- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
çok geçmiş olsun canımbaş ağrısı fena
Sagol canimcim. Migren var canim bende. Patatesi de yedim. Daha bi artti sanki :18:
Aksam uzeri oldu valla bilmiyorum ki. Gecer yarina.
Sağol cannımm şimdi Leslie ye başlıyorum. Patatesin yüzünden olduysa insülin minsülin gitsin kanımdan
Geçmiş olsun ılık bi duş alıp karanlık odada yatarsan migrene iyi gelir
yap canım ama çok yorma kendini canım daha da artmasın baş ağrın
Teşekkürler arkadaşlar. Leslie 3 mil yaptım şimdi duşa giriyorum.Çok yorulmadım ya miskinliğim gitti. Şimdi yatarsam gece uyuyamam dün gece de uyuyamadım zaten belkide ondan tuttu. Neyse terim soğumadan giriyim duşa
tebrikler canım vallah benim hiç yapasım gelmedi 40 dk yürüdüm gündüz onu bahane ettim bi de yarın akşama kadar okulda olacağım stajda 4 sınıf rehberliği bir grup rehberliği tam 5 sat arka arkaya yorulcam yani bende duşumu aldım şimdi uyuyacağım kızlar iyi geceler öpüyorum sizi
Leslie ile 2 mile 30 dakika yurudum.. https://www.youtube.com/watch?v=oBgB_cqDiXs
İyi geceler canım. Geldim oh misAman kolay gelsin eforun çok olacaksa yorma kendini ben2 gündür spor yapmamıştım. O yüzden artık bugun yapıyım dedim. Zaten patates de yedm :18:
Tebriik ederim canımBende Leslie sansone 3 mil yürüdüm Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
:13: tebrikler benide gaza getirdiniz leslie ile 2 mil yaptım iyiki varsınız birbirinize destek olmanıza hayran kalıyorum açıksası üstelikde tanımadan hepinize teşekkürler
Arkaslr bende karatay diyetini keşkeden sanslı insanlardanım iyi gidiyor 15 gün oldu 1 kilo verdimzor veriyom bakalım hayırlısı
Bugun yogun bir gun gecirdim. Aksam menumu ancak simdi paylasiyorum
1 Kizarmis patlicanla yapilmis imam bayildi
Bol yesil salata
1 bardak ayran
Yarim cay bardagi findik badem
Aksam yemegimi 18.00 de yedim.
Saat 20de bir dernegin cayina davetliydim.gittim ama sadece 2 bardak su ictim. Bayanlar o kadar cok sey hazirlamislarki anlatamam ama hic birinden tatmadim.
Arkadaslar gecmisi okudum herkes benim gibi yeni olanlarin sorularina nasil acik yureklilikle cevap veriyor inanamadim. Kizlar hepiniz cok iyisiniz. Iyi geceler...
Bugun yogun bir gun gecirdim. Aksam menumu ancak simdi paylasiyorum
1 Kizarmis patlicanla yapilmis imam bayildi
Bol yesil salata
1 bardak ayran
Yarim cay bardagi findik badem
Aksam yemegimi 18.00 de yedim.
Saat 20de bir dernegin cayina davetliydim.gittim ama sadece 2 bardak su ictim. Bayanlar o kadar cok sey hazirlamislarki anlatamam ama hic birinden tatmadim.
Arkadaslar gecmisi okudum herkes benim gibi yeni olanlarin sorularina nasil acik yureklilikle cevap veriyor inanamadim. Kizlar hepiniz cok iyisiniz. Iyi geceler...
Teşekkürler arkadaşlar. Leslie 3 mil yaptım şimdi duşa giriyorum.Çok yorulmadım ya miskinliğim gitti. Şimdi yatarsam gece uyuyamam dün gece de uyuyamadım zaten belkide ondan tuttu. Neyse terim soğumadan giriyim duşa
Merhaba, ben de kılo vermeye karar verdım.
bu kilo tablosunu nasıl eleyebiliyoruz buraya (tickerfactory.com) biri anlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?