kızlar 8850. sayfaya bakarmısınız yazmıştım sizlere ama bir ayını tamamlamamış biri hariç cevap veren biri olmadı. Tecrübeli işin ehli kişiler sizlere sesleniyorum duyun beniiii
Süt artırmak için ne yapmam gerek yardım edın kızlarrrrr
Bana reaktif hipoglisemi teşhisi kondu canikom.İki defa tokluk şekerim 70'in altında ölçüldü (açlıklar normal).Sonra ben 1.5 ay boyunca çok tuhaf şeyler yaşadım.Aşırı yemek , hiç doymamak , kafada sersemlik , konuşmada güçlük , baş dönmesi , sürekli çarpıntı vs vs ....Sonra eşim b biana şeker ölçüm cihazı aldı ve ben kahvaltı sonrası 1 saat ve 2 saat şekerlerimi ölçmeye başladım.Aynı dönemde bu saydığım belirtilerde geriye gitmeler oldu.Şeker ölçümlerim normal çıkmaya başladı , doyma duyum geri geldi , çarpıntılarım azaldı vs vs.....Şimdi çok şükür tamamen normale döndüm diyebilirim.Ve bunu teyid etmek için yükleme yaptırıcam...Ya teşhis konduğu dönemde bende bir anormallik vardı (o dönem tahliller için çok ama çok fazla kan vermiştim , buna bağlıyorum) ya da bi şekilde iyileştim ama bu da bana saçma geliyo :26::26::26::26:
Canım çok genel sormuşun soruyu...Yani sonuçta burda herkes kilo veriyo.Eğer layıkıyla yapılırsa ve başkaca bir hormonal problemin yoksa kilo vermende sorun olmaz.Ama tabi herkesin metabolizması farklı , kimi daha hızlı-kimi daha yavaş veriyo ama gidiyo kilolar bi şekilde...
Zannetmiyorum tarifin gerçekten de uyuyor tanınla. Ama insan vucudu kanseri yeniyor yahu diyabeti de yener elbet. Sonuçta insülin direnciyle alakalı bir hastalık. Kansızlıkta da oluyor bu dediklerin ben şuan yaşıyorum onları mesela çoğu zaman. Zamanla düzelicek kansızlığım geçtikçe Kan hücreleri hemen yenileniyor canım 30 40 cc kandan bişicik olmaz. He desen ki 1 ünite falan verdim ona bişi diyemezdim de. Regl de bile daha fazla gidiyo kan Hepimiz iyileşelim inşallah ya bu diyet on numara 5 yıldız valla
sayfalar birikmiş maşallah sonra okurum..
annemi acile kaldırmışlar..offf kadın aylardır başım dönüyor gözlerim bulanık görüyor diyor..4-5 doktora gitti sonuç yok..şekeri var tansiyonu var..tahliller normal gözüküyor ama şikayetler devam ediyor..dün dahiliyeye gitti bugün acillik oldu..şeker ilacını değiştirmiş..ben tabii uzaktan kumandayla yönlendirmeye çalışıyorum..offf gurbet ne zor...
acile gelince bu sefer doktoru fakülteye gidip endokrinolojiye görünmelisin tüm insülin testlerine bakılsın demiş..yaa bunu en baştan söylesene acillik mi olmak lazım..bu kadın sana 3 kere aynı şikayetten gelmiş kbb ye gitmiş nörolojiye gitmişş..offf Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi...
neyse kızlar çok uzattım kusura bakmayın canım sıkıldı naapayım
sabah
salçalı omlet
peynir
yoğurt
öğlen
balık
ayran
işte böylee
annemi acile kaldırmışlar..offf kadın aylardır başım dönüyor gözlerim bulanık görüyor diyor..4-5 doktora gitti sonuç yok..şekeri var tansiyonu var..tahliller normal gözüküyor ama şikayetler devam ediyor..dün dahiliyeye gitti bugün acillik oldu..şeker ilacını değiştirmiş..ben tabii uzaktan kumandayla yönlendirmeye çalışıyorum..offf gurbet ne zor...
acile gelince bu sefer doktoru fakülteye gidip endokrinolojiye görünmelisin tüm insülin testlerine bakılsın demiş..yaa bunu en baştan söylesene acillik mi olmak lazım..bu kadın sana 3 kere aynı şikayetten gelmiş kbb ye gitmiş nörolojiye gitmişş..offf Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi...
