Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçmiş olsun ılık bi duş alıp karanlık odada yatarsan migrene iyi gelir

yap canım ama çok yorma kendini canım daha da artmasın baş ağrın

Teşekkürler arkadaşlar. Leslie 3 mil yaptım şimdi duşa giriyorum. Çok yorulmadım ya miskinliğim gitti. Şimdi yatarsam gece uyuyamam dün gece de uyuyamadım zaten belkide ondan tuttu. Neyse terim soğumadan giriyim duşa

tebrikler canım vallahbenim hiç yapasım gelmedi 40 dk yürüdüm gündüz onu bahane ettim bi de yarın akşama kadar okulda olacağım stajda 4 sınıf rehberliği bir grup rehberliği tam 5 sat arka arkaya yorulcam yani bende duşumu aldım şimdi uyuyacağım kızlar iyi geceler öpüyorum sizi

Leslie ile 2 mile 30 dakika yurudum.. https://www.youtube.com/watch?v=oBgB_cqDiXs

İyi geceler canım. Geldim oh mis Aman kolay gelsin eforun çok olacaksa yorma kendini ben2 gündür spor yapmamıştım. O yüzden artık bugun yapıyım dedim. Zaten patates de yedm :18:

Leslie ile 2 mile 30 dakika yurudum.. https://www.youtube.com/watch?v=oBgB_cqDiXs

Tebriik ederim canım Bende Leslie sansone 3 mil yürüdüm Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

merhaba kızlar
sabah tartıldıgımda ++++lardaydım nedenını pek anlamadım
cumaya da az kaldı derken bende proteın yapmaya karar verdım
sabah
2 kk yumurta
baya peynır
biraz zahter
ogle
1 yumurta
sut
aksam
hamsi fırında

:13:tebrikler benide gaza getirdiniz leslie ile 2 mil yaptım iyiki varsınız birbirinize destek olmanıza hayran kalıyorum açıksası üstelikde tanımadan hepinize teşekkürler

menümü paylaşayım

sabah lorlu ıspanak salatası ay enfesdi acayip tok tuttu tavsiye ederim

ara türk kahvesi 2 parça eti karam bitter %70 kakalo 1 adet 25 cale denk gelıyor:18:

öğle :1 kase tavuk çorbası
4 kaşık karnıbahar yemeği
2 kaşık yoğurt

ara 1 adet portakal 2 adet ceviz

akşam 4 adet tavuk köfte
bulgurlu ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt

su : 2 litre

spor :1 saat yüzme

:13:tebrikler benide gaza getirdiniz leslie ile 2 mil yaptım iyiki varsınız birbirinize destek olmanıza hayran kalıyorum açıksası üstelikde tanımadan hepinize teşekkürler

Tberiklerrrr. Evet bencil insanların yeri değil bu topic gerçekten herkes elinden geldiğince yardımcı oluyor. Çok sevindim canım sporu aksatmasak daha hızlı vericez de :119:

Arkaslr bende karatay diyetini keşkeden sanslı insanlardanım iyi gidiyor 15 gün oldu 1 kilo verdimzor veriyom bakalım hayırlısı

Bugun yogun bir gun gecirdim. Aksam menumu ancak simdi paylasiyorum

1 Kizarmis patlicanla yapilmis imam bayildi
Bol yesil salata
1 bardak ayran
Yarim cay bardagi findik badem

Aksam yemegimi 18.00 de yedim.
Saat 20de bir dernegin cayina davetliydim.gittim ama sadece 2 bardak su ictim. Bayanlar o kadar cok sey hazirlamislarki anlatamam ama hic birinden tatmadim.

Arkadaslar gecmisi okudum herkes benim gibi yeni olanlarin sorularina nasil acik yureklilikle cevap veriyor inanamadim. Kizlar hepiniz cok iyisiniz. Iyi geceler...

iyi uykular allah rahatlık versin sabah görüşmek üzere esen kalın

Herkes bir zamanlar yeniydi... Yardımcı olmak ve başkasının mutluluğuna vesile olmak mükemmel bişey İyi geceler...

kızlar yarın detoksumun son günü 10 günde 4 kilo vermişim.ancak yarın hiçbişi yememem gerekiyor akşam 5te sinameki 8 buçukta zeytinyağlı limonlu suyum var.perşembe bekle beni karatay bende geliyorumm kitabıda yarıladım zaten:)iyi geceler herkesee

Son düzenleme:

tebriklerr iyi spor yapmışsın ben doğru düzgün yapmadım spor bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…