İyi geceler hanımlar. Kitap henüz elime geçmediği için size danışmak istedim. 1 haftadır uyguluyorum Karatay Diyeti'ni fakat bir halsizlik baş gösterdi. Son reglim de olması gerektiğinden erken başladı ve normal vaktinde de devam edip 10 günü geçmiş bulunuyor. Bugün epey bir kansızlık belirtileri gösterdi vücudum (bir tanı koyduğumdan değil, yalnız halsizlik, baş dönmesi, el ayak tutmuyor, sıkça uyku hali gibi kansızlık belirtileri). Bir de doğru düzgün tuvalete çıkamadım. Keten tohumu bulamadım henüz ama yalnız onunla ilgili bir durum değildir herhalde diye düşündüm. Acaba nerede yanlış yapıyor olabilirim, bir tahmininiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
İyi geceler hanımlar. Kitap henüz elime geçmediği için size danışmak istedim. 1 haftadır uyguluyorum Karatay Diyeti'ni fakat bir halsizlik baş gösterdi. Son reglim de olması gerektiğinden erken başladı ve normal vaktinde de devam edip 10 günü geçmiş bulunuyor. Bugün epey bir kansızlık belirtileri gösterdi vücudum (bir tanı koyduğumdan değil, yalnız halsizlik, baş dönmesi, el ayak tutmuyor, sıkça uyku hali gibi kansızlık belirtileri). Bir de doğru düzgün tuvalete çıkamadım. Keten tohumu bulamadım henüz ama yalnız onunla ilgili bir durum değildir herhalde diye düşündüm. Acaba nerede yanlış yapıyor olabilirim, bir tahmininiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
sabah
1 pastırmalı yumurta,peynir,8 zeytin,domates,salatalık,biber,
1 çay bardağı ceviz,1 çay bardağı antep fıstığı,çay
sabah
1 pastırmalı yumurta,peynir,8 zeytin,domates,salatalık,biber,
1 çay bardağı ceviz,1 çay bardağı antep fıstığı,çay
o diyet bu diyet derken son kararımı verdim .. kilo alamak ne kadar kolay kiilo vermek ne kadar zor .. cok zor kilo vermek cıldırıcam ...
bu gun sabah kalktım ve bir aydır arastırıp baslayıp hemen bir saat sonra bıraktıgım diyete basladım ...
aranıza katılmak istiyorum son kararıım :)
on bes aylık bir melegin annnesiyim ...dogumdan sonra veremdigim kilolarımı vermek istiyorum... yoksa cıldıırcam ..calısıtıgım için biraz zor oluyor aslında diyettende pek anlamıyorum ...karatay saglıklı yasam tarzı olarak benimsemeye calsııyorum ...en azından hafta sonu ona göre alısveriş yaptım diyebiliirim ama ögünlerde neler yemeliyim pek kavramıs degilim ...
sabah erken tefor ilacımı içtikten sonra bişey yemek yasak oldugu için evde kahvaltı edemiyorum ama onada bir cozum bulucam inş daha erken kalkabilrlim ..
cok uzun uzun sayfalar oldugu için bir kısmını okudum ama kilo verenler olmus sanırım .. haftada ortalama kac kilo gidiyor onu merak ediyorum ...
sabah :3 kuru kayısı bir avuc ceviz hala yemekteyim işyerine geldim..
kahvaltıya devam edemiycem ne peynirim nede yumurtam ama dayanıcam bugunde baslayamazsam bidaha tutabilecegimi sanmıyorum kendimi .
antep fıstıgı serbest mi ..
günaydındiyetin ilk birkaç günü halsizlik yaşaman normal çünkü zararlı karbonhidratları ve şekeri kestiğinden metabolizma böyle tepki veriyor ama genelde 3günden sonra geçiyor.ama senin bu durumun diyetle ilgili değil kii arkadaşım baksana 10 gün regl!!!bence jinekologuna git,tuvalet sorunu yaşayan çok arkadaş var topikte tavsiyem;bol su,sabahları kuru kayısı,yeşillik tüketmen,düzenli yürüyüş yapman,birde hergün evde mayalanmış yoğurt tüketirsen,asla wc sorunu yaşamazsın,diyetimizde halsizlik ,uyuşukluk yok,tam aksi çooook enerjik yaşıyoruz
tesekür ederim :)cevabın için
cok merak ediyorum kilo verebilecekmiyim ..metabolizma sorunum var hiotroid için tefor kullanıyorum artı emzırıyorum acaba kilo vericekmiyim ilk haftada belli olur diye dusunuyorum ..
evet gercekten acıkıyorum doymadım ki zaten
dedigim gibi karatayı anladım ama yemek ve ogunlerin dogru ayarlayamamaktan korkuyroum aslında..
ögle yemeginde tavuk ve salata yerim diye dusunuyorum .. ölcu ve menulere alısana kadar zorlanıcam galiba
tesekür ederim :)cevabın için
cok merak ediyorum kilo verebilecekmiyim ..metabolizma sorunum var hiotroid için tefor kullanıyorum artı emzırıyorum acaba kilo vericekmiyim ilk haftada belli olur diye dusunuyorum ..
evet gercekten acıkıyorum doymadım ki zaten
dedigim gibi karatayı anladım ama yemek ve ogunlerin dogru ayarlayamamaktan korkuyroum aslında..
ögle yemeginde tavuk ve salata yerim diye dusunuyorum .. ölcu ve menulere alısana kadar zorlanıcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?