Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kendini zorlamadan ve zrar görmeden yapabileceğin mükemmel bir diyet bu herkes çok memnun. Davet ediyoruz seni buraya

Kendini zorlamadan ve zrar görmeden yapabileceğin mükemmel bir diyet bu herkes çok memnun. Davet ediyoruz seni buraya

Karatayda asla zorlanma ve hassasiyet yok karataya başlamadan ev temizliyip az yürüyüş yaptıgımda 2 gün yerimden kalkamıyordum bacak agrılarından dolayı çok şükür 14 gündür karatayla sağlıklı besleniyorum agrılarım eser kalmadı ve yaptıgım o kadar hareketten sonra eşim bile farkında artık enerjim oldukca çok yaşasın karatay

çok güzel sonuç almışsın tebrikederim yaptıgın detoks hakkında bilgi verirmisin

evet kızlar çok uzun süredir diyetlerle haşır neşir olduğum için kendimi aç bırakmaya çok alışkın bir insanım.o yüzden ben aç kalamam asla yapamam diyenler boşuna okumasınlar.yaptığım detoks prof. Ahmet marankinin uyguladığı bir detoks.insanlar sırf bu detoks için kamplara kaplıcalara gidiyorlarmış.bende oraya giden bi abime bu karatay diyetinden bahsettim.(metabolizmamın yavaş olduğunu,her gün wc ye çıkmadığımı bu yüzden yavaş kilo verdiğimi filan.)O da bana bu detoksu yaparsan hem bağırsakların düzenli çalışacak,hem toksin,hemde bağırsak ve böbreklerdeki gereksiz taşları atacaksın dedi.yani bağırsakların S şeklindeki her kıvrımında taşlar oluyormuş ve bunlar bizim sindirimimize engel oluyormuş.tamam dedim ve 10 gün önce başladım.Detoks sonunda 7 kiloya kadar verenler oluyormuş ama ben 4 kilo vermişim.sanırım her zamanki gibi bol su içmediğim için.kısaca yeneceklerden bahsedeyim yemede sınırlama miktarı yoktur:

*çiğ olarak yenilebilecek her türlü sebze ve meyve
*evde sıkılmış meyve suları
*kuru yemiş(fındık,ceviz,badem)
*kuru meyve (kuru siyah üzüm,kuru kayısının gün kurusu olanından,kuru incir)
*2 ltreye kadar su
*Gün içinde iki kupa yeşil çay(arada kekik çayıda olabilir)
*ve kesinlikle ama kesinlikle unutulmaması gereken şey gece yatmadan önce çay bardağının yarısına limon suyu diğer yarısınada gerçek zeytin yağı doldurup fondipleyp içiyoruz.(tadı çok iğrençti ama burnumu tıkayarak içmek zorunda kaldım.)
*yoğurt, ve ayran

vee kesinlikle yenmemesi gereken şeyler:

*hayvansal hiçbir ürün(yoğurt,ayran dışında) tüketilmiyecek.
*kesinlikle ve kesinlikle sebzeler pişirilmeye maruz bırakılmayacak.tamamen çiğ olarak yiyaceğiz.yalnızca su dönemde brokoli ve karnabahar yiyebilmek için 2-3 dakika kadar haşlayabilirsiniz.yarı çiğ olacak.
*kesinlikle şeker ve tuz kullanılmayacak.
*hazır olan herhangi bir işleme maruz bırakılmış yiyecekelr kesinlikle yasak.
*zeytin yağı dışında bir yağ kullanmak yasak.

evet kızlar listem böyleydi.Bugün 10. günüm bu güne özel bir mönü var.saat 5 e kadar hiç birşey tüketmeyeceğim.dolayısıyla yataktan çıkmamam gerek. 17:00 de bir tatlı kaşığıyla demlenmiş sinameki çayım var.20-21 arası bir su bardağı zeytin yağı bir su bardağı limon suyunu çip bitiricem.yatakta sağ tarafıma ana rahmi pozisyonu alarak yatacağım.ve gece 2 ye kadar lavaboya çıkacağım.Eğer çıkmazsam sabah 6 da kalkıp lavman yapacağım(hiç yapmamıştım çok tedirginim).ve bağırsaklar tamamen boşalacağı için wc den hemen sonra 2 kaşık pirinçle yapılmış pirinç lapası yiyeceğim.tarfi veren abim bana içinde yıllarca neler yaşadığını görebilmek için klozete peçete sar yaptıktan sonra bak ama sakın korkma dedi:)bunu söylerken bile ürktüm.belki bu işlemden sonre 1-2 kg daha zayıflar mıyım diye düşünüyorum.tamamen doğal bir detoks olduğu için kesinlikler verdiğn kiloları geri almıyorrmuşsun. denemek isteyenler olursa sorularını cevaplayabilirim

zeytin,ceviz,narekşisi gibi şeyler çok özlüyorum oysaki kartayda serbest anladığım kadarıyla

bu arada gribim son hızla devam ediyor detokstan dolayı ilaçta alamıyorum.Sporuda ektim bugün anlamsız bir vicdan azbı duyuyorum

Kızlar selam , nasılsınız ?
Yaaa bu hafta şu nezle-grip nedeniyle hiç zipor yapamadım , halim yoktu hiç.Halim yoktu ama iştahım da çoktu , Cumaya kesin ++++dayım.Şimdiden gelsin çantalar-bavullar...İnşallah sizlerin durumu benden daha iyidir...Haftaya Allah kerim...

