Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugun hepimizin gunu birbirinden guzek gecer. Disarida cok guzel bir hava var havayi gorunce cok mutlu oldum.

Ayse kilo cizelgesi icin link vermis ben zaten ayni sekilde yapmistim ama tam olmadi.

dün öğlen biber dolması yoğurt ve domates çorbası yedım
akşam eve gıdınce süprizzzzzzzzzzzzzz
biber ve patlıcan dolması vardı yedımmmm (çok güzel yapmış güzel anneeemm)
saba h 2 yumurtalı peynırlı omlet 5-6 ceviz 3-4 zeytin 2 hurma ve 2 incir (süt olsun diye)

gunaydın karatay cıtırları
bıkacgundur yazmıyordum buraya cunku baya sapıttım kacamklarım oldu bu aralar cnm cok sıkkındı bu yuzden kendıme ozel bısey hazırlayacak guc bıle bulamdım hep hazır ne bulduysam yedım oldu belkı yıyerek kendımı ıyı hıssetmeye calıstım ne yedıklerımı oyuzden yazmak ıstemedım ama bundan sonra cok duzenlı beslenmeye gececem sıkı bır karatay yapmaya karra verdım esıden duznelı kılo verırımım olurdu bu aralar cok durakladım

cnm bende 3 yıl once sortunu almıstım tuzuyla bırlıkte pekbır farkını goremedım aslında cokda duznelı kullanamadım cunku baya bır sıkı wc ye dahı gıtmeye uzenıyordum cıkarmak gıymak baya bır mesel sımdı kılo alınca hıc gıremıyom ıcıne bıraz zayıflıyım olmasa bıdajha denıyım

sabahki kahvaltım .klasik karatay kahvaltısı öğlen de dün artan yemeklerden yemeyi düşünüyorum 1kasede yoğurt akşamada keşkek yapmayı düşünüyorum hiç yapmadım karatay mutfağı kitabından bakarak yapmayı düşünüyorum kızlarrr akşam 8 den sonra bişey yemiyoruzya çok zor oluyor acıkmıyorum öle anlamayın ev halkı tv izlerken meyve falan yiyo gece uzun bizde bakıyoruz iyice otlaştın diyolar yaa pöfffffffffffffffffffffffff[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="width: 503, align: left"]

[TD="align: left"] [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Günaydın kızlar

Dün yediğim patates yüzünden tam 600 gr almışım Bugun kahvaltıdan sonra yine spor yapıcam Leslie ablamla

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

Kahvaltı : 10:00

1 tavuğun totosundan yeni çıkmış haşlanmış yumurta
1 çay bardğı yeni kırılmış ceviz
8 yeşil 2 siyah zeytin
1 dilim köy peyniri (marketlerde satılan örgü peynir yiyebiliyor muyuz bu arada ya çok severim de )
1 kase maydonoz
3 kupa Yeşil çay

Bugün 2.5 lt suyun 1.5 lt si su + 1 lt si limonlu su olacak.

çok güzel sonuç almışsın tebrikederim yaptıgın detoks hakkında bilgi verirmisin

Selam kızlar, Sonunda kilo çizelgemi düzelttim. NE BÜYÜK BAŞARI!

Bugün canım klasik kahvaltı istemedi,
Bende 2 muz 1,5 cay bardağı ceviz yedim.
umarım çook değildir. :)

GÜNAYDIN KIZLAR

dün akşam ki menüm;
çorba
balık
salata
yoğurt

sabah kahvaltım;
1 adet haşlanmış yumurta
3 günkurusu
şekersz çay

Yaşasın Yaşasın kullanabiliyorum artık.

bugün büyük başarılara imza attım.

selam kızlar nasılsınız bakalım

kahvaltı öncesi 3 gün kurusu kayısı ve üzerine su

2 yumurtadan yapılmış maydanozlu peynirli omlet(tereyagda mis gibi)

6-7 zeytin közlenmiş kırmızı biber 5 ceviz 2 çeri domates ve omega3

çay çay çayyyyy:119:

