- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Yawww annen çok da haksız sayılmaz.Bugünü okuduysan görmüşsündür Sersum'un , Çiğdem'in annelerinin başına gelenleri...Sağlam gidiyosun hasta geliyosun....Kızın durumu normal , ben de aynı öyleydim , bana çok tanıdık geldi.Gençtir , toparlar evelallah...İşyerindeki sorun diğerleridir.Çünkü işyerlerindeki diğer çalışanlar genellikle ruh hastasıdır ve problemlidir.O bakımdan kafayı bize takıp bizi sinir etmeye çalışırlar.Ama bizler onlara uymayız , çünkü bu manyaklar umurumuzda değildir , çok daha mühim meselelerimiz vardır.Bu hep böyle olmuştur
Başka napıyosun bakalım , var mı yeni havadis?
Makbulecim bulamadım senin orijinal postunu.Canımcım bazan herşey insanın içini daraltıyo.Ertesi gün diyosun ki "ben dün niye sıkmışım ki kendimi bunun için" ....Hepimize oluyo , sonra geçiyo , sonra başka şeyler çıkıyo falan filan...Bu işler hep böyle...41 yaşımdayım ve şunu öğrendim ; Herşey olacağına varıyor ve canını sıkmak bir işe yaramıyo....Akışına bırak , su yolunu bulacak...
Sağlık olduğu sürece herşey düzelir....Sıkma tatlı canını
eşim sızdı şimdilik burdayımKaçma kısss kaçma
He , ismini sevmiyo , kendisini de yemiş bi kere ama memnun kalmamış.Ben hiç denk gelip de yemedim , merak ediyorum ama yapamıyorum işte malum sebepten
Daha okuyamadım son sayfada birilerinin sersumun annesi için geçmiş olsun dileklerini gördüm tahmin ettim ama daha geçmişi okumadım
umarım şimdi iyileşmişlerdir.Birdy bir gün sana özelden yazacağım , hemde bayağı yazacağım ama ne zaman bilmiyorum bazende o kadar uzun yazmaktansa buluşup tanışalım konuşalım diyorum oda nasıl ve ne zaman olur bilmiyorum ama buraya Sersum için üye olup, bir kaç kişi ile sohbet amaçlı gelmekle ayıp ediyorum diye düşünüyorum.Yani karatay paylaşımından çok sohbet amaçlı olunca üstelik çok sık da gelemiyorum napsamkafam karışık anladın sen beni :44:
hoşgeldin bebeemm
yavlum nerlerdesin kısss
geçmiş olsun canım ..ah bu kızlar hiç dinlemiyorlar bizi ..benimki de yaka bağır açık kelaynak gibi dolaşıyor ortalıkta ..sonra hastaa...
anneciğine de geçmiş olsun..
geldüm bacım amma velakin sen devam et mıhtarlığa ben çok kalmıyacağım..
kocişin ismini sevmiyo diye mi yapmıyorsun hee..benimki kendisini sevmiyor..mama gibiymiş
Anacım yaz da nerden istersen ordan yaz...Sen yurtdışında mıydın yoksa ben mi uydurdum? İstanbul'daysan buluşalım , yaz bana özelden , genelden , ...Daha okuyamadım son sayfada birilerinin sersumun annesi için geçmiş olsun dileklerini gördüm tahmin ettim ama daha geçmişi okumadım
umarım şimdi iyileşmişlerdir.Birdy bir gün sana özelden yazacağım , hemde bayağı yazacağım ama ne zaman bilmiyorum bazende o kadar uzun yazmaktansa buluşup tanışalım konuşalım diyorum oda nasıl ve ne zaman olur bilmiyorum ama buraya Sersum için üye olup, bir kaç kişi ile sohbet amaçlı gelmekle ayıp ediyorum diye düşünüyorum.Yani karatay paylaşımından çok sohbet amaçlı olunca üstelik çok sık da gelemiyorum napsamkafam karışık anladın sen beni :44:
Öp benikız birdy,yanında olsam şap diye öperdim alnındantespit ve değerlendirmelere aynen imzamı atıyorum yıllardır kimlerle uğraştık durduk,insan sarrafı olduk,kazık yedik amma velakin daha kısmen akıllandık
Sağol Sersumum anneciğinede çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir, kızı olan arkadaşların çoğu aynı dertten muzdarip sanırım saç baş vs kıçı bağrı açık gezip sonrada şifayı kapıp bide kök söktürmüyolarmı allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin bize de sabır sabır
dün cevaplamışım canım seni gördüğün üzere..
