Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

şalgam suyu içilebiliyor mu süt yaptığını burdan okudum da ona göre içicem arkadaşlarrrrr
yardım edersenız sevınırım
işlenmiş ürün aslında ama ben tüketiyorum canım..sonuçta çok faydalı
geçmiş olsun

Merhaba kizlar ...
bugun tum gun okuldaydim cok yoruldum..
guzel basladigim gunumu kacamak ile sonlandirdim. Yediklerimi yazmayayim caniniz istemesin.. Yaptigimdan pismanim.. o nedenle sizleri okuduktan sonra LEslie ile arkadas arkadas yuruyecegiz.
Sabah okula giderken yurudum - 15 derecede 35 dakika ..

rica ederim canım..inşallah kurtulacağız bu kilolardan
menün gayet güzel

Sanki protein yesen dengelenmiş olur gibi . Bu arada sersum yeşilliği sabah yiyemiyorum ya sadece maydonoz yiyebiliyorum sabahları. :26:

sedece üç tane yedim bir kaç gündür sayıklıyorum

Tamamdır üç kaşık sayılır

Bulgur hakkını doldurdun şekerim. Bu hafta yok başka Her gün yenebilir diyor hoca ama biliyosun ki yavaşlatıyor işte.

akşam menüm

2 yumurtadan bol sarımsaklı yoğurtlu ve tereyağı soslu çılbır
haşlanmış brokoli salatası
havuç kırmızı lahana ve maydanoz salatası

şimdi de eşimle çay içip walking dead izlemece..sonra gelirim canlarım..öpüldünüss...

öğlen bulgu pilavı nohut mercımek çotrbası ve domates salatası

Akşama kesinlikle proteindir umarım Hep karbonhidrat olmuş

O kadar soğukta yürümen 2 kat enerji sarfetmeni sağlamıştır merak etme Kaneelcimmm. Sen yediklerinden haber ver

gün boyu 11200 adım atmışım..
üstüne yemekten önce 2.5 km yürüdüm ohhh gitsin kilolar..

evet canım bu hafta yok

Akşam 18:30

1 bütün Alabalık + yeşil salata
1/2 çay bardağı kabuklu yer fıstığı
4-5 tane çiğ badem

Şimdi de çay içiyorum :126:

öğle:
2kase ayran ası corba(nohut ve bugdaylı)
3taze biber
4ufak köfte
akşam:
eksi köfteli corba(dünden kalma:)
3kuru dolma
1kasık erişte

hiç spor yapasım yok okulda cok yoruldum tüm gün yazılı yaptım çok stres olmusum sanırım

afiyet olsun canım çok güzel menü

Bu hafta şimdiye kadar iyi gittim. Ama son günlere doğru cozutmazsam iyidir. Biliyosun son gün bulguru yiyince +++ çıkmıştım. Bu hafta listede o +++ ları da vermiş olacağımdan iddialıyım

Erişte ve kuru dolma :44: Biraz dengesiz olmuş. Yoğurt yeseydin eger o erişteyi yemezdin

Son düzenleme:
Bu hafta şimdiye kadar iyi gittim. Ama son günlere doğru cozutmazsam iyidir. Biliyosun son gün bulguru yiyince +++ çıkmıştım. Bu hafta listede o +++ ları da vermiş olacağımdan iddialıyım

ben+++ yım bu hafta maalesef hafta sonu üstüne

gün boyu 11200 adım atmışım..
üstüne yemekten önce 2.5 km yürüdüm ohhh gitsin kilolar..

Sersum bugunun sampiyonu sensin :124:

Ağzını mühürle canım saat 19:00 da en geç

öğlen bulgu pilavı nohut mercımek çotrbası ve domates salatası

Bulgur pilavı ve nohutu aynı anda yersen yarına bi güzel şişersin canım. Bide mercimek çorbası ohhh. Bugunkü menünü beğenmedim.

sabah kahvaltıya arkadaşa davetliydim...hiç kaçırmadım :)
peynir çeşitleri
zeytin
yumurta
domates salatalık
yemediklerim: simit,ekmek,poğaça,reçeller

öğlen yarınki misafirlerime tiramisu yaptım onun kremasından 1 kaşık yedim (
peynir ve kahve

akşam işkembe çorbası erişte haşlama hindi vardı ama ben kendime kahvaltı tabağı hazırladım...gene peynir zeytin domates saltalık ceviz çay içtim...

az önce tartıldımki normalde akşamları hayatta tartılmam ++++çıktım...pöffffffffffffff

yarın proteinmi yapsam acaba...şu proteini bana biriniz açabilirmisiniz mesela sabah öğle akşam ne yiyeyim kaç gün yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…