Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynen cicim sadece işte mi..heryerde var öyle tipler..

sekretere sekreter tutmak iyi fikir..

Kızlar ben de kaçıyorum.Öptüm hepinizi...
Sersumcum annen inşallah yarın kendisini daha iyi hisseder...

Gece gece koparttın beni ne güzel sekretermiş o öyle. Törpü yapmaya mı gitmiş

Bu arada hanımlarrrr Leslie Sansone-Start Walking 2 Mile - YouTube 2 mil yürüdüm

:119:
Yok kızzz , törpüyü alenen yapıyodu.Sonra kitap okur , örgü örer...Öyle muhteşem bi insandı
Zipor için

aynen cicim sadece işte mi..heryerde var öyle tipler..

sekretere sekreter tutmak iyi fikir..
He di mi , yorulmasın yavrucak

Sabah yogaya gidicem.Sonra da jinekoloğa , bakalım alt takım toparlanmış mı ...Oh hayat ne tuhaf , vapurlar felan
Kaçtım valla...

Yok kızzz , törpüyü alenen yapıyodu.Sonra kitap okur , örgü örer...Öyle muhteşem bi insandı
Zipor için

He di mi , yorulmasın yavrucak

Sabah yogaya gidicem.Sonra da jinekoloğa , bakalım alt takım toparlanmış mı ...Oh hayat ne tuhaf , vapurlar felan
Kaçtım valla...

Ne hoşmuş hayat ona güzel Geçmiş olsun canım inşallah toplanmıştır Haydi kızlar bende kaçar Mutfağı toparlayıp yatıcam

N'aber kaçak , nerelerdesin gene ?

Valla kuzum Aşkımın yanına kaçtüm bir haftalığına. Kayınvalide de umreden geldi misafirler falan bayağı yoğundu.Dün gece 3 te eve geldim yenice..

yavlum nerlerdesin kısss

Aşkımlaydım annemmmm. Geldim ama geri. Bi anlık bir kararla gittim de habersiz oldu o yüzden.

canım hoşgeldin uzun süredir bende giremiyordum bebişin doğdumu hamileydin dğilmi canım

Iyi geceler canim sende hosgeldin tekrardan.Dogum yaptim canim bebisimiz 87gunluk oldu canim nasil 3ay gecti valla anlamadim bi taraftan karatayida uygulamaya calisiyorum bazen kacamaklar olunca hemen odem oluyor hic sorma vermeliyim yakinda kizkardesimin sözü var eylül de düğün var az zamanim kaldi bu hafta gripten sporda yapamadim mutsuzum gitmeyecek kilolar diye düğüne zayiflamaliyim ve bu ancak karataya sadik kalarak olur
Sabah kahvaltim
klasik karatay kahvaltisi
Oglen yemegim
tavuklu keskek 1tabak dolusu
yesil soğan
2kucuk elma
Aksam yemegim
1tabak etli kereviz yemegi
kisirlik bulgurdan yaptigim pilav
az barbunya yemegi
karisik salata

Son düzenleme:
kizlar herkese gunaydin.ins.herkesin keyfi yerindedir.
kusura bakmayin kizlar uzun zamandir gelemedim gerci ara ara okuyorum ama.....
anlamiyorum zaman cok cabuk geciyor sanki...
bize gelince biz cok sukur sagligimiz yerinde...kizim anne sutuyle beraber mama yiyor.bende yiyip icmekten 5 kilo almisim maalesef 85 olmusum.bu arada kayinvalidem yanimda sagolsun...beraber yiyip icip disari cikiyoruz havalar biraz daha iyi...karlar erimeye basladi...

topige yeni gelen arkadaslar var ne guzel ee malum yaz geliyor....

kizlar hepinizi cok ozledim isim olarak yazmiyorum birinizi unutursam diye....ins.herkes yarin tarti yuzunuzu guldurur....hedefinize yaklasirsiniz ve darisi basima.........

herkese iyi gunler...kusura bakmayin lutfen ara ara ugramaya calisicam...optum kizlar....

selam herkese günaydın gününüz neşeli güzel geçsin yediklerinize dikkat aman az yemek bol hareket sen yapıyormuusn deseniz:26:nerdeee derim ama torun maşallah koşturuyor beni yeni yürümeye başladı şeker allahım sizlerede göstersin böyle güzel günleri .

Karatay şekerleri nasıl gidiyor 2 gündür yazamadım özledim sizi önce rapor vereyim

Önceki akşam 1 kase sebze çorbası
Dün sabah karatay kahvaltısı
Dün akşam 1 tane lahmacun eşimin pidesinden minik bir dilim çaldım ve 1 bardak ayran içtim tabi bu yemeği saat 6 da yedim sonrasında hiçbir şey yemedim o nedenle yaktım galiba
ve bu sabah tartıya çıktığımda sevinçten bir çığlık attım totişkom bişey oldu sandı koştu ,sonunda 58 li rakamları görmeye başladım mutlu ve motive oldum Menü aralarım 5-6-7 saat falan oluyor genelde çok acıkmadan bişey yemiyorum ekmek 11 gündür ağzıma sürmüyorum canım da çekmiyor yediklerim gayet doyuruyor hep böyle devam eder inşallah

Günaydınlar düngece saat 7 gibi çiğ köfte yedim
sabah ise biraz ceviz ve bir kaç tanede kurukaysı yedim. bugün tam tamına 11 gün oldu ve hi,ç kacamak yapmadım bende kendime şaşıyorum bakalım yarın tartı neyi gösterecek.

akşam yemeğim
biber ve patlıcan dolması
sabah 1,5 haşlanmış yumurta (yarım yumurtamı kızım istedi )
1 dılım kaşar peynırı badem ve ceviz karışımı

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…