Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydındiyetin ilk birkaç günü halsizlik yaşaman normal çünkü zararlı karbonhidratları ve şekeri kestiğinden metabolizma böyle tepki veriyor ama genelde 3günden sonra geçiyor.ama senin bu durumun diyetle ilgili değil kii arkadaşım baksana 10 gün regl!!!bence jinekologuna git,tuvalet sorunu yaşayan çok arkadaş var topikte tavsiyem;bol su,sabahları kuru kayısı,yeşillik tüketmen,düzenli yürüyüş yapman,birde hergün evde mayalanmış yoğurt tüketirsen,asla wc sorunu yaşamazsın,diyetimizde halsizlik ,uyuşukluk yok,tam aksi çooook enerjik yaşıyoruz

canım söylediklerin diyetle alakalı görünmüyor bence biran önce bir kadın doğıum uzmanına gitmelisin on günden fazla regl de seni halsizleştirmiş olabilir geçmiş olsun

kızlar günaydın bugün protein yapıyorum :18::18:yani umarım sürdürebilirim
:18:sabah kahvaltım 2 yumurta 1 kk peynir az da maydonoz

akşam mecburen bulgur pilavı sabah 3 ceviz 4 zeytın1/2 muz 2yumurtalı omlet kaşar peynırı

o diyet bu diyet derken son kararımı verdim .. kilo alamak ne kadar kolay kiilo vermek ne kadar zor .. cok zor kilo vermek cıldırıcam ...
bu gun sabah kalktım ve bir aydır arastırıp baslayıp hemen bir saat sonra bıraktıgım diyete basladım ...
aranıza katılmak istiyorum son kararıım :)
on bes aylık bir melegin annnesiyim ...dogumdan sonra veremdigim kilolarımı vermek istiyorum... yoksa cıldıırcam ..calısıtıgım için biraz zor oluyor aslında diyettende pek anlamıyorum ...karatay saglıklı yasam tarzı olarak benimsemeye calsııyorum ...en azından hafta sonu ona göre alısveriş yaptım diyebiliirim ama ögünlerde neler yemeliyim pek kavramıs degilim ...

sabah erken tefor ilacımı içtikten sonra bişey yemek yasak oldugu için evde kahvaltı edemiyorum ama onada bir cozum bulucam inş daha erken kalkabilrlim ..
cok uzun uzun sayfalar oldugu için bir kısmını okudum ama kilo verenler olmus sanırım .. haftada ortalama kac kilo gidiyor onu merak ediyorum ...

bugun yediklerimi yazıyorum

sabah :3 kuru kayısı bir avuc ceviz hala yemekteyim işyerine geldim..
kahvaltıya devam edemiycem ne peynirim nede yumurtam ama dayanıcam bugunde baslayamazsam bidaha tutabilecegimi sanmıyorum kendimi .

sabah
1 pastırmalı yumurta,peynir,8 zeytin,domates,salatalık,biber,
1 çay bardağı ceviz,1 çay bardağı antep fıstığı,çay

karatay doğru karar hoşgeldinkahvaltı bizim en doyurucu öğünümüz sadece ceviz ve kayısı seni sanırım çabuk acıktıracaktır,sonra öğle vakti cıssslara saldırmayasınverilen kilolara gelince;herkesin kilosuna,hedef kilosuna, metabolizma hızına,yürüyüş ve spor durumuna,kaçamak yapıp yapmamasına göre değişiyor

tesekür ederim :)cevabın için
cok merak ediyorum kilo verebilecekmiyim ..metabolizma sorunum var hiotroid için tefor kullanıyorum artı emzırıyorum acaba kilo vericekmiyim ilk haftada belli olur diye dusunuyorum ..

evet gercekten acıkıyorum doymadım ki zaten

dedigim gibi karatayı anladım ama yemek ve ogunlerin dogru ayarlayamamaktan korkuyroum aslında..
ögle yemeginde tavuk ve salata yerim diye dusunuyorum .. ölcu ve menulere alısana kadar zorlanıcam galiba

Ve Makbule007;

İlginiz için çok teşekkür ederim. Çok düzenli gider normalde adetim o yüzden beslenme düzenimi değiştirmemle mi alakalı acaba diye düşündüm. Her gün proteinlerin yanına salata veya sebze yemeği koyarak dengelemeye çalışıyorum. Yoğurdu da artık kendim mayalıyorum süt geldikçe. Limonlu su içiyorum bir kaç büyük bardak. Yürüyüşe de başladım elhamdülillah. Kuru kayısı da yiyordum ilk günler, sonra bitince tekrar almadım, bugün alayım madem. Ben de kendimi çok daha enerjik hissedeceğimi düşündüğüm ve aksi olduğu için meraklandım. Sanırım diğer mesele ile alakalı bir durum dediğiniz gibi.

Merak ettiğim bir şey daha var. Doğum kontrol hapı kullanırken ekstra dikkat edilecek bir husus var mıdır acaba, bu konuda bir bilginiz var mı? Tekrar teşekkür ederim.

günaydin arkadaslar,

ben herhalde duraklama noktasina geldim..
kac gündür kacamak yapmadigim halde kilo veremiyorum daha.
ama motivasyonu kaybetmek yok.

6 gündür wc sorunum var arkadaslar, resmen karnim agriyor. bi doktora görünsem iyi olur.

günaydın arkadaşlar;

dün yediklerim: öğlen gibi müthiş bir doğum günü partısının içine düştüm. ama sadece şunları yedim.
3 mercimek köfesi
1 çiğköfte 1 göbek yapragı
sadece tatmak amaçlı bir ısırık börek

akşam: mercimek çorbası
2 köfte büyüklüğünde tavuk 2-3 dilim patates
1 kepçe kuru fasulye
salata - yogurt

Dün kü menüm. tam karataya uygundu. 1 Lokum & 2 bisküvi disinda oda ölen dayimizin ruhuna okumak icin aldim.

Sabah. 1 dilim peynir. 2 zeytin, 3 tane kaysi, 5 tane ceviz cay.

Kizlar ayran detoksunu aradim bulmadim. Kardelenn sen yapiyordun canim. Kahvaltidan sonraki ögünlerdemi yapiliyor.?

Son düzenleme:
günaydın kızlar

kahvaltım bitti ve çayımı içerken geçmişi okudum:126:
kahvaltım 09.45 te bitti k.k kahvaltısı

günaydın kızlar.dün akşam menü paylaşımı yapamadım.

akşam ki menüm;
bir kase çorba
tavuk
yoğurt

sabah menüm;
1 adet haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
yarm kase yoğurt
şekerszçay

birazdan da yeşil çayımı hazırlamaya gidicem. sanırım Kaneelinde dediği gbi bu çaylar wc çıkmyı kolaylaştırıyor. 2 ndr faydasını görüyorum. birde bu sabah regl oldum. çok ağrım var. iş yernde zor duruyorum. bakalım bugün nasıl biticek

karataya başlamadan önce sürekli acıkıyordum yedikçe daha fazla yeme isteği hissediyordum ama karatayla acıkmaya son
menüleri anlaman için karatay kitaplarını alıp okumanı tavsiye ederim birşeyi neden yiyip neden yemememiz gerektiği herşey yazıyor yemeklerin tarifleri bile var

troıdten dolayı kilo vermen zor olur diyecektim ama emziriyormuşsun,ekstra kalori harcıyorsun verirsin merak etmeölçümüz de yok tıka basa değil doyana kadar yiyoruz ama kahvaltıya mutlaka dikkat et onu düzgün yaptığında günde 2 öğün yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…