Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

azmı tadilat yaptık görenler bu aynı lojmanmı diye bakıyolardı

yap canım yap

sağol..bakalım karşılığını görebilecek miyim cuma günü

tupper kabın varsa bozulmadan saklayabilirsin canım..yada sebze kurutucun varsa yıka iyice kurut bir kaba koyup sakla..

Hadi bakalım denerim yarın olur inşallah. Olmadı buzluğa koyup deneyecem. Çünkü ben ıspanakları yıkayıp doğrayıp koyuyorum. İlk günkü kadar taze oluyor Ama yeşillikten şüpheliyim. :44: En iyisi kurutup saklamak. Bu arada yoğurdum tuttuuuuuuuuu :119: Yemedim ama daha yarın yicem

ben de yoğurdu soracaktım tamm..
sevindim..afiyetle ye canım
buzlukta olmaz canım..ıspanak farklı..en iyisi tupper

salı-çarşamba-perşembe yapayım diyorum bende...bakalım cuma tartıda yüzüm gülecekmi?

kolay gele o zaman

ben de yoğurdu soracaktım tamm..
sevindim..afiyetle ye canım
buzlukta olmaz canım..ıspanak farklı..en iyisi tupper

Alana kadar sarartacam desene

Yoğurdun tadı da güzelse yarın diğer şişeyi de yapıp dlaba koyucam

ıyı geceler sersumum

ıkıncı ogunum

mercımek kofte
bol kısır
bol yesıllık
omega3
badem

mısafırlıge gıtmıstım on cesıt pasta borek ıcınde en yenılesı olanlar bunlardı

50 dk açık havada yürüyüş yapıldı

Tebrik ederimmm

sersum kaçar kısslar..iyi geceler bol leptinler..

Bol leptinnnnnnnnnnnn

ıyı geceler sersumum

ıkıncı ogunum

mercımek kofte
bol kısır
bol yesıllık
omega3
badem

mısafırlıge gıtmıstım on cesıt pasta borek ıcınde en yenılesı olanlar bunlardı

O zman tebrikler keşke bol kısır yemeseydin :18:

Artık bu hafta bitirdin hakkını Başka yeme bu hafta

merhaba kızlar
sabah
2 kk yumurtayla karatay kahvaltı
ogle
1 kucuk kase kuru fasulye
aksam
1 tabak kuru fasulye
1 bardak ayran

İyi geceler hanımlar. Kitap henüz elime geçmediği için size danışmak istedim. 1 haftadır uyguluyorum Karatay Diyeti'ni fakat bir halsizlik baş gösterdi. Son reglim de olması gerektiğinden erken başladı ve normal vaktinde de devam edip 10 günü geçmiş bulunuyor. Bugün epey bir kansızlık belirtileri gösterdi vücudum (bir tanı koyduğumdan değil, yalnız halsizlik, baş dönmesi, el ayak tutmuyor, sıkça uyku hali gibi kansızlık belirtileri). Bir de doğru düzgün tuvalete çıkamadım. Keten tohumu bulamadım henüz ama yalnız onunla ilgili bir durum değildir herhalde diye düşündüm. Acaba nerede yanlış yapıyor olabilirim, bir tahmininiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

kızımın okulunun kermesi nedeniyle erken kalkıp büyüükçe bir tencere kısır yaptıktan sonra bi bakiim dedim..birazdan çıkıciimm..
güzel ve kaçamaksız bir gün dilerim..

sabah menüm

kıymalı kaşarlı yımırta
ceviz

Günaydın kızlar ,Nasilsiniz ? Erkenciyim.. İse gidiyorum ..Kahvaltim :1yum.sarisiBiraz eski kasar5 erik domatesYarım salatalık 2 minik tatlı biberKahveOmega 3Multivitamin D vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…