- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
slm kızlar bugün çok yorucuydu
sabah klasik kahvaltı
öğlen 1 avuçfındık 1 bardak süt
akşam da içli köfte yiyeceğim
17 mart başlangıçla kaydedildin canım..ya canım benide listenize alırmısınız pazartesi paşlamıştım ve yarın bir hafta olucak aynen uyuyorum çok şükür zorda geçmiyor
olabilüüüüsağol canım benim
:
başın sağolsun canım..Allah yerinde dinlendirsin
Tsk ediyorum güzel kardesim. Rabbim sizlere yasatmasin ins.
Sözün bitti yer burasi. su an tlf geldi kaybettik canim.
hoşgeldinBen topigi uzun zamandir takip ediyorum. Yaklasik 4 haftadir karatay diyeti uyguluyorum. 5 kilo verdim. Herseyi sizden ogrendim.ona gore besleniyorum.kitaplari alamiyorum cunku yurt disinda yasiyorum. Bende bildirim yaparak listeye girmek istiyorum izniniz olursa tabii..or
haftasonu günüm vardı cok telaşlıydım cok ayrıntı yazamadım.gecen cuma tartı günüydü ve o gün benim karatyda 11.günümdü.10gün boyunca sporla birlikta karatay yapmıştım fakat persembe gunu gezmedeydim ve yiyip içmiştim,10günlük emegimi tamda tartı gününden bigün önce mahvetmiştim hatırladınızmı?ve cuma tartıda sadce 200gr kaybettiğimi görmüştüm ve yıkılmıştım.fakat cumartesi tekrar tartıldığımda kilom72 cıktı 73le başlamıştım yani aslında 10günde 1 kg gitmiş:)))))
cok mu karısık oldu:)
ben cok mutlu oldum 10günde 1 kilo ayda aç kalmadan 3kilo vermek demek süper.
persembe kendimi pastabörekle sisirdiğim için cuma öyle cıkmısım tartıda:)
vuhuuuu aynen devam ayneeen
bir sağlıkçı olarak ben de hiç hastaneyi sevmiyorum..bana bir tavsiyeniz var mıGünaydın arkadaşlar,
Güzel bir hafta diliyorum hepinize, cumaya ne kaldıBen mobil modemle bağlandığım için mesajlarınızı çok alıntılayamıyorum, internetin günü gününü tutmuyor, kusuruma bakmayın.. Topluca yazmaya çalışıyorum..
Adımsayar uygulamasını telefona yükledim, gayet güzel çalışıyor, zira leslie ile test ettim.. Uyumlu bir telefonun varsa cihaza hiç gerek yok, daha önce cihazım da vardı ama ondan pek birşey anlamamıştım, bu gayet güzel çalışıyor..
Çiğdem yerfıstığı deyince ben bu minik iç yerfıstığı olarak sandım.. Kabukluları tuzlu, kavrulmuş, kavrulmamış vs. her şekliyle satıyorlar buralarda pazarlarda ama benim onla aram yok.. Dürüm de işte arada gidiyor öyle, çok kasamıyorum kendimi ama çok da salmamam gerekiyor, bu bir kısırdöngü şeklinde gidiyorBuraya yazıyor olmamın etkisi olur diye düşünüyorum..
Bu sabah kahvaltımı minik 1 muz, yarım ekşi elma, ceviz ve süt eşliğinde yaptım, erkenden kan vermeye gitmiştim.. Siz sağlıkçılara ayıp olacak ama hastane çok büyük bir fobi benim için, çok kasılıyorum, günler öncesinden kendimi strese sokuyorum.. Bir an önce hayırlısıyla işim biter inşallah.. Allah da kimseleri düşürmesin ama onlarsız da bırakmasın.. İşte benim diyetim gibi bir kısırdöngü
geçmiş olsun canım..iki çocukla işin zor..Allah yardımcın olsunCuma ogleden sonra bi hastalandim kizlar anlatamam her yerim kiriliyordu sanki grip olmusum oglus ve babamiz hastaydi bana da gecti insallah kucuk bebisimize gecmez yarin aylik kontrolumuz var bakalim o da hasta mi kac gundur hayattan kopmustum kizlar 2 cocukla hastalik zormus valla. dun komsum sagolsun bana aci tarhana corbasi yapti getirdi ve onu ictim birde agri kesici ictim bi terlemisim anlatamam ondan sonra ayaga kalktim simdi biraz daha iyiyim
Sabah kahvaltim
tarhana corbasi acili
2yumurta omlet kivaminda
bi kac bisküvi yedim yemem gerekirdi cisssss
gayet normal..ama bence yeşillik de eklemelisin
selam kızlar
sabah:muz,peynir,fındık,zeytin,tere,kaşar
öğle:tarhana çorbası,2 köfte,yoğurt,acı biber turşusu
akşama balık salata ve helva yiyecem.
kızlar ya ben pazar sabahı tartılıyordum normalde.ama artık sizin aranıza katılmak istiyorum.yaklaşık 1 aydır menü bildirimi yapıyorum heralde.artık bende listeye katılmak istiyorum.eskiden hiç veremiyordum bu yüzden kayılmayı düşünmedim aranıza ama yılmadım sürdürdüm,sporla birlikte sanki olacak gibi.listeye girersem daha iyi olacak artık:)şuan reglyim zaten cumaya biter inşallah.o zaman kilo bildirimi yaparım olur mu
haaa bu arada yaban mersini çok faydalıymış kahvaltıda falan yiyebiliriz heralde,glisemik indeksi 40-50 arasıymış.bilgisi olan var mı
bende sipariş vermek üzereyim bi sitede eşofman tek başına 49 şortuyla alırsan 79 yazıyor.sen sadece eşofmanı mı kullanıyorsun canım yada benzer fiyata mı aldın?bu kadar ucuz olunca inanmak zor geliyor :26:
balık yerine 1.5 tabak barbunya pilaki,semitoztlu yoğurt,salata yedim karatay uygunmudur :44::44::44:
sedece üç tane yedimGüzel menü canım. Bulguru düşün çok yemek yok cısa girer yoksa
afiyet olsun
akşam
sebzeli saç kavurma zeytinyaglı bakla yogurt
oldukca yorucu bir gündü ama akşam sporu ihmal etmeyeceğim
sadece eşofman kullanıyorum cnm fiyat o civarda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?