Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Valla bravo canım. Çok şanslısın

şu saat oldu hala acıkmadım sebep sabah 2 yumurtadan tereyağlı omlet yemem olabilir mi acaba.. akşamada cacık ve kabak yemeği yiyeceğim bugün diyette 3.günüm hadi hayırlısı..

merhaba sersum, ankara damısınız?

kermes diyince beinm kızında sabah kermesi vardı?

Merhaba,
Ben de dün itibariyle karatay'a başladım. Beni de aranıza alır mısınız :)
Daha önce şöyle böyle derken 25 kilo verdim, 10 kilo daha vermek istiyorum ama çok sıkıldım artık diyetlerden filan, belki buraya yazarsam motive olurum.

Dünkü menüm hasta olduğum için biraz dengesiz oldu.
Kahvaltı:
Bir bardak süt, beş zeytin, avuç içi kadar ezine peyniri.
Öğlen:
Sadece salata yiyebildim, ayrıca bir avuç taze fındık.
Akşam:
Dört kaşık kadar mercimekli bulgur pilavı, dört köfte, bol cacık.

bugün:
kahvaltı:
iki yumurta, peynir, ceviz.
öğle:
işyerinde çıkan yoğurlu ıspanak, üç tane mercimek köftesi.
arada acıktım, bir incir bikaç tane ceviz yedim.
akşam:
dünden kalma mercimekli bulgur pilavı ve cacık diye planlıyorum şimdilik.

Çalıştığım için yemek olayını çok düzenli yapamıyorum, yapabildiğim kadarıyla denemeye devam edicem :)

Kızlar merhaba protein günü güzel geçti öğlen şansımdan yemekhanede tavuk vardı Onu yedim 1 kase cacıkla

biraz önce de akşam yemeğinde 4 parça et yedim 2 bardak ayranla ve Tükkanı kapattım

Canlarım selam , nasılsınız , herkesin keyfi yerinde mi ?
Dün sabah iyi kalkmama rağmen öğleden itibaren ateşim çıktı , bi titreme halleri falan....Derhal tayt-yün atlet (her yaşlı kadına lazım ) asprin tedavisine başladım.Tedaviye yanıt vermişim çok şükür , sabah iyi kalktım , ateşim düşmüş ama kafam bi dünya.Neyse sallamadım fazla , pazara gittik.Amanın karı-koca gene gözümüz dönmüş , pazarda sebze-yeşillik bırakmamışız valla.Gören olsa kalabalık bir aileyiz sanır...Yolda karar verdik ; 2 haftada bir pazara gidicez.Bir hafta taze yeşillik bir haftada evden baklagil vs o şekilde yapıcaz çünkü jidden herşeyden alasımız geliyor ve pişir-pişir bitmiyo aldıklarımız...Neyse geldik eve.Bakla almıştık , dolaba koymaya gönlüm razı olmadı , pişirsdim hemen taze taze.Bi de güzel semizotu pişirdim (çok severim).Balık aldık biraz (Sersumcum akşam yemeğine bize davetlisin) , akşama balık-salata yicez.Bi de dünden piyaz var , onu da yeriz.İşte böyle canlarım.Bugün iştahım felaket açık (hayret , halbuki ne kadar zoraki yerdim ) , napiciiim bilmiyorum.Sabah bi kahvaltı yaptım , höh yani....Sonra da durmadı çenem...Hayırlısı...

Valla bravo canım. Çok şanslısın
sağol canım,valla sevindirik oldum yarın olsa da yürüsem

merhaba canııımmm,kıyamam sana..çok geçmiş olsunpazarı pazarlamışın gene..afiyetle yiyin canım bol bol leptin olsunvalla pazardan her hafta aynı şeyleri alınca baklagile filan sıra gelmiyo ki sebze pişirmektenbi de buzluğa attıklarımız,konserve yaptıklarımız filan var oo hoo onlar hepten geri planda kalıyolarhayret pek iştahsızsındır sen bildiğim amma kurt mu kaçtı içine nedir

ben ütü yapcam kızlar,zira pek sakin bu akşam burası:44::44:..iyi geceler

Basim felaket agriyo. Firinda patatesli kofte yaptim. Bide yayla corbasi. Anlayacaginiz bugun kacamakli gecti. Ama hic sececek halim yoktu beynim catliyo. Hadi kaciyorum

