Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet protein iyi fikir

gün boyu 11200 adım atmışım..
üstüne yemekten önce 2.5 km yürüdüm ohhh gitsin kilolar..

süpersin darısı bizlere bugün baya hareketliydi sabah temizlik ögleden sonra dersim vardı yürüyerek gidip geldim birazdan da sporumu yaparım şimdi çay keyfi

içli köfte bende istiyorum ama cumadan sonra yaparım artık hafta sonu kızlarla yeriz

Son düzenleme:
yeşillik adına hiçbirşey yemiyormuyuz?
mesela öğlen tavuk+salata yiyebilirmiyim?
et miktarı varmı?doyana kadarmı

yeşillik ve yogurtta yiyebiliyorsun bildiğim kadarı ile ama sporu ihmal etmeyecek ve asla şeker kullanmayacaksın çabaların boşa gider

Sanki protein yesen dengelenmiş olur gibi . Bu arada sersum yeşilliği sabah yiyemiyorum ya sadece maydonoz yiyebiliyorum sabahları. :26:
ben de zaten maydanozu kastetmiştim canım..hem ödem sökücü biliyorsun
Hep birlikte vericez kiloları Biri beni uyarsın spor yapmıyorum ya :118:
hadi spora...
Sersum bugunun sampiyonu sensin :124:
3 gün aralıksız spor inşallah böyle devam ederim
ben ce de cumayı atlatıp ta yap içli köfteyi

yeşillik sadece maydanoz ,roka (baharat ve ot sayıldıkları için)ve abartmadan kuru soğan yenilebiliyor..onun dşında sadece süt ve süt ürünleri ,et ve tavuk,balık..

Son düzenleme:
Bugün ne giysem yerine ne yesem olduk yesen dert alırsın kiloları yemesen ayrı dert ne zor işimiz var

Son düzenleme:
Kızlar menü raporumu veriyorum ve çıkıyorum
Akşam :

sebze çorbası
bulgur pilavı
kuzu tandır

şimdide çayımı içiyorum yalan dünyayı izliyorum

Ya tabiki yiyebilirsin. Bu bi karatay kuralı değil. Bazen yapıyoruz sadece. Doyana kadar yiyebilirsin tabiki. Protein diyeti falan yapmıyoruz.

ben de zaten maydanozu kastetmiştim canım..hem ödem sökücü biliyorsun

hadi spora...

3 gün aralıksız spor inşallah böyle devam ederim

Of yatmadan önce yapıcam Leslie 2 mil şimdi hiç canım istemiyooooooo Ama 2 mil yapmadan yatmayacam söz
Bu arada seni gerçekten tebrik ediyorum iyi gidiyorsun

Yeşilliiiiiik evet yarınki kahvaltıma ekleyebilirim. Ya onu yıkayıp doğramaya da üşeniyorum en iyisi alınca hepsini temizleyip bir kaba doldurmak gerektikçe de ordan alıp yemek. Kavanoza koysam bozulur mu ki ??

sabahki kahvaltım karatay kahvaltısı
öğlen yemeğim ise içli köfte
akşam yemeğinde sadece yoğurt yedim 1 portakal öğlen geç ye
diğim için

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yap canım yap

sağol..bakalım karşılığını görebilecek miyim cuma günü

tupper kabın varsa bozulmadan saklayabilirsin canım..yada sebze kurutucun varsa yıka iyice kurut bir kaba koyup sakla..

ok kızlar ozaman cumaya kadar protein yapayım +++lar gitsin inşallah.
sabah kahvaltıya misafirim gelecek ama yemeyeceğim söz. peynir çeşitleri yumurta tere roka maydanoz yerim çay içerim...
tiramisunun tadına dahi bakmadım...inşallah cumaya emeğimin karşılığını alırım...

iyiyim canım sen nasılsınyok bebişim ya bitmedi...tuvalet banyo kazıldı işteallahtan sorunlu yerler kolay bulundu,yarın yeniden fayans falan döşenecek

iyiyim bebeemm..3 gündür maşallah yürüyüşe başladım..hadi hayırlısı..

offf zor iş bu tadilat işleri.:26:.ben de çok çektim..eski lojmanlar hep dökülür ve hep tadilat gerekir..
neyse ki fayanslar döşenince temizler bitirirsin canım..

canım karataydan sonra 2-3 günden fazlası çekilmiyor..söyleyeyim..tecrübeyle sabittir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…