ikinci öğün 16.30 17.30 arası bol salata 1,5 tabak barbunya 3fındık 1 incir:18::18regli haftam canımçok tatlı istiyo)
kızlar 1 saat sonra eşime tavuk pirzola biftek yapıcam 1saat sonra biraz tavuk yesem öğünü noktalasam olur mu acaba:26::26:

aramıza ne çok yeni arkadaş katılmış hepsine hoşgeldiniz diyorum bugünki menüm sabah 2 yumurta+ peynir ögle 1parça büftek+peynir+ayran akşam fırında tavuk köfte+ayran malum cezalıyım proteine devam....

Bu öğleni biraz kuruyemişle geçirdim..
Akşam için; yeşil mercimek, taze börülce salatası ve kapyabiber kavurması var..

Yarın için 1 günlük idari izin kullanıyorum arkadaşlar, yarın yazamayabilirim, bilgilerinize..

sadece eşofman kullanıyorum cnm fiyat o civarda zaten

bende bugün siparişimi verdm bir iki güne elimde olur inşallah.herşeye sıfırdan başlayacacağım derken çok fena grip oldum.okulu asmak zorunda kaldım.umarım daha dakötüleşmez spora başlamak istiyorum artık :26:

Sersum tesekkur ediyorum. Tabiki liste yapmayi kabul ediyorum.insallah hep birlikte bu kilolardan kurtuluruz.

Ben 2 ogun yemek yiyiyorum. Sabah yazmistim.
Aksam
Tavuk gogsu izgara ve 1parcacik cok kucuk kizarmis kalamar
Izgara mantar
Bol z.yagli marul

20 dakika yurudum. Bu arada17-17.30 gibi yedim aksam yemegimi

Umarim gece acikmam acikirsam 1bardak sut icerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…