Çok sağol canımcım , iyiyim şimdi şükür...
hehehe kurt kaçtı galiba , iyi düşündün valla
Aynen canım yaaa , çok güzel demişsin , sürekli pazara gidince diğerlerine sıra gelmiyo gerçekten.O yüzden biz de bu yöntemi bulduk mecburen.Bu hafta buzluktan yiyelim diyoruz sonra bi pazara gidiyoruz , ooo hep kalıyo gene buzluktakiler....
Yarının yemekleri hazır , buyur gel , beraber yiyelin canımcım

Basim felaket agriyo. Firinda patatesli kofte yaptim. Bide yayla corbasi. Anlayacaginiz bugun kacamakli gecti. Ama hic sececek halim yoktu beynim catliyo. Hadi kaciyorum

Canım çok geçmiş olsun , işyerinde sıkıldın falan mı , o yüzden mi tuttu ki başın ? Benim çok olurdu çalışırken , başağarısı da değil de zonklama şeklinde...Yüzüm-gözüm şişerdi ağrıdan...Duş-asprin-karanlık-uyku şeklinde geçiyodu sadece...İnşallah seninki daha az inatçıdır...

kızlar proteine devam ediyorum 2.ögünüm salçalı büftek+ayran benim gibi protein yapan arkadaşlarda var galiba yararını görürüz inşallah cumaya....

Sagol canimcim. Migren var canim bende. Patatesi de yedim. Daha bi artti sanki :18:
Aksam uzeri oldu valla bilmiyorum ki. Gecer yarina.

Lavman önerecektir. Bence yinede git tabiki. Ana sinemaki de ısrarcıyım.
bende ucuz form caylari ve illlaki sinemeki diyorum cok cok faydali ve bol bol su

2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra katılabilirsin listeye tabiiki..

ohhh ellerine sağlık bebişim..off tutamıyoruz şu boğazımızı yavv.. ben de cıss yedim bugün:18::18:

bugün hep cıss günü anlaşılan bende cıss yedim ama çok az

3 kaşık bugday salatası sade kıymadan yapılmış yarım pide yanına ayran

2 mil leslie kesin farz oldu

Son düzenleme:
Ah canımcım , ne pistir o ağrı.İnşallah güzel bi uyku çekersin de geçer gider ağrın....

Evet berbat. Ama biraz spor yapıcam sonra duşa girerim sonra su içerim sonra da yatma vakti gelir muhtemelen. Sonuçta kaçamak yaptım bari azıcık spor yapiiiim. Hastalığı aklıma bile getirmek istemiyorum. :120:

bende ucuz form caylari ve illlaki sinemeki diyorum cok cok faydali ve bol bol su

:128::129: Kesinlikleee

iyi aksamlar guzel karataycilar ..
nasilsiniz bakalim bugun?

ben tum gun isteydim guzel ve eglenceli idi .. ve kacamaksiz olmasi ayrica mutlu etti benii ... sabah yediklerimi paylasmistim.. buna ilave olarak ogle bir kase korili corba ictim.

Aksam;
2 tavuk budu (firinda benim ozel baharatlarim ile baharatlanmis ve pisirilmis )

salata

kahve
su

spor; birazdan LEsli ile uslu uslu yuruyecegim. Simdi canimmmmm kocusum ile sutlu turk usulu kahvemi iciyorum

kızlar bi şey sorucam ben günde 2.5 lt su içiyorum ama nedense hala susayabiliyorum acaba 3 lt yapsam bi sakıncası olur mu ki?bi de bu aralar tarlusal kullanıyorum iştahımı fena açtı ama tutuyorum boğazımı suyla sütle yoğurtla falan geçiştirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…