canım ekmegın hıcbır faydası yok,(zaten turkler kadar fazla ekmek tuketen bır mıllet de yok,ne kadar saglıklı oldugumuz ortada)bos kalorı dıyor hoca.un da rafıne oldugu ıcın saglıksız.kılo verme bıttıkten sonra bugday kullanabılırsın ama menunde
ben ekmegı sadece lezzet olarak ozluyorum,hıcbır sekılde faydalı oldugunu dusunmuyorum.türk milleti ucuz ve doyurucu oldugu ıcın cok yıyor bence ekmegı,sonra da alıskanlıga donusuyor.dunyada boyle bırsey yok,hatta uzakdoguda sofraya bıle gelmıyor ekmek.ben ekmeği az da olsa tüketmek gerektiğini düşünüorum cnm tabiki her şeyin fazlası zarardır bunaaa hiç bi lafım yok
İçeriğindeki kompleks karbonhidratlarla kan şekerini dengede tutar, tatlı isteğini azaltır.
Meyve ve sebze gibi vitamin kaynağıdır (B1, B6 ve niasin kaynağı).
Yağ oranı çok düşüktür hatta yağ içermez.
Tam buğday ekmeğinin çiğneme süresi daha uzun olduğundan daha çabuk doygunluk hissedersiniz.
Doyurucudur.ayrıcaaa daha az enerji verirken daha çok tokluk sağlar
evet arkadaşa katılıyorum ben ramazanda ekmek tüketmeden çok rahat makarna ve pilav yemiştim hatta azar azar..Ekmeği hemen bir günde kesmek istemiyorum bende kahvaltıda yemeyi düşünüyorum.Ayrıca bu omega dediğiniz yağ nedir? zayıflatıyor mu ve herkes kullanabilir mi? bu diyete bende başlamayı düşünüyorum..
kızlar pepeti bugun girdi mi hiç,mesajını goremedım.
hastaydı,nasıl oldu acaba?:26:
Omega 3 balık yağı denilen yağ.
Yenilen gıdalar, işlenmiş gıdalar derken vücudumuzun omega 3 omega 6 dengesi bozuluyor.
Bunu düzenlemek için kullanıyoruz.
Asıl olan sağlıklı olmamızı sağlıyor.
Depresyona iyi geliyor.
Daha zinde oluyorsun.
Kilo verme konusunda da yardımcı .
bende kullanmaya başlaayayım o zaman buna yaanereden alabilirim diyetede bu yağada başlayacağım
Eczanelerde bulabilirsin balık yağını.
Ee hoşgeldin aramıza o zaman ..
ben ekmeği az da olsa tüketmek gerektiğini düşünüorum cnm tabiki her şeyin fazlası zarardır bunaaa hiç bi lafım yok
İçeriğindeki kompleks karbonhidratlarla kan şekerini dengede tutar, tatlı isteğini azaltır.
Meyve ve sebze gibi vitamin kaynağıdır (B1, B6 ve niasin kaynağı).
Yağ oranı çok düşüktür hatta yağ içermez.
Tam buğday ekmeğinin çiğneme süresi daha uzun olduğundan daha çabuk doygunluk hissedersiniz.
Doyurucudur.ayrıcaaa daha az enerji verirken daha çok tokluk sağlar
papadiya,ikiz,ve idealisr bugun üçünüzde bulgurlu pırasa yemıssınız.
gizli bir anlaşma mı var yoksa aranızda?
regl oldumbendeki şişliğin ve başağrısının sebebi anlasıldı
juli ekmek yemek yok..ozaman karatay olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?