Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kaç zamandır burayı takp edyorum ama bir tarla şu karatayı yapamıyorum. irade eksikliği var sanırım. ekmek yemek bağımlılık olmuş bende. ekmek yiyincede daha çok acıkıyorum. karatay hocanın dediklerine katılıyorum. zaten insülin direncide var bende. akşamları yemekten sonra çok acıkıyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum. heryerim ağrıyor. erkenden yaşlandım sanki daha 26 yaşındayım. daha bir sürü şey işte. sizlere hayranım

çok zor değil basit birkaç kuralı var kitabını alıp okumanı tavsiye ederim okursan güç bulabilirsin

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

sabah kahvaltım
1 yumurtalı melemen 10 zeytin 1 kk peynir 2 incir 2 kayısı 1 çay bardağı kuru yemiş
akşama da kuşbaşı et vardı buzlukta onu çıkardım sotelerim herhalde
bugün spora da gitmek istiyorum

iyi geceler canım bende direnicem özellikle yarın :18::18:iyi geceler

Valla bugun akşam yemeğimi 17 de yemeyi düşünüyorum. İki gündür geç yedim yakamadım. 2 günün toplamı +600 Onu da ilk gün aldım zaten.... Madem 2 öğün yiyorum günü 2 ye bölmeliyim akşam zaten çok haeketsiz oluyoruz. En iyisi akşam yemeğini biraz gündüze çekmek O yüzden makbulecim ben de azami dikkat asgari kaçamak yapacağım bugüüüüün Yani kaçamak yok aslında

Canım hayat enerjini yeniden kazanmak istiyor, arkadaşların gezip eğlenirken sen evde kös kös oturmak istemiyorsan o zaman azıcık çeneye kilidi takacaksın. Kilo vermiş halini hayal edip motive olabilirsin bence Ekmek yerine ceviz yersen cidden kilo verirsin buna inan. Zaten doyuyorsun ki. Menüleri takip et burdan. Yapmaya çalış en azından kahvaltıyla başla ne kadar doyurucu olduğunu göreceksin canım. Sonra kilo vermeye başlayınca bırakamayacaksın. Hem bu bir sağlıklı beslenme biçimi yani şok diyet değil. O yüzden hem aşırı aç kalmıyor hemde kesinlikle yavaş yavaş kilo veriyorsun. Lütfen azıcık silkelen

sabah: 1 su bardağı süt
3-4 ceviz
1 lokma simit
kahvaltım bundan ibaret :))

Al sana simit. Kahvaltını adam akıllı yapsaydın da o simiti görmeseydik keşke. Bu ara herkes cozutuyor ya al bu da bana 2 gündür yaptığım kaçamak içindi

Son düzenleme:
herkese günaydınnn çok hızlısınız yetişemiyorum hızınızaaaa

Güzel menü canım menemeni o kadar özledim ki geçen yazdan domates konservesi yapmadığıma bin pişmanım Bu yaz ne kadar meyve sebze varsa kurutucam valla Tabi heba olan bir sürü meyve olacağını düşünmüyor değilim. İnşallah en az zararla atlatırım çünkü daha önce hiç yapmadım

Sporunu da yap şekerim yalnız fazla abartma sonra su toplarsın yarın ++ çıkıverirsin

Son düzenleme:
12-13 nisana kadar inş kaçamak yok bana
kardeşimin doğum gununde tabıkıne kaçamak olcak
PEKİ SÜTÜN İÇİNE NESCAFE KATABILIYRUZ DEĞİL Mİ

Son düzenleme:
12-13 nisana kadar inş kaçamak yok bana
kardeşimin doğum gununde tabıkıne kaçamak olcak
PEKİ SÜTÜN İÇİNE NESCAFE KATABILIYRUZ DEĞİL Mİ

Nescafe yasak canım. İşlenmemiş ürün olması gerekiyor çünkü. Ama türk kahvesi içebilirsin. Şekersiz olmak koşuluyla

Kızlar kırmızı alarm önümüzdeki hafta pazar günü eve gideceğim memlekete annem gelmişken mezuniyet kıyafetini bakarız dedi aman allahım çok heyecanlandım ya kızlar önümde on gün var şimdi ben ne yapacagım ben hala artılardayım :18::18::18:

Kahvaltım 10.30 :126:

1 köy yumrtası 1 kk köy peyniri ile omlet

1 çay bardağı ceviz içi

11 zeytin

Yeşil çay

Akşam 17:00

Kuşbaşı et ( düdüklüde yağsız olarak 50 dk pişiricem.)

Yeşil salata

Gün boyunca 1.5 lt su + 1 lt limonlu su.

Biraz daha kaçamak yapda göbekli mezun ol Sıkı yönetim sıkııı Her gün spor yapacaksın en az 40 dakika şekerim. Yatmad önc de en azınan 15 dakika leslie 1 mil yap. Sporu hallettik Geldik yemeğeee bir gün bile kaçamak yok bu 10 gün boyunca en azından ödemin vs varsa gitsin. Yoksa göbekli mezunsun Seçim senin

kızıçelerm günaydın. bu aralar çok fazla topicte olamıyorum işler çok yoğun ama aklımdasınız. herkesin keyifler yerndedir umarım. yarın tartı günü malum. umarım yarın tartı hepiizin yüzünü güldürür. hepinizi öpüyorum

akşam ki menüm;
kuru fasülye
yoğurt
salata

sabah kahvaltım;
1 adet haşlanmış yumurta
3 gün kurusu
1 diliö peynir
yarm kase yoğurt
şekersz çay

çok güzel menü canım bugün benzer besleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…