- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Makbulecim bulamadım senin orijinal postunu.Canımcım bazan herşey insanın içini daraltıyo.Ertesi gün diyosun ki "ben dün niye sıkmışım ki kendimi bunun için" ....Hepimize oluyo , sonra geçiyo , sonra başka şeyler çıkıyo falan filan...Bu işler hep böyle...41 yaşımdayım ve şunu öğrendim ; Herşey olacağına varıyor ve canını sıkmak bir işe yaramıyo....Akışına bırak , su yolunu bulacak...
Sağlık olduğu sürece herşey düzelir....Sıkma tatlı canını
teşekkür ederim canım benim adet de olucam hala olamadım klasik kadınlık hali de olabilir
canım psikolojik olarak insan yaşadıklarından etkilenip yeme düzenini de bozuyor maalesef..üzüldüm yaşadıklarına ama o kadar olumsuz düşünme..gün doğmadan neler doğar..yeter ki sağlık olsun. .çaresiz dert yoktur
dürüm ve patatesli çiğköfte haaa (hazırların içinde patates olduğunu öğrendiğimden beri almıyorum )
sağol canım
ben ne yüzle çantalıyorsam ama içimden geldi
dürüm mü yüce karatay aşkına
afiyet olsun canım
doğru canım kesinlikle öyle aslında çok büyük bi derdim yok ama işte ne bileyimhavalardan da galiba :44:inşallah biran önce çıkarım bu ruh durumundan
teşekkür ederim canım benim adet de olucam hala olamadım klasik kadınlık hali de olabilir
Selam hanımlarrr :)
N'aber kaçak , nerelerdesin gene ?
İyiyiz canımcım , sen nasılsın , nerelerdesin yine ?
Leylakım kilo vermeye başladı bikaç hafta önce.Sen ne alemdesin ?
Ceeegeçmişi okumadım daha, umarım iyisiniz benim hikaye çok uzun hastalıklar ( 7 den 70 e) işyeri problemleri kasvetli hava vs çok şey üst üstüste geldi o yüzden epey giremedim şimdi burdayım
aldıgım 4 kg nin 1 kg sini verebildim,
bebe gündüzleri hiç uyumaıdıgı için pc acamıyorum
telden de kk ya girilmiyor zor oluyor ..
fırsat buldugumda kosuyorum hemen buraya
ama hakıkaten ayrı kalmak yaramıyor
Hoşgeldin yavlucum.Geçmişler olsun , bizler de hep hastaydık , yeni toparlandık.İşyerinde n'oldu ? İşler mi sorunlu , insanlar mı ? Yoksa ikiside mi?
bizdede durumlar farklı değil yapamam derdim bende acıkmıyorum ama 8 de yemeği kestiğimiz için eşim kızım meyve falan yerken onları yalnız bırakıyorum benimde boyum 1 60 kilo 78 ile başladım 2 hafta önce 4 kilo verdim sevinmiştim geçen hafta ise 2 kilo geri almışım oysa yasaklı şey yemedim olsun moralimi hiç bozmadım gayret içerisindeyim karatata devam birbirimize yorum yapalım kızlar moral oluyor dikkat ediyorum belirli kişiler birbirine yazıyor hepimiz yazışsak buranın tadı başka olur bence bol leptinli geceler diliyorum keşkek yapmıştım akşam ama hiç beğenmedim
Sağol bacım, sizlerede geçmişler olsun, benim kızım ve annem hastaydı annem toparlıyor gibi ama dr'a gitmez kolay kolay, nasılsa adam gibi teşhis koyamazlar diye, kafasına göre kendi teşhisini koyup ilaç alıyorbende tedirgin olup üzülüyorum,kızım ise tipik ergenus hafta sonu saçı kirliymiş yıkanmadan çıkmam dedi iyice kuralasada şifayı kaptı şimdi boğazı kötü ama şimdilik benical kullanıyor.
