Canım desteğin için çok teşekkür ederim.haklısın yaşım küçük ama kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım.hep 75 üzeri idim.ama son yıllarda üniverste hayatının da kattığı düzensiz beslenme ile bu hale geldim.bende diyetisyene gittim ama hep normal yediğimden daha fazlasını verdi pek yararını göremedim.kendi kendime bişiler yapıcam artık.bu arada sauna eşofman diye bir şey gördüm internette çok terletip hızlı zayıflatıyormuş sipariş versem mi diye düşünüyorum.kullanan yada bilgisi olan varsa önerisini bekliyorum..
kızlar yarın detoksumun son günü 10 günde 4 kilo vermişim.ancak yarın hiçbişi yememem gerekiyor akşam 5te sinameki 8 buçukta zeytinyağlı limonlu suyum var.perşembe bekle beni karatay bende geliyorummkitabıda yarıladım zaten:)iyi geceler herkesee[/QUOT
masallh ne guzel vermısın ne detoksu yaptın
kızlar yarın detoksumun son günü 10 günde 4 kilo vermişim.ancak yarın hiçbişi yememem gerekiyor akşam 5te sinameki 8 buçukta zeytinyağlı limonlu suyum var.perşembe bekle beni karatay bende geliyorummkitabıda yarıladım zaten:)iyi geceler herkesee
Yaşasın Yaşasınkullanabiliyorum artık.
bugün büyük başarılara imza attım.
Kızlar merhabalar
2 haftadır düzenli spor yapıyorum kendimce yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ve diyetleri araştırıyorum bugünde karatay diyetini araştırmaya karar verdim , okudum biraz sizlerden de bilgi almak istedim , bunu yapıpda ne kadar başarılı oldunuz , ayda kaç kilo veriyorsunuz gibi ... aklıma gelen sorular şuan için bunlar , şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
bugun karatayla ikinci günüm ...
dünü ac gecirdikten sonra aksam kabak dolması iki tane yedim yogurtla birlikte
birazcıkta karataya uygun yaptıgım kısırdan yedim ..
sabah yine kahvaltıda az yedim ...
3 tane kayısı
avuc içi peynir
ve bir avuc ceviz.
oglen
kayserililerin bir corbası ama içinde mantı gibi bişeyler vardı ..
yogurt yedim
ama doymadım suan cok acım
ekmek seviyormusum ben ya
bugun karatayla ikinci günüm ...
dünü ac gecirdikten sonra aksam kabak dolması iki tane yedim yogurtla birlikte
birazcıkta karataya uygun yaptıgım kısırdan yedim ..
sabah yine kahvaltıda az yedim ...
3 tane kayısı
avuc içi peynir
ve bir avuc ceviz.
oglen
kayserililerin bir corbası ama içinde mantı gibi bişeyler vardı ..
yogurt yedim
ama doymadım suan cok acım
ekmek seviyormusum ben ya
sabahları yumurta yiyemiyorum.
işe geldigim için hala cözüm bulamadım .
sabah kahvaltı için secenek ne var bilgisi olan varmı ....omlet falan dısında...
arkadasın annesi yapmıs tabaga koyulduktan sonra farkettim onun hamur oldugunu bişey diyemedim ....
kacamak yapmak istemiyorum ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?