Ürktüm. Ama bunu dolunayda yapıyorlar heralde :44: Bugun dolunay var dimi

canım hoşgeldin uzun süredir bende giremiyordum bebişin doğdumu hamileydin dğilmi canım

öncelikle geçmiş olsun canını sıkma herşeyin başı sağlık

Verirsin belki 2 gün kaldı. Dün herkes kaçamak yaptı yahu Patatesi yedim 600 gram aldım bir gecede bende tabi yatmadan önce yapılan sporun da vardır bu şişmede diye düşünüyorum ama bugun de 3 mil yapıcam erken saatte birazdan. Gece de 1 mil yapıcam yatmadan Bu arada benim ağrım geçti gibi çok şükür Gittim marketten Yovita prebiotik yoğurt aldım. Kociş sabahın köründe gidip ismini yazdırdığı satıcıdan 3 kilo çiğ sütü kapıp geldi Onunla yoğurt mayalayacam daha diğer yoğurt bitmedi bile Bide tavuklar gıdaklayınca yumurta da istemiş adamdan 4 tane yumurtayla geldi Yer yemez tuvalete koştum Doğa yesek wc sorunu falan kalmayacak heralde

selam kızlar

oğlumu okula bıraktım geldim biraz geçmişi okudum karataycılar çoğalmış
benimbugün reglimin 2. günü kesin cumaya +++ çıkarım

sabah kahvaltım 11.15 bitti
2 yumurta
4-5 zeytin biraz peynir
avuç içi kadar fıstık
5 kayısı
1 incir
çay vee bol bol su

öncelikle geçmiş olsun canını sıkma herşeyin başı sağlık

Canım çok sağol , aynen öyle , herşeyin başı sağlık.İyiyken at gibi koşturuyorum ama bu hafta ancak zorunlu şeyleri yapabildim.Haftaya acısını çıkartırım inşallah ...

leylakım meraba nasılsınnn sende biraz kiloalmışsın sanırımmm bende çok aldım tekrar burdayım nasılsın nasıl gidiyor diyet

Merhaba hanımlar;

Sabah 09:00, Kahvaltı

omega 3

3 kuru kayısı

2 yumurtadan peynirli omlet
yarım-1 çay bardağı arası ceviz-badem
azıcık peynir
7 siyah-yeşil karışık zeytin
1 minik domates
yarım salatalık

1 bardak adaçayı

Bir şey danışmak istiyorum. Başladığımdan beri yaşadığım tuvalete çıkma problemi devam ettiği için kuru kayısı yemeye başladım, gün kurusu bulamadım malesef. 14:00'te öğlen yemeği olarak bir kase yoğurda ceviz-fındık badem ve 1 tatlı kaşığı keten tohumu katarak yemeyi düşünüyorum. Buna bir 2 tane daha kuru kayısı katsam insülin'i oynatır mı?

Son düzenleme:

Veremem Çiğdemim veremem anacım Şuan dahi çekirdek çitlemekteyim bilfiil Biliyosun ben pek kasamıyorum kendimi.Canım bişey istiyosa yiyorum , yoksa çok üzgün oluyorum.Patates ne kadar yemiş olabilirsin ki , bişey olmaz , korkma.Bu arada biz yıllardır doğru-düzgün patates yemiyoruz , kırk yılda bir , misafire falan yaparsam....Ben patates olan yerlere kereviz koyuyorum (X gördüğüm yerlere kereviz yazıyorum ) , mesela tencerede patates-köfte yerine kereviz-köfte , patates oturtma gibi kereviz oturtma yapıyorum.Geçen gün küp küp doğradım , biraz z.yağladım ve fırında kızarttım , çok hoşumuza giderek yedik.
Migrenin geçtiğine çok sevindim , yoğurdun da tutmuş , ona da çok sevindim.Mayanı korumak için üstüste mayalaman iyi olur gerçekten.Afiyetle yiyin hem yoğurdu hem de yumurtaları.
Ben 2 ay öncesine kadar sigara içiyodum.Sabah kalkınca kahve-sigara içerdim aç karnına ve anında koşa-koşa tuvalete giderdim.Şimdi bu sigara-kahve muhabbeti bitince benim de düzenim bozuldu.Eski düzene dönemedim bi türlü.Gerçi hemen hergün gidiyorum tuvalate ama istediğim randımanı alamıyorum hahahaha tam b.k. muhabbeti oldu...Neyse dün bi ilaç aldım , henüz kullanmadım , akşamdan içersen sabah tuvalete gidiyomuşsun.Sıkışırsam kullanıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…