- 19 Aralık 2012
- 1.765
- 206
- 123
çok güzel menü canım bugün benzer besleniyoruz
kızıçelerm günaydın. bu aralar çok fazla topicte olamıyorum işler çok yoğun ama aklımdasınız. herkesin keyifler yerndedir umarım. yarın tartı günü malum. umarım yarın tartı hepiizin yüzünü güldürür. hepinizi öpüyorum
akşam ki menüm;
kuru fasülye
yoğurt
salata
sabah kahvaltım;
1 adet haşlanmış yumurta
3 gün kurusu
1 diliö peynir
yarm kase yoğurt
şekersz çay
Artı artı olunca protein yapiiimm dedim. Bizimki suç kapatmaca :13: :13:
Olsun canımbenım o da başarısıkı yönetim şart oldu haftaya annemle mezuniyet için elbise bakacağız eve gitcem de Tutuştum valla
Günaydın kızçeMenülerin çok güzel canım. Sen spor yapmıyorsun sanırım. Gözüm takılmadı hiç spor dediğine. Acaba ben mi atladım. Vaktim yok deme sakın. En azından Leslie 1 mil yap
Yok canım kep töreni için aldım siyah bu bakacağım balo içinHeycanlı ama Tutuş da kaçamak yapma Alacağın elbiseyi sadece seç bence desenli seçince mezuniyette kep kıyafetinin içinde iyi durmayabiliyor Beyaz her zaman favorim ya mezuniyet için. Ama ben nedense siyah giymiştim.Kilolardan işte be 63 kiloydum mezuniyette
Günaydın kızçeMenülerin çok güzel canım. Sen spor yapmıyorsun sanırım. Gözüm takılmadı hiç spor dediğine. Acaba ben mi atladım. Vaktim yok deme sakın. En azından Leslie 1 mil yap
yok canım bir ara yapıyordum bıraktım bu hfta başlıcam dedim ama reglim agrım çok işten cıktıgım gbi eve gidip yemek yiyip yatıyorum. bu zamanlarm çok zor geçiyor bnim. ama başlıcam inş.
Yok canım kep töreni için aldım siyah bu bakacağım balo içinBakana kadar 2 kilo falan versem ne güzel olur belki giyene kadar daraltılması gerekir inşallah Hemen platese başlıyorum şimdi İncelmem lazım
Bu günden sonra ıkı kat dıkkatliyim mümkün oldukça protein beslenmeye başlıyorum
İlla bi sebep olacak da öyle motive oluciiiz işteHeeee o zaman afilli bişeyler olsun kızlar yarışır o gün çünkü Siyah alma herkes siyah seçer genelde. Bence moda renklerden birini tercih et Ne fenayım
:13:
Narçiçegi istiyoru belki siyah dantel detay olabilirİlla bi sebep olacak da öyle motive oluciiiz işteHeeee o zaman afilli bişeyler olsun kızlar yarışır o gün çünkü Siyah alma herkes siyah seçer genelde. Bence moda renklerden birini tercih et Ne fenayım
:13:
canım hayırlı uğurlı olsun karatay bebeğimiz allah anneli babalı büyütsün inşallahıyi geceler canim sende hosgeldin tekrardan.dogum yaptim canim bebisimiz 87gunluk oldu canim nasil 3ay gecti valla anlamadim bi taraftan karatayida uygulamaya calisiyorum bazen kacamaklar olunca hemen odem oluyor hic sorma vermeliyim yakinda kizkardesimin sözü var eylül de düğün var az zamanim kaldi bu hafta gripten sporda yapamadim mutsuzum gitmeyecek kilolar diye düğüne zayiflamaliyim ve bu ancak karataya sadik kalarak olur
sabah kahvaltim
klasik karatay kahvaltisi
oglen yemegim
tavuklu keskek 1tabak dolusu
Yesil soğan
2kucuk elma
aksam yemegim
1tabak etli kereviz yemegi
kisirlik bulgurdan yaptigim pilav
az barbunya yemegi
karisik salata
Narçiçegi istiyoru belki siyah dantel detay olabilir
Iyi geceler canim sende hosgeldin tekrardan.Dogum yaptim canim bebisimiz 87gunluk oldu canim nasil 3ay gecti valla anlamadim bi taraftan karatayida uygulamaya calisiyorum bazen kacamaklar olunca hemen odem oluyor hic sorma vermeliyim yakinda kizkardesimin sözü var eylül de düğün var az zamanim kaldi bu hafta gripten sporda yapamadim mutsuzum gitmeyecek kilolar diye düğüne zayiflamaliyim ve bu ancak karataya sadik kalarak olur
Sabah kahvaltim
klasik karatay kahvaltisi
Oglen yemegim
tavuklu keskek 1tabak dolusu
yesil soğan
2kucuk elma
Aksam yemegim
1tabak etli kereviz yemegi
kisirlik bulgurdan yaptigim pilav
az barbunya yemegi
karisik salata
ay evet zor bi haftaymış. En azından yatma bari yemekten sonra hemen. Karnın ağrırsa da ana rahmindeki pozisyonumuz gibi bacaklarını karnına ağrını hafifletecek kadar çekip kendini zorlamadan bekle. O zaman geçiyor. çorapsız gezmek yokAnne gibi oldu biraz
Dün çok yoğundum yazamadım.
:18: Aslında doğruyu söylemek gerekirse akşam kaçamak yaptım. onun iiçin yazamadım.
:18: Aslında doğruyu söylemek gerekirse akşam kaçamak yaptım. onun iiçin yazamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?