Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kız birdy,yanında olsam şap diye öperdim alnındantespit ve değerlendirmelere aynen imzamı atıyorumyıllardır kimlerle uğraştık durduk,insan sarrafı olduk,kazık yedik amma velakin daha kısmen akıllandık

sabah: omlet
peynir
1 çay kaşığı fındık ezmesi
çay

öğlen: tavuklu salata
kahve

akşam: tereyağında 1 yumurta
bacak basen hareketleri yaptım....

Kaçma kısss kaçma
He , ismini sevmiyo , kendisini de yemiş bi kere ama memnun kalmamış.Ben hiç denk gelip de yemedim , merak ediyorum ama yapamıyorum işte malum sebepten
eşim sızdı şimdilik burdayım

enemm ööle bi yazmışın ki..sersum için geldim ama memnun kalmadım senle yazışıcam der gibisin..küserim amaa

Sağol Sersumum anneciğinede çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir, kızı olan arkadaşların çoğu aynı dertten muzdarip sanırım saç baş vs kıçı bağrı açık gezip sonrada şifayı kapıp bide kök söktürmüyolarmı allah hepsine sağlıklı uzun ömür versin bize de sabır sabır

Anacım yaz da nerden istersen ordan yaz...Sen yurtdışında mıydın yoksa ben mi uydurdum? İstanbul'daysan buluşalım , yaz bana özelden , genelden , ...
Öp beni Bacım valla çok zordur o ofisteki ruh hastalarıyla uğraşmak.Kendi kendilerine ne yaşıyolarsa artık kafalarında , kurup kurup gelip saldırırlar adama...Yani iş mi yapalım , manyaklarla mı uğraşalım ....Ben çok şükür artık evdeyim de kurtuldum , Allah sizlere sabır versin....

sağol canım..bakalım pazartesiye kadar idare edicek..randevusu pazartesi..

kızlar hep aynı desene amiin diyorum

selam kızlar,erken gelip sohbet etmek isterdim ama benim büyük cadı,yarın arkadaşının doğum günü için poaça getirmeyi taahhüt ettiğini söyleyince ve bunu saat 9 da söyleyince hemen kalkıp poaçayı yapmak durumunda kaldımbi de karnabaharı fırında yapmak için hazırladım sosunu döktüm borcama attım,sonra 2 tepsiyi de balkona attımsaati 6.30 a kurdum kalkıp pişiriciiim karga kahvaltı etmeden:26:

bu arada bulaşıkları yerleştir,kalanları elde yıka,evi toparla derken ve de öğlen 1.5 saat aralıksız yürüdüğümden yorgun düştüm
o nedenle yatmaya gidiyorum erken de kalkıcam...9.30 gibi 1 bardak süt içtim..2 gündür kaçamak yapmıyorumherkese boool boool leptin gelsin bu gece inşallah

dün cevaplamışım canım seni gördüğün üzere..

evlatların hepsi aynı yahu benım
bebe daha 3 yasını bitirmedi
neyi giyecegine kendii karar veriyor
hatta gecen gün gezmeye gidiyoruz diye yeni yakakkbılarını giydirdim
tutturdu digerini giyecegim ,,,
nasıl aglıyor bi görseniz ah ah yandım ilerde

maşallah hamaratım
iyi geceler canım

Sen demi Bürütüs ben 45 ime geldim hala kısmen de akıllanamadığım gibi bazen suç bende diye bunalıma girip kalabalık içinde yalnız kalmaya çalışıyorum ama nafile yalnız kalıp sakin kafa ile düşünmek bile lüks olmuş yaa

eşim sızdı şimdilik burdayım

enemm ööle bi yazmışın ki..sersum için geldim ama memnun kalmadım senle yazışıcam der gibisin..küserim amaa

Yok anacım kesinlikle öyle bişey yok tam tersi utanıyorum demek istedim sırf sohbet için geliyormuşum gibi oluyor diye o yüzden bundan sonra özelinizden yazışalım bare demek istedim sakın küsmeyin üzülürüm bak .

Ayyyy ne çok iş yapmışsın Özlemcimmm ben yoruldum okurken valla...Ohhh ellerine sağlık , herşeyi halletmişsin ...İyi geceler canım , yarın görüşme üzere ...

kız gece gece altıma edicem..hee en çok fitil olduğumda işlerine geldiği gibi hareket etmek,dün yerdiği hatta yerin dibine soktuğu bi olayı bugün menfaati gerektirdi diye över,sanki o lafları hiç etmemiş,tam dibimde var bi tane öyle,Allahtan irtibatı kestim kısmen de olsa rahatım...
aynen bacım aynenher sabah en ince montu giyme kavgası ederiz istisnasız,bazan mont kaban giymeden kapıya çıkar,ben vermesem öyle gidecek yaniii

kızlar sahiden kaçtım anacım,gözlerim bereldi..

şaka yaptım kıss...

sen daha duuurr...daha neler neler görücenn..korkutmak gibi olmasın

Kızlar pc aliiler elimden, Birdy ve Sersum sizlere birgün (kendimi hazır hissettiğimde) özelden yazacağım şimdilik herşey gönlünüzce olsun

iyi bakın kendinize (Birdy İstanbul dayım seninde ist.olduğunu bildiğim için öyle dedim ) iyi geceler,bol leptinler

Aynen yawww , Ayşe gelir Fatma'yı çekiştirir sonra bi bakarsın Ayşe Fatma'yla canım-cicim.E ulan sen bana da canım-cicim yapıyosun , demek ki beni de arkamdan Fatma'yla çekiştiriyosun (ay kızlar inşallah Ayşe yerine Fatma , Fatma yerine de Ayşe dememiş ve isimleri yerli yerinde kullanmışımdır ) ...Bu yetiyo valla benim böyle tiplerden soğumama...
Bi de bizim sekreter vardı , telefonlar çalıyo cayır-cayır açmıyo...Dedim ki açsana şu telefonları ...El cevap : Telefonlara da mı ben bakıcam Yok dedim yaw , yorma sen kendini , sana da bi sekreter tutalım , o açsın....Hasbinallah...

canım sen nezaman istersen dinlerim seni.ama ben şaka yaptım gerçekten...sen yeter ki iyi ol canım..öptüm seni iyi geceler...

Tamam yavrucum.Sen psikolojini ayarla , ne istersen-ne zaman istersen yaz...He şahaneymiş , buluşuruz ne güsel...Biliyosun di mi ben Bahçeşehir'deyim ...Öptüm seni , iyi geceler

Gece gece koparttın beni ne güzel sekretermiş o öyle. Törpü yapmaya mı gitmiş

Bu arada hanımlarrrr Leslie Sansone-Start Walking 2 Mile - YouTube 2 mil yürüdüm

:119:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…