- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
evet protein iyi fikirAaaaaaaaaaaaaa o zaman neden bulgur yedin bideYarın protein yap. Bol su ohhhh ertesi güne en azından +++ lar gider. Cumaya da ne verirsen kar. Kaçamağı bırak ekstra uğraşman lazım
Yatmadan önce 2 mil yürüyüm bari. Yoksa bu kilolar çok geç gidecek :18:
Sağol çidemcm.Bu arada 8 de dayanamayıp bitane muz yedim çoookk pişmanım ama cnm çok istedi(
evet protein iyi fikir
şu proteini birde bana anlatın kızlaaaaaar?
gün boyu 11200 adım atmışım..
üstüne yemekten önce 2.5 km yürüdüm ohhh gitsin kilolar..
Gün boyunca protein dışında bir şey yemiyoruz canım. Glisemik indeksi 0 kabul edildiği için kilo vermeyi hızandırıyor.
yeşillik adına hiçbirşey yemiyormuyuz?
mesela öğlen tavuk+salata yiyebilirmiyim?
et miktarı varmı?doyana kadarmı
ben de zaten maydanozu kastetmiştim canım..hem ödem sökücü biliyorsunSanki protein yesen dengelenmiş olur gibi . Bu arada sersum yeşilliği sabah yiyemiyorum ya sadece maydonoz yiyebiliyorum sabahları. :26:
Hep birlikte vericez kilolarıBiri beni uyarsın spor yapmıyorum ya :118:
Sersum bugunun sampiyonu sensin :124:
süpersin darısı bizlere bugün baya hareketliydi sabah temizlik ögleden sonra dersim vardı yürüyerek gidip geldim birazdan da sporumu yaparım şimdi çay keyfi
içli köfte bende istiyorum ama cumadan sonra yaparım artık hafta sonu kızlarla yeriz
Bugün ne giysem yerine ne yesem olduk yesen dert alırsın kiloları yemesen ayrı dert ne zor işimiz var
ben de zaten maydanozu kastetmiştim canım..hem ödem sökücü biliyorsun
hadi spora...
3 gün aralıksız spor inşallah böyle devam ederim
naapıyon beyaaatadilat bitti mi bebişimmm
Of yatmadan önce yapıcam Leslie 2 mil şimdi hiç canım istemiyoooooooAma 2 mil yapmadan yatmayacam söz
Bu arada seni gerçekten tebrik ediyorum iyi gidiyorsun
Yeşilliiiiiik evet yarınki kahvaltıma ekleyebilirim. Ya onu yıkayıp doğramaya da üşeniyorum en iyisi alınca hepsini temizleyip bir kaba doldurmak gerektikçe de ordan alıp yemek. Kavanoza koysam bozulur mu ki ??
iyiyim canım sen nasılsınyok bebişim ya bitmedi...tuvalet banyo kazıldı işte allahtan sorunlu yerler kolay bulundu,yarın yeniden fayans falan döşenecek
ok kızlar ozaman cumaya kadar protein yapayım +++lar gitsin inşallah.
sabah kahvaltıya misafirim gelecek ama yemeyeceğim söz. peynir çeşitleri yumurta tere roka maydanoz yerim çay içerim...
tiramisunun tadına dahi bakmadım...inşallah cumaya emeğimin karşılığını alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?