Kızlar merhabalar
2 haftadır düzenli spor yapıyorum kendimce yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum ve diyetleri araştırıyorum bugünde karatay diyetini araştırmaya karar verdim , okudum biraz sizlerden de bilgi almak istedim , bunu yapıpda ne kadar başarılı oldunuz , ayda kaç kilo veriyorsunuz gibi ... aklıma gelen sorular şuan için bunlar , şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

başarısız olanı bilmiyorum bünyeden bünyeye değişir kilo vermekde henüz 1 ayı doldurmadım karatayla zorlanmadan aç kalmadan sağlıklı beslenerek veriyoruz kiloları

bugun karatayla ikinci günüm ...
dünü ac gecirdikten sonra aksam kabak dolması iki tane yedim yogurtla birlikte
birazcıkta karataya uygun yaptıgım kısırdan yedim ..

sabah yine kahvaltıda az yedim ...
3 tane kayısı
avuc içi peynir
ve bir avuc ceviz.

oglen
kayserililerin bir corbası ama içinde mantı gibi bişeyler vardı ..
yogurt yedim

ama doymadım suan cok acım

ekmek seviyormusum ben ya

kahvaltıda yumurta yemelisin yediklerin az elbette acıkırsın

mantı cıss uzak durmalısın bence

Son düzenleme:

Canım şu anlattıklarına bakılırsa sen karatay yapmıyorsun sadece ekmeği hamur işini falan kesmişsin. Daha ikinci gündn kaçamak yapmışsın. Bence geçmişe dönük biraz menüleri incele yaptığın kahvaltıyı çeşitlendir acıkmayacaksın.

sabahları yumurta yiyemiyorum.
işe geldigim için hala cözüm bulamadım .
sabah kahvaltı için secenek ne var bilgisi olan varmı ....omlet falan dısında...

arkadasın annesi yapmıs tabaga koyulduktan sonra farkettim onun hamur oldugunu bişey diyemedim ....
kacamak yapmak istemiyorum ki ben

Canım geriye dönük okursan göreceksin neler neler yiyebileceğini. peynir zeytin ceviz içii yeşil çay yeşillik ve bir tane meyve sabah olmak koşuluyla yiyebilirsin.

merhabalar ben tartıda bu yaz gördüğüm rakamdan sonra dehşete kapılıp bu işe bir dur deme kararı aldığım gün canan karatayı dinlemiştim bir gece televizyon proğramında bazı başlıkları kendime not aldım şekeri kestim yemeği günde 2 öğüne indirdim yürüyüş yaptım diyet yaptım denilemez zaman zaman pastalar börekler vs... havadada uçuştuğu olmuştur ama bir yerden başlamalıydım ve en azından artık almamalıydım tartım bozulmuştu dikkatimin üzerinden 4 ay geçmişti komşumun ısrarrıyla tartıya çıktım evett sadece dikkatle 10 kg gitmişti benden...sonra bazı sorunlardan dolayı 2 ay yürüyüş yapamadım yediklerimede değil dikkat etmek pastalar felan havada uçuşuyordu tartılmamıştım kendi kendime tamam bu 2 ayda bu yemeyle kimbilir ne kadar almışımdır derken bir gün bir tartıldım oda ne 2 kğ gitmiş inanamadım ve tekrar gaza geldim günde bir saati aktiviteye ayırdım evden çıkıyorum biraz yürüyor birazda parklardaki aletlerle çalışıyorum derken 15 gün sonrasında diyetide kattım dukan diyeti şimdi 24 günümdeyim diyette 105 kg geçen hafta yani yazdan bu tarafa toplamda 17 kğ gitti benden..dukan diyetinden şimdilik memnunum zorlanmıyorum ama ellerim çatlıyor diş etlerim ağrıyor ve sanki biz türk halkına pek uymuyor bir kaç gündür kararsızım acaba sizemi katılsam karataymı yapsam puffffff kafam karışıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…