masalcım teşekkür ederim.
sabah bu kadar çok yemek beni zorluyor.
ama dikkat edecem bundan sonra.
kuruyemıs goremedım menunde,artık yemıyormusun?:26:
evde kalmamış loxicim ya,eşim bitirdi hepsiniceviz pek sevmem ama en azından ayçekirdeği ve yerfıstığı tüketmeye çalışıyorum normalde.en acilinden alışverişe çıkmam lazım
Afiyet olsunn ..
Ben de yarın pırasa yapayım diyorum ama nasıl yaptın?
kuruyemıs goremedım menunde,artık yemıyormusun?:26:
evde kalmamış loxicim ya,eşim bitirdi hepsiniceviz pek sevmem ama en azından ayçekirdeği ve yerfıstığı tüketmeye çalışıyorum normalde.en acilinden alışverişe çıkmam lazım
bulunduğum yerde sadece ceviz bulabiliyorum diğerlerinden yok malesef hepsi kavrulmuş
o yüzden süreli ceviz yiyorum ben de:26::26::26:
hosgeldınnnnSabahtan beri bu başlığı okuyorum, bir an önce 10-15 kilo arası birşey vermem gerek.Başlarsam devamı gelmez diye korkuyorum, bir kere tökezleyince gerisi hep kötü olur diye korkuyorum - malum şimdiye dek hep öyle oldu. Güzel mesajlarınızı hep atmaya devam edin,başarılarınızın devamını diliyorum. Okuyup okuyup ben de cesaretimi toplayabilirim bu diyete başlayabilirim belki.
yapabılırsen cok guzel kılo verırsın ama son ogununu oglen yemıs olacaksın ,bu senı bıraz zorlayabılır.akşam 18:00cıvarı hafıf bırsey atıstırsan cok ıyı olur, 1 avuc cevız,yanında 1 kase yogurt,bırkaç kuru kayısı süper olur meselaBundan sonra daha dikkatli olacağım teşekkür ederim canım.Akşam bir şey yemeyeceğim çünkü çalışıyorum eve gitmem 9.30 bulur o satten sonrada yememeyi tercih ediyorum.
Canım tencereye yağı salçayı koyuyosun azcık kavuruyosun üzerine iyice yıkadyıp doğradığın pırasaları ekliyosun. biraz karıştır pırasa biraz sulanıyor azcık bulgur ekle üzerine pul biber ve sıcak su koy. hemen de pişiyor tatlım. afiyet olsun. yerken üzerine boll limon sıkıyorumm
bugunku menum:
2 kayısı yumurta
12 zyetın
1 kk peynır
4 kuru kayısı
6-7 cevız
1 avuc yabanmersını
ara: tek sekerlı turk kahvesı(kaçamaktan sayılsın)kahvenın kokusu gelınce canım acayip cikolata çekti,arkadastada varmıs ama yemedım buraya yazacagım dıye.iyi ki varsınız kızlarrr
akşam:1 tbk zeytınyaglı taza fasulye
2 kofte
omega3 u sabah unuttum ,simdi alacagım
zipor:::2 saat yuruyus
Canım tencereye yağı salçayı koyuyosun azcık kavuruyosun üzerine iyice yıkadyıp doğradığın pırasaları ekliyosun. biraz karıştır pırasa biraz sulanıyor azcık bulgur ekle üzerine pul biber ve sıcak su koy. hemen de pişiyor tatlım. afiyet olsun. yerken üzerine boll limon sıkıyorumm
bulunduğum yerde sadece ceviz bulabiliyorum diğerlerinden yok malesef hepsi kavrulmuş
o yüzden süreli ceviz yiyorum ben de:26::26::26:
Afiyet olsun loxandra, sayende aklıma omega 3 geldi.
Yemeğin üstünden de 1.5 saat geçmişti ama problem olur mu ki.
.[/B]
olsunn canım,bayrama gittiginde bıraz alıp stok yaparsın sen de
ben yemekten 1 saat sonra aldım nerseyse.sorun olmaz sanırım,20:00 olmadı daha saat
,
Oluyor hıcbırsey yenılmeyecek dıyor hoca,ayran ya da sut,ya da sekersız ıcecekler ıcebılıyoruz sadece.Aycıcegı cekırdegı thıamın denılen yatıstırıcı ılac yapımında kullanılan bır madde ıcerıyor ben de cok severım,yedıgımız menulerde bolca omega3 var,takvıye omega3 balık yagı da kullanmaya baslayınca ruh halım de duzeldı epeydır,tuketmıyorum ben de....................Ilk bır hafta kurallara tam uyduktan sonra ınanın ınanılmaz rahatlıyor ınsan,sonrası da gelıyor zaten.Gül hanım merhaba öncelikle tebrik ediyorum sizi, başarılarınızın devamını diliyorum.
Bir sorum olacak size,daha önceki sayfalarda 1 su bardağı ayçekirdeği tükettiğinizi yazmışsınız.ayçekirdeğini akşam 8 den sonra tüketsek bir zararı olur mu?
masalcımm birbirimizden çok şey öğreniyoruzz gerçekten
burda arkadaşların tariflerini ayrı bir dosyada kaydediyorum ben
ada çayı zayıflatır mı bilgisi olan var mıııııııııı :S
hosgeldınnnn
yapabılırsen cok guzel kılo verırsın ama son ogununu oglen yemıs olacaksın ,bu senı bıraz zorlayabılır.akşam 18:00cıvarı hafıf bırsey atıstırsan cok ıyı olur, 1 avuc cevız,yanında 1 kase yogurt,bırkaç kuru kayısı süper olur mesela
çok sagol loxi,iyi fikir verdin.akşamdan yogurdumu içine ceviz,kuru kaysı ve keten tohumuyla hazırlayıp getireyim.
papadiya,ikiz,ve idealisr bugun üçünüzde bulgurlu pırasa yemıssınız.
gizli bir anlaşma mı var yoksa aranızda?
Oluyor hıcbırsey yenılmeyecek dıyor hoca,ayran ya da sut,ya da sekersız ıcecekler ıcebılıyoruz sadece.Aycıcegı cekırdegı thıamın denılen yatıstırıcı ılac yapımında kullanılan bır madde ıcerıyor ben de cok severım,yedıgımız menulerde bolca omega3 var,takvıye omega3 balık yagı da kullanmaya baslayınca ruh halım de duzeldı epeydır,tuketmıyorum ben de....................Ilk bır hafta kurallara tam uyduktan sonra ınanın ınanılmaz rahatlıyor ınsan,sonrası da gelıyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?