- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
her zaman yürüdüğüm kaldırım taşlı yerden ileri gideyim ne var bakayım dedim...aaa bi baktım ciddi bir yürüyüş yolu,insanlar yürüyo,aralarda belediyenin spor aletleri...baya bi gittim,çim zemin bitince geri döndüm,toplam 1.5 saatten fazla sürdü..yol daha devam ediyodu yani
kızımın okulunun kermesi nedeniyle erken kalkıp büyüükçe bir tencere kısır yaptıktan sonra bi bakiim dedim..birazdan çıkıciimm..
güzel ve kaçamaksız bir gün dilerim..
sabah menüm
kıymalı kaşarlı yımırta
ceviz
sağol canım,valla sevindirik oldum yarın olsa da yürüsemValla bravo canım. Çok şanslısın
Canlarım selam , nasılsınız , herkesin keyfi yerinde mi ?
Dün sabah iyi kalkmama rağmen öğleden itibaren ateşim çıktı , bi titreme halleri falan....Derhal tayt-yün atlet (her yaşlı kadına lazım) asprin tedavisine başladım.Tedaviye yanıt vermişim çok şükür , sabah iyi kalktım , ateşim düşmüş ama kafam bi dünya.Neyse sallamadım fazla , pazara gittik.Amanın karı-koca gene gözümüz dönmüş , pazarda sebze-yeşillik bırakmamışız valla.Gören olsa kalabalık bir aileyiz sanır...Yolda karar verdik ; 2 haftada bir pazara gidicez.Bir hafta taze yeşillik bir haftada evden baklagil vs o şekilde yapıcaz çünkü jidden herşeyden alasımız geliyor ve pişir-pişir bitmiyo aldıklarımız...Neyse geldik eve.Bakla almıştık , dolaba koymaya gönlüm razı olmadı , pişirsdim hemen taze taze.Bi de güzel semizotu pişirdim (çok severim).Balık aldık biraz (Sersumcum akşam yemeğine bize davetlisin) , akşama balık-salata yicez.Bi de dünden piyaz var , onu da yeriz.İşte böyle canlarım.Bugün iştahım felaket açık (hayret , halbuki ne kadar zoraki yerdim ) , napiciiim bilmiyorum.Sabah bi kahvaltı yaptım , höh yani....Sonra da durmadı çenem...Hayırlısı...
sağol canım,valla sevindirik oldum yarın olsa da yürüsem
merhaba canııımmm,kıyamam sana..çok geçmiş olsunpazarı pazarlamışın gene..afiyetle yiyin canım bol bol leptin olsun valla pazardan her hafta aynı şeyleri alınca baklagile filan sıra gelmiyo ki sebze pişirmekten bi de buzluğa attıklarımız,konserve yaptıklarımız filan var oo hoo onlar hepten geri planda kalıyolar hayret pek iştahsızsındır sen bildiğim amma kurt mu kaçtı içine nedir
Basim felaket agriyo. Firinda patatesli kofte yaptim. Bide yayla corbasi. Anlayacaginiz bugun kacamakli gecti. Ama hic sececek halim yoktu beynim catliyo. Hadi kaciyorum
Canım çok geçmiş olsun , işyerinde sıkıldın falan mı , o yüzden mi tuttu ki başın ? Benim çok olurdu çalışırken , başağarısı da değil de zonklama şeklinde...Yüzüm-gözüm şişerdi ağrıdan...Duş-asprin-karanlık-uyku şeklinde geçiyodu sadece...İnşallah seninki daha az inatçıdır...
Sagol canimcim. Migren var canim bende. Patatesi de yedim. Daha bi artti sanki :18:
Aksam uzeri oldu valla bilmiyorum ki. Gecer yarina.
günaydın kızlar.dün akşam menü paylaşımı yapamadım.
akşam ki menüm;
bir kase çorba
tavuk
yoğurt
sabah menüm;
1 adet haşlanmış yumurta
bir dilim peynir
yarm kase yoğurt
şekerszçay
birazdan da yeşil çayımı hazırlamaya gidicem. sanırım Kaneelinde dediği gbi bu çaylar wc çıkmyı kolaylaştırıyor. 2 ndr faydasını görüyorum. birde bu sabah regl oldum. çok ağrım var. iş yernde zor duruyorum. bakalım bugün nasıl biticek
bende ucuz form caylari ve illlaki sinemeki diyorum cok cok faydali ve bol bol suLavman önerecektir. Bence yinede git tabiki. Ana sinemaki de ısrarcıyım.
2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra katılabilirsin listeye tabiiki..
ohhh ellerine sağlık bebişim..off tutamıyoruz şu boğazımızı yavv.. ben de cıss yedim bugün:18::18:
Basim felaket agriyo. Firinda patatesli kofte yaptim. Bide yayla corbasi. Anlayacaginiz bugun kacamakli gecti. Ama hic sececek halim yoktu beynim catliyo. Hadi kaciyorum
Ah canımcım , ne pistir o ağrı.İnşallah güzel bi uyku çekersin de geçer gider ağrın....
bende ucuz form caylari ve illlaki sinemeki diyorum cok cok faydali ve bol bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?