sabah
salçalı omlet
peynir
yoğurt
öğlen
balık
ayran
işte böylee
bu arada popoma kıyıp gittim ve ilk deposilinimi vuruldum..bıktım hastalıktan ..2-3 ay üst üste vurulunca toparlarım inşallah
sağol canım.kızlar ben çıkmak zorundayım,akşama gelmeye çalışırım..sersum canım düzelir herşey inşallah..memlekette çok iyi doktorlar da var,tedavisi güzelce yapılır annenin...
birdy, çiğdem,kızlar iyi akşamlar öptüm canlarım hepinizi,diyeti bozmayın haaa...birdy sen bozabilirsin
yok be canım..sonuçta bizatihi yaşamak tecrübeyi geliştiriyor..sağolasın.Kızlar ya , bu şekerle ilgili çok ahkam kestim kusura bakmayın , genetik sebeplerden ötürü benim özel ilgi alanım maalesef....
Kolay gelsin canımcım , akşama görüşürüz , öptüm ben de
Anneciğin de çok güzel neticeler alacak inşallah...
inşallah hepimiz sağlıkla zayıflayıp kurtulacağız.Zannetmiyorum tarifin gerçekten de uyuyor tanınla. Ama insan vucudu kanseri yeniyor yahu diyabeti de yener elbet. Sonuçta insülin direnciyle alakalı bir hastalık. Kansızlıkta da oluyor bu dediklerin ben şuan yaşıyorum onları mesela çoğu zaman. Zamanla düzelicek kansızlığım geçtikçe Kan hücreleri hemen yenileniyor canım 30 40 cc kandan bişicik olmaz. He desen ki 1 ünite falan verdim ona bişi diyemezdim de. Regl de bile daha fazla gidiyo kan Hepimiz iyileşelim inşallah ya bu diyet on numara 5 yıldız valla
öğün araların çok az kalmış canım..leptin boşa gitmiş bugünselam kızlar bugün nöbetçiydim yine yoruldum menüm de biraz sapıttı doğrusu:)bakın bakalım çok mu fena
sabah6,45eynir,fındık,zeytin,tere,3 kayısı
saat 10öğretmenler odasına bir girdim yalancı çiğ köfte yedim tabi:)))
12.30 da öğlen yemek için getirmiş olduğum muzu ve 1 avuç cevizi yedim.
akşam 6.30 gibi de mantar ve yoğurtlu semizotu salata yiycem.aslında yediklerim fena değil de zamanlamalar kötü olmuş sanki dimi
bugün okulda elektriklr yoktu.çocuklara müziksiz biraz step çalıştırdım 10 dakka falan o da ne kadar spordan sayılır artık bilmem
Canim cok gecmis olsun
Canım, sana da annene de çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Evet canikom , bu senin marifetin gerçekten.Marka farketmez tabi ki , aynı şey sonuçta.Kesinlikle tutar , eminim ben ...
Ben sebze konusunda çok şanslıyım.Benim koca tüm sebzeleri yer , bakla , bamya falan görünce ağzının suyu akarGerçi eskiden bu kadar meraklı diildi.Derdi-zoru makarna-pilavlaydı.Çorbayla bile arası çok iyi diildi ama zamanla evde yapıldıkça alıştı , şimdi kendisi de şaşırıyo bu sebze sever haline ...Damaktadı kesinlikle eğitilebilir bişey , sadece alışmak için biraz zaman tanımak lazım.Bizde de var semizotu akşama Annem dün karışık dolma yollamış , onu yicez yanında...Malzemen varsa mercimek köftesi güzel olur diye düşündüm.Bulgur yemiyosun diye hatırlıyorum o yüzden kısır ya da bulgur pilavı önermedim.
113: İnsanı sevmeyen sağlıkçı olmasın kardeşim ya :113:
Seni tebrik etmek isterim kesinlikle bu tespit için.. Senin de işini çok sevdiğin ve gönülden yaptığın belli oluyor canım..
sabah
salçalı omlet
peynir
yoğurt
öğlen
balık
ayran
işte böylee
Annecigine gecmisler olsun canim .. insallah en kisa zamandaa sagligina sihatine kavusur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?