Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugunku menum:

2 kayısı yumurta
12 zyetın
1 kk peynır
4 kuru kayısı
6-7 cevız
1 avuc yabanmersını

ara: tek sekerlı turk kahvesı(kaçamaktan sayılsın)kahvenın kokusu gelınce canım acayip cikolata çekti,arkadastada varmıs ama yemedım buraya yazacagım dıye.iyi ki varsınız kızlarrr

akşam:1 tbk zeytınyaglı taza fasulye
2 kofte

omega3 u sabah unuttum ,simdi alacagım

zipor:::2 saat yuruyus

Afiyet olsunn ..
Ben de yarın pırasa yapayım diyorum ama nasıl yaptın?

Canım tencereye yağı salçayı koyuyosun azcık kavuruyosun üzerine iyice yıkadyıp doğradığın pırasaları ekliyosun. biraz karıştır pırasa biraz sulanıyor azcık bulgur ekle üzerine pul biber ve sıcak su koy. hemen de pişiyor tatlım. afiyet olsun. yerken üzerine boll limon sıkıyorumm

2. Öğün(ogle):1tabak dunden kalma az kıymalı ıspanak uzerıne 2 yumurta kırıp omlet yaptım,3 bıber,1domates,bır tutam nane,bırkac zeytın,bır bardak ayran,bır cay kasıgı keten tohumu(kabızlıga ıyı gelır,omega3 ıcerır),bır tutam corek otu. ................. (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3 fıncan Turk kahvesı

Spor: 3 saat ev ısı yaptım,bugun yurumedım, evdekıler saymazsak (oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum ,yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyor ).

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a16ogle%20yemeg%C4%B1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 62

hosgeldınnnn

sadece okumak degıl yazmak da onemlı bence,kaçamagı onluyor ve devamlılıgı sağlıyor.
mesela ben buraya yazmayacak olsam bugunku kahvenın yanında mutlaka cıkolata yerdım.
gunluk menunu hergun paylasmaya ne dersın?

Bundan sonra daha dikkatli olacağım teşekkür ederim canım.Akşam bir şey yemeyeceğim çünkü çalışıyorum eve gitmem 9.30 bulur o satten sonrada yememeyi tercih ediyorum.
yapabılırsen cok guzel kılo verırsın ama son ogununu oglen yemıs olacaksın ,bu senı bıraz zorlayabılır.akşam 18:00cıvarı hafıf bırsey atıstırsan cok ıyı olur, 1 avuc cevız,yanında 1 kase yogurt,bırkaç kuru kayısı süper olur mesela

afiyet olsunnnnn

ben pırasaya kıyma da eklıyorum,cok guzel oluyorrrrrrr

Son düzenleme:

Afiyet olsun loxandra, sayende aklıma omega 3 geldi.
Yemeğin üstünden de 1.5 saat geçmişti ama problem olur mu ki.

Ayy ne güzel anlatmışsın.
Yarın yapıp becerip beceremediğimi de söylerim.
Sayenizde yemek yapmayı da iyi öğreniyorum.
Ben geçen sene hiç bir yemeği yapamazdım.
Makarna bile zor yapardım
Şimdi arkadaşlar ne güzel yemek yapıyorsun sen, elinin tadı ne güzel diyor
Bilmiyorlar ki acemilik, ilk yapışlarımı yiyorlar, zehirlenme ihtimalleri bile vardı.
Bu sene içinde iyi yemek yapmayı öğreneceğim ama burası sayesinde, hem de sağlıklı yemekler.

masalcımm birbirimizden çok şey öğreniyoruzz gerçekten
burda arkadaşların tariflerini ayrı bir dosyada kaydediyorum ben

Oluyor hıcbırsey yenılmeyecek dıyor hoca,ayran ya da sut,ya da sekersız ıcecekler ıcebılıyoruz sadece.Aycıcegı cekırdegı thıamın denılen yatıstırıcı ılac yapımında kullanılan bır madde ıcerıyor ben de cok severım,yedıgımız menulerde bolca omega3 var,takvıye omega3 balık yagı da kullanmaya baslayınca ruh halım de duzeldı epeydır,tuketmıyorum ben de....................Ilk bır hafta kurallara tam uyduktan sonra ınanın ınanılmaz rahatlıyor ınsan,sonrası da gelıyor zaten.

papadiya,ikiz,ve idealisr bugun üçünüzde bulgurlu pırasa yemıssınız.

gizli bir anlaşma mı var yoksa aranızda?

çok teşekkür ederim gül hanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…