selam kızlar,erken gelip sohbet etmek isterdim ama benim büyük cadı,yarın arkadaşının doğum günü için poaça getirmeyi taahhüt ettiğini söyleyince ve bunu saat 9 da söyleyince hemen kalkıp poaçayı yapmak durumunda kaldımbi de karnabaharı fırında yapmak için hazırladım sosunu döktüm borcama attım,sonra 2 tepsiyi de balkona attım saati 6.30 a kurdum kalkıp pişiriciiim karga kahvaltı etmeden:26:
bu arada bulaşıkları yerleştir,kalanları elde yıka,evi toparla derken ve de öğlen 1.5 saat aralıksız yürüdüğümden yorgun düştüm
o nedenle yatmaya gidiyorum erken de kalkıcam...9.30 gibi 1 bardak süt içtim..2 gündür kaçamak yapmıyorumherkese boool boool leptin gelsin bu gece inşallah
kız birdy,yanında olsam şap diye öperdim alnındantespit ve değerlendirmelere aynen imzamı atıyorum yıllardır kimlerle uğraştık durduk,insan sarrafı olduk,kazık yedik amma velakin daha kısmen akıllandık
eşim sızdı şimdilik burdayım
enemm ööle bi yazmışın ki..sersum için geldim ama memnun kalmadım senle yazışıcam der gibisin..küserim amaa
selam kızlar,erken gelip sohbet etmek isterdim ama benim büyük cadı,yarın arkadaşının doğum günü için poaça getirmeyi taahhüt ettiğini söyleyince ve bunu saat 9 da söyleyince hemen kalkıp poaçayı yapmak durumunda kaldımbi de karnabaharı fırında yapmak için hazırladım sosunu döktüm borcama attım,sonra 2 tepsiyi de balkona attım saati 6.30 a kurdum kalkıp pişiriciiim karga kahvaltı etmeden:26:
bu arada bulaşıkları yerleştir,kalanları elde yıka,evi toparla derken ve de öğlen 1.5 saat aralıksız yürüdüğümden yorgun düştüm
o nedenle yatmaya gidiyorum erken de kalkıcam...9.30 gibi 1 bardak süt içtim..2 gündür kaçamak yapmıyorumherkese boool boool leptin gelsin bu gece inşallah
Anacım yaz da nerden istersen ordan yaz...Sen yurtdışında mıydın yoksa ben mi uydurdum? İstanbul'daysan buluşalım , yaz bana özelden , genelden , ...
Öp beniBacım valla çok zordur o ofisteki ruh hastalarıyla uğraşmak.Kendi kendilerine ne yaşıyolarsa artık kafalarında , kurup kurup gelip saldırırlar adama...Yani iş mi yapalım , manyaklarla mı uğraşalım ....Ben çok şükür artık evdeyim de kurtuldum , Allah sizlere sabır versin....
aynen bacım aynenSağol Sersumum anneciğinede çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir, kızı olan arkadaşların çoğu aynı dertten muzdarip sanırım saç baş vs kıçı bağrı açık gezip sonrada şifayı kapıp bide kök söktürmüyolarmı allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin bize de sabır sabır
şaka yaptım kıss...Yok anacım kesinlikle öyle bişey yok tam tersi utanıyorum demek istedim sırf sohbet için geliyormuşum gibi oluyor diye o yüzden bundan sonra özelinizden yazışalım bare demek istedim sakın küsmeyin üzülürüm bak .
evlatların hepsi aynı yahu benım
bebe daha 3 yasını bitirmedi
neyi giyecegine kendii karar veriyor
hatta gecen gün gezmeye gidiyoruz diye yeni yakakkbılarını giydirdim
tutturdu digerini giyecegim ,,,
nasıl aglıyor bi görseniz ah ah yandım ilerde
kız gece gece altıma edicem..hee en çok fitil olduğumda işlerine geldiği gibi hareket etmek,dün yerdiği hatta yerin dibine soktuğu bi olayı bugün menfaati gerektirdi diye över,sanki o lafları hiç etmemiş, tam dibimde var bi tane öyle,Allahtan irtibatı kestim kısmen de olsa rahatım...
aynen bacım aynenher sabah en ince montu giyme kavgası ederiz istisnasız,bazan mont kaban giymeden kapıya çıkar,ben vermesem öyle gidecek yaniii
kızlar sahiden kaçtım anacım,gözlerim bereldi..
Kızlar pc aliiler elimden, Birdy ve Sersum sizlere birgün (kendimi hazır hissettiğimde) özelden yazacağım şimdilik herşey gönlünüzce olsun
iyi bakın kendinize (Birdy İstanbul dayım seninde ist.olduğunu bildiğim için öyle dedim )iyi geceler,bol leptinler
Kızlar pc aliiler elimden, Birdy ve Sersum sizlere birgün (kendimi hazır hissettiğimde) özelden yazacağım şimdilik herşey gönlünüzce olsun
iyi bakın kendinize (Birdy İstanbul dayım seninde ist.olduğunu bildiğim için öyle dedim )iyi geceler,bol leptinler
şaka yaptım kıss...
sen daha duuurr...daha neler neler görücenn..korkutmak gibi olmasın
Aynen yawww , Ayşe gelir Fatma'yı çekiştirir sonra bi bakarsın Ayşe Fatma'yla canım-cicim.E ulan sen bana da canım-cicim yapıyosun , demek ki beni de arkamdan Fatma'yla çekiştiriyosun (ay kızlar inşallah Ayşe yerine Fatma , Fatma yerine de Ayşe dememiş ve isimleri yerli yerinde kullanmışımdır) ...Bu yetiyo valla benim böyle tiplerden soğumama...
Bi de bizim sekreter vardı , telefonlar çalıyo cayır-cayır açmıyo...Dedim ki açsana şu telefonları ...El cevap : Telefonlara da mı ben bakıcamYok dedim yaw , yorma sen kendini , sana da bi sekreter tutalım , o açsın....Hasbinallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?