Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Salı Çarşambanın menülerini yazayım;

Sabah: süt-badem-2 yumurta-peynir
Öğlen: Yeşil Mercimek çorbası-4 tavuk köfte-Yoğurt
Akşam: 2 tane çilek

Sabah: 1 elma- 1 muz- 1 kivi -5/6 çilek + yoğurt + minnacık müsli hepsini karıştırıp keyif yaptım kendimi çok enerjisiz hissediordum meyva salatası yapıcam diye işe geç kaldım ama olsun.
Öğlen: mercimek çorbası-köfte-yoğurt
Akşam: fındık-chaitealatta-wasa(meyvelisinden)

Günaydın kızçe Menülerin çok güzel canım. Sen spor yapmıyorsun sanırım. Gözüm takılmadı hiç spor dediğine. Acaba ben mi atladım. Vaktim yok deme sakın. En azından Leslie 1 mil yap

Olsun canımbenım o da başarı sıkı yönetim şart oldu haftaya annemle mezuniyet için elbise bakacağız eve gitcem de Tutuştum valla

Heycanlı ama Tutuş da kaçamak yapma Alacağın elbiseyi sadece seç bence desenli seçince mezuniyette kep kıyafetinin içinde iyi durmayabiliyor Beyaz her zaman favorim ya mezuniyet için. Ama ben nedense siyah giymiştim.Kilolardan işte be 63 kiloydum mezuniyette

Günaydın kızçe Menülerin çok güzel canım. Sen spor yapmıyorsun sanırım. Gözüm takılmadı hiç spor dediğine. Acaba ben mi atladım. Vaktim yok deme sakın. En azından Leslie 1 mil yap

yok canım bir ara yapıyordum bıraktım bu hfta başlıcam dedim ama reglim agrım çok işten cıktıgım gbi eve gidip yemek yiyip yatıyorum. bu zamanlarm çok zor geçiyor bnim. ama başlıcam inş.

Yok canım kep töreni için aldım siyah bu bakacağım balo için Bakana kadar 2 kilo falan versem ne güzel olur belki giyene kadar daraltılması gerekir inşallah Hemen platese başlıyorum şimdi İncelmem lazım
Bu günden sonra ıkı kat dıkkatliyim mümkün oldukça protein beslenmeye başlıyorum

selam kızlar nasılsınız bakalım yarın +çıkmayız inşallah leslie ile her yerim agrıyo

kahvaltı

2yumurtadan yumurta salatası roka maydanoz nane tere ile

bir sürü baharat attım zerdaçal zencefil karabiber köri keten tohumu

peynir badem ve olmazsa olmaz çayyy

akşama kızartma yapacagım ama karatay usulu

yok canım bir ara yapıyordum bıraktım bu hfta başlıcam dedim ama reglim agrım çok işten cıktıgım gbi eve gidip yemek yiyip yatıyorum. bu zamanlarm çok zor geçiyor bnim. ama başlıcam inş.

Ay evet zor bi haftaymış. En azından yatma bari yemekten sonra hemen. Karnın ağrırsa da ana rahmindeki pozisyonumuz gibi bacaklarını karnına ağrını hafifletecek kadar çekip kendini zorlamadan bekle. O zaman geçiyor. Çorapsız gezmek yok Anne gibi oldu biraz

İlla bi sebep olacak da öyle motive oluciiiz işte Heeee o zaman afilli bişeyler olsun kızlar yarışır o gün çünkü Siyah alma herkes siyah seçer genelde. Bence moda renklerden birini tercih et Ne fenayım

:13:

Narçiçegi istiyoru belki siyah dantel detay olabilir

canım hayırlı uğurlı olsun karatay bebeğimiz allah anneli babalı büyütsün inşallah

Hayırlı olsuuunnnnnnnnnnnn Allah analı babalı büyütsün. Kaderi güzel olsun inşallaahh

Canım moral bozma sütün kesilmesin. Emzirdikçe gidecek kilolar merak etme. Karatay usulu de beslendin mi tamaaaaamm
Bebiş de yoracak azcık olsun o kadar olur

[ı]önerilerin için tşk ederim canım [/ı]

Dün çok yoğundum yazamadım.
:18: Aslında doğruyu söylemek gerekirse akşam kaçamak yaptım. onun iiçin yazamadım.

Açıkla rahatla yöntemini kullanalım o zaman lütfen. Zaten açıkladıktan sonra çantaları kafaya geçiriyoruz. Bir doz dayak yiyince aklınız başınıza gelir vicdan azabı uçup gidiyor azıcık başınız ağrıyor ama olsun o kadar her güzelliğin bir bedeli var dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…