günaydın kaç zamandır burayı takp edyorum ama bir tarla şu karatayı yapamıyorum. irade eksikliği var sanırım. ekmek yemek bağımlılık olmuş bende. ekmek yiyincede daha çok acıkıyorum. karatay hocanın dediklerine katılıyorum. zaten insülin direncide var bende. akşamları yemekten sonra çok acıkıyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum. heryerim ağrıyor. erkenden yaşlandım sanki daha 26 yaşındayım. daha bir sürü şey işte. sizlere hayranım
iyi geceler canım bende direnicem özellikle yarın:18::18:iyi geceler
günaydın kaç zamandır burayı takp edyorum ama bir tarla şu karatayı yapamıyorum. irade eksikliği var sanırım. ekmek yemek bağımlılık olmuş bende. ekmek yiyincede daha çok acıkıyorum. karatay hocanın dediklerine katılıyorum. zaten insülin direncide var bende. akşamları yemekten sonra çok acıkıyorum. kendimi çok yorgun hissediyorum. heryerim ağrıyor. erkenden yaşlandım sanki daha 26 yaşındayım. daha bir sürü şey işte. sizlere hayranım
sabah: 1 su bardağı süt
3-4 ceviz
1 lokma simit
kahvaltım bundan ibaret :))
Valla bugun akşam yemeğimi 17 de yemeyi düşünüyorum. İki gündür geç yedim yakamadım. 2 günün toplamı +600 Onu da ilk gün aldım zaten.... Madem 2 öğün yiyorum günü 2 ye bölmeliyim akşam zaten çok haeketsiz oluyoruz. En iyisi akşam yemeğini biraz gündüze çekmekO yüzden makbulecim ben de azami dikkat asgari kaçamak yapacağım bugüüüüün Yani kaçamak yok aslında
bende öyle olsun istiyorum canım senin +600 iyiymiş gene benim bu sabah +1400 ama hakettim ben hafta 7 gün benim 3 gününde yüksek oranda kaçamak var 2 gününde kaçamak vr 1 gün protein yaptım diğer gün de bu gün işteyani böyle diyet mi olur şöyle geriye dönünce kilo vermek için bişi yapmamışım bu hafta sonra da metobolizmayı suçlu çıkarıyorum neyse bu hafta böyle geçti artık ama yaz geldi ve biran önce toparlanmalıyız bu hafta böyle olmamalı
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
sabah kahvaltım
1 yumurtalı melemen 10 zeytin 1 kk peynir 2 incir 2 kayısı 1 çay bardağı kuru yemiş
akşama da kuşbaşı et vardı buzlukta onu çıkardım sotelerim herhalde
bugün spora da gitmek istiyorum
Valla bugun akşam yemeğimi 17 de yemeyi düşünüyorum. İki gündür geç yedim yakamadım. 2 günün toplamı +600 Onu da ilk gün aldım zaten.... Madem 2 öğün yiyorum günü 2 ye bölmeliyim akşam zaten çok haeketsiz oluyoruz. En iyisi akşam yemeğini biraz gündüze çekmekO yüzden makbulecim ben de azami dikkat asgari kaçamak yapacağım bugüüüüün Yani kaçamak yok aslında
bende öyle olsun istiyorum canım senin +600 iyiymiş gene benim bu sabah +1400 ama hakettim ben hafta 7 gün benim 3 gününde yüksek oranda kaçamak var 2 gününde kaçamak vr 1 gün protein yaptım diğer gün de bu gün işteyani böyle diyet mi olur şöyle geriye dönünce kilo vermek için bişi yapmamışım bu hafta sonra da metobolizmayı suçlu çıkarıyorum neyse bu hafta böyle geçti artık ama yaz geldi ve biran önce toparlanmalıyız bu hafta böyle olmamalı
Neeeeeee bugun cıslı hiçbişey yok sanaHaftanın 5 günü keyif yapmışsın resmen Hemen başlıyosun bugun ciddi ve katı bir yönetime davet diyorum seni Bende 2 gündür yaptım o yüzden gelsin çantalar bavullar bana
12-13 nisana kadar inş kaçamak yok bana
kardeşimin doğum gununde tabıkıne kaçamak olcak
PEKİ SÜTÜN İÇİNE NESCAFE KATABILIYRUZ DEĞİL Mİ
Güzel menü canım menemeni o kadar özledim ki geçen yazdan domates konservesi yapmadığıma bin pişmanımBu yaz ne kadar meyve sebze varsa kurutucam valla Tabi heba olan bir sürü meyve olacağını düşünmüyor değilim. İnşallah en az zararla atlatırım çünkü daha önce hiç yapmadım
Sporunu da yap şekerim yalnız fazla abartma sonra su toplarsın yarın ++ çıkıverirsin
davetinize ıcabet edicigimNeeeeeee bugun cıslı hiçbişey yok sanaHaftanın 5 günü keyif yapmışsın resmen Hemen başlıyosun bugun ciddi ve katı bir yönetime davet diyorum seni Bende 2 gündür yaptım o yüzden gelsin çantalar bavullar bana
Güzel menü canım menemeni o kadar özledim ki geçen yazdan domates konservesi yapmadığıma bin pişmanımBu yaz ne kadar meyve sebze varsa kurutucam valla Tabi heba olan bir sürü meyve olacağını düşünmüyor değilim. İnşallah en az zararla atlatırım çünkü daha önce hiç yapmadım
Sporunu da yap şekerim yalnız fazla abartma sonra su toplarsın yarın ++ çıkıverirsin
davetinize ıcabet edicigim
Kızlar kırmızı alarm önümüzdeki hafta pazar günü eve gideceğim memlekete annem gelmişken mezuniyet kıyafetini bakarız dedi aman allahım çok heyecanlandım ya kızlar önümde on gün var şimdi ben ne yapacagım ben hala artılardayım :18::18::18:
çok güzel menü canım bugün benzer besleniyoruzKahvaltım 10.30 :126:
1 köy yumrtası 1 kk köy peyniri ile omlet
1 çay bardağı ceviz içi
11 zeytin
Yeşil çay
Akşam 17:00
Kuşbaşı et ( düdüklüde yağsız olarak 50 dk pişiricem.)
Yeşil salata
Gün boyunca 1.5 lt su + 1 lt limonlu su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?