Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar 8850. sayfaya bakarmısınız yazmıştım sizlere ama bir ayını tamamlamamış biri hariç cevap veren biri olmadı. Tecrübeli işin ehli kişiler sizlere sesleniyorum duyun beniiii

Canım çok genel sormuşun soruyu...Yani sonuçta burda herkes kilo veriyo.Eğer layıkıyla yapılırsa ve başkaca bir hormonal problemin yoksa kilo vermende sorun olmaz.Ama tabi herkesin metabolizması farklı , kimi daha hızlı-kimi daha yavaş veriyo ama gidiyo kilolar bi şekilde...

Süt artırmak için ne yapmam gerek yardım edın kızlarrrrr

Canikom benim çocuğum yok ama bugüne kadar duyduğum bişey varsa o da "bol bol su içmek sütü arttırır" ...Doktorum programındaki çocuk kadın doğum uzmanı ve her fırsatta bu cümleyi söylüyor.Bunun dışında da düzgün ve sağlıklı beslenmek gerekir diye düşünüyorum.Tabi bebeği olan arkadaşlar çok daha güzel bilgiler paylaşacaktır mutlaka...

Zannetmiyorum tarifin gerçekten de uyuyor tanınla. Ama insan vucudu kanseri yeniyor yahu diyabeti de yener elbet. Sonuçta insülin direnciyle alakalı bir hastalık. Kansızlıkta da oluyor bu dediklerin ben şuan yaşıyorum onları mesela çoğu zaman . Zamanla düzelicek kansızlığım geçtikçe Kan hücreleri hemen yenileniyor canım 30 40 cc kandan bişicik olmaz. He desen ki 1 ünite falan verdim ona bişi diyemezdim de. Regl de bile daha fazla gidiyo kan Hepimiz iyileşelim inşallah ya bu diyet on numara 5 yıldız valla

anlıyorum peki o zaman en iyisi kitabı alıp okuyayım ben daha iyi olacak sanırım

Herkes hep sağlıklı olsun inşallah...Ben şimdi yeniden doğmuş gibiyim , Allahım herkese aynı hissi yaşatsın inşallah...Sana da kısa zamanda şifa diliyorum.
He bu arada zanırsam ki 1 üniteye yakın vermişimdir ben o ara...2 hafta boyunca hemen hergün 4-5 tüp kan verdim be yawww Zilyon tane tahlil yapılmıştı
Aman neyse , geçti-gitti...

selam kızlar bugün nöbetçiydim yine yoruldum menüm de biraz sapıttı doğrusu:)bakın bakalım çok mu fena
sabah6,45eynir,fındık,zeytin,tere,3 kayısı
saat 10öğretmenler odasına bir girdim yalancı çiğ köfte yedim tabi:)))
12.30 da öğlen yemek için getirmiş olduğum muzu ve 1 avuç cevizi yedim.
akşam 6.30 gibi de mantar ve yoğurtlu semizotu salata yiycem.aslında yediklerim fena değil de zamanlamalar kötü olmuş sanki dimi

bugün okulda elektriklr yoktu.çocuklara müziksiz biraz step çalıştırdım 10 dakka falan o da ne kadar spordan sayılır artık bilmem

mENUmu paylaşayım

sabah 1/2 yeşil elma
1 çorba kaşığı lorlu ıspanak salatası

ara türk kahvesi 2 adet ceviz

öğle: bulgurlu pazı dolması
1 kase yoğurt

akşam zeytinyağlı bakla

su: 2 litre
spor 40 dakika

Merhaba kizlar nasilsiniz ??
tum gun calistim ... yoruldum.. biraz kacamak yaptim..
yediklerim;
sabah;
biraz peyaz peynir , domates , salatalik , yogurt

ogle; 2 yumurta ve iki koca dilim yas pasta , cikolata cay ( clientlerimden birisinin dogum gunuydu onendele zorla yedirdi ne yapayim yemis bulundum... )

aksam; tavuk corbasi

simdi cay iciyorum birazdan Leslie sansone iki 3 mile yuruyecegim.

Canim cok gecmis olsun

Bugün güzel ve yorucu geçti günüm..

Sabah; peynirli omlet, zeytin, domates, salatalık ve ceviz eşliğinde kahvaltımı yaptım..
Akşam; tavuk sote, yoğurt, salata ile dükkanı kapattım..

Bugün sadece 20 dakika yürüyüş yaptım ama 3 saat aralıksız boya ve callanetics yaptım..
Bu arada kahvaltım 08:30 gibi, akşam yemeğim 18:00 gibi yenildi ve arada hiç açlık hissetmedim..
Darısı diğer günlerin başına

bu arada popoma kıyıp gittim ve ilk deposilinimi vuruldum..bıktım hastalıktan ..2-3 ay üst üste vurulunca toparlarım inşallah

Canım, sana da annene de çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum

sağol canım.
Kızlar ya , bu şekerle ilgili çok ahkam kestim kusura bakmayın , genetik sebeplerden ötürü benim özel ilgi alanım maalesef....
yok be canım..sonuçta bizatihi yaşamak tecrübeyi geliştiriyor..sağolasın..umarım sen de kurtulmuşsundur bu illetten
Kolay gelsin canımcım , akşama görüşürüz , öptüm ben de
Anneciğin de çok güzel neticeler alacak inşallah...

inşallah hepimiz sağlıkla zayıflayıp kurtulacağız.
öğün araların çok az kalmış canım..leptin boşa gitmiş bugün
Canim cok gecmis olsun

Birdy, sıklıkla bakla yaptığını okuyorum, zahmet olmazsa baklayı nasıl seçtiğini ve nasıl yaptığını paylaşabilir misin? Ben hiç yapmadım da ama çok merak ediyorum.. Zamanıyken bir denemek istiyorum.. Bu arada egeli miydin ki?

mrb arkadaşlar bende 2 haftadır karatay diyeti yapıyorum ama daha bir sonuç alamadım acaba sizler ne kadar süre sonra kilo vermeye başladınız cevap yazarsanız sevinirim

Annecigine gecmisler olsun canim .. insallah en kisa zamandaa sagligina sihatine kavusur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…