<işyeri mevzuna gelince; insanlarmı yoksa benmi bilemedim:44:
bizdede durumlar farklı değil yapamam derdim bende acıkmıyorum ama 8 de yemeği kestiğimiz için eşim kızım meyve falan yerken onları yalnız bırakıyorum benimde boyum 1 60 kilo 78 ile başladım 2 hafta önce 4 kilo verdim sevinmiştim geçen hafta ise 2 kilo geri almışım oysa yasaklı şey yemedim olsun moralimi hiç bozmadım gayret içerisindeyim karatata devam birbirimize yorum yapalım kızlar moral oluyor dikkat ediyorum belirli kişiler birbirine yazıyor hepimiz yazışsak buranın tadı başka olur bence bol leptinli geceler diliyorum keşkek yapmıştım akşam ama hiç beğenmedim
hoşgeldin bebeemmCeeegeçmişi okumadım daha, umarım iyisiniz benim hikaye çok uzun hastalıklar ( 7 den 70 e) işyeri problemleri kasvetli hava vs çok şey üst üstüste geldi o yüzden epey giremedim şimdi burdayım
yavlum nerlerdesin kısssSelam hanımlarrr :)
geçmiş olsun canım .Sağol bacım, sizlerede geçmişler olsun, benim kızım ve annem hastaydı annem toparlıyor gibi ama dr'a gitmez kolay kolay, nasılsa adam gibi teşhis koyamazlar diye, kafasına göre kendi teşhisini koyup ilaç alıyorbende tedirgin olup üzülüyorum,kızım ise tipik ergenus hafta sonu saçı kirliymiş yıkanmadan çıkmam dedi iyice kuralasada şifayı kaptı şimdi boğazı kötü ama şimdilik benical kullanıyor.
<işyeri mevzuna gelince; insanlarmı yoksa benmi bilemedim:44:
Bu akşam Sersum gelmedi , vekaleten mıhtarlık bendeAcaba regl falan mı olucan , o yüzden mi şiştin ki canım ?
Bozma tabi ki moralini , biliyosun burda 30-40 kilo vermiş dostlar var ...Mutlaka onlar da benzer dönemlerden geçmişlerdir.Papadiya mesela hep çok sabırlı olmamızı söylüyor.Üzme sen canını...
Keşkek ben hiç yapmadım.Yapmak istiyorum ama eşim ismine sinir olduğu için yaptırmıyoHasbinallah diyor ve keşkek yapma özlemimi bir başka bahara erteliyorum...
Kaçma kısss kaçmahoşgeldin bebeemm
yavlum nerlerdesin kısss
geçmiş olsun canım ..ah bu kızlar hiç dinlemiyorlar bizi ..benimki de yaka bağır açık kelaynak gibi dolaşıyor ortalıkta ..sonra hastaa...
anneciğine de geçmiş olsun..
geldüm bacım amma velakin sen devam et mıhtarlığa ben çok kalmıyacağım..
kocişin ismini sevmiyo diye mi yapmıyorsun hee..benimki kendisini sevmiyor..mama gibiymiş
Yawww annen çok da haksız sayılmaz.Bugünü okuduysan görmüşsündür Sersum'un , Çiğdem'in annelerinin başına gelenleri...Sağlam gidiyosun hasta geliyosun....Kızın durumu normal , ben de aynı öyleydim , bana çok tanıdık geldi.Gençtir , toparlar evelallah...İşyerindeki sorun diğerleridir.Çünkü işyerlerindeki diğer çalışanlar genellikle ruh hastasıdır ve problemlidir.O bakımdan kafayı bize takıp bizi sinir etmeye çalışırlar.Ama bizler onlara uymayız , çünkü bu manyaklar umurumuzda değildir , çok daha mühim meselelerimiz vardır.Bu hep böyle olmuştur
Başka napıyosun bakalım , var mı yeni havadis?
2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra katılabilirsin listeye tabiiki..
ohhh ellerine sağlık bebişim..off tutamıyoruz şu boğazımızı yavv.. ben de cıss yedim